Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה חברים ...האמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל ...אז אני אעשה סלט מהכל . ...

:-)

15 שעות בנייה לתיבה ...אחחחחח רק להיזכר בזה מתחיל לכאוב לי הגב , אז לכל מי שלא הבין למה 15 שעות שיסתכל בתמונות .

וחוץ מזה שאנחנו שני מחורעים שגם ככה אין לנו מה לעשות בחיים .

אבל...................לפני הכל תודה ענקית לג'ונססססססססססססססססססססי!!!!!!!

העונה לשם אורן

(ותודה גם לחברתו ימית שגילתה סבלנות על השאלתו לצורךהבנייה )

בכל אופן כמו שחלק מכם כבר ראו ושמעו בתחרות בחיפה אני הוא עבדכם הנאמן שהחליט לבנות

תיבה לסאב אולי לא הכי קטלני שיש אבל אין ספק שעושה את העבודה כמו שצריך .( מסג' לגב).

והוציא 133.3db .....איפה מחיאות הכפיים שלכם ...זהו מספיק מחיאות . זה כולה קומפ אל תתלהבו !!

יאללה תהנו הנה כמה תמונות מהבנייה .

__1_0074.jpg

__2_0073.jpg

__3_0072.jpg

__4_0071.jpg

__5_0070.jpg

__7_0068.jpg

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

ניראת עבודה נקייה ומקצועית. מה הנפח? 50 ל'?

יפה מאוד!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחלה עבודה... ויש לי כמה שאלות

אל איזה מגבר זה עובד?

אתה יכול לתת את הנתונים של התיבה?

אל איזה מגבר זה עובד?

ודבר אחרון...למה שמים את הריפוד הורוד הזה?

פורסם

עבודה מצויינת לתיבה!

השקעה טובה

אבל אם אני רואה נכון באחת התמונות, אתה שכחת להחליק את הקצוות של הפורט.. ?

זה יכול ליצור זרימה לא חלקה של האויר ובמקום באס , במקרים מסויימים אתה תשמע אויר חורק [ממש חלש]

אבל מצד שני יכול להיות שהפורט מספיק עמוק בשביל לבטל את הרעש הזה, לא יצא לי לשמוע :)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הסאב מוגבר ע"י jbl 75.4 והוא מחובר בגישור . מקדימה יש קומפוננט גם של jbl .

הספוג הורוד זה משהו שיצא לי להביא ממש במקרה ובחינם מהעבודה , אומרים שזה עוזר לדיוק

של הסאב ואני לא רוצה להרחיב בנושא הזה כי הוא עורר מחלוקות די רבות .

לגביך אלי הפורט אכן מוחלק עם שופין ומעוגל בקצוות ממש לפי הוראות היצרן ,

אני אשמח להשמיע לך אותו באחד המפגשים .

לגבי הנתונים של התיבה אני מצרף קובץ וורד עם הנתונים המדויקים . (בהם עזר MJ01 הרבה תודה לו ).

שירטוט תיבה SPL.doc

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

הפורט הוא שופר בסופו של דבר - כלי נגינה, קרן... כל כלי נגינה, בכדי לא להפריע לצליל שיוצא ממנו בעזרת אוויר - יהיה מאוד חלק ביציאה - לא חייב להיות מעוגל (ראה דוגמא "חלילית") אבל חייב להיות חלק.

חוץ מזה זה גם עניין של גימור

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הסאב מוגבר ע"י jbl 75.4 והוא מחובר בגישור . מקדימה יש קומפוננט גם של jbl .

הספוג הורוד זה משהו שיצא לי להביא ממש במקרה ובחינם מהעבודה , אומרים שזה עוזר לדיוק

של הסאב ואני לא רוצה להרחיב בנושא הזה כי הוא עורר מחלוקות די רבות .

לגביך אלי הפורט אכן מוחלק עם שופין ומעוגל בקצוות ממש לפי הוראות היצרן ,

אני אשמח להשמיע לך אותו באחד המפגשים .

לגבי הנתונים של התיבה אני מצרף קובץ וורד עם הנתונים המדויקים . (בהם עזר MJ01 הרבה תודה לו ).

מצפה לראות אותך במפגש הבא

תהיה בטוח שאני אגיע :)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

Guest תמיר .א.
פורסם

אסור ואני מדגיש אסור להכניס את הספוג לפורט ! אך ורק לחלל התיבה הפורט חייב להיות חלק חד בקצה שלו (בתוך התיבה) ובכול האורך שלו אסור שיהיו משהו שמהווה התנגדות לזרימת האוויר.

כגון הספוג, כול האורך של הספוג מהיציאה של הפורט עד לתיבה חייב להוריד אותו גם מלמעלה וגם מלמטה.

תמיר

• תוכן חדש...