Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא קורולה SUN ליסינג 2006 חדשה. בקורולה הקודמת (2003) שהייתה לנו היה HU בילד אין והאמת שהסידור הזה היה לנו הרבה יותר נח (אני כל הזמן שוכח את הפאנל בבית ואז מתבעס שאין לי מוזיקה באוטו כי אני פשוט רגיל לקורולה הקודמת). עם הרכב קבלנו רדיו דיסק סטנדרטי של JVC שלא שווה אפילו 10 שקל. אם כבר העיפו את הקונסולה הקודמת אז לפחות הפעם נשדרג ל-MP3. וכאן אתם נכנסים לתמונה, אני מחפש המלצה ל-HU פשוט ככל שניתן שקורא MP3, אין חשיבות ל-SQ, SPL, DLL, KFF, QCS דולפינים קופצים, כפתורים מחליפי צבעים, מסכים מתקפלים/נשכבים/מתפוצצים וכל החארטות האלה.

יד שניה אפשרי (עדיפות לחדש), יבוא מארה"ב לא בעיה בתנאי שהמכשיר יתן תפוקה יותר משמעותית ממשהו שאפשר להיכנס לכל חנות ולקנות בארץ (חשוב שהתדרים יהיו כבר מסודרים, אין לי זמן וכח להתעסק עם השטויות האלה), תקציב 100-200 דולר (רצוי כמה שקרוב ל-100 דולר), חובה שיקרא צרובים ושיהיו כל הפונקציות הסטנדרטיות (דפדוף בתיקיות וכו')

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

200 דולר ויש לך פיוניר טוב.

100 דולר יש לך מכשירים ברמה נמוכה ,אם כי יש בינהם בודדים שלא עושים צרות ועונים לדרישות המינמליות שלך, אם אתה אכן מתכוון אליהם (למה שאתה רושם.)

ההבדל בין מכשיר של 100 דולר ו 200 דולר בפועל הוא גדול.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...