Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי LANZAR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת על המגברים של LANZAR דגם HTG434 , האם נחשב למגבר טוב שעושה את העבודה או שכדאי להשקיע יותר? - מתוכנן להרכיב עליו מורל 6.5 COAX שקיימים מאחור ומורל קומפוננט DOTECH מקדימה (הקדמיים טרם נרכשו)

שאלה נוספת: האם משהו יודע איזה גודל רמקול קדמי קיים בהונדה סיביק?

פורסם

אין לי ניסיון עם המגבר הזה ספציפית, אך יש לי ניסיון עם 2 מגברי לאנזר אחרים שהיו לי, אני יכול לומר לך בלב שלם, המגברים של לאנזר הם סוסים : חזקים,איכותיים,אפס תקלות, פשוט מעולים.

Guest תמיר .א.
פורסם

השאלה היא בכמה אתה קונה אותו.

תמיר

פורסם

זו דווקא לא השאלה , המחירים בשוק הם בסביבות 1000 ש"ח - בוואלה שופס אפשר להוציא אותו בקצת יותר אבל עם תשלומים נוחים - מאחר ואני לא "שועל" בתחום האודיו לרכב רציתי לדעת אם כדאי לקחת אותו עם המפרט שציינתי או שאולי שווה להשקיע יותר...? , נמכר שם גם מגבר של PHASE EVOLUSION במחיר כמעט כפול אבל נראה תותח השאלה היא האם יש טעם להשקיע סכום כזה במגבר כזה עם הרמקולים שקיימים ומה שאני מתכוון להתקין בקרוב, או שהלנזר יעשה את העבודה.

פורסם

כמו שתמיר כתב זה שאלה של עלות תועלת!

תעשה את היחס למה אתה הולך להגביר איתו{עכשיו\בעתיד} .

כשאתה אומר "נראה תותח "זה מתייחס לנתונים של המגבר או מראה חיציני{?!!!?}

אריק

פורסם

יש לי מגבר HTG 434 כבר שנה ואני מרוצה מימנו מאוד, הוא מוציא 150 RMS לערוץ עם קרוסים מעולים ורמת ניחות של 0.04% שזה די נמוך. כרגע אני מפעיל איתו מורל 6X9 וסאב קיקר C12 והוא מסתדר עם העבודה מצויין (עובד בחצי גיין).

DLS - END OF CONVERSATION

קישור לבניה שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139795

פורסם

נתונים!!!

אבל עד שלא שומעים לא יודעים, גם בחנות לא כ"כ קל לשמוע כי לא תמיד קיים בתצוגה, מה שנשאר זה להתייעץ בפורום.

Guest תמיר .א.
פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע על מגבר?

יש לי מגבר HTG 434 כבר שנה ואני מרוצה מימנו מאוד, הוא מוציא 150 RMS לערוץ עם קרוסים מעולים ורמת ניחות של 0.04% שזה די נמוך. כרגע אני מפעיל איתו מורל 6X9 וסאב קיקר C12 והוא מסתדר עם העבודה מצויין (עובד בחצי גיין).

הוא לא קרוב מלהוציא 150W.

בעברית אין מילה כזו ניחות (יש נייחות מלשון נייד), שמציינים אחוז עיוות אומרים THD,

כמה הגיין על? חצי ? עד הרמה הכי גבוהה\נמוכה? זה לא אומר אם המגבר חזק\חלש.

תמיר

פורסם

המגברים של לאנזר אחלה מגברים

לא יודע למה בפורום הזה כולם עושים אותם מגברים מסריחים

יש לי תלאנזר ה 1000 וואט סידרה VIBE

לפני שנה היה לי זוג סאבים סרווין ווגה HED והוא עשה להם עבודה טובההה מאודדד

ושחיברנו את ה JBL המפורסם שכולם מציעים פה הם לא היו נשמעים כל כך טוב

וככה גם לרמקולים וסאב מבחינת שתי המגברים

אהבתי יותר תלאנזר

אחלה מגבר שווה לך לקנות

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

היה לי vibe 421 והייתי ממש ממש מרוצה ממנו

השתדרגתי ל vibe 438 ועכשיו אני עוד יותר מרוצה ממנו...

באמת אני לא מבין מה רוצים ממנו

בחיים לא נכנס לי לפרוטקשן והוא מפוצץ לי קומפוננט של פלאנט אודיו 110 אר אמ אס

והרמקולים הצהובים של פיוניר

ואין כמעט עיוות

אבל הכל שאלה של טעם

שמעתי גם את המגבר של jbl עם מערכת בסגנון שלי ולא שמעתי כל כך הבדל בטח שלא נשמע באוזן...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני דווקא מאוד מרוצה מהמגבר של לאנזר שיש ברשותי

יש לי 2 מגברים 1 של לאנזר ו1 של קיקר

מהלאנזר אני מרוצה מאוד מאוד..!

מהקיקר אני דיי מאוכזב כי ציפיתי להרבה יותר ממנו אבל לא משנה כרגע

אני אישית אוהב את החיתוכים שלו, בחיים לא נכנס לפרוטקשין עוצמות ממש גבוהות ממש מרוצה!

ממליץ עליו

פורסם

אצלי באוטו מורכב המגבר הזה

מרים קומפוננט של מורל פולס + סאב של לאנזר מקס 12

ואני דיי מרוצה ממנו...

כמובן שהוא לא מוציא 150 אראמאס אבל בנתיים הוא אצלי שנה ואני מרוצה.

------------------------------------------------------

HU : Pionner DEH670MP

Front : Morel Pulse 6

Rear : Pionner TSA6990

Amp : Lanzar HTG 424

Sub : Lanzar MAX12

פורסם

זה מגברים חזקים מאוד - אמנם הסבירות שהם עומדים בהצהרות הוא נמוך

סוסי עבודה ונותנים תמורה מאוד יפה למחיר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

Guest תמיר .א.
פורסם

הם מגברים בהספק בינוני יש מגברים חזקים יותר, כמו שאני אומר כמה אתה מוכן להשקיע לפי זה מציע לך את המגבר החזק ביותר במחיר הזה.

תמיר

• תוכן חדש...