Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני חודשים קניתי סט קומפוננט חדש, הבעייה היא שיש הרבה פעמים שהטויטר של צד שמאל מספיק לעבוד וכאשר מגבירים את הוליום הוא חוזר לעבודה התופעה לא סדירה

בבדיקת החיבורים מגעים הכל תקין .

מה לעשות תודה יואב

פורסם

אולי לנסות לממש "אחריות" ככל שיש כזו.

בקיצור, לנסות להחליף אותו אם אתה בטוח שכל החיבורים תקינים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש אחריות, והקומפוננט לא של חברה ידועה השאלה שלי היא בגלל שהתופעה לא יציבה פעם עובד פעם לא איך אני יכול להוכיח שהטוויטר לא תקין יש איזה דרך לבדוק את שלמות הסליל שלו ולדעת האם תקין שרוף וכ'ו??

פורסם

סביר להניח שהקרוס מנתק את הטוויטר כמנגנון הגנה שלו

על איזה סט מדובר ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אולי לנסות לממש "אחריות" ככל שיש כזו.

בקיצור, לנסות להחליף אותו אם אתה בטוח שכל החיבורים תקינים.

דני

דני אמר את הדבר הכי נכון שיש לעשות.

חוץ מזה ניתן גם לקחת את הטוויטר הימני התקין לתענתך, ולהרכיבו במקום הפגום ולבדוק מה קורה.

פורסם

ההתקנה נעשתה ע"י מתקין מקצועי אני שוב אנסה לקבל תשובה לשאלה למה כאשר אני מגביר את הוליום הטויטר חוזר לעבודה??

פורסם

אני מחר אנסה לדבר עם החנות ממנה קניתי ולפני זה להחליף את הצדדים של הטויטרים כמו שהומלץ תודה יואב

פורסם

רוב הסיכויים שיש לך קצר שיכול להיגרם ע"י מגעים רופפים ו\או שהחויבורים של הרמקול {+ - } נוגעים בשלדה ויוצרים קצר.

אם זה סט לא מוכר אז סביר להניח שאין לו קרוס חיצוני,במידה וכן אתה יכול לחבר כל רמקול\טוויטר חיצוני רק בשביל לבדוק אם הבעיה בטוויטר או לא.

אריק

פורסם

תגיד, אולי תסביר בבקשה איך הגעת למסקנה של קצר, אני מאד מעוניין להבין?!

רוב הסיכויים שיש לך קצר שיכול להיגרם ע"י מגעים רופפים ו\או שהחויבורים של הרמקול {+ - } נוגעים בשלדה ויוצרים קצר.

אם זה סט לא מוכר אז סביר להניח שאין לו קרוס חיצוני,במידה וכן אתה יכול לחבר כל רמקול\טוויטר חיצוני רק בשביל לבדוק אם הבעיה בטוויטר או לא.

פורסם

כיוון שלא סביר שרמקול(טוויטר) פעם יעבוד (עוצמה גבוהה) ובעוצמה נמוכה לא, זו רק בעיה של מגעים ואני מוכן להתערב שזה גם יהיה הפתרון.

מה לדעתך הבעיה ??

אריק

פורסם

תבדוק שהקרוס מחוזק או לפחות נמצא במקום שהוא מרופד בו כמו שצריך, תבדוק את המסלול של החוטים ואת החוטים עצמם - משהו מנתק לך את הטוויטר - כדי להיות בטוח שזה באמת לא הרמקולים שלך תנסה אולי להפוך בין ימין לשמאל במגבר ותראה אם פתאום התקלה עברה צד... באופן מפתיע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקלה יכולה להיות גם בטוויטר עצמו. יש כניראה איזה נתק קטן בסליל שפעם גורם לטוויטר לעבוד ופעם גורם לטוויטר לא לעבוד. לכן ההמלצה של לבצע הצלבה בין 2 הטוויטרים, היא ההמלצה הטובה והנכונה ביותר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אריק, אני נתתי את ההמלצה וגם הסברתי למה.

אתה מוזמן לקרוא ביתר דיוק את אשר כתבתי.

בברכה גיא.

כיוון שלא סביר שרמקול(טוויטר) פעם יעבוד (עוצמה גבוהה) ובעוצמה נמוכה לא, זו רק בעיה של מגעים ואני מוכן להתערב שזה גם יהיה הפתרון.

מה לדעתך הבעיה ??

• תוכן חדש...