Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לחנות לסדר את הקומפוננט,כי אחד לא עבד לי..,הוא סידר לי הכל טוב ויפה,הולך מסתכל על המגבר לראות שהכל בסדר ומחובר,ופתאום הוא אומר לי שהחיבור שהמתקין שלי שם לי הוא בבריד'ג וברידג' שמים רק לסאב כי זה התנגדויות שונות הוא אומר לי אם לא תסדר את ההתנגדויות רגיל הקומפוננט יישרף לך..הקומפוננט עובד חודשיים עם המגבר ,ולא קרה לו כלום,איך זה?,מצד שני חשבתי על זה שאם אני יעשה את הההתנגדויות הרגילות שזה יוצא 60X4 RMS ליציאה זה בכלל לא ינצל לי את הקומפוננט שהוא 90 לכן המתקין שם לי ברידג' ושהלכתי למתקין אחר הוא אומר שזה לא טוב..אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה הולך פה ומה אני צריך לעשות.?

דרך אגב המגבר של JBL:

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS60.4&cat=AMP&ser=GTS&language=&country=US&region=USA

והקומפוננט audiobahn:

Magnet Weight: 18 oz

Power Handling:

90 RMS

Frequency Response:

5 0Hz-20kHz

Sensitivity: 94dB

Impedance: 4 OHMS

Mounting Depth: 2 1/4"

מקווה שתעזרו לי

תודה

פורסם

בגישוק המגבר שלך יודע לעבוד רק במונו (4 אוהם מונו), ולכן זה בכלל לא מומלץ, כי 2 הרמקולים ינגנו בו"ז את כל הצלילים.

מעבר לכך, הקומפוננט שלך אומנם מוצהר 90 וואט RMS(אגב לא הייתי בונה על זה מגדלים- ההצהרות של אודיובאן שנויים במחלוקת).

אך הסט בעל נצילות של 94 DB, ולכן גם ה60 שהמגבר שלך יודע לתת יספיקו לו.

under construction..

פורסם

זה לא הכי מדוייק מה שענית לבחור,כי אני עובד עם ברידג' מהיום הראשון שהיה לי קומפוננט וכלום לא קרה.

לגבי ניצול או לא זה משהו אחר אבל לגבי גישור הוא יכול לעשות ועוד איך וגם יכול להיות לו סטריאו אם הוא יחבר את הRCA נכון.

אין כל רע בחיבור שהוא עשה,הבעיה היחידה אולי שיכולה להיות זה שהוא לא שם לב שהוא עבר את מה שהקומוננט שלו מסוגל לקבל וככה שרף אותו...פ

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...