פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לבנות תיבה שתכלול סט קומפוננט שלם של מורל פולס 6.5 שיהיה אפשר להעביר אותה מרכב לרכב ולשים בבג'אז (למסיבות שטח). כן כן קצת הזוי אבל אני חושב על זה ברצינות.. בכל מקרה אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הנפח שאני צריך לתיבה..והאם צריך להפריד באמצע כמו בתיבה כפולה של סאב. מידות מינימליות כמה שיותר. תודה!
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הרכב הוא דיהוו לגונה הוא חזר מהמוסך היום והרדיו לא קולט תחנות של הארץ למשל תחנה 101FM הוא קולט 101.01FM ליפני שהוא היה במסוך הוא קלט תחנות טוב ורק עכשיו הוא היתאפס..כניראה ניתקו את המצבר הרדיו הוא מקורי של דייהו...מה עושים?
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
קניתי רדיו דיסק פיוניר 6850 מפומפה התקנתי עם מגבר jbl 75.4 ( רמקולים : מורל דוטק, סאב קיקר cvr ). לאחר שבועיים הרדיו דיסק הפסיק לעבוד, בדקתי שאכן יוצא זרם לרדיו דיסק ונתתי לתיקון בפומפה קיבלתי את הרדיו דיסק היום ( אחרי שהיה שבועיים בתיקון) אחרי ששמעתי שעה - פתאום המגבר הפסיק לעבוד . מה קורה פה התחרפנתי?
הודעה אחרונה מאת nicolas, -
- 1 תגובות
- 866 צפיות
יש לי הזדמנות להחליף את ה6X9 פיוניר 350 75 RMS. ברוקפורד FRC3269 http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=06daffc691bfdb016a27067071232a0b&productid=228 הבנתי שזה אחד הדגמים היותר פשוטים של רוקפורד. האם יהיה שינוי משמעותי?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 1 תגובות
- 953 צפיות
חברה אני חייב דחוף את דעתכם על HU JVC הדגם הוא KDG710 ויש לי חבר שמוכר אותה ב500 שקל האם שווה לקנות אותה במכיר הזה? ועם שווה בכלל לקנות אותה? זאת מערכת איכותית? ועכשיו יש אצלי באוטו מגבר של JBL 75.4רמקוליים 6*9 וקומפוננטים של JBL לא זוכר את הדגם,מה האצעה שלכם חברים.? תודה מראש לכל העוזרים!!!! חג שמח לכולם!!!!!
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.mp3-4.co.il/Product.asp?Pid=4444&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0 איך הוא עבד למה אני יכול לחבר אותו? GPS?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היה לי פעם סאב פיוניר 304c בתיבה אטומה 70 ליטר הסאב היה מוגבר במגבר לא חזק ( חיקוי של אלפיין) והרגשתי את הסאב דופק כמו שצריך בטראנסים אחרי פריצה לרכב קניתי סאב של קיקר cvr בתיבה 45 ליטר עם פורט והסאב מוגבר עם jbl 75.4 בגישור. והבעיה היא שאני לא מרגיש את הסאב כמו פעם אז מה הבעיה ? האם אני צריך תיבה גדולה יותר ואטומה כדי לקבל את האפקט של החוזק והעוצמה שההיתי רגיל אליה או האם אני צריך לחזור לפיוניר? מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 8 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אוקיי אז ככה יש לי רמקולים ביתיים ענקיים כאלה אתם יודעים בטח על מה אני מדבר על כל האלה של המערכות וזה הגדולות לא משו של המחשב, זה של חברת A.D. לא יודע אם חברה מוכרת או לא אני מניח שלא. בקיצר ככה. רק מתוך הסקרנות אני לא באמת הולך לחבר את זה באוטו. האם זה אפשרי? הנה מפרט: - 70W - 45WRMS - 4 Way - ב-8OHM חח אני מתאר לעצמי אותי יוצא היום עם 2 כאלה בבגאז' המחשבה מקפיצה (=
הודעה אחרונה מאת BALENO, -
- 1 תגובות
- 778 צפיות
המגברים: mtx thunder 2160 rodek 235i קרוס soney xec-505 וכמה כול אחד עולה בערך תודה!!!(הכול במצב מושלם)
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, למגבר שברשותי (HELIX HXA500MKII), יש רק כניסה אחת של סאב, כלומר רק RCA 1. לעומת זאת מה-HU שלי (ALPINE CDA-9828RB) יש 2 יציאות RCA של הסאב. עכשיו, אם יש לי קטע מוזיקלי שבו הבאס נע מצד ימין של הבמה לצד שמאל, הולך לי לאיבוד כל הבאס... . איך אני מאחד את הערוצים היוצאים מה-HU לערוץ הנכנס למגבר? שם פשוט מתאם 2->1??? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי שאל ה בקשר לבננה של צנגר של פיונירררר אם אפשר סכמה חיבורים שלה להפוך אותה לRCA יש מתאם כזה לקנות אבל הוא עולה ממש יקר בסיביבות ה200 שקל וזה ניראה לי משו ממש פשוט להכין למי שיש כבר תכבל מצנגר לצנגר רק צריך סכמה חיבורים אם אפשר!!
הודעה אחרונה מאת Nitzann, -
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
ברשותי רדיו דיסק פיונר מדגם DEH-3100R-B אפשר לחבר עליו מגבר? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 1 תגובות
- 980 צפיות
שלום אני מעוניין לקנות באינטרנט רמקולים מסוג פיוניר דגם TSA6961R 6*9 אינטש (מוכרים במאתיים שח) האם הם מתאימים לרכב
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! עקב מכירה של המגבר שלי ל אסף מהפורם נאלצתי לעבור למונובלוק אחר,התיכנון היה מעבר למונובלוק של JBL 600.1 או קיקר 600.1 אבל לאחר כמה בירורים עם היבואנים היתברר לי שהמחירים שלהם ממש גבוהים אפילו בישבילי כשאני משיג אותם ישירות מהיבואן ואז הגיע היזדמנות לידי לבחון את המגבר של CUTTING EDGE ולבסוף יצא שאני קניתי גם אחד כזה לעצמי. המגבר הזה הוא קלאס AB והוא ממש ממש חזק! אז מי שמחפש מגבר חזק אני מאוד ממליץ עליו כי מקבלים הרבה תמורה ביחס לכסף שהוא עולה לצרכן. הנה עוד כמה פרטים עליו: http://www.caraudiomag.com/testreports/0201cae_cuttingedge1/
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם קיבלתי ipod nano ואני רוצה לחבר אותו למערכת ברכב שלי.. יש לי מערכת של פיוניר ואני רוצה לקנות את המתאם הזה: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=558120a579c00f7da4837365f27275c2&productid=189 השאלה שלי שאם אני יחבר את המתאם הזה לכניסה של האוזניות של האיפוד האם בכלל המערכת שלי תזהה אותו ....??? תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק קנווד שיש בו אפשריות פאזה :reverse /normal מה זה עושה? והפונקציה dual zone מה זה?
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
עזרה בכיוון המערכת 1 2
מאת gti1980-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אחרי חיפושים אחרי שאלה פשוטה - פשוט לא מצאתי תשובה , לא ב FAQ ולא בחיפוש רגיל. באיזה תדר אני חותך את הקומפוננט? באיזה תדר אני חותך את הסאב? הסט אפ שלי מופיע בחותמת. תודה מראש. בוריס.
-
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, ב9 לחודש אי"ה אני הולך לקנות רמקולים אחוריים ומקווה שגם ישאר כסף לקומפוננט לקדימה. בינתיים מה שיש לי זה HU של פיוניר 7650, רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני אקנה. מה שאני אקנה יותקן בפונטו פשע המדהימה שלי. בקיצר בקשר לרמקולים אחוריים אני רק מבקש הבעת דעה אם אתם מכירים וזה ובקשר לקומפוננט אני צריך ייעוץ איזה לקנות. - 6*9 מאחורה פיוניר 420W 80RMS 4WAY. וקומפוננט כמו שאמרתי מחכה להצעות. אמרו לי שבפונטו אפשר להכניס בדלת 6.5 ככה שסבבה. הטווח מחירים הוא גג 600 שקל. סביבות ה500 / 600 ככה. פשוט אין לי יותר, אני מתכנן בעתיד להביא מגבר לקומפוננט ולאחוריים ככה שאם רציתם לדעת זה יחובר למגברת ב"ה. מה אתם טוענים על מורל 6.5 אינץ' PULSE 6? המחיר עומד בדרישות שלי ובביק…
אוקיי,כרגיל האנשים הקבועים +אנשים חדשים כמו כל מפגש. היה באמת מפגש חמוד ומשפחתי,היום אנשים נוכחו לדעת מה הסאונד סטרים מונו שלי שווה ומעולל[גם על הCVRרים וגם על הL7] מהמפגש הזה לפחות יצא תיכנון של של על האש בהישתתפות מספר מצומצם של חברים וותיקים ועל כך אני שמח,אגב רזוש שיהיה במזל טוב . ליטל אני מקווה שתעמדי בהבטחה שלך גם לגבי פסח וגם לגבי התמונות של המפגש... תגובות חברים..
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
או קיי אז ככה, הוספתי קאבל למערכת שלי ועכשיו יש ליב עיה לחבר את כל הכבלים יש לי 2 מגברים באוטו, ואיך לי מושג איך אני מעביר את הכבל של הפלוס ושל המינוס מה הולך לאן מי נגד מי מפצלים בלי מפצליםם מה שאני יודע זה שאני צריך להעביר כבל 4 גייג' מהמצבר לקאבל וכבל 4 גייג' מהכבל לגוף האוטו עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני לוקח את הכבל פלוס של ה4 גייג' ומפצל אותו ל2 כבלים של 8 גייג'? ופשוט לוקח עוד 2 כבלים של 8 גייג' ומחבר אותם לאותה הנקודה באוטו? או שישנה דרך אחרת לחבר את זה???? אם כן אני מבקש הדרכה ועזרה תודה
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בשעה טובה אני מקבל רכב מהעבודה, אני מועניין להתקין עליו מערכת והדילמה שלי היא כזאת: נכון לעכשיו יש ברשותי קומפוננט של CERWIN VEGA + מגבר 560WATT 4 יציאות. אני מעוניין להוסיף גם סאב לתמונה והשאלה שלי היא - אם אני מחבר את הקומפוננט לשתי יציאות, האם המגבר (שאגב מחברה מאוד פשוטה) מספיק חזק כדי להחזיק סאב על שתי יציאות בלבד, ואם כן אז איזה סאב? פרט נוסף שחשוב לציין שהרכב הוא יונדאי גטס, ככה שגם סאב עם הספק בינוני- יעשה את העבודה מבחינתי. תודה מראש. יוסי.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
רדיו דיסק בתקציב 2k 1 2 3
מאת amit20- 33 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027167&pathId=87&page=2&archive=true מה אתם אומרים על הרדיו דיסק הזה?,אני דיי התלהבתי מהשכלולים שלו. אבל השאלה הגדולה ,האם באמת הוא שווה 2000 שקל ??,האם יש לו אפשרויות כיוון מספקות יחסית למחיר שמשלמים עליו?. תודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 0 תגובות
- 954 צפיות
שלום אני מעוניין לקנות HU יש באפשרותי שני אפשרויות איזה הייתם בוחרים? DEH30MP Pioneer הראשונה KDC-MP4029 של קנווד מה הייתם קונים?
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי כולם, כפי שבטח הבנתם מהכותרת, יש לי בעיה בתאורת המסך של הרדיו דיסק, כל המידע מוצג אבל בתאורה חלשה מאוד כך שבחושך אי אפשר בכלל לראות שם משהו וגם באור צריך מאוד להתאמץ. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מה בדיוק הבעיה ואם יש המלצות איפה כדאי לתקן את זה ככה שלא יעשקו אותי (כמו שכבר קרה לי יותר מדי בעבר עם הרכב...) אם יש למישהו גם הערכה כמה דבר כזה צריך לעלות אני אשמח לקבל. תודה!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 752 צפיות
שלום, אחותי ברגע זה יוצאת לכיוון תל אביב לעלות לטיסה להודו נאמר לי שבדיוטי פרי מוכרים מגבר JBL ששווה כל שקל מישהו יכול לתת לי נתונים \דגם\ משהו כזה וחוות דעת אם לקנות או לא? תודה רבה.אורפז **עריכה: גם דחוף וגם כותרת שלא מצביעה על תוכן ההודעה?**
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מגבר של mac audio z 4100 ב 1000 ש''ח. רדיו דיסק פיוניר 4750 ב 1000 ש''ח. וקומפוננט פולס ב 600 ש''ח. הרכבה לקח לי 200 ש''ח. תודה לכל מי שעזר לי בלעדיכם היו עובדים עליי והייתי יוצא עם מערכת דפוקה. דרך אגב אחריות לכל החיים לכל המכשירים....
הודעה אחרונה מאת boozi, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
יש לי מגבר 4 ערוצים 75X4 (קוריאני וטוב) ומגבר 2 ערוצים של מאגנט 75X2 200X1 האם עדיף שהסאב (רוקפור P1) ישב על המגנאט? ושה4 ערוצים יחזיק Morel PULSE + 6X9 350 pioneer? בתודה קורן...
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 625 צפיות
אז ככה לא מזמן עברתי לגור באמריקה והיום קיבלתי מתנה אוטו מבן דוד שלי... האוטו הוא GMC בלייזר 95 אז ככה יש לי כמה שאלות: 1 . באוטו הרדיו דיסק הוא בגודל כפול מרגיל מה אפשר לעשות ? שמעתי שיש רדיו דיסקים בגודל כפול? השאלה השנייה היא איזה רדיו דיסק בכלל ללכת עליו ? היה לי אלפיין 9833 והייתי מרוצה ממנו .... 2. השאלה השנייה היא על איזה קומפוננט אתם ממליצים לי... התקציב שלי הוא עד 1000$ וצריך לכלול מערכת שלמה קומפוננט סאב מונובלוק מגבר וHU האיטום יבוא אחר כך....
הודעה אחרונה מאת avil84, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברים יקרים אני צריך לקבל החלטה שכן בעוד שבוע אני נוסע לניו יורק ושם כפי שאתם יודעים המחירים לא דומים לשום דבר כאן. {ברור לי שאני צריך שיטה אירופאית כדי שזה יעבוד כאן גלי הרדיו.} אז ככה,יש לי מערכת פיונייר טובה לא זוכר דגם {דולפינים } אני מעוניין לרכוש די וי די עם מסך שקופץ החוצה, הבעיה זה המחיר ,ואין המון דגמים כי זה מיוחד לשיטה האירופית. האם אתם חושבים שבניו יורק בין כל חנויות האלקטרוניקה אני ימצא משהו ? אם זה לא יסתדר אני יקנה די וי די ויתקין מסך מעל הראש. מישהו מכיר או יודע משהו על הדי וי די הזה? של חברת pyleStereo Pyle: PLDVD134F
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שווה את המחיר, או ששווה לרדת ממנו לעומת פיוניר?
הודעה אחרונה מאת JMG,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 575 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TZR84
- `Infinity
- gpro
- Shaike.Zam
- orankohn
- amirtoar
- ארז 1
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- מיץ פטל
- שביט