פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
אז ככה, בעקבות הבלבול שהייתי בו בעקבות מה שקראתי על הרמקולים של Xtant בת'רדים שונים בפורום החלטתי לשלוח לאקסטנט מייל בנוסח: האם אתם מייצרים מערכות קומפוננט? או שהקומפוננטים שמשווקים תחת השם שלכם הם זיוף? התשובה שקיבלתי היא שהם ייצרו אותם פעם, ושהם עדיין קיימים בשוק. אז הנה, הקומפוננטים שמשווקים בארץ תחת שם המותג, הם חד משמעית לא לא זיוף ולא "זבל סינ"י. אני ממשיך בהתכתבות עם הנציג שלהם ואני אעדכן בהמשך.
הודעה אחרונה מאת R8082, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! מחר אמא שלי טסה לתאילנד ורציתי לברר אם מישהו יודע אם נמכרים שם מוצרי אודיו לרכב אם כן איכן? והאם שווה לקנות שם כאילו האם המחירים נמוכים מהארץ?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 1 תגובות
- 798 צפיות
אני הולך לקנות קאבל 1 פארד עכשיו איך אני בודק אותו ויודע שהקאבל טוב ושמיש לעבודה יש אופציה שהקאבל הלך ואין לו אפשרות להטען מחדש? או משהו שהוא יכול לההרס?
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 735 צפיות
האם שווה לי לומר לאחי הגדול שנמצא באורוגון שבארה''ב הרחוקה לקנות לי מונו בלוק של Lanzar VIBE1800D או משהו אחר פשוט אני רוצה לקנות מונו או שלא... ואילו אתרים מחו''ל הם אפשרות לשליחת המוצר לישראל...? והאם הם שווים....?
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. מחוסר תקציב אני רוצה לקנות קרוסאובר ולסגור כבר את הסיפור הזה של החיתוכים. ה HU שלי (DEH P3600MP) לא מאפשר לי אותם כי הוא ישן, אבל חוץ מזה אני מרוצה ממנו כך שגם לא כל כך להוט להחליף אותו (תקציב). האם יש המלצות איך אני עושה את זה? איזה קרוס לקנות? כמה ערוצים? ובכלל האם זה כדאי? תודה מראש. בוריס.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
מגבר נקמיצ'י
מאת avihai_r- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי רציתי לדעת אם מוכרים באיזה שהוא מקום בארץ את המגבר הזה של נקמיצ'י http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=11694 אם כן כמה הוא צריך לעלות ? למישהו יש נסיון איתו ? אני יודע שזאת חברה מעולה האם אפשר להשוות אותו לאוריון 4004 או רוקפורד 4004? אם כן מה עדיף מביניהם? תודה מראש , אביחי
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סאב אקטיבי של פיונר.הוא עובד מספר דקות לאחר הדלקה ואז מפסיק .אם מנתקים ומחברים מחדש מתחיל לעבוד לעיתים מס דקות ולעיתים מספר שניות בלבד ואז שוב מפסיק. יש למישהו רעיון למה זה קורה והאם אפשר לפתור את זה ,או שהפתרון היחיד זה להחליף את הסאב?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מאזדה שנת 2000 עכשיו מאחורה במגש יש לי 6/9 ורציתי להביא רמקולים של קנוואד 10/7 יש איזה אפשרות להשים אותם במגש? כי עם אני חותך אז הפלסטיק שבא מעל המגש לא יכנס... עם מישהו יודע מה אפשר לעשות שיגיד בבקשה תודה!!
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 901 צפיות
הרכב המדובר הוא קורולה SUN ליסינג 2006 חדשה. בקורולה הקודמת (2003) שהייתה לנו היה HU בילד אין והאמת שהסידור הזה היה לנו הרבה יותר נח (אני כל הזמן שוכח את הפאנל בבית ואז מתבעס שאין לי מוזיקה באוטו כי אני פשוט רגיל לקורולה הקודמת). עם הרכב קבלנו רדיו דיסק סטנדרטי של JVC שלא שווה אפילו 10 שקל. אם כבר העיפו את הקונסולה הקודמת אז לפחות הפעם נשדרג ל-MP3. וכאן אתם נכנסים לתמונה, אני מחפש המלצה ל-HU פשוט ככל שניתן שקורא MP3, אין חשיבות ל-SQ, SPL, DLL, KFF, QCS דולפינים קופצים, כפתורים מחליפי צבעים, מסכים מתקפלים/נשכבים/מתפוצצים וכל החארטות האלה. יד שניה אפשרי (עדיפות לחדש), יבוא מארה"ב לא בעיה בתנאי שהמכשיר יתן תפוקה יותר משמעותית ממשהו שאפשר להיכנס לכל חנות ולקנות בארץ (חשוב …
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כשהמוסיקה בווליום חלש אני שומע מין זמזום כזה שמגיע מהרמקולים (רק כאשר האוטו מותנע) הזמזום הזה משנה קול עם לחיצות על הגז. מה יכולה להיות הבעיה? החיוות הולך ככה, מצד אחד עובר כבל הרימוט, הפלוס וכבל רמקול, מהצד השני עוברים 2 RCA וכבל של הרמקול. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אז ככה: הוצעו בפני שתי אפשרויות של סאבים: Image Dynamics מסדרת IDQ בגודל 12" Xetec מסדרת Gravity XLS בגודל 10" אלו כרגע שתי האפשרויות שלי. אציין קודם כל, שאני חובב SQ בלבד!! אני אומנם לא אתנגד לבאס עוצמתי, אבל רק בתנאי שהוא לא "יעיז" להעפיל על הצליל הכללי של המוסיקה. לכאורה, הIDQ הוא סאב גדול יותר וחזק יותר (500 וואט ב4 אוהם, לעומת 350 וואט של הXETEC), אבל הבנתי שהזטק הוא הרבה יותר איכותי... המגבר שעליו ישב הסאב הוא של XETEC מסדרת GRAVITY עם 5 ערוצים כאשר הערוץ של הסאב מוציא 360 וואט RMS ב4 אוהם או 540 ב2 אוהם. אנא מכם, אני מעוניין בחוות דעת רק של אנשים ששמעו את הסאבים הנ"ל, ומדברים מתוך נסיון אישי! כי לקרוא את הנתונים על הנייר גם אני …
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למישהו יצא פה פעם לשמוע את הקומפוננט של בוסטון אקוסטיקס RC620? חוו"ד יתקבלו בברכה. שי.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מדובר במערכת הכוללת רדיו דיסק,מגבר 4 יציאות, קומפוננט קדמי ו 6*9 מאחורה חשוב באיזה רכיבים מדובר? הבנתי שהשיטה הפשוטה והנפוצה ביותר לכיוון המגבר היא לכוון תחילה את ה GAIN במגבר למינימום ולהעלות את הרדיו דיסק ל 3\4 מהעוצמה שלו. לאט לאט להתחיל להעלות את ה GAIN עד ששומעים עיוות ואז להוריד טיפה. השיטה הזאת בסדר? אם כן, באיזה דיסק אני אמור להשתמש בכדי לכוון? כל דיסק של מוזיקה שאני שומע בדר"כ יהיה בסדר ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת PMP, -
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
אז ככה יש לי רדיו דיסק קלריאיון (די בי 356) הוא בסדר לא מהדגמים המובחרים וקומפוננט לא משהו בכלל של אנלימט משהו סאב של קאדנב ומגבר מונובלוק בשבילו ועוד מגבר של דימאס 1000 וואט עכשיו היה רמקולים אחוריים עלהפנים ועכשיו אני רוצה להביא רמקולים אחוריים טובים שיוסיפו יותר עוצמה לאוטו וישמעו חזק .. עכשיו שאני שומע לא שומעים כל כך חזק חייב עזרה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למה המוכר בפומפה אמר שהקרליון עדיף על הפיוניר כי פיוניר החליפו את מדינת היצור לסין או משו כזה? הקרליון הסטנדרטי עם האמפי יותר טוב מפיוניר דגם של 800 שקל למה זה ככה? מי צודק? כאילו הוא אמר מי שאומר לך לקנות פיוניר לא מבין כלום... הקיצר התעצבנתי...... ועוד דבר כמה HU המובנה של טיוטה דגמי 2005 -2004 4X40?? או משו דומה? תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב אז ככה שתי האפשריות שנכנסות לי לתקציב הן http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=kdcmp628&radio1=on&image1.x=29&image1.y=0 KENWOOD KDCMP628 והאופציה השניה היא http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=dehp6850&x=13&y=6 PIONNER DHP6850 תעזרו לי לבחור ... תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באיזה קיט מומלץ להשתמש כדי לאטום את כל הבגאז' (שיספיק כמובן, האם זה קיט 1, 2 ?) איך מדביקים ואיך משתמשים עם הקיט בצורה נכונה ? ועוד כמה דגשים אולי ששכחתי לציין , בבקשה עזרו לי בנושא הזה . הרכב הוא טויוטה קורולה 03 . תודה לכל העונים והעוזרים ! http://cgi.ebay.com/DYNAMAT-XTREME-HIGH-PERFORMANCE-SUBWOOFER-TRUNK-KIT-NEW_W0QQitemZ9706530290QQcategoryZ67760QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
איטום מסרטן?!?! 1 2
מאת POHUIST-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם היום היתה לי שיחה אם פרופסור לתורת החומרים שאלתי אותו אם מה אפשר לאטום דלתות בשביל סאונד וגם אל האיטום שמוכרים במכוניות תשובה: בתוך האיטום יש חומר שניקרא אסבסת(מי שלא יודע זה חומר מסרטן!) שאלתי אותו אם גם באיטום שמשתמשים גם במכוניות אז הוא אמר כן! פתרון(קל וזול):להשתמש בצמר סלעים לשים אל כול הברזלים ואל הפלסטיק! או: הקרטונים שאנחנו קונים בהם את הבצים הקרטון הוא חומר מעולה לצליל ואיטום(הוא המליץ יותר אל הקרטון) אם יש למשהוא את המפרט של האיטום ממה הוא עשוי שיעלה אתו
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , רכשתי מורל דוטק חדשים MK2 5.25' מהחנות. על הקרוס רשום לי mx 20.4\5 מזה אומר ? באתר שלהם לא צויין הדגם הזה של הקרוס , חשוב לציין שבדקתי הכל המיד והטויטרים אכן מקורים ואין בעיה. טויטר MT11 , המיד דומה להייבריד ישן עם כיתוב באמצע של מורל.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 29 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הנה לכם תקציב של 3.45K יש צורך לרכוש בו HU וקומפוננט: חשבתי על שתי אפשרויות- -אלפיין 9855+מורל דוטק -פיוניר 6850+הייבריד מה הייתם מעדיפים? וזאת בהנחה שיש ברכב איטום והגברה הולמים. הצעות חלופיות לחלוקת התקציב יתקבלו בברכה. שי.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם הסאב הזה שווה 150 שקל והוא בלי תיבה.. למי שמכיר אותו איך האיכות? האם הוא עמיד? תנו לי יותר פרטים: סאב וופר ענק בעוצמה אדירה של 1000W!חברת סייל-איי.אל מציעה למכירה: תכונות עיקריות: סאב וופר עם עוצמה אדירה בעיצוב מדהים ובגימור מושלם הסאב גדול במיוחד ''12 כ 31 סנטימטר המיברנה של הסאב עשויה ממתכת כרום איכותית ביותר העוזר לצליל הבס להשמיע צליל חזק, נקי ומאוזן גומי הרמקול עבה גמיש ורחב במיוחד דבר המקנה עמידה בוואט גבוה במיוחד ויכולת עמידה בלחצים גבוהים לסאב וופר מגנט גדול וכבד עם פתח איוורור לקירור הרמקול נתונים בסיסיים הספק הסאב MAX POWER 1000W נצילות dB 88 התנגדות באום 4 HOMs תחום תדרים Hz30 � Hz25,000 סטרונציום 50OZ צבע הרמקו…
הודעה אחרונה מאת shlomKE, -
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שבת שלום לכל הגולשים, יש לי שאלה שנראת לי די פשוטה, אני רק מעט לא בטוח לגביה. יש ברשותי מגבר ארבעה ערוצים שלכל זוג ערוצים שלו יש שני בוררים - האחד של Mono\Stereo והשני של תדרים High\Low\Off . בהנחה שאני מכוון את ארבעת הבוררים בצורה כזו ששניים מראים Mono ושניים מראים Low, האם אני אוכל לחבר סאב שני סלילים לארבעת הערוצים בצורה כזו שכל סליל מקבל שני ערוצים? בתודה מראש, רון.
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רדיו דיסק לאוטו ו2 רמקולים או קידמיים או אחוריים על מה אתה יכולים להמליץ לי ? לא משהו יקר מידי אבל משהו סביר עם איכות הייתי כבר אצל כמה מתקינים והכי זול שראיתי זה ליאור מולטימדיה בחיפה רח העמצאות (ברחוב של "הימיאים") מישהו פעם קנה ממנו משהו אשמח גם אם תמליצו לי על מקום לקנות ממנו או להתקין באזור הצפון תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gilo, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 707 צפיות
היי.. יש לחבר רדיו דיסק פיוניר 7750 עכשיו הרדיו נתקע על MUTE מופיע סימן של רמקול עם X ורשום MUTE ולא מצאנו שום דרך לבטל את זה.. מישהו יודע איך לבטל ? תודה..
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
- 1 תגובות
- 794 צפיות
מה גודל הרמקולים בדלתות הקדמיות בגולף GTI 2003
הודעה אחרונה מאת FOCAL, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמתי לב שבווליום גבוה נורת הקליפ שעל המגבר נדלקת בקצב של הבאסים בסאב? זה בסדר? מה זאת הנורה הזאת בכלל? תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום האם זה נכון ששוטר יכול לקחת רכיב שאתה לא מחזיק את התעודות שלו?
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 0 תגובות
- 752 צפיות
מכל החלקים שהצטברו לי בבית החלטתי איך לבנות את המערכת ברכב הבא,אם כמובן יש לכם הצעות לשיפור אין לי בעיה לקבל אותם בשמחה- רדיו דיסק-אין לי,צריך המלצות למשהו ברמה של המערכת לא מעבר מגבר 1:סוני 75X4\200X2 מגבר 2:מונו רוקפורד 301M 300 ב2 אוהם קומפוננט:מורל הייבריד 6 סאב:המלצות לסאב 10\12 איכותי עד 1300 בלי תיבה עם אופציה למשומש שיהיה 2 סלילים של 4 אוהם ושינוצל ע"י המונו,כלומר עד 500RMS רמקולים אחוריים:המלצות לרמקול 6.5\קומפוננט שישב על הרדיו דיסק ויתאים בסאונד למורל-אם צריך בכלל,עד 450 שקל. הרכב הוא איסוזו רודיאו.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי ברכב רדיודיסק סוני,בהתחלה לא שמעתי FM אחרי שבועיים נעלם כל הרדיו ועכשיו הדיסק לא עובר לשיר הבא אלא רק שאני מעביר ע"י לחיצה ידנית,מכירים את הבעיה הזו? שווה לתקן?הרכב שלי זה ג'יפ יונדאי גאלופר דיזל ואני נוסע הרבה בשטח אז אולי חלק מהבעיה זה הויברציות של הדיזל+הנסיעת שטח, אם אין טעם לתקן אז איזה סוג לרכוש? הדרישות שלי -לא האיכות שמע כמו העמידות הפיזית + ווליום חזק שיגבור על הרעש של המנוע דיזל,יעני-סוס עבודה,גם יד שניה יתאים לי,השאלה ,איזה סוג ? ? ? ?
הודעה אחרונה מאת משקפופר, -
-
עזרה בקניית מערכת. 1 2
מאת boozi- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי בין 1000 ל 1800 להשקיע במערכת קטלניתת! מגבר {סאב יש לי של JBL אך קצת ישן} רמקולים טיוטרים כל מה שצריך כדי שאני ישמע טוב! וחזק! אני גר בירושלים ומי שגר שם ויכול להמליץ לי על חנות אני ישמח תודה.
הודעה אחרונה מאת boozi,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)