Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהרכבתי את המגבר הוא עושה רעשים כמו של המנוע לפי הטורים אז הבנתי שזה ניקרא רעש מהאלטרנטור והבנתי גם שיש משתיק של זה....

איפה אפשר לקנות משתיק כזה באזור של ראשון ???

ויש כל מיני סוגים או משו או שהכל אותו דבר ??

פורסם

לפני שאתה קונה את המשתיק

קודם כל תפרט יותר איזה מערכת יש לך ?

איך עשית את ההתקנה?

יכול להיות שההתקנה שלך לא טובה

יכול להיות שנשרף לך אחת היציאות RCA (-) של הרדיו דיסק

אם תפרט יעזרו לך יותר:wink:

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אוקיי אז ככה..... אני עשיתי את ההתקנה לבד..... חיברתי חוט מהמצבר ישר לפלוס של המגבר חיברתי את הרימוט לאחד הפיוזים בקופסת הפיוזים ואת המינוס לשלדה בבגא'ז..... את הכבל אר סי אי הערכתי בעצמי בעזרת 2 חוטים רמקול.... לכל חוט ארסיאי כבל רמקול זאת אומרת שהאדום של הארסי אי הולך עם פלוס מינוס בחוט רמקול ומתחבר דומה למגבר וככה גם בלבן...

יכול להיות שזה בגלל הבלאגן שבחוטים ואם אני יסדר את החוטים הרעש יעלם ?!?

ואולי זה בגלל שבבננה של המערכת שמחברים אליה את הבננה של הרמקולים מחוברת וכל החוטים שם חתוכים ולא מועילים לכלום ?!?!

הHU של Explosion ומחובר למגבר רופורד פאנץ' 200איאיקס ובדרך מחוברת תיבת פיוזים קרובה למגבר....

הלואוי ואני יצליח לסדר בלי משתיק כי זה באמת מעצבן.... תודה רבהה

פורסם

RCA זה חוט שצריך להיות מסוכך - הוא עובד כמו אנטנה ורגיש לשדות אלקטרומגנטיים

כמו שאתה הערכת את החוט שלך - אתה חושף את החוט האדום שלו לחלוטין בלי סיכוך ובגלל זה יש לך רעש אלטנטור - תקנה ב50 שקלים חוט RCA 5 מטר נורמלי ותחבר במקומו - עדיף לא להתקין את חוט הRCA באותו הצד שבו עובר חוט הפלוס למגבר...

סביר להניח שזה יפתור לך את הבעיה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אוקיי אז ככה..... אני עשיתי את ההתקנה לבד..... חיברתי חוט מהמצבר ישר לפלוס של המגבר חיברתי את הרימוט לאחד הפיוזים בקופסת הפיוזים ואת המינוס לשלדה בבגא'ז..... את הכבל אר סי אי הערכתי בעצמי בעזרת 2 חוטים רמקול.... לכל חוט ארסיאי כבל רמקול זאת אומרת שהאדום של הארסי אי הולך עם פלוס מינוס בחוט רמקול ומתחבר דומה למגבר וככה גם בלבן...

יכול להיות שזה בגלל הבלאגן שבחוטים ואם אני יסדר את החוטים הרעש יעלם ?!?

ואולי זה בגלל שבבננה של המערכת שמחברים אליה את הבננה של הרמקולים מחוברת וכל החוטים שם חתוכים ולא מועילים לכלום ?!?!

הHU של Explosion ומחובר למגבר רופורד פאנץ' 200איאיקס ובדרך מחוברת תיבת פיוזים קרובה למגבר....

הלואוי ואני יצליח לסדר בלי משתיק כי זה באמת מעצבן.... תודה רבהה

אלוהים יודע איך הצלחת לעשות כלכך הרבה בלאגן, ועוד אתה מתפלא למה יש רעשי אדמה...

1.את הREMOTE מחברים לכבל רימוט שיוצא מהHU, ולא לשום מקור 12V אחר ברכב...

2.את כבלי הRCA חייבים להיות מסוככים על מנת לא להכניס רעשים למערכת(עדיף כבל פשוט שאתה יכול לרכוש בACE, או הוםסנטר מאשר במצב הנוכחי של המערכת שלך.).

3.על הדרך תבדוק גם את חיבורי המינוסים (הערקה) ותוודא שהם מחוברים היטב לשילדה, במקום חשוף מצבע, ורצוי כמה שיותר קצר.

תעשה את מה שכתבתי לך, ואני מאמין שזה יפתור לך את הבעיה.

under construction..

פורסם

תודה רבה לכם אני יבדוק את זה יותר מאוחר יותר אבל לדעתי זה יפתור....

ידעתי לחבר ככה את הארסי אי לא יהיה ממש טוב חחחח לא נורא לפחות עכשיו אני יודע שמשם הבעיה....

ואם אני יחבר את הרימוט למערכת אז המגבר לא יפעל כשהפנל לא יהיה במקום !?

פורסם

ברגע שמחברים את המגבר ע"י כבל REMOTE מהHU,( כמו שצריך לעשות) המגבר ידלק רק כאשר יקבל פקודה שהHU עובד.

וכך הוא לא יעבוד כל הזמן.

under construction..

פורסם

אוקיי מצויין בשבילי !! אני יסדר הכל כשהאוטו יחזור הביתה וכבר קניתי כבל ארסיאי טוב חמש מטר...

תודה לכולם ממש עזרתם לי בכל ההרכבה של הכל אחלה פורום שבעולם התמכרתי חחחח

• תוכן חדש...