Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כרגע חוטי RCA פשוטים

ורציתי לדעת עם אני יחליף אותם לכבלים אחרים זה יכול להשפיע באיכות שמיעה?

עם כן תתנו לי הצעות אני צריך 3 RCA שיעברו מהרדיו דיסק לאחורה

שכל כבל יעלה גג 50 שקל

ועוד משהו עם אני יביא קבל זה יכול להשפיע קצת על העומס

והסאב ידפוק יותר חזק?

תודה!!

המערכת שיש לי עם זה יעזור

רדיו דיסק 2 מסכים פיוניר 8450,

מגבר לאנזר 1000 וואט, מונובלוק קיקר 600.1

קומפוננט קדימה מורל דוטק, אחורה 6/9 פיוניר 300

סאב קיקר L7

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

תשמע אחי מבחינת איכות זה בטח טוב יותר אם תקנה יותר טובים ..

אבל אני ניסיתי פשוטים וניסיתי יקרים ולו חשתי בהבדל זה בטח עם החשמל..;

פורסם

חיפוש.

אין הבדל שמיע. בטח לא כבל שיעלה "50 שקל גג".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה עם אתה קונה חבילה שלמה של כל הסט כולל הכול

מינוס רימואט חוטים לרמקולים פלוס

ב 60 70 שקל

אז תחשוב שאתה קונה RCA אחד ב 50

המצבר שלי באוטו גם גמור אני נשאר כמה שניות עם המערכת שהאוטו כבוי

אין יותר מצבר חחח

עם אני יחליף למצבר חדש יכול להיות שיעבור יותר זרם למגברים והשמיעה תהיה יותר חזקה?

כי יעבור יותר זרם?

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

חוט RCA ב50 שח , יעשה את העבודה היטב. להגדיר אותו כ"מקצועי" זה יהיה פשוט לא נכון.

בכלל , חיוט RCA יקר יותר , מתבטא יותר באיכויות , בידוד, אחיזה בחיבורים, ובעיקר רק בכך.

חוטים מקצועיים ביותר, יתכן ויתנו שיפור מה], אך יהיה צורך במכשירי מדידה, או באוזנים "ביוניות" (ויש כאלה ששומעים, בודדים אך קיימים)

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בנושא הRCA

כבל טוב ואיכותי מונע או ליתר דיוק מפחית את הפרעות רעשי הרקע הנוצרים מחוטי חשמל העוברים במוך לכבל, ואני לא מתכוון רק לכבל + ראשי הרץ למגבר אלה ובייחוד לכבלים המתחברים לרדיו ולכבלים בדש-בורד.

אני יכול להמליץ על סדרת הPUNCH עולה כ100 ש"ח ועל הסדרה היותר גבוהה POWER עולה בין 150-200 ש"ח.

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_categories.asp?cat_id=5&locale=en_US

בנושא השני

מה זה אומר בדיוק " עם אני יביא קבל זה יכול להשפיע קצת על העומס

והסאב ידפוק יותר חזק?"

לכל סאב יש נתונים. לפי הנתונים האלה אתה נדרש להתאים לו מגבר מתאים. עפ"י הנתונים אתה יכול להרכיב לו תיבה מסויימת המתאימה יותר לך.

לפני הקבל יש לבדוק את הרכב בעומס עבודה מלא, השלב הבא הוא ייעול מע' החשמל (תערוך חיפוש), לאחר מכן שדרוג האלטרנטור ורק בסוף לאחר כל זה בא הקבל!!

פורסם

1.לא משנה המחיר של החיווט וה"חברה" עליה יוחצן החיווט, אם יש סיכוך אז הכבל יהיה מעולה אם אין סיכוך ,לא משנה מה עובי הכבל עצמו והחברה שהוא מיוחצן...

2.קבל לא יעשה את זה ,קבל בא למזער את היבהובי האורות אתה לא תרגיש הבדל שמיעתי עם הסאב שלך עם קבל/בלי קבל .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ועם מצבר חדש יש מצב ? לשמוע אותו יותר חזק?

כי המצבר הזה שיש לי כרגע גמור ושומעים בום חזק

לא יודע עם זה ישפיע בכלל

והסאב המדובר L7

מי שלא בוכה, לא גודל!

• תוכן חדש...