Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על 8600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זרקו פה המון שטויו באויר,בתור אחד שהיה בעלים של 7400,7600,7700 8600 8500 ו7500 אני יגיד לך בדיוק מה ההבדלים בין הדגמים ששאלת עליהם.

7400-מכשיר מוצלח,בלי בעיות מיוחדות צריך לנקות לו את העין לעיתים קרובות וקורא MP3 בצורה מאוד איטית ומעצבנת-אפשר להבין מהדורות הראשונים של רדיו דיסקים שקראו MP3.בזמנו היה להיט,2 יציאות RCA, בפרמייר 3 יציאות RCA.

7500-מעוצב טיפה שונה,קורא מהר יותר MP3 (עדיין לא להיט),מסך בצבעים שחור-לבן במקום כחול-שחור שב7400, 3 יציאות RCA.

7600-מעוצב שונה מהאחרים,יותר יפה,קורא MP3 כמו שצריך בלי בעיות.3 יציאות RCA

בשלושתם הקרוס זהה אלא שב7500 וב7600 הוסיפו אופציית ASL לא שימושית שמגבירה את העוצמה לפי הרעש ברכב,קורא גם WMA.

8600-שונה לגמרי מהאחרים,פאנל חשמלי,קורא MP3 מאד מהר,אפשרות לבחור שירים ע"י חיפוש קל ומהיר בתקיות,מסך צבעוני,3 יציאות RCA,הרבה יותר מקצועי,אפשרויות רבות לחיתוכים,שליטה על עוצמה של הרמקולים הקדמיים והאחוריים,משחק עם זוית החיתוך עד 12DB ברמקולים ועד 18DB בסאב,אקולייזר גרפי 13 ערוצים (באחרים פרמטרי 3 ערוצים+גרפי 2 ערוצים),טיים קורקשן ועוד.

הבדל גדול אם יהיה?תלוי בך,אתה גם יכול להרכיב אלפיין ולא לקבל הבדל משמעותי.

אם אתה מוסיף עד 400 ההבדל יהיה שווה את זה,אם יותר כבר הייתי מחליף את המגבר או מוסיף עוד אחד המגבר הזה מאוד חלש אני משתמש בו אצלי רק לקומפוננט.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

סבבה תודה אז הפיוניר יספק את כול הצרכים שלי

בקשר למגבר הוא באמת לא חזק אולי אני ישים אוד מגבר אחר כך!

ALPINE 7894RB

מה אתם אומרים אל המכשיר הזה בהשווה לפיוניר??

פורסם

חייב להיות ה"מציק" ולהעיר לך שוב, ולנסות לגרום לך להבין ששינוי ברכיבים אחרים במערכת שלך,

ייתנו תמורה גדולה יותר !

אתה אומר שאתה לא צריך להוסיף הרבה להד יוניט החדש? מה טוב.. תשדרג!

אבל ממליץ בחום להחליף את הסאב למשהו איכותי וזה יישנה לך את המערכת מקצה לקצה, ותוכל להנות משמיעה איכותית ולא כאב ראש.. באמת יישנה לך המון.

בהצלחה.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

תן לי לעזור לך...

לדעתי לך על הפיוניר.

ההבדל עצום לעומת ל7700 .

לגבי ההתלבטות בינו לבין האלפיין...קח לדוגמה מכשיר סלולרי של SK,MOTOROLA,SONY ERICSON... נסה לתפעלו מול כל מכשיר של נוקיה (על כך נאמר: ידידותי למשתמש!)

פיוניר.

מי שלא קונה תות חמתו תמות .........

פורסם
שייק'ה ידידי, אין לך שמץ של מושג איזה הבדל בסאונד מתקבל משימוש בהד-יוניט איכותי.

אתה מוציא את מה שכתבתי מהקשר שלו..

הכוונה הייתה שהוא יקבל תמורה גדולה יותר אם הוא יחליף חלקים מהסט אפ שלו לחלקים איכותיים יותר.

מן הסתם שהד יוניט מהווה עלייה ברמה..

אבל שוב, לדעתי במידה ויש לו הד יוניט ברמה סבירה, כדאי להשתדרג בתחומים אחרים.

בברכה, שי.

• תוכן חדש...