Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Xtant - אחת ולתמיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים לגביי האיכות, לגביי האמינות יש לי טענות.

בסט שלי יש בפחות משנה:

טוויטר שנשרף, הוחלף על חשבון האחריות, טוויטר שיצא לו החוט מהסליל ולא טופל במסגרת

האחריות, ולאחר מכן כשפתחתי את הלא תקין בבית גיליתי שגם הוא נשרף...

מידבאס שכרגע עושה לי חריקה/ויברציה בתדר מסויים(השני לא אם אתם שואלים)

אין לי פשוט את הזמן לנסוע למורל שיתקנו לי את זה..

את האמת, אני תולה את האשמה במגבר שלי, ובכך שלא ידעתי לכוון אותו כמו שצריך (הכנסתי

את המערכת שלי לקליפינג)

מה שכן יצא טוב מבדיקת ההענות במגבר זה שראיתי שברגע שמכוונים את הגיין UNDER מה שצריך,

הוא לא מעוות באותה רמה שהוא עיוות, וככה המערכת שלי מכוונת, אני חושב שהרבה ששמעו את המערכת

אצלי באוטו די אהבו.

Race Smart

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב , מורל חברה טובה , מעולה , מה שתרצו, אני לא מתווכח.

אבל התרד הוא על הקומפוננט של Xtant ,

כל אחד שרכש אותם, היה שומע בדיוק אותו דבר כמו עם מורל, ההבדל הוא רק במחיר המשולם.

שימו לב לכל התגובות , אין תגובה אחת מקצועית בתרד ממישהו שרכש אותם.

כל מי שקנה, טוען שהוא שומע טוב,

כמו elior1111 ששומע יותר טוב מהMB הקודמים.

כמו SimonLTZ שברשותו שני סטים והוא מרוצה מהתוצאה, (אתה לא מבין שיש לך מורל בשם אחר? רק שילמת פעמיים יותר)

כמו R8082 ששילם 1700 ש"ח על אותו הסט.

סבבה, אתם לא מבינים שגם אם הייתם רוכשים מורל,

הייתם שומעים אותו הדבר בדיוק, רק בפחות כסף , כן?

אתם משלמים/שילמתם/ישלמו על מדבקה שונה , שמודבקת על רמקול ישן יותר.

שאלה למחשבה:

אם יש לי מזדה לנטיס, ואני מחליף את המדבקה והסמל מאחורה , היא נוסעת יותר טוב

והמחירון עולה?

בין הפותרים נכונה , יוגרל סט אקסטנט .

ZZR

פורסם

אני יודע שיש הרבה אנשים שטוענים שזה לא טיעון, והחל מהתרד הזה זה גם הופך לטיעון לא רלוונטי.

אבל לפי שאנשים ידעו שזה דוטק אני אומר שהפן הפסיכולוגי של אקסטנט-מורל / 900-1700 / נפוץ-נדיר

גרם להרבה אנשים לחשוב שהסט טוב יותר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אני חושב זה קומפוננט לאלה שמחפשים דברים חדשים וריגושים חדשים ולא בא להם לבוא לפורום ולהגיד חבר'ה קניתי מורל אז הם אומרים קניתי אקסטנט למרות שזה אותו דבר.
קטע חזק,

זה רק מוכיח שבחלק מהמקרים העין והרגש קונים ולא ההיגיון הבריא.

ZZR

פורסם

אני חושב שזה קצת אחרת ...

כמו שהבנתי XTANT היא חברה בית של מורל או משהו כזה , תקנו אותי אם אני טועה .

זה כמו להגיד שלקסוס זה טויטה שמשלמים עליה יותר בלי שום תמורה

או כמו להגיד שלקנות ג'יפ אינפיניטי זה כמו לקנות ג'יפ ניסאן רק שהחלפו לניסן תסמל כדי שנשלם יותר .

תשמעו אולי יש פה איזה קטע מסחרי , אני לא יודע להגיד לכם אבל ברוב הפעמים הכסף לא טועה ונותן תמורה למחיר .

אני יודע שXTANT מיוצר בעבודת יד עם חומר גלם שונה משל מורל .

פורסם

תראו אני לא הולך להרים פה עוד וויכוח סטייל פורום אודיו של קארספורום. רק להגיד דבר או שניים

מרצדס סדרה A היא לא מרצדס SL.

וסטים שמיוצרים על ידי מורל - הם לא אקסטנט.

כל כך חסרת מקצועיות האמירה " אם אקסטנט מיוצר על ידי מורל - אז זה מורל" מה זו השטות הזו?????

שמעתם פעם על איכות ייצור, איכות החומר, איכות ההרכבה. איזו מין הכללה מטופשת זו. באמת מפליא אותי לראות שאנשים שמבחינתי יש להם לפחות מינימום מקצועיות זורקים דברים מטופשים כאלו לאוויר...

בכל אופן, ההבדל בין אקסטנט למורל לא נקבע על ידי המחיר או כל פרמטר אחר (מה רשום, או ממה בנוי הקרוס), לפחות לא מבחינתי - אלא על ידי דבר אחד בלבד. איכות הסאונד המופק מהסט. זה הכל. מי שרוצה מוזמן לבוא ולהיווכח בהבדל...

יצא לי להתעסק ולהתמקד בייחודיות של האקסטנטים, והטוויטר עשוי מחומרים שונים לגמרי מהטוויטרים של רוב סדרות מורל, ומקביל באיכותו לסדרה הגבוהה - הייבריד. שוב - לא אותו הדרייבר - כך לגבי המידריינג'. וזה מתבטא בהבדל העצום של הסאונד של הסט לעומת סטים אחרים של מורל, שלהם אמות מידה גבוהים משל עצמם גם כן.

ואחרון אחרון חביב מי שהשווה בין XTANT למורל דוטק, הוא אדם שלא שמע את שני הסטים, אחרת לא היה משווה ביניהם, ולאור ההשוואה חסרת הבסיס, אין לי טעם להתייחס אליה כלל, רק לאחל לו/להם שבת שלום.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

XTANT מיוצרים על ידי מורל!!!

מה ההבדלים.....????לא יודע זה בדיוק הקומפוננט של דוקט הישן........מיוצר בעבודת יד ???מה המסגרת ..המגנט????מה??ההרכבה בעבודת יד !!!!!גם ההרכבה של מורל היא ידנית !!!אז מה ההבדל!!

זה ששילמתם יותר לא אומר שהוא איכותי יותר!!!

1.XTANT היא חברה די חדשה (אם אני לא טועה 1994 ) וההתמקדות היא מגברים !

2.מורל חברה הרבה יותר מוכרת בתחום מ 1982 אחרי זה התפצלו 2 מהנדסים אחד הקים DYNAUDIO והשניSCAN SPEAK .הניסיון שלהם הוא ענק!!!!לא פלא שיזמינו מאצלהם רכיבים!

3.שילמתם על שם !!!!!!שחשבתם שהוא יותר טוב !

4.שילמתם על דמי מישלוח ישראל -ארה"ב ובחזרה!!!

6.שילמתם לחברת מורל

5.שילמתם לחברת XTANT ...(חייבים להרוויח לא ?????? אם לא מרוויחים לא מייצרים)

פורסם

למעשה זה משלוח ישראל-ארה"ב+מיסים ואז ארה"ב-ישראל+מיסים.

ואז משלמים גם ליבואן בארץ.

ומשלמים על שם שמשום מה נחשב טוב יותר בארץ.

ומשלמים על ה"יחודיות" שכן משלוח קטן הוא יקר יותר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

XTANT, מבחינת קומפוננטים בלבד היא פשוט מורל בשם אחר, ולא אין פה שום קשר כמו בין לקסוס לטויטה, זאת לא חטיבת יוקרה של מורל ולא שום דבר, פשוט מאוד דרייברים של מורל שנמכרים במחיר

של "חברה" יקרה יותר. זה הכל. יש דגמי שיוצרו ספציפית לפי ההזמנה של XTANT כמו סידרת ה"SLIM" שלהם, אבל בסה"כ מדובר שוב, בדוטק הישן, במחיר של הייבריד. כל מי שרוצה להמשיך ולהאמין בפסיכולוגיה בגרוש, שיבושם לו.

ד"א, כשהאקסטנט (הקומפוננט) הופיעו באתר הרשמי של החברה, היה קישור למפרט שהגיע מהאתר

של מורל (האתר של החברה באנגלית) ...

פשוט מאוד, לאקסטנט היו סאבים טובים והיא נחשבה חברה טובה, אבל מה לעשות, קומפוננטים לא יודעים לייצר, אז הם הלכו על הרמה של מורל וביקשו שהם ייצרו בשבילם.

Race Smart

פורסם

לכל המומחים שענו פה, תהיו בריאים, תמשיכו לחשוב שאתם יודעים את הכל.

מישהו ממכם האזין לדוטק מול האקסטנט על אותו הציוד בכלל??? כנראה שלא. כנראה שלא ממש קראתם את מה שרשמתי בהודעה הקודמת שלי. הדרייברים של הסט ש-ו-נ-י-ם מאלו של מורל בדגמי הקומפוננטים שלהם. מבחינתי מה שרשום על האריזה/רמקול יכול להיות אחד מהבאים:אקסטנט, מורל או אוזבקיסטן אודיו, כל עוד הם נשמעים כמו שהסטים שאצלי ברכב נשמעים, אני מוכן לשלם את הסכום שהם עלו לי (שדרך אגב זול בהרבה מהמחיר שלהם בשוק).

תפסיקו לנסות ולהיות מומחים לכל מה שקשור באודיו כי אתם לא! לא כל דבר וכל סוגיה אתם יכולים לקבוע בוודאות, בטח שלא בצורה כזו חד משמעית, כשהבסיס שלכם הוא... אין לכם בסיס, אלא אתם נשענים על השערות בלבד, ויותר מזה, על השערות בלתי הגיוניות, בסגנון ניסאן ואינפינטי זה אותו דבר כי ניסאן מייצרים את אינפיניטי... אף אחד ממכם או ממני לא היה במפעל של מורל וראה כי הדוטק, או כל דגם אחר של מורל והאקסטנט זה אותו הסט עם מדבקה שונה- טענתכם השטותית הזו. מצד שני גם אני לא הייתי, ולכן אני שופט את זה על סמך דבר נורא נורא פשוט - שמיעה של הסט לעומת סטים אחרים, בן אם אלו סטים של מורל ובין אם אלו סטים של חברות אחרות ושעולים לא פחות ואף יותר מסטים של אקסטנט.

חוץ מכל האמור לעיל במקרה אני מכיר אישית את אחד הבכירים בחברה ואומר לכם מניסיון, שהסט של מורל שהכי "דומה" לזה של "מורל אקסטנט" הוא ההיבריד, שהוא בכמה מדרגות גבוהות מעל לרמת הדוטק. וזה על פי דברי אותו אדם, ושוב יוצוין כי זה עדיין לא אותו הסט עדיין יש שוני בחומרים המרכיבים את הדרייבר - מה שיוצר את השוני בצליל המופק ממנו.

אם כן, חברים, לסיכום. דבריי בנוגע לאקסנט ואיכותו מתבססים על דברי בכיר בחברה, שענה על שאלתי זו עוד מלפני שהסוגיה עלתה פה. גם אני בתחילה חשבתי שזה לא חכם לקנות את הסט הזה אלא אפשר ללכת על משהו אחר וזול יותר שרשום עליו מורל ובכך לחסוך מעצמי "זריקה" של כסף "על משלוחים לחו"ל..."

עד ששמעתי. והבנתי שלא, לא מדובר פה בתרגיל שיווקי לפראיירים שחושבים שמה שיותר יקר- יותר טוב, אלא בצורה די יוצאת דופן בהתחשב בצורה שבה העולם מתנהל, באמת יש הבדל, ומדובר פה במוצר שונה לגמרי ובאיכות גבוהה בהרבה. מי שעדיין לא מאמין או נעול בדעתו מוזמן לבדיקת הנושא ולהביא הוכחות חותכות שדבריי לא נכונים, ולא אוסף של משפטים שטותיים כמו שנאמרו פה לא מעט מכל הגאונים למיניהם...

SPL - 143.6DB

"

פורסם
לא מדובר פה בתרגיל שיווקי לפראיירים שחושבים שמה שיותר יקר- יותר טוב, אלא בצורה די יוצאת דופן בהתחשב בצורה שבה העולם מתנהל, באמת יש הבדל, ומדובר פה במוצר שונה לגמרי ובאיכות גבוהה בהרבה. מי שעדיין לא מאמין או נעול בדעתו מוזמן לבדיקת הנושא ולהביא הוכחות חותכות שדבריי לא נכונים,

אני לא מבין מה צריך כדי להסביר לך.

אתה רוצה הוכחות חותכות?

תפרק את הרמקול שיש לך בדלת , קח ביד השנייה דוטק.

ותאמר לי מה אתה רואה.

אני "זכיתי" לראות את הזהות.

יותם נתן לך הוכחה מהרשת, אתה מתעקש ומתחפר בעמדתך.

אני חושב ששאר האנשים הפנימו את הידיעה , גם לך זה יחלחל לאט לאט.

קנית דוטק , שילמת על אקסטנט.

ZZR

פורסם

מידן אני מבקש ממך, תגיע למפגש ב-29, ותבקש מאחד מבעלי האקסטנט הגאים, שייתן לך לשמוע את הסט בפעולה, אני מבטיח לך שידהים אותך ההבדל שיש בין הסט של אקסטנט לדוטק.

גם אני התחלתי להאמין לכל מה שאתם אומרים כביכול, אבל אז שמעתי את האקטנט, ואז שמעתי דוטק בפעולה. והבנתי שמה שאתם אומרים זה שטויות. יש הבדל עצום.

פורסם

עוד מומחה...

תקשיב גבר:

1. פירקתי והחזקתי בידי המון המון פעמים את הקומפוננטים הללו. עובדה שבעקבותה אתה מוכיח לי עוד יותר כמה כל הנושא פה הוא חוסר פרגון שלך לאלו שיש ברכבם קומפוננטים טובים משלך...

דרך אגב, תראה עד כמה אתה לא מבין - איפה הקשר בין התאמה פיזית, בעין, לבין זהות בין מוצר שנראה זהה... אתה בעצם אומר פה שמה שנראה אותו דבר, בוא נקח לדוגמא שני וילות שנראות זהות לחלוטין - מכילות את אותה תכולה בבית הא אחי המומחה... כן על עיקרון זה מתבססת ההשוואה המקצוענית של "מומחה" שכמוך. ממש כמו שילד בן 5 שיראה את שני הוילות יגיד שהן בדיוק אותו הדבר...

2. לגבי הלינק שיותם הביא, איפה בדיוק מתפרש מהאתר הזה שהקומפוננט הנ"ל הוא הדוטק מה הקשר? אתה יודע מה וגם אם כן אז שיהיה. אבל האבסורד פה הוא שאתה מביא אתר שכביכול מראה שהסט הוא דוטק. לא קיים שם אף אזכור כזה.

3. עדיין, שוב אני מזכיר לך שדבריי מתבססים על אנשי חברת מורל + על ניסיון אישי.

דבריך מתבססים על קנאה, וחוסר פרגון לאלו שיש להם מוצרים טובים משלך. אה ועל שכל של ילד בן 5. תגדל אחי, תגדל...

אני לא מבין מה צריך כדי להסביר לך.

אתה רוצה הוכחות חותכות?

תפרק את הרמקול שיש לך בדלת , קח ביד השנייה דוטק.

ותאמר לי מה אתה רואה.

אני "זכיתי" לראות את הזהות.

יותם נתן לך הוכחה מהרשת, אתה מתעקש ומתחפר בעמדתך.

אני חושב ששאר האנשים הפנימו את הידיעה , גם לך זה יחלחל לאט לאט.

קנית דוטק , שילמת על אקסטנט.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני קורא,וקורא ומוסיף לקרוא ואני לא מבין על מה אתם מתווכחים?

האקסטנט זה בסה"כ סט קומפוננט שמיוצר ע"י מורל והוא מקביל לדוטק הישן, מי שלא יודע הטכנולוגיה שבה מיוצרים הדרייברים של הדוטק נקראת במורל "הייבריד" זה לא אומר שזה מקביל להייבריד או להייבריד אוביישן, זה פשוט טכנולוגיית האוורור של הסליל והמגנט, הדרייבר של הדוטק והאקסטנט זהים.

מורל מייצרת דרייברים להרבה חברות אחרות מוכרות יותר ומוכרות פחות לדוגמא MACROM, וPHOENIX GOLD.

למי שמכיר את פיניקס גולד יודע שהסט פיניקס גולד אלית זה בעצם ELITE 2WAY רק עם קרוסים של פיניקס גולד.

בסופו של דבר, אין ממש ההבדל.

ההבדל היחידי שיהיה בין הסטים זה שפשוט בארץ תשלמו על זה בערך פי3-4 מהמחיר המקורי בארץ.

הייצור הזה של מורל לא אמור להתחרות בשוק בארץ, אלא מיועד לשווקי העולם.

כאשר אתם קונים מוצר כזה שמקביל ליצורו בארץ, אתם גם משלמים רווח לחברה המוכרת,וגם משלמים לחנות בחו"ל+ משלוח לחו"ל +מיסי חו"ל, +משלוח לארץ + מיסי ישראל + רווח יבואן+רווח חנות ובסופו של דבר כאשר עוברות כלכך הרבה ידיים בדרך.

אתם כלקוחות משוכנעים ומשכנעים אחרים שרכשתם מוצר סופר איכותי....

בפועל אין כלל הבדל בין הדוטק הישן לבין האקטנט, וכל מי שמתווכח על כך, יכול פשוט לראות את הרמקול, להשוות את המפרט הטכני ולהבין שמדובר על דרייבר זהה.!.

אם זה נראה אותו דבר, וזה בעל אותם נתונים טכניים זהים,עם אותו קרוס באותו ייצור עם אותם רכיבים ויש לזה רק שם שונה זה עדיין ישמע אותו דבר!

מה לעשות שיש פה רבים ששומעים עם הכיס ועם אמצעים אחרים פרט לאמצעי היחידי שניתן לשמוע איתו וזה האוזניים!.

אז לכל מי ששילם וחושב שיש לו הייבריד או מציאה אחרת, על הכיפאק, העיקר שאתם מרוצים.

אני לא שומע עם מחשבות אני שומע עם האוזניים, ונראה לי שאני רק יכול להמליץ לכם להשתמש באותו ציוד בדיקה מוזר שקיים אצל כל בן אנוש וזה האוזן האנושית...

ואגב לגבי תגובה אוטנטית מחברת מורל ... יש דבר כזה שנקרא "ניגוד אינטרסים" ויש עליו פרק שלם בכלכלה מודרנית ועליו אפשר לכתוב שעות זה עדיין לא יוכיח שום דבר שקשור לסאונד.

וסתם קצת חומר למחשבה לכל אילו ששומעים עם מחשבות וחושבים שזה הייבריד,וקשור גם ל"ניגוד אינטרסים" כפי שציינתי:

למה נראה לכם שמורל ייצרו סט זהה להייבריד שאחרי משלוח לחו"ל + יבוא חזרה לארץ עדיין יעלה יותר זול מההייבריד?....

תחשבו על זה קצת יותר לפני שאתם מתלהמים.

under construction..

• תוכן חדש...