Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו אני פתחתי נושא ובו אני רוצה לקנות מערכת חדשה ..

בנושא ההוא תמשיכו להגיב רגיל

הנושא הזה הוא בקשר לסאב שהיה לי

אז ככה תשמעו אני לפני יומיים הוצאתי את הסאב מהתיבה והסתכלתי מה יש שם ..

קודם כל לפני שנמשיך ..

בתיבה איפה שנכנס הסאב אמור להיות צמר גפן?

ההמשך הסתכלתי על הסאב מהצד האחורי (יש למעלה איפה הממברנה ויש למטה ) בצד ההפוך

ראיתי שהסאב כמו מקומט .:S ! ממה זה יכול להיות .? האם ככה הסאבים של rockford או שהתקלקל הסאב:S?

פורסם
ההמשך הסתכלתי על הסאב מהצד האחורי (יש למעלה איפה הממברנה ויש למטה ) בצד ההפוך

ראיתי שהסאב כמו מקומט .:S ! ממה זה יכול להיות .? האם ככה הסאבים של rockford או שהתקלקל הסאב:S?

ההסבר שלך אינו ברור. האם הכוונה היא לסראונד של הרמקול ו/או לספיידר שלו? תמונה יכולה לעזור.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לנו את הסאב אנחנו מסתכלים עליו מקדימה נכון ??

אנו רואים את הסמל של ROCKFORD שאנחנו הופכים אותו אנחנו רואים את הצד ההפוך של הסאב

Rockford%20RFP1415-4.jpg

כך זה מלמעלה .. כשמסתכלים מהצד ההפוך על הסאב עצמו

אני לא רואה אותו רגיל כמו רמקול רגיל הוא כמו מקומט .. :S

כך הם הסאבים של רוקפורד???(הסאב שבתמונה לא שלי (המצלמה שלי בתיקון.)

פורסם

כן, תקין לגמרי. בחלק מהסאבים יש מבנה כמו שציינת.

לגבי צמר גפן, לא צריך להיות.

למה אתה רוצה לזרוק אותו?

פורסם

אני רוצה לזרוק אותו כי אמרו לי שהסראונד צריך להדביק אותו ולשים טבעת חדשה ובלאגן ואני צריך ללכת עד פתח תקווה כדי לתקן אותו ואני גר בדרום..

פורסם

בכללי אמרו לי ..

שהSROUND נקרע.. וצריך להדביק אותו.

ושצריך להחליף טבעת .

ואמרו לי עוד דבר שמשהו התייבש בסאב לא יודע מה

פורסם

אני אפרש, הטבעת של הסאב התייבשה ונדרש להחליף אותה, זה הכל.

אך תזרוק את הסאב!

אני לא מכיר חנויות המתמחות בתיקון באיזור שלך אבל אני בטוח כי חברי הפורום יעזרו לך.

פורסם

אתה מכיר חנויות במרכז??

אבל לא בפתח תקווה!

רמלה-לוד..

אני נוסע לשם כל שבוע (ביקור אצל סבתא שלי..)

פורסם

שכחתי לציין!..

נכון יש את הסאב הטבעת צריכה להיות דבוקה איתו (זאת אומרת מסביבו נכון?)

אז היא בכלל יצאה

זאת אומרת הסאב חלק והיא חלק אחר..

פורסם

תגיד לי איפה אתה זורק אני אקח אותו

ברצינות אם אתה זורק אותו דבר איתי בפרטי:wink:

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

"צמר גפן" הלא זה צמר סלעים (חומר מבודד) שיכול רק לתרום לאיכות הסאונד שלך (באס יותר נקי).

אריק

פורסם

לגבי החלק המקומט מאחורה - יש לסאב הזה ממברנת קרטון - רוב הרמקולים שהם היי-אנד - הממברנה שלהם בדר"כ תהיה מקרטון - מהצד האחורי, הוא מקומט!

לגבי הSROUND תחליף את החלק הזה כי הסאב הזה שווה את ההשקעה - זה סאב טוב.

לגבי צמר סלעים - במידה ואתה בונה תיבה שהנפח של קטן מידי אבל אתה לא יכול או לא רוצה להגדיל את התיבה אתה שם בה צמר סלעים וזה יוצר אפקט שגורם לסאב להתנהג כאילו והיה בתיבה גדולה יותר - כמה לשים? לפי הצורך!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא נכון שרוב הרמקולים ההיי-אנד עשויים מקרטון. ישנם דגמים מעטים שעדיין מיוצרים מקרטון.

קרטון היה בעבר חומר מאוד פופולרי בזכות עלותו הנמוכה שלו ותכונותיו האקוסטיות הצויינות.

היום מרבית הרמקולים עשויים מחומרים מורכבים ע"מ להקנות לרמקול צליל מסויים ואורך חיים ארוך יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...