Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום מסרטן?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום היתה לי שיחה אם פרופסור לתורת החומרים

שאלתי אותו אם מה אפשר לאטום דלתות בשביל סאונד וגם אל האיטום שמוכרים במכוניות

תשובה:

בתוך האיטום יש חומר שניקרא אסבסת(מי שלא יודע זה חומר מסרטן!)

שאלתי אותו אם גם באיטום שמשתמשים גם במכוניות אז הוא אמר כן!

פתרון(קל וזול):להשתמש בצמר סלעים לשים אל כול הברזלים ואל הפלסטיק!

או: הקרטונים שאנחנו קונים בהם את הבצים הקרטון הוא חומר מעולה לצליל ואיטום(הוא המליץ יותר אל הקרטון)

אם יש למשהוא את המפרט של האיטום ממה הוא עשוי שיעלה אתו

פורסם

נכון אסבסט מסרטן אבל ...גם הקרטון של הביצים יכול להיות עם שפעת עופות . (קצת ציניות ).

לא ממליץ למלא את הדלת צמר סלעים לא יעיל בעליל ,בכל אופן דובר רבות על כך בפורום על חומרי איטום

כגון דינמאט ושאר חוומרי גומי למיניהם או ספוגים רק אל תשים קרטון ביצים יהי לך מאוד לא נוח לעבוד איתו

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

ניראה לי שה פיספסתה את כול הפואנטה פה!

כול האנשים שיש להם איטום באוטו הם פשוט מזיקים לעצמם!

למה לא לשים צמר סלעים בדלת?

פורסם
ניראה לי שה פיספסתה את כול הפואנטה פה!

כול האנשים שיש להם איטום באוטו הם פשוט מזיקים לעצמם!

למה לא לשים צמר סלעים בדלת?

התכוונת לכל האנשים שעושים ניסויים על עצמם עם חומרים זולים ולא עם חומרים שנועדו לשיפור הסאונד ברכב...
פורסם

אסבסט אכן הוא חומר שנחשב מסרטן , אבל לפי מה שידוע לי הוא לא נמצא בדיינמט אקסטרים לדוגמא. להגיד שזה מזיק זה מאוד גבולי .( עם כל הכבוד לפרופסור , שאני בספק בכלל אם הוא יודע ממה מורכב דיינמאט לדוגמא... )

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם אתה מפחד מסרטן אני לא יודע איך אתה יוצא מהבית בכלל , כל בן-אדם שני במדינה הזאת מת מסוג כזה או אחר של סרטן , אז דבר ראשון תיפטר מהנייד שלך כי גם הוא מסרטן ואל לתאמין לכל בילבולי הביצ.. שמספרים

לך על קרינה מייננת או מזיי.. שים צמר סלעים אם זה יעשה לך טוב מבחינת הסרטן לגבי הסאונד אני לא חושב שזה

יזיז לך משהו אם בכלל.

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

השרשור הזה נפתח בשביל לידע אותכם!!

אתם באים אלי אם טענות

עזבו חבל שפרסמתי(אתם רוצים להרוג את עצמכם מי אני שיגיד לא)

פורסם

שמע, כולנו נמות יום אחד בדרך זאת או אחרת, אבל אם כבר למות, אז לפחות למות מאושרים... (וללא שגיאות כתיב ;-) )

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עזבו חבל שפרסמתי(אתם רוצים להרוג את עצמכם מי אני שיגיד לא)

זכור! גוף ראשון עתיד, תחילית א' תמיד! ולכן אמור "אגיד", או "אומר".

בברכה,

הפרופסור אבשלום חור

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עד כמה שידוע לי האסבסת עצמו כשהוא שלם הוא לא מסרטן... כאשר הוא מיתפורר... האדם עלול לינשום את ה"אבק" הזה שיוצא ממנו וזה ניכנס לריאות וזה מאוד מסרטן... {לפחות ככה זה לגבי גגות האסבסת}

אבל בצורה מוצקה עד כמה שידוע לי הוא לא מסרטו אבל... עדיף להמנע מלהשתמש בו...

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

תשמע אתה בסדר , רק שתבין מה שמנסים לומר לך . אסבסט ידוע כמסרטן זה בוודאי . אבל חומרים שנמכרים בארה"ב , לא יכול להיות שיש בהם אסבסט , כי אם מישהו יחלה בסרטן הוא ימצא עו"ד טוב שיתבע את החברה ואחריו כל חולי הסרטן והחברה תפשוט רגל . לכן כל חברה שמוכרת בארה"ב , אתה יכול לדעת בוודאות שהחומרים שם נבדקו ואין אסבסט ואין חומרים שידועים כמסרטנים ו/או עלולים להיות מסרטנים .

אז אם אתה משתמש בחומרי איטום המיועדים לכך תנוח דעתך אין בהם כל סיכון.

ולגבי הקרטון ביצים , אז הוא צודק אבל לך ותדביק את זה לדלת

בקיצר הוא צודק ואתה צודק שדאגת , ואם תשתמש בחומרים שלא מיועדים לאיטום בדלת,אזי אתה צריך לדאוג . אבל אם תשתמש בדיינמאט או בחומר שצ'יפר מוכרים אין לך סיבה לדאגה.

בברכה ותודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

האסבסת גם משפיע כשה הוא מתחמם אם אני לא טועה

טוב אני מקווה שאתה צודק ! אולי אין שם

אני רק יודע שהפרופסור הזה יודע אל מה הוא מדבר

פורסם

אני בטוח שהפרופ' יודע על מה הוא מדבר ,

אבל אני יותר מבטוח שזה לא המקרה הנכון, ובטח שלא החומרים המדוברים,

מה שכן, אולי כל חברי הפורום שמחליטים בפרץ של יצירתיות לתת הדבקה של חומר בדלת,

אבל משום מה מתעקשים להדביק קולטי נתזים/איטומי-גגות/ חומרי קצף לאמבטייה/

ושאר חומרים חינמיים ,

יתנו שתי דקות של מחשבה, לטובתם כמובן , האם החומר בטוח, חסין אש, ולא יגרום נזק עתידי לרכב .

ZZR

פורסם

עזוב נזק לאוטו נזק למוח

אם כבר אז כבר למה קרטונים של ביצים טובים לאיטום?(אני יודע שלא נוח להדביק אבל אפשרי)

• תוכן חדש...