Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לא מגיע גם לי קצת פירגון?!?!?

:|:shock::roll:

באסה לי!

פעם הבאה אני בא עם 2 סטרוקרים! חבל לכולם על הזמן!....

חחח

העיקר שאני אזכה

קובי.

סבבה למה לא הבאת תוצאה חמודה אבל לא ממש למה שאנחנו מצפים מסאב של 18'

רגע החלפת את מערכת החשמל באוטו ?

ואל תדאג אני יסדר שפעם הבאה בעזרת השם אתה תהיה מקום שני :wink:

אבל באמת כל הכבוד לאוטופרט שהקימו את האירוע וגם לחנות המערכות

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע טוב לכולנו אחרי שישי הגדול שכולנו חיכינו לו ,ועשה רושם שתיהיה תחרות רצינית ואכן כך אנשים היתכוננו ליום הזה ובנו ועמלו וכיוונו את המערכות בצורה הכי מושלמת בישביל להגיע להישג מירבי מבחינתם, ולראות עד כמה המערכת חזקה והתחרות התחילה והיה הרושם שהכל זורם כמו שצריך (ואני מדבר על הקטגוריה של החובבנים סאב וופר אחד) והכל זרם, ואם אני לא טועה ואני לא טועה כי עקבתי אחר המתמודדים והרשימה של המתמודדים והכל זרם לפי הרשימה עד שהחליטו להכניס בדקה התשעים את הסטרוקר 18' שהוא בעצם בכלל מקטגוריית המקצוענים כי הוא אחד מאוטופרט ופה לא הבנתי כמה דברים אייך הכניסו מתמודד בסוף התחרות אחרי שלכולם נמדד כבר תוצאה וכאילו פתאום הגיח מתמודד משום מקום שגם במקרה הוא מאוטופרט ובמקרה יש לו סאב שעשה פדיחה כי זה היה בושה שהוא הוציא רק 145DB ובסוף הוא לקח מקום ראשון או יותר נכון גנב למתן אחד הדוקטורים לסאונד ברכב (עם השרייד האדומה) שהוא חובבן ולא עוסק ברמה מקצועית בתחום עם אנשי התחום למרות שלפי דעתי הוא עוקף אותם ונותן להם בראש מבחינה מקצועית וטכנית בסאונד, ובכל מה שקשור לתחום, בכל אופן הנקודה שלי היא שהיה פה שחיטות ברמה כזאת של גועל נפש ושזה הוריד לי את החשק באותו הרגע שהכניסו מושתל מבפנים שיקח את הפרס (שהוא בעצם נשאר בחברה עצמה) ולמרות שהיה רשום שהרשימה לתחרות ניסגרת 24 שעות לפני היום שבו נקבע ולמרות הכל הכניסו מישהו ולא סתאם אלא משלהם ולקח את ההצגה שכולנו ידענו שהוא מושתל וזה היה ממש ממש ווואלה אין לי מילים .

ולאן נגיע עם כל שחיטות הזאת אפילו ברמה כזאת של אנשים חובבנים ,שהכל בא מהלב בפול פאוור רק על המערכות ,אבל כנראה שהמנטליות שלנו לא תשתנה ואנחנו נישאר מושחטים (כמובן רק למי שיהיה את הכוח לשלוט בשחיטות ) ובסך הכל הוריד את החשק בתחרות חבל מאוד.

מבחינתי מתן דוקטור אורליק הוא זה שנמצא כעת במקום הראשון בקטגוריית סאב וופר אחד -חובבנים-

והוא זה שהיה צריך לקבל את תשומת הלב באותה קטגוריה וחבל מאוד שגנב את המקום מקצוען מהתחום ולא נתן לחובבן להגיע להישג שהיה מגיע לו בושה לכם אוטופרט.

תחשבו קצת מעבר לתחרות ותנסו להפנים את הנקודה שרציתי להעביר שהיא למה צריכה להיות קומבינה כלשהיא בכדי לזכות במשהו למה?

שבוע טוב לכולנו

ומתן מבחינתי אתה הדוקטור מס 1 בתחום ובקטגוריה היום ,והתוצאה מראה בעצמה לאן הגעת בתחרות עם מה שיש לך .

כל הכבוד

פלפלה

פורסם
שבוע טוב לכולנו אחרי שישי הגדול שכולנו חיכינו לו ,ועשה רושם שתיהיה תחרות רצינית ואכן כך אנשים היתכוננו ליום הזה ובנו ועמלו וכיוונו את המערכות בצורה הכי מושלמת בישביל להגיע להישג מירבי מבחינתם, ולראות עד כמה המערכת חזקה והתחרות התחילה והיה הרושם שהכל זורם כמו שצריך (ואני מדבר על הקטגוריה של החובבנים סאב וופר אחד) והכל זרם, ואם אני לא טועה ואני לא טועה כי עקבתי אחר המתמודדים והרשימה של המתמודדים והכל זרם לפי הרשימה עד שהחליטו להכניס בדקה התשעים את הסטרוקר 18' שהוא בעצם בכלל מקטגוריית המקצוענים כי הוא אחד מאוטופרט ופה לא הבנתי כמה דברים אייך הכניסו מתמודד בסוף התחרות אחרי שלכולם נמדד כבר תוצאה וכאילו פתאום הגיח מתמודד משום מקום שגם במקרה הוא מאוטופרט ובמקרה יש לו סאב שעשה פדיחה כי זה היה בושה שהוא הוציא רק 145DB ובסוף הוא לקח מקום ראשון או יותר נכון גנב למתן אחד הדוקטורים לסאונד ברכב (עם השרייד האדומה) שהוא חובבן ולא עוסק ברמה מקצועית בתחום עם אנשי התחום למרות שלפי דעתי הוא עוקף אותם ונותן להם בראש מבחינה מקצועית וטכנית בסאונד, ובכל מה שקשור לתחום, בכל אופן הנקודה שלי היא שהיה פה שחיטות ברמה כזאת של גועל נפש ושזה הוריד לי את החשק באותו הרגע שהכניסו מושתל מבפנים שיקח את הפרס (שהוא בעצם נשאר בחברה עצמה) ולמרות שהיה רשום שהרשימה לתחרות ניסגרת 24 שעות לפני היום שבו נקבע ולמרות הכל הכניסו מישהו ולא סתאם אלא משלהם ולקח את ההצגה שכולנו ידענו שהוא מושתל וזה היה ממש ממש ווואלה אין לי מילים .

ולאן נגיע עם כל שחיטות הזאת אפילו ברמה כזאת של אנשים חובבנים ,שהכל בא מהלב בפול פאוור רק על המערכות ,אבל כנראה שהמנטליות שלנו לא תשתנה ואנחנו נישאר מושחטים (כמובן רק למי שיהיה את הכוח לשלוט בשחיטות ) ובסך הכל הוריד את החשק בתחרות חבל מאוד.

מבחינתי מתן דוקטור אורליק הוא זה שנמצא כעת במקום הראשון בקטגוריית סאב וופר אחד -חובבנים-

והוא זה שהיה צריך לקבל את תשומת הלב באותה קטגוריה וחבל מאוד שגנב את המקום מקצוען מהתחום ולא נתן לחובבן להגיע להישג שהיה מגיע לו בושה לכם אוטופרט.

תחשבו קצת מעבר לתחרות ותנסו להפנים את הנקודה שרציתי להעביר שהיא למה צריכה להיות קומבינה כלשהיא בכדי לזכות במשהו למה?

שבוע טוב לכולנו

ומתן מבחינתי אתה הדוקטור מס 1 בתחום ובקטגוריה היום ,והתוצאה מראה בעצמה לאן הגעת בתחרות עם מה שיש לך .

כל הכבוד

פלפלה

שלום,

אתה כותב דברים קשים על אוטופרט מבלי לבדוק את הדברים עד הסוף. 10 חברי פורום שנרשמו לא הודיעו על ביטול ולא הגיעו לתחרות (אלי קפלן, בוריס רוזנר, אלירן פילו, אבי דבורה, דקל אסולין ואריאל סולומון, סימון אלישקוב, שרון אלהרר, אלירן גבאי ואנדרי לבריונק). כדי שהתחרות לא תסתיים אחרי חצי שעה, החלטנו לאפשר לכל מי שירשם בזמן התחרות להשתתף. נרשמו 4 משתתפים נוספים: תומר אשכנזי, רועי צבארי, לאוניד שמאינוק וויטאלי שחניבסקי. למען הסר כל ספק, רועי צברי, ש"הכה" תוצאה של 145.7db, אינו קשור לאוטופרט בשום צורה שהיא. למיטב ידעתינו הוא אינו בעל חנות ו/או מתקין.

סה"כ חילקנו 4 פרסים: 3 סאבוופרים ומגבר. אם הינו רוצים לחסוך כסף יכולנו לתת גביעים...

קצת פירגון לא היה מזיק.

פורסם

באמת מגיע גם פירגון, ואני חושב שמגיע הרבה,

בסהכ אכן חולקו פרסים ששווים כסף והרבה מיותר מגביע, אני אישית ראיתי את הבחור שזכה במגבר, את השמחה שלו, וזה היה שווה הכל.

אוטופרט ,עם כל הכבוד לפרסום (וזה נומלטיבי לחלוטין) , תרמו מכשיר מדידה,

אין ספק שגם אם היו מבקשים כמה עשרות שח מכל משתתף, כל אחד היה משלם כדי לדעת כמה האוטו שלו מוציא,

לעומת זאת, הם עשו זאת כתחרות ללא עלויות תשלום, וגם הביאו לנו אוכל, ואני ממש הגעתי רעב ואכלתי המון..

תודה רבה וסליחה על החזירות:wink: .

חוץ מזה, כאשר בקשתי בעבור אורן SWIFTOREN , מדידה נוספת

(שהראתה את אותה התוצאה של 139.7 ) בסבב של החובבים עם סאבוופר אחד (L7) , נעניתי מייד בחיוב ובשמחה ביצעו בעבורו (ואין לו שום ציוד של אוטופרט) עוד מדידה, כך, שלי, יש רק מילים טובות לומר.

תודה לתומר!

תודה לאודי!

תודה למורן!

ותודה גם לשאר צוות ומארגני אוטופרט, כולל המוביל, שצריך בשבוע הקרוב לאסוף את כל עמודי הניקל, החבלים, השטיח האדום שהמכוניות של החברים עמדו עליו, ועוד.

וגם למי שניקה את הזבל אחרינו. כי באנו כמו אורחים והלכנו כמו אורחים

יישר כוח, ויאלה בקרוב עוד פעם.

גם לרדיו ליין מגיע תודה על האירוח. תודה לכם בעלי וצוות רדיו ליין, ולפקידה שלא הפסיקה לחייך בעבור כולם!

בברכה

דני

--

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
חוץ מזה, כאשר בקשתי בעבור אורן SWIFTOREN , מדידה נוספת

(שהראתה את אותה התוצאה של 139.7 ) בסבב של החובבים עם סאבוופר אחד (L7) , נעניתי מייד בחיוב ובשמחה ביצעו בעבורו (ואין לו שום ציוד של אוטופרט) עוד מדידה, כך, שלי, יש רק מילים טובות לומר.

מה שבאמת מזכיר שלי ש :

א. באמת תודה דני על כך שגרמת לי לחזור הביתה בלב שקט שהוצאתי את התוצאה הכי גבוה שהייתי יכול.

(בכך שסידרת מדידה שניה כמובן..)

ב. על העזרה בבניה של התיבה לתחרות , על הזמן שהשקעתי בי מכל הלב , תמיד כיף להגיע אליך !

תמיד עושה הכל בחיוך ! תודה.

פורסם

אפשר לדעת עם איזה מגבר היית על הסאב ? ואיזה אוטו גם ?

כי בני לבינך יש הבדל של 3DB וזה הרבה ואני רוצה לדעת מה השפיע כל כך ...

למרות שאני הייתי אז עם אלנרנטור מעפן של 60A ומצבר בכלל על הפנים של חברה סינית של 45A.H

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
סבבה למה לא הבאת תוצאה חמודה אבל לא ממש למה שאנחנו מצפים מסאב של 18'

רגע החלפת את מערכת החשמל באוטו ?

ואל תדאג אני יסדר שפעם הבאה בעזרת השם אתה תהיה מקום שני :wink:

אבל באמת כל הכבוד לאוטופרט שהקימו את האירוע וגם לחנות המערכות

אחי אני עם 2 וי מקס 15 אינטש.....

קובי.

נ.ב

אגב הוצאתי 139.8 די בי

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

Guest תמיר .א.
פורסם
אפשר לדעת עם איזה מגבר היית על הסאב ? ואיזה אוטו גם ?

כי בני לבינך יש הבדל של 3DB וזה הרבה ואני רוצה לדעת מה השפיע כל כך ...

למרות שאני הייתי אז עם אלנרנטור מעפן של 60A ומצבר בכלל על הפנים של חברה סינית של 45A.H

בגלל שהסאב שלך היה מותקן באצ'בק... אם הוא היה בבגאז של רכב רגיל הייתה מקבל בין 2-4 דציבל פחות (לפי טבלת GAIN CABIN של סוגי רכב).

תמיר

פורסם
שלום,

אתה כותב דברים קשים על אוטופרט מבלי לבדוק את הדברים עד הסוף. 10 חברי פורום שנרשמו לא הודיעו על ביטול ולא הגיעו לתחרות (אלי קפלן, בוריס רוזנר, אלירן פילו, אבי דבורה, דקל אסולין ואריאל סולומון, סימון אלישקוב, שרון אלהרר, אלירן גבאי ואנדרי לבריונק). כדי שהתחרות לא תסתיים אחרי חצי שעה, החלטנו לאפשר לכל מי שירשם בזמן התחרות להשתתף. נרשמו 4 משתתפים נוספים: תומר אשכנזי, רועי צבארי, לאוניד שמאינוק וויטאלי שחניבסקי. למען הסר כל ספק, רועי צברי, ש"הכה" תוצאה של 145.7db, אינו קשור לאוטופרט בשום צורה שהיא. למיטב ידעתינו הוא אינו בעל חנות ו/או מתקין.

סה"כ חילקנו 4 פרסים: 3 סאבוופרים ומגבר. אם הינו רוצים לחסוך כסף יכולנו לתת גביעים...

קצת פירגון לא היה מזיק.

נציג אוטופרט שלום רב,

אני מסכים איתך באופן התיאורתי של העניין, על מנת ליצור תחרות של כמה שיותר משתתפים אתה צודק.

אבל לצרף מתחרים שלא נרשמו לפניכן, בדקה ה90, זה אקט לא "ספורטיבי" , אם נקבעה שעת דד-ליין להרשמה והיא הייתה ב16/3/06 בשעה 15:00, צריך לסגור את ההרשמה בשעה הזאתי וזהו, ללא תוספות בדקה ה90.

ולכן ההחלטה היא לא הוגנת.

ואם עלה רעיון כזה ,הוא היה צריך להיות מלווה בהסכמה מלאה של שאר המתחרים-להכנסת "מתחרים חדשים", אחרי פרסום הקטגוריות השונות והמתחרים בהם.

כמוכן, ביצעתם תחרות ללא פרסום חוקים וכללים מראש, אך בכל זאת פסלתם לדוגמא את השתתפותי בתחרות למרות שכשבועיים קודם לכן כבר העלתי פה שאלה בנוגע לבעייתיות ברכב שלי (טנדר חד קבינה- ולכן תיבה יכולה להיות רק במקום המושב הימיני).

ולהזכירכם , אז אמרתם שאין כלל בעיה.

אני לא יכול להעלות פה את ההודעה המקורית מכיוון שהשרשור של התחרות נמחק.

אך אז שאלתי אם אני יכול להגיע עם תיבה במקום המושב ונענתם בחיוב.

ולמרות זאת, ביום חמישי תומר הודיע לי שאני לא יכול להתחרות.

אך מכיוון שאנחנו לא עקשניים ולא קטנוניים אני בחרתי לקבל את העניין ולהניח אותו בצד.

מצד שני, אם לא מפורסמים חוקים וכללים אפילו מינימלים לתחרות, לא ניתן לקבל זאת בחיוב,וגם אותו עניין של הוספת מתחרים בדקה ה90 לתחרות.

מלבד הנושא הזה יש לי רק מילים טובות לשאת על הנושא של בכלל המחשבה לארגן את התחרות ועל חשבון זמנם וציודם של עובדי אוטופרט והחברה בכלל.

ועל זה ישר כח, והמשך הדרך המבורכת.

אבל אם כבר מבצעים משהו אז לעשות זאת על הצד הטוב ביותר, וללא חריגות לפה או לשם.

אודה על התייחסותכם לנושא,

תודה מראש,

ניר

under construction..

פורסם
נציג אוטופרט שלום רב,

אני מסכים איתך באופן התיאורתי של העניין, על מנת ליצור תחרות של כמה שיותר משתתפים אתה צודק.

אבל לצרף מתחרים שלא נרשמו לפניכן, בדקה ה90, זה אקט לא "ספורטיבי" , אם נקבעה שעת דד-ליין להרשמה והיא הייתה ב16/3/06 בשעה 15:00, צריך לסגור את ההרשמה בשעה הזאתי וזהו, ללא תוספות בדקה ה90.

ולכן ההחלטה היא לא הוגנת.

ואם עלה רעיון כזה ,הוא היה צריך להיות מלווה בהסכמה מלאה של שאר המתחרים-להכנסת "מתחרים חדשים", אחרי פרסום הקטגוריות השונות והמתחרים בהם.

כמוכן, ביצעתם תחרות ללא פרסום חוקים וכללים מראש, אך בכל זאת פסלתם לדוגמא את השתתפותי בתחרות למרות שכשבועיים קודם לכן כבר העלתי פה שאלה בנוגע לבעייתיות ברכב שלי (טנדר חד קבינה- ולכן תיבה יכולה להיות רק במקום המושב הימיני).

ולהזכירכם , אז אמרתם שאין כלל בעיה.

אני לא יכול להעלות פה את ההודעה המקורית מכיוון שהשרשור של התחרות נמחק.

אך אז שאלתי אם אני יכול להגיע עם תיבה במקום המושב ונענתם בחיוב.

ולמרות זאת, ביום חמישי תומר הודיע לי שאני לא יכול להתחרות.

אך מכיוון שאנחנו לא עקשניים ולא קטנוניים אני בחרתי לקבל את העניין ולהניח אותו בצד.

מצד שני, אם לא מפורסמים חוקים וכללים אפילו מינימלים לתחרות, לא ניתן לקבל זאת בחיוב,וגם אותו עניין של הוספת מתחרים בדקה ה90 לתחרות.

מלבד הנושא הזה יש לי רק מילים טובות לשאת על הנושא של בכלל המחשבה לארגן את התחרות ועל חשבון זמנם וציודם של עובדי אוטופרט והחברה בכלל.

ועל זה ישר כח, והמשך הדרך המבורכת.

אבל אם כבר מבצעים משהו אז לעשות זאת על הצד הטוב ביותר, וללא חריגות לפה או לשם.

אודה על התייחסותכם לנושא,

תודה מראש,

ניר

שלום,

לפני התחרות הבאה, שתתקיים בקיץ, נפרסם תקנון מפורט.

בברכת שבוע טוב לחברי הפורום.

תומר

פורסם

זה בסדר כבר קניתי אותו

מבחינתי לשבת באוטו של 144.5DB זה מטורף, לגבי מה אפשר להשיג מהסטרוקר הזה, אין לי מושג לאיזה מגבר הוא חובר ומה שאר המכלולים שלו...

בכל מקרה עם הוא עובד עם הסאב הזה ביום יום שיתחיל לחסוך למכשיר שמיעה

Guest תמיר .א.
פורסם

תחרות הבאה תצפו לתוצאה של מעל 143dB עם פייל מרובע אחד !.

התכנונים לתיבה כבר בשלב הסופי...

תמיר

פורסם

תמיר, אחי, אתה יודע שאני אוהב אותך, ואתה אחד מהאנשים שאני באמת מגדיר כמומחה בפורום הזה

א-ב-ללללללללללללללללל

אין מצב בחיים!!! שכח מזה!

תחרות הבאה תצפו לתוצאה של מעל 143dB עם פייל מרובע אחד !.

התכנונים לתיבה כבר בשלב הסופי...

תמיר

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...