Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שבוע שעבר רכשתי מכשיר פיוניר כזה

13460861b.gif

רק שאצלי זה פריימיר וזה מגיע עם 3 יציאות מגבר במקום 1 בפיוניר הרגיל וקצת יותר תצוגות, לא משנה.

בכל אופן

אתמול התעסקתי איתו קצת

ועכשיו כל דקה הוא עושה מין INVERT COLORS כזה בתצוגה כאילו כל השחור הופך לכחול והכחול הופך לשחור

וחוזר לעצמו וחוזר למצב הזה שוב כל דקה, עכשיו אני לא יודע אם זאת איזה פונקציה שהפעלתי בטעות או נדפק המכשיר כי ביומיים הראשונים זה לא היה.

הדגם שלו DEH580P משהו כזה..

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

זו פונקציה שהפעלת[ולא פאק במכשיר] אין לך מה לדאוג.

שכחתי רק איך מפסיקים אותה [הספר הוראות אצלייך?

אז או שתחפש על זה בספר.

או שתחכה לתגובה ממישהו שכן זוכר איך להפסיק את הפונקציה הזו.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
זו פונקציה שהפעלת[ולא פאק במכשיר] אין לך מה לדאוג.

שכחתי רק איך מפסיקים אותה [הספר הוראות אצלייך?

אז או שתחפש על זה בספר.

או שתחכה לתגובה ממישהו שכן זוכר איך להפסיק את הפונקציה הזו.

בהצלחה.

לא מצאתי בספר הוראות משהו בנושא....

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

אצלי בפיוניר 7550MP לוחצים עלכפתור 5 (לא צריך לחיצה ארוכה) כאשר המכשיר כבוי, וצריך לשמוע צפצוף.

אם זה לא עוזר תחפש בחוברת לגבי : REVERSE DISPLAY MODE.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

דבר ראשון ל5800 יש 2 יציאות ולא אחת, פרימייר זה מכשיר טוב ולא יותר טוב מפיונר, ולדיעתך פריימיר עובד בארץ כיול לתדרים שלנו, והפיונר לא!!

ובקשר לשאלה שלך תכבה את המכשיר תלחץ על הכפתור 5 וזה לא יחליף רקע, ולחיצה על כפתור 6 הוא מראה פרסומות של המכשיר!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

כנס דרך הכפתור העגול הראשי לENTERTAIMENT (אני מקווה שרשמתי את זה ללא שגיאת כתיב) ושם חפש בתפריט התצוגות איך לבטל.

אני לא זוכר הכל בעפ, אבל משם נכנסים , התפריט קל לשימוש.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...