Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב סבבה אחי, אני אלך על הפיוניר, אבל לא מצאתי הבדל בין הסדרה 8 ו9 הם אותו דבר בול רק ש9 עם הפנל הכפוללל, זהוו אני אלך על ה8650 אבל P8MP קורא לי לקנות אותו מבחינת היופי שלו-אני מת על היופי שלו, אבל אני מפחד מזה שבטח הוא לא איכותי כמו הסדרה 8 לא?

ודרך אגב אחי חוץ מהמקום שאיתמר דיבר עליו אני אגיד להורים שלי לחפור ולמצוא את הדגם של קלריון במחיר הכי זולל ואם המחירים יהיו כמו שאמרת אני אלך על הפיוניר...

ועוד שאלה אחי מה יותר שווה ללכת הפיוניר או הקנווד?

תודה אחי

פורסם

אני ממליץ על המכשיר הזה....אחד המכשירים Pioneer DEHP7750MP

אם היה לי כסף הייתי קונה אותו....יש לחבר שלי והוא בן זונה!

uploadbigdehp7750mplarge7rc.jpg

פורסם

ציון עניתי לך בהודעה פרטית.

ה P8MP וה DEH8650 רחוקים מלהיות אותו דבר... ה P8MP הוא ישן יותר ובעל פחות אופציות מה 8650. בתאילנד לא ראיתי בכלל את ה P8MP.

ה 8650 הצבעוני עלה בסביבות 1300 ש"ח (חדש חדש ובאריזה מקורית לכל הספקנים)...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי עוד חדשות תקשיבו איזה בר מזל אני לא רק שההורים שלי חוזרים מתאילנד אלא גם שכן שלי חוזר מארה"ב עכשיו השאלה שלי אם עכשיו אפשר לדבר על האלפיין והקלריון או הפיונירים והאם הם עולים זול בארה"ב ליתר דיוק LA לעומת תאילנד ואם כן תביאו לי דגמים..

תודה

פורסם

תקשיבו שנייה זה מזה דחוף לי בבקשה השכן שלי מדבר איתי והוא מאמריקה הוא שואל איזה דגם לקנות לך של אלפיין אל תביאו לי את הדגמים הישנים אלא את החדשים בתקציב של עד 300 דולר הוא מסתכל כרגע באתר הרשמי..ורואה את הדגמים..

תעזרו לי זה דחוףףףף

תודה

• תוכן חדש...