Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה אבל אל תישכח שהוא CLASS AB.

מונובלוק אני לא הייתי הולך על משהו שהוא לא CLLAS D ...

החלטה שלך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
תראה הוא עלה לי 130$ חדש לא שווה???
מחיר חמוד, דבר שני כשאתה אומר "עלה לי"[מלשון עבר-אני מסיק שכבר רכשת אותו.

בכל אופן אם אתה כבר סגור אז תתחדש.

Guest תמיר .א.
פורסם

זה מה שהוא שווה את ה130 דולר. שזה בכלל לא הרבה למגבר בהספק של "800WRMS יענתי"

תמיר

פורסם
class d [דיגיטאלי]
אסף,

מגבר שבנוי CLASS D, הוא לא בהכרח מגבר דיגיטלי. נכון הוא שמגבר שבנוי ב - CLASS D יהיה נציל יותר ממגבר שבנוי ב - CLASS AB שיהיה נציל יותר ממגבר שבנוי ב - CLASS A. אבל מבחינת איכות הצליל שהמגברים יפיקו, אז מגבר שבנוי ב - CLASS A יהיה האיכותי ביותר, מגבר CLASS AB יהיה באמצע ולמגבר שבנוי ב - CLAAS D תהיה איכות הסאונד הנמוכה ביותר מביין שלושת האפשרויות. לכן, כאשר צריך להגביר סאבים, ששם כמות האנרגיה (ההספק) צריכה להיות הגבוהה ביותר, משתמשים במגברים שבנויים בד"כ ב - CLASS D.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אסף,

מגבר שבנוי CLASS D, הוא לא בהכרח מגבר דיגיטלי[אוקיי..]. נכון הוא שמגבר שבנוי ב - CLASS D יהיה נציל יותר ממגבר שבנוי ב - CLASS AB שיהיה נציל יותר ממגבר שבנוי ב - CLASS A. אבל מבחינת איכות הצליל שהמגברים יפיקו, אז מגבר שבנוי ב - CLASS A יהיה האיכותי ביותר, מגבר CLASS AB יהיה באמצע ולמגבר שבנוי ב - CLAAS D תהיה איכות הסאונד הנמוכה ביותר מביין שלושת האפשרויות[רשמתי את זה כבר]. לכן, כאשר צריך להגביר סאבים, ששם כמות האנרגיה (ההספק) צריכה להיות הגבוהה ביותר, משתמשים במגברים שבנויים בד"כ ב - CLASS D.[נכון,גם את זה רשמתי..]

שלו.

עוד קצת על קצה המזלג :

CLASS A - כל הזמן זורם זרם גבוה בטרנזיסטורים אפילו אם אין סינגל אודיו והוא יכול להיות שווה פחות או יותר לזרם שעובר בטרנזיסטורים כאשר יש סיגנל במתח גבוה. היתרון של הקלאס הזה הוא שיש לו אחוז עיוותים נמוך מאוד. לעומת זאת, החיסרון הוא שיש לו אחוז נצילות נמוך או במילים אחרות הוא "זולל זרם" ומתחמם. אין כמעט מגברים כאלו לרכב בימינו מכיוון שגם ככה מערכת החשמל ברכב די מוגבלת וגם בשל החום שברכב. אלו שיש הם מגברי היי אנד שנועדו עבור אנשים שמאמינים שלקלאס A יש איכות צליל גבוהה יותר (שזה נכון אולי על הנייר אך במבחן מעשי נטול בספק).

CLASS B - אין זרם בטרנזיסטורים כאשר אין סיגנל מה שתורם לנצילות גבוהה יותר[לעומת קללאס A] אך מכיוון שטרנזיסטור זקוק למתח התחלתי בשביל להעביר זרם (משהו כמו 0.6V) כשהמתח נמוך מכך הוא לא יעביר זרם דבר שיגרום לעיוותים ומסיבה זו לא משתמשים בהם באודיו.

CLASS AB – זה כמו קלאס B רק שכאן תמיד יש זרם קטן מאוד שעובר בטרנזיסטורים דבר שמונע את העיוותים שיש בקלאס B כמעט לגמרי (באופן שמיע זה לגמרי). ההבדל מקלאס A הוא שכאן כשאין סיגנל הזרם שזורם בטרנזיסטורים הוא נמוך כך שהנצילות של המגבר גבוהה יותר. זה בעצם המגבר הנפוץ ביותר מכיוון שאפשר לומר שהוא הפשרה הטובה ביותר – עיוותים נמוכים ונצילות טובה.

• תוכן חדש...