פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי מה שידוע לי, תיבה בלי פורט מספקת באסים קצרים אך מדוייקים. השאלה שלי היא האם הסאב אינו נפגע כתוצאה מכך שאין לאוויר לאן לצאת? מדובר על תיבה העשוייה MDF אטומה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב ושבת שלום לכולם!!! מאחר ונמאס לי לחפש כל הזמן דיסקים ברכב וגם עד שאני מוצא את השיר שאני מחפש השיר קופץ ללא סוף ככה זה כל הדיסקים שלי לצערי מה לעשות כמה שאני מנסה לשמור על הדיסקים תמיד יקרה מצב שבאמצע נסיעה תזרוק את הדיסק לתא הכפפות יחד עם עוד 10 קודמים שזרקת שם וככה כולם נהרסים. אז החלטתי לעשות סוף לעידן הדיסקים ולשדרג ל, איי פוד מתקדם שיענה לצרכיי,אז ככה המכשיר חייב להיות לפחות 4 גיגה ומסך כמה שיותר גדול ,מבוסס על דיסק קשיח,שיהיה נוח להפעלה ובעברית,בנוסף אני מחפש גם מתאם לרכב כמו דיבורית שעליו האיי פוד ישב ויתחבר למצת לצורך טעינה. גם מעניין אותי איך האיכות האם משתנה האיכות כאשר אני מחבר את המכשיר למערכת שלי. זה ה hu שלי דרך אגב אליו יתחבר ה אי פוד …
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לפני חודשים קניתי סט קומפוננט חדש, הבעייה היא שיש הרבה פעמים שהטויטר של צד שמאל מספיק לעבוד וכאשר מגבירים את הוליום הוא חוזר לעבודה התופעה לא סדירה בבדיקת החיבורים מגעים הכל תקין . מה לעשות תודה יואב
הודעה אחרונה מאת yoav21, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי סאב של AUDIOBAHN ביררתי לגבי התקנה של הסאב כמו שראיתי בכמה תמונות של אנשים שזה היה תלייה של הסאב על הספסל האחורי של המושב (הסאב מופנה עם הפנים לתוך הספסל) עכשיו אמרו לי שזה מותאם רק לסאבים שנקראים FREEAIR או משהו באזור שמנצלים את התא מטען בתור תיבת תהודה??? ועוד משהו קטן אם אני רוצה להשים תיבה לסאב מה ההבדל בין תיבה שקופה(מסוג של פלסטיק) לתיבת עץ? אני פשוט רוצה לראות את הסאב דרך התיבה, האם זה גורע? קישורים למאמרים(רצוי בעברית) יתקבלו בשימחה.
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
שלום לכם, לפני כחודש קניתי רמקלים 6.9 למגש האחרי של הרכב (מגש פח) ומהפעם הראשונה ששמתי אותם, לא הברגתי אותם לשום מקום (רק הנחתי אותם בחורים שגזרתי) ושמתי את השטיחון שכיסה את הרמקולים האחוריים היישנים. עכשיו יש לי שתי שאלות: - האם נגרם נזק לרמקול כשהוא לא מחובר כלל עם ברגים? (הוא יושב על הפח ואין שום חומר מבודד ביניהם) - השטיחון ששמתי על הרמקולים נוגע בטוויטרים(של הרמקולים), שהם קצת יותר גבוהים מן הרמקול עצמו, האם נגרם בכך נזק לרמקול? * הרמקולים הם JBL 70 RMS. אשמח אם תענו על שאלות אלו, בתודה, תמיר.
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
שלום לכולם, הושלם היום פרוייקט "מוצוטושי" - אל תשאלו למה השם הזה... הפרוייקט בוצע בעבודה עצמית בלבד וכלל: תושבות לטוויטרים שהזוית בהן בוצע בעזרת פיברגלאס פודים למידבאסים על הדלתות תיקון של הפאנל המרכזי בדשבורד וצביעתו לכסוף התקנת פודיום לשני סאב וופרים 8 אינטש על המגש האחורי ריפוד הרצפה של תא המטען, הרכבת שני מגברים על פלאטה מתוחה בויניל החלפת החיווט ל4 גייג' וכווני מערכת עד כאן הכל פורסם כבר בפורום. היום ביצעתי את הטאצ' הסופי שזה כיסוי למגברים - אני משרשר 8 תמונות - נא להיות סבלניים אני אסביר את תהליך העבודה - הערות, הארות, שאלות ברכות וביקורות יתקבלו וינתנו בברכה. תמתינו עד שאסיים את השרור... תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
shalom, halahti le ibud bebhirat komponent ihuti ad kama she efshar be shum 700 nis im magber she yavod itam hu CODENCE Z-4000 ve ma taathem al set KICKER EX6.2 http://www.stereo-tip.co.il/Product.asp?productid=64kishur toda
הודעה אחרונה מאת Jokerito, -
- 2 תגובות
- 916 צפיות
יש לי מגבר RBL REDBOX1400 שאני דרך אגב ממש מרוצה ממנו. ובניגוד לזבל הסיני הוא מגבר קוריאני איכותי שהפתיעה אותי לטובה ולפי דעתי הוא אחד המגברים היותר משתלמים היום ביחס של תמורה למחיר. הוא מחזיק לי סאב רוקפורד P1 ו 6X9 של פיוניר 350. לאחרונה קיבלתי מחבר קומפוננט MB quart. השאלות שלי הם כאלה: 1) עד שאנייביא מגבר נוסף האם עדיף להגביר את הקומפוננט במקום ה6X9? 2) אחד הטויטרים שרוף, איזה טויטרים מומלצים בטווח מחיר של 300 שח?
- 6 תגובות
- 939 צפיות
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14159 למישהו יש ביקורות על הסט הנ"ל? מכל אתר שהוא.... לי יש מונובלוק שלהם וכמה שאני יודע הסדרה הזו של קסנון ממש מוצלחת! ככה שאם מישהו יכול לאשר לי אני יודה לו מאוד!! שבת שלום! קובי
הודעה אחרונה מאת oogee, -
אפשר המלצה לרדיו דיסק? 1 2
מאת Z!0N-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הדגש על איכות התקציב עד 1500 פתוח ליד שנייה +השקעה קצת בתקציב אם צריך אני צריך 3 יציאות למכשיר לקומפונט לסאב ול 6X9 אני צריך שיהיה אמין וטוב ושיהיה לו פונקציות כי אני לא רואה הבדל בין הסדרות היקרות לזולות מלבד הפונקציות ..אני רוצה משהו בסיסי שבעוצמות גבוהות לא יהיה עיוות בסאונד בקיצור שיהיה איכותי תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מזדה 323 שנת 2003, צריך קדמיים ואחוריים. קומפוננט ו6 על 9. הרמקוליים הקדמיים זה 6.5 או 5.25? אם זה 6.5 חשבתי על מורל דוקט MKII6 או מורל פולס 6. (לקדמיים כמובן) אם זה 5.25 אני לא יודע. ואני לא יודע איזה אחוריים כדאי לשים. התקציב הוא 1500. הקדמיים זה יוצא בערך 600 שקל, אז נשאר לי 900 שקל לאחוריים בערך. אין סאב, ואין מגבר. אז צריך אחוריים שיוכלו גם להוציא באסים בצורה נורמלית.
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי ראיתי שיש לרוקפורד 2 דגמים של מונובלוק מסדרת פאוור (הדגמים הישנים) BD1001 ו BD1001 רציתי לדעת מה ההבדל בינייהם ומה עדיף ? תודה מראש ,ספי.
הודעה אחרונה מאת Sefi_T, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים תגידו תתחדש יש לי קיקר ותיבה שאני בניתי ביום שבתיצא פצצה אבל זה אתם תחליטו שתראו את התמונות שיעלו בקרוב (זמן פיתוח ) . בכל אופן הסאב בזה עתה הרגע יושב אצלי בחדר ואין לי מושג איך לעזאזל אני מחבר אותו בכל אופן ....המערכת שיש לי היא היא hu של קנווד יש מאחורה איזה משהו לסאב לא הבנתי בדיוק מה אולי לשלט או חיבור מיוחד ...לא יודע . מגבר jbl 75.4 שאליו מחוברים קומפוננט של jbl ושני קנוודים6 על 9 אחוריים . למגבר מגיעים ארבעה כבלים rca מה-hu בקיצור איך לחבר את הסאב בצורה הכי טובה ...אההה כמעט שכחתי הסאב הוא comp c12 תודה מראש לכל העונים . אסף .
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
המצלה למגבר 4 ערוצים 1 2
מאת t.e.s- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אני מחפש המצלה למגבר 4 ערוצים.. בסדר גודל ומחיר של הרוקפורד P4004 היה לי אותו ברכב הקודם שלי הוא היה אחלה דיי איכותי אבל חלש. המגבר יגביר סט 6X9 100RMS וסט קומפוננט 85RMS דגש על איכות. תודה
הודעה אחרונה מאת gks, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תשמעו אני פתחתי נושא ובו אני רוצה לקנות מערכת חדשה .. בנושא ההוא תמשיכו להגיב רגיל הנושא הזה הוא בקשר לסאב שהיה לי אז ככה תשמעו אני לפני יומיים הוצאתי את הסאב מהתיבה והסתכלתי מה יש שם .. קודם כל לפני שנמשיך .. בתיבה איפה שנכנס הסאב אמור להיות צמר גפן? ההמשך הסתכלתי על הסאב מהצד האחורי (יש למעלה איפה הממברנה ויש למטה ) בצד ההפוך ראיתי שהסאב כמו מקומט .:S ! ממה זה יכול להיות .? האם ככה הסאבים של rockford או שהתקלקל הסאב:S?
הודעה אחרונה מאת ***subaru, -
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
מצאתי אתר שיש מחשבון לבניית תיבה השאלה עם המחשבון הזה שווה משהו ? או מישהו יכול לעזור לי בתכנון http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/portedbox/27-12-04-Theory-ported-Box-design.html והסאב הוא פיוניר tsw306dvc ממש חייב עזרה :/ אלה הנתונים של הסאב : fs (hz) - 32.9 qts - 0.48 vas-51.759 ובנתון הבא זאת הבעיה- d קוטר הרמקול הכוונה לכמה אינצ' הסאב רשמתי 12 (או יש לי dima -9.5 ) השאלה עם צריך עוד נתונים אני חייב עזרה אנשים (טס עוד יומיים ) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רציתי לקנות מגבר ורציתי לדעת איך המגבר של רוקפורד 400.4 הוא 50 RMS ב 4 אום (עם אני טועה תתקנו אותי) עכשיו עם אני יעשה גישור הוא יהיה בערך איזה 100 RMS ב 2 אום?? עם אני יחבר ככה זוג קומפוננט של מורל דוטק וזוג רמקולים פיוניר 80 RMS לא יקרה כלום לרמקולים? כל זוג בגישור לבד המגבר יעשה עבודה טובה? או שכדי לקנות לנאנזר סידרה VIBE 1000 וואט או 1200 וואט היה לי אחד כזה והייתי מרוצה ורציתי לדעת איך הרוקפורד הזה תודה!!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום למי שמכיר אותי ולמי שלא . יש לי אסקורט קופה שנת 68 שהולכת לעבור שפצור מקיף, נכון לרגע זה אני מעוניין להרכיב HU פשוט וישן כי הרכב יתרוצץ בין מקומות שונים. עכשיו תיקנתי לשכן שלי את הרכב לפני מכירתו (זה היה לפני שנה) ואמרתי לו שכשהוא ימכור, שיפרק את הHU ויביא לי. החכם הביא לי את הHU אבל בלי צמה, הוא פשוט הוציא אותו, ניתק את הצמה ושם בקופסה. האם למישהו יש צמה? מאיפה אני יכול להשיג? או אפילו יותר טוב, מאיפה אני משיג פירוט של הצמה, ז"א איזה חוט לאן ואני כבר אבנה צמה. שוב הדגם הוא DEH-P2050. תודה מראש בנצי.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחבור אצלי ברכב מגבר קדנאס קיו 4000 בגישור הוא מוציא 200 וואט אר אמ אס איך אפשר לחבר אל המגבר רמקולים של מערכת סטריאו ביתית לגישור? מי ששואל למה פשוט לכבוד פורים אני וחברים, מתחפשים לדרדסים על האוטו בניתי פטריית ענק ואני רוצה להוציא מחוצ לאוטו שתי רמקולים (אגב הכול מתוכנן למחר בבוקר מי שיכול להנות כמה שיותר מוקדם יעזור לי מאוד) האם זה אפשרי? ואם כן כיצד לעשות זאת תודה מראש לעונים וחג פורים שמח.
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן לכולם , לאחר שנקרע הסאב שהיה לי הRockford fostage ,punch xlc 15 אינץ שהיה לי אני מעוניין בקניית מערכת חדשה אני מעוניין בקניית מערכת עד 6000 שקל. הדבר הכי חשוב אצלי הוא הסאב.! אני מעוניין בקניית: 1.סאב(סאב כפול חזק מאוד ) 2.מגבר(מונובלוק) 3.זוג רמקולים אחורי 4.זוג קומפוננט 5.זוג רמקולים קדמיים 6.זוג רמקולים למושבים האחוריים . אני מעוניין ב סאב כמו שהיה לי (כפול ) רק שתדעו שהסאב הזה הוא חתיכת משהו בן ****!
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני יורד תכף להתקין את המגבר החדש גיביאל המפורסם. ולא שמתי לב לזה, אבל אין לי כבל לרמקולים לרכב. יש לי כבל יחסית טוב למערכת בבית, הוא עבה והכל, אבל אין לו את הרגליים כמו ברמקול של רכב. הוא גלוי בשני הצדדים, אני יוכל לחבר את הכבל לרמקול בצורה כזאתי ולעטוף את העניין באיזלויבנד ? בוא נגיד עד יום ראשון ? מחכה לתגובות ומוכן לרדת
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום שבוע שעבר רכשתי מכשיר פיוניר כזה רק שאצלי זה פריימיר וזה מגיע עם 3 יציאות מגבר במקום 1 בפיוניר הרגיל וקצת יותר תצוגות, לא משנה. בכל אופן אתמול התעסקתי איתו קצת ועכשיו כל דקה הוא עושה מין INVERT COLORS כזה בתצוגה כאילו כל השחור הופך לכחול והכחול הופך לשחור וחוזר לעצמו וחוזר למצב הזה שוב כל דקה, עכשיו אני לא יודע אם זאת איזה פונקציה שהפעלתי בטעות או נדפק המכשיר כי ביומיים הראשונים זה לא היה. הדגם שלו DEH580P משהו כזה..
הודעה אחרונה מאת t.e.s, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ככה יש לי רדיו דיסק מדגם pionnir והבאתי אתמואל מחבר צנצר של פיוניר גם אני צריך בבקשה עזרה בקשר לחוטים שאני צריך לקנות בשביל לחבר את הצנצר ודרך אגב יש לי באוט רדיו דיסק של םיוניר דגם ישן איך אני יכול לדעת עם הוא תומך ואיך אני יכול לדעת את הדגם תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת lior4, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי jbl שיגביר דוטק וסאב לא יודע לא יודע מה לבחור ( תקציב סביר של800-1000ש"ח) צריך את עזרתכם חברי הפורום. אני מחפש סאב חזק אבל גם אכותי (שיהיה 60% spl ו 40% sq) . ה- vmax מושלם אבל אני לא מוצא אותו באף מקום. ה- קיקר c12 חלש מדי וה-cvr לא ינוצל עם המגבר. ה-פיוניר חזק אבל לא אכותי ה- lanzar max נראה תואם את דרישתי אבל אין הרבה חו"ד עליו ה- פיניקס נראה כיותר sq וגם אין הרבה חו"ד עליו ה-p2 של רוקפורד גם הרבה sq כמו כל הסאבים של רוקפורד. מה לקחת צריך עזרה
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29604 אם מישהו יכול להמליץ על משהו יותר טוב בסביבות 400 שקל אני אשמח
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לי רמקולים אחוריים באוטו שקניתי שניראים ממש טוב, אך אין שום שם חברה עליהם. רשום עליהם את הדגם שהוא: AZ-6903. מישהו יכול להביא לי פרטים על הרמקולים הללו? תודה קובי.
הודעה אחרונה מאת kobitomi, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להרכיב אזעקה ברכב שלי בצורה עצמאית , ורציתי לשעת אם מישהו יכול לתת לי המלצה על אזעקה זולה שהוא מכיר ואם אפשר גם לתת לי איזה חיווט של אזעקה כלשהיא שאני אראה אם אני מצליח להבין מה צריך לעשות (אני הנדסאי אלקטורניקה וחשמל ) . אודה מראש לכל התגובות .
הודעה אחרונה מאת שושו, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב, היאריס TS הוחלפה במיאטה. המשמעות: חלל אקוסטי בעייתי ופחות מקום. בעבר התייעצתי בפורום לגבי מה ניתן לעשות במיאטה, ובעקבות כך - זו המערכת שחשבתי להתקין - הערותיכם יתקבלו בברכה. נשארו מהמערכת הקודמת - רמקולים של בוסטון אקוסטיקס, מגבר XETEX Xircuit Xi 240.4, מונובלוק JBL BP 300.1, סאב 8 אינץ' של JL Audio. קונפיגורציה למיאטה: סט קומפוננט שלושה חלקים של Hertz, סדרה Hi-Energy, דגם HSK 163. קישור: http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm הוופר והטוויטר יותקנו במקומות המיועדים לכך בדלתות, והמיד יותקן בקיקפאנל כפי הנראה. אפשר לשקול במקום זה סט שני חלקים טוב. מגבר של Audison שלושה ערוצים, דגם SRx3. קישור: http://www.audison.com/default.asp?lan…
הודעה אחרונה מאת Tspot, -
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
Audiobahn Eternal AWES12P 12" Sub 1100 RMS אני שוקל לקנות לא מגבר גם של AUDIOBAHN דגם : AUDIOBAHN A8000T MONO BLOCK 1600WATT AMP A8000 קצת פירוט: Class A/B MOSFET Circuitry PWM MOSFET Power Supply Semi-double Glass Epoxy Circuit Board THD: 0.02% S/N Ratio: >100dB Frequency Response: 10Hz - 40KHz (+/- 1dB) Variable 18dB Hi-pass Crossover: 50Hz - 750Hz Variable 18dB Low-pass Crossover: 50Hz to 120Hz Bass Boost On/Off Subsonic Filter: 20Hz to 50Hz RCA Throughput Connections 3-way Protection Circuitry: Thermal, Short Circuit and Overload; Cooling Fan Cobalt Blue Illumination High Gloss Chrome Plated Finish Nickel Plated Block Terminals A…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 682 צפיות
מהו גודל הרמקול באיביזה 2006 ?
הודעה אחרונה מאת MX,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman