Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Xtant - אחת ולתמיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי , אני שמח להיות מנהיג כנופייה מכובדת, עם מר GREEN ועוד כמה שפויים בפורום,

יכול להיות שהסט העתיק שברשותך הוא פנינה , אני בטוח בעובדה שאתה נהנה.

אני שמח שלקחת שלושה מחבריך,

ובדקתם בצורה השוואתית מס' רכיבים של החברה.

אני יותר שמח לומר שהבדיקה שביצעת היא חובבנית להחריד,

מזכירה לי את ג.יפית או סקרי בחירות ממומנים ע"י המפלגות עצמן,

אני מבטיח לך שתוך 5 דקות אני אוסף לך חבורה של אנשים שתיתן דיעה מנוגדת

והפוכה לדעתה של "קבוצת המדגם" שלך.

אני מבטיח לך שאם היית עושה את אותו מבחן עם עינים מכוסות ,

בדיוק את אותו מדגם ,היית מגיע למסקנה שסט של פולס נשמע לך הכי טוב.

אני מבטיח לך שאם היית עושה את אותו מבחן בין המוכרים בחנויות בתחנה המרכזית בת"א ,

,היית מגיע למסקנה שסט של "מה שיש לי למכור עכשיו בבסטה " נשמע הכי טוב.

אני מבטיח לך שאם היית עושה את אותו מבחן בין החנויות של "אוטופרט" ,

,היית מגיע למסקנה שסט של "לייטנינג-אודיו" נשמע הכי טוב בסיטואצייה.

אגב,

אם תבקר במורל בנס-ציונה , תבקש שיספרו לך על אקסטנט,

אתה תגלה שהמוצר שאתה רואה היום בחו"ל תחת החברה, הוא מוצר סיני בכלל,

פשוט העתקה פשוטה של מורל ישראלי,

החברה "אקסנט" העדיפה לייצר העתק של מורל במפעל סיני, על פני

ייצור בארצנו,

מה שיש היום בארץ הם רמקולים בני מס' שנים , שייוצרו ונשארו כמלאי מת .

מצטער אם אני מבאס מי שקנה משהו, אני מרגיש רע יותר בשבילו,

לרכוש סט עתיק (זה לא יין שמשתבח עם השנים , זה רמקול , רק נוטה להתפורר),

הרי זה דוטק עם הדפס אחר, לשלם כמעט כפול ,

זה ללכת בלי ולהרגיש עם.

מי שחושב שזה שונה / מיוחד / עם יותר feel / טויטר אוורירי/ תחושה שונה / רך ונעים

ועוד מטאפורות שמתאימות לתחתוניות נשים, שי-ה-נ-ה.

נניח ועוד בחור מחליט לרכוש את המוצר הנהדר הנ"ל,

הוא קונה דוטק,אבל קצת ישנים , ששכבו במחסנים,הוא מקבל כמובן קרוס פחות משוכלל,

כשהוא מגיע לקופה, הוא משלם 2,000 ש"ח ולא חצי מזה , למה ?

.

תענו לי ,

לא כדאי לרכוש הייבריד אוביישן?

מי היום מספיק טיפש לשלם כזה סכום על דוטק בתחפושת ,

כשבאותו סכום בדיוק יש הייבריד אוביישן?

אני חושב שהתמונה די ברורה.

ZZR

פורסם
:-P אני גם חייב לציין ולומר שיש המון דברים שמידן צודק בהם .בתור אחד שמכיר את כל הסיפור של אקסטנט יש המון צדק במה שמידן רשם פה ואגב לפי דעתי האישית הסט עובד בצורה מדהימה ושומעים מדהים אז קדימה להנות זה כל הכיף

דאבל קיקר

פורסם

לא התכוונתי בכלל להגיב אבל יאללה למה לא.

א.לא גייסתי 3 חברים אלא רק חבר אחד.

ב.הבדיקה היתה הכי אובייקטיבית ונכונהכי הרי לשלושתם אותו הערך בקבל חיתוך המצוי בקרוס,על אותו המגבר באותו הרכב וכו'...חובבני לדעתך???:wink:

ג.יתכן וקסטאנט מייצרים את המגברים בסין,לא מעניין אותי ולא את התחX שלי.אגב,מוצרי אוטופרט שלך ולייטניג אודיו מיוצרים בסין.

ד.על האריזה של הקסטנט כתוב MADE IN ISRAEL :?.

ה.לגביי רשימת ה-"אני בטוח" שלך..אל תהיה כ"כ בטוח כי לא תצליח לשכנע אותי באף אחד מהסעיפים שלך.

ו.אמרתי כבר וקבעתי חד משמעית (הכוונה היא:אל תתווכח כי הנושא בדוק וישנה עובדה מבוססת לדבריי) שהקסטנט הוא לא דוטק,לא בטוויטר,אולי במיד אבל בהחלט חזק יותר בקסטאנט.

ז.שמת לב לסתירה בדברייך??מצד אחד,עודפי יצור של מורל (מורל=ישראל)ומצד שני זבל סיני.הייתכן???:nono: . מה קורה? תהיה בבקשה סגור על דברייך המכובדים.

ח.בדיקה חובבנית??? אתה צודק!מעבר מהיר על נתוני יצרן הרבה יותר אמין מהאוזן האנושית של מספר לא מצומצם של אנשים.מזכיר לי מגברי הW250 על 4 או רמקולים קליפורניה בום 500W..רוץ תקנה זה חזק, זה רמקול "לפנים" :lol: :lol:

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

טוב הויכוח הזה קצת יותר מידי נמשך ונלעס.

דודו ומידן, אין ממש צורך לקחת את הדברים באופן אישי כלכך, שיהיו לנו מניות במורל או באקסטנט זה יעניין, אבל במצב הנוכחי זה לא ממש ישנה לנו דבר.

לאקסטנט ישנם 2 סטים.

1. שמקביל (פרט למידוופר) להייבריד הישן.

2. שמקביל לדוטק הישן (קרוס ללא מעגל הנחתה לטוויטר).

מורל יצרה עבורם את הסטים, אפילו נשאר הסמל של מורל על הקרוסים...

בגדול 2 סטים נפלאים, הבעיה היחידה היא המחיר שמוכרים אותם בארץ.

הבעיה עם אנשים שהם לא רואים את קצה האף שלהם, אף אחד לא מגיע לפה כדי להשמיץ חבר פורום כזה או אחר, מה שאני לפחות מנסה למנוע זה שאנשים ישלמו 1700-2200 ש"ח עבור סט שזהה לחלוטין לדוטק הישן.

הבעיה עם אנשים היא שהם חיים תחת המדיניות של "אני לא יצא פראייר" ולא מוכנים להבין שבגדול הם טעו, וממשיכים להטעות אנשים על מנת "לא לצאת פראיירים", ו "מה פתאום אני לא שילמתי 1700 ש"ח על דוטק ישן, האקסטנט יותר טוב".

תבינו אין מה לעשות מי שרכש כבר קנה ואין מה לעשות עם זה, אבל מה שכן ניתן לעשות זה למנוע מאחרים לשלם מחיר מופקע עבור תמורה שניתן להשיג ב1050 ש"ח...

גם אני עשיתי טעיות בעבר ואני לא מתבייש לספר אותם(להיפך אולי זה יציל מישהו מה"עקיצה" שעשו עליי), זה קרה ויקרה לכולנו, תמיד אנחנו משלמים עבור "שיעור" שיקנה לנו ידע לפעם הבאה.

הנה פירוט "המקרה שלי" או "השיעור שלי":

אני בפעם הראשונה שהתקנתי מגבר ברכב, הלכתי למתקין (שכרגע אני לא אנקוב בשמו), שילמתי 400 ש"ח עבור התקנת מגבר (מופקע לחלוטין!)+ 150 ש"ח עבור כבל RCA 2 מטר של רוקפורד מסדרת פאנץ' (גזילה לאור יום!), ובנוסף לכל השחיטה\עושק\גזילה\גניבה) גם עשו לי את כל הטעויות שניתן לעשות בהתקנת מגבר, מכבל מתח דקיק של 10G, שמולחם לפיוז בצורת "ח" כמו של אזעקה (שנמס תוך שבוע), והכבל היה מולחם לפיוז עם כבל 12G!!.

כבל מינוס באורך של 1.5 מטר...ולא הבנתי למה המגבר נכנס לפרוטקשיין כל הזמן.

ובקיצור שילמתי מחיר של 400 ש"ח לדעת "איך לא מתקינים מגבר", ומשם התחלתי להבין איך ,למה כמה, ומתי עושים זאת בצורה נכונה.

אני יודע\בטוח\משוכנע שיש לכל אחד סיפור דומה על הפעם הראשונה שהוא התקין מערכת ברכב שלו, אז בזמני לא היה את הפורום שיוכל לייעץ לי , ולא הבנתי בנושא כלום כמו כולם בהתחלה.

אז מה הבעיה בלהבין ולהודות שהסט הזה של אקסטנט הוא = דוטק, או במקרה הטוב הסט ה"מתקדם" יותר = הייבריד (עם וופר של דוטק) ישן.

"תבלעו את הצפרדע" , ותדעו להגיד לאחרים לא לעשות את אותה טעות.

אבל מה שכן, מי שכן רכש הוא לפחות נהנה מהסאונד שזה הדבר הכי חשוב שיש וזה מה שאמור להוביל אותנו ולא דבר אחר.

קנית + אתה מבסוט = סיפוק.

גם אם שילמת עבור ה"סיפוק" 700 ש"ח יותר זה לא ממש משנה, העיקר התוצאה...

שיהיה לנו סופ"ש מהנה (ללא ויכוחים ועצבים מיותרים)

ונתראה במפגש ביום שבת !

under construction..

• תוכן חדש...