פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז קודם כל הדרישות מהמכשיר: חשוב שיהיה איכותי, 3 יציאות, אמינות, מינימום פוזה ומקסימום פיצ'רים - לא מעניינים אותי הדולפנים וגם לא שאר הסרטונים - גם על שלט אני מוכן לוותר. כרגע אין מערכת רצינית ברכב.. רק רמקולים סטנדרטיים אבל חשוב שבHU יהיו את כל האופציות לחיתוכים וכיוונים כי בעתיד הלא כ"כ רחוק יגיעו גם 2 מגברים,קומפוננט וסאב. התקציב: עד 1600 ש"ח, לא שקל יותר... אני מחפש את הפאנל הכי טוב בתקציב שיש לי. עד עכשיו הייתי נעול על הפיוניר 6850 אבל שמתי לב שיש דגם מתחתיו עם אותם האפשרויות רק בלי סרטונים ובמחיר של 1200 ש"ח +- ואת ההפרש אפשר יהיה להוסיף לתקציב של הקומפוננט. מה דעתכם עליו? ועל איזה עוד HU'S אתם יכולים להמליץ כאן בתקציב של עד 1600 ש"ח? כמובן שאין צ…
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקנתי מערכת לפני חודש רדיו דיסק : 6850 פיוניר, מגבר: jbl 75.4 ,רמקולים: דוטק, קיקר cvr. אחרי חודש אורות ברקס וצופר הלכו ויומיים אח"כ הרדיו דיסק הפסיק לעבוד (כשזרם הגיע מהמצבר ) . נתתי לתיקון במקום שבו קניתי .אחרי שבועיים כשקיבלתי בחזרה התקנתי שוב, היה יום אחד בסדר ואז נשרף הפיוז הראשי שצמוד למגבר ( התצוגה של הרדיו דיסק עבדה ללא שמע) החלפתי פיוז ואז עוד פעם הרדיו דיסק עבד 10 דקות ושבק חיים. בשני הפעמים שהפסיק לעבוד זה היה בהוצאה של הפאנל או בכיבוי הרכב לא באמצע ניגון.אציין כי הפיוז של הרדיו דיסק תקין. מה נראה לכם הבעיה או מהם הפעולות שעלי לעשות כדי לדעת אם מערכת החשמל האוטו מקצרת ובגלל זה הרדיו דיסק לא עובד או שפשוט הרדיו דיסק דפוק.
הודעה אחרונה מאת nicolas, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי שברולט קןרסיקה ואני מעוניין להתקין מערכת שקיבלתי צ'נג'ר + רדיו השאלה שלי היא האם ניתן להתקין את זה במכונית שלי הרדיו הוא רדיו בילט אין....האם אפשר להחליפו ברדיו חדש ואם כן כמה צריכה לעלות התקנה שכזו? תודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בוקר טוב. אני רוצה לקנות סט של פוקל ,ואין לי 3 אלף שקל לסדרות הגבוהות . מה אתם אומרים על הסט הזה ?,האם סטים מסדרה נמוכה של פוקל נשמעים טוב?.
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 796 צפיות
שלום לכולם בחיפושי אחר מכשיר חדש לרכב, עלתה בראשי המחשבה שאולי כדאי לקנות רדיו דיסק שמסוגל לקרוא דיסקי DVD, בעיקר בגלל גודלו של הדיסק (והפוטנציאל שיש למכשיר עם חיבור למסך, במידה וארצה בעתיד). אתמול ב'אוטומוטור' הציעו לי את הרדיו דיסק הנ"ל: Panasonic CQ-D5501 במחיר של 2590 ש"ח (עם אפשרות תשלומים די נוחה) מאחר ואין לי ניסיון עם מכשירים של פאנסוניק ולא מצאתי כלום בחיפוש, אשמח לשמוע דעות לגבי המכשיר, האם המכשירים של פאנסוניק אמינים או בעייתים? (למרות שציינו בפני שיש אחריות ל-3 שנים). איכות שמיעה (כמובן שאי אפשר להעביר את זה בכתב) - אך האם היא איכותית? (ביחס לפיוניר, סוני, קנווד, אלפיין וכל שאר המכשירים הנפוצים). האם המחיר יקר/זול? ואולי עדיף לקנות מכ…
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
נתחיל בזה שלמדתי אלקטרוניקה DC וAC ומגברים והכלל!... גשרים והכל- זה לא שפה גסה... טוב אז האמת היא שאני אחרי קניית רכב. הרדיו-דיסק לא עובד כבר אני צריך לתקן את האוטו בכ 3K... אז אני טיפה לחוץ בכסף =] אני רוצה בנתיים עד שיהיה לי סכום מספק לקניית מערכת- לקמבן איזה נגן MP3 עם רדיו... בשביל הניסויים- אני משתמש בדיסקמןMP3 ג'נרי. התוכנית המקורית, לא עבדה: לחבר בכניסות אאודיו של המכונית את הדיסקמן בעזרת כבל פשוט ו2 מחברים נקבה-נקבה שיתאימו לי הכל. כל מה שיש לי- מצורף... אם תשימו לב הכניסה למגבר דומה בטירוף ליציאה שבפרונט... האם זה אותו כבל?.. ד"א יש לי מולטימטר... באוטו יש מכל מני סאבים וכו' אבלא נירוצה מוזיקה בנתיים לא לתת בראש... (גם ככה יש ע…
הודעה אחרונה מאת ssss, -
- 3 תגובות
- 972 צפיות
אני מחפש כבר זמן מה לקנות רק טוויטרים מורל MT-22, מחנות. מישהו יודע איפה? (איזור המרכז) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Pentos, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם!.. עם מכירת המגבר הישן החלטתי לקנות אחד חדש. התקציב הוא 1000 ש"ח, ורציתי שתמליצו לי על מגבר חזק איכותי ככל האפשר שניתן לקנות במחיר הזה. חריגה ב200 ש"ח בתקציב בשביל משהו טוב יותר מקובלת. בתודה רודי.
הודעה אחרונה מאת arik1, -
- 4 תגובות
- 785 צפיות
שלום לכולם, אני צריך המלצה למגבר, שינצל את המקסימום מקומפוננט הייברד מקדימה ומאחורה פיוניר 420 6*9. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ! התקנתי רדיו דיסק חדש, ואני מעוניין שהוא יעבוד גם כשהאוטו מכובה. איך עושים את זה? תודה!
הודעה אחרונה מאת roeesnir, -
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מעונייו לרכוש את המכשיר הזה: האם יש שוני בין המכשירים שנמכרים בארה"ב לאירופה ? מהו ההבדל ? אני יודע שהתדר הFM האירופאי הוא בין 87.5 ל 108.0, מהו התדר האמריקאי ? האם יש אפשרות להתאים מכשיר אמריקאי לאירופאי ? מה זה מצריך ? מה העלות ? תודה לאון.
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חיפשתי דרך גוגל גלריות סאונד מהתערוכה ונתקלתי בתמונה הזאת: האם מדובר בטוויטר שמתכוונן מעצמו? או סתם גיק ליופי? והאם תוכלו לזהו לי את החברה? זה ניתן לרכישה ציבורית גם? מצטער על הצפת השאלות ותודה רבה נ.ב חג שמח
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחרונה אני קורא בפורום על הרבה אנשים שנשרפו להם הטוויטרים, ולפני שבועיים זה קרה גם לי. הטוויטר הימני השמיע רעשים של "קככחחחח" לתקופה מסויימת ואז נדם (הימני עדיין עובד!). הסט הוא מורל דוטק. בכל אופן, הנה כמה שאלות לחכמי הפורום: 1) למה טוויטר נשרף ואיך אפשר לשמור שזה לא ייקרה? (מערכת החשמל? גיין? חיתוכים?) 2) איך יכול להיות שנשרף רק אחד ולא שנייהם? 3) האם טוויטרים בד"כ נשרפים עקב בלאי טבעי? אם כן כמה שנים חיי טוויטר בממוצע? אני רוצה בקרוב לקנות טוויטרים חדשים אבל אני לא רוצה שהם יישרפו לי שוב...
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברה אני בהתלבטות לקנות מגבר שמתי עין על כמה דגמים PIONEER GM-X354 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=490&CatCode=91 אני ממש לא מבין את המפרט הטכני שלו ! פעם אחת כתוב 70X4 RMS ופעם שניה 35X4 RMS מה הכוח האמיתי שלו? כיאני רוצה להגביר תחילה זוג קומפוננט מורל פולס 100 אר אמ אס אני רוצה לדעת אם הוא יספיק.? המגבר השני ששמתי עליו עין זה מגבר לרכב 4 ערוצים של CADENCE מדגם VA600 http://www.agasi.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=91 איזה מהם יותר חזק? יותר איכותי? יותר אמין? תודה מראש לעונים חג שמח
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה עולה פיונר דולפינים ללא MP3 בערך?דחוף , מציאים לי ב500 ש"ח עם קבלות והכל מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני רוצה להתקין מחשב ביתי לרכב פנטיום 4 מעבד 3.00 זכרון 512 כ.מסך 5800XT 128 PRO כונן CD דיסק קשיח 80 ספק עד כמה שזכור לי הוא 300 וואט השאלה שלי היא איזה ממיר מתח כדאי לקנות? שיחזיק לי את המחשב של כמה וואט? מאוד אשמח אם תעזרו לי בזה לפני רכישת ממיר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
האם חייבים לחבר מגבר לסאב או שניתן גם לחבר אותו לרדיו דיסק שהנו 4*50 וואט ושאלה נוספת - האם חייבים למגבר בקוטר 10 אינץ' לשים תיבה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש כמה דברים שחשבתי עליהם ואני לא יודע אם כדאי לעשות אותם.... שאלה ראשונה: יש לי באוטו מערכת עם יצאה אחת למגבר את היציאה הזאת חיברתי כבר וכרגע אין לי אפשרות לחבר מגבר נוסף...הבנתי שיש מפצל שאפשר לחבר למערכת ולעשות שיהיה במערכת יציאה ל2 מגברים השאלה שלי אם זה יהיה נכון לקנות את המפצל הזה (שעולה כ50 ש"ח) ויהיה לי איכות שמיעה טובה כמו מערכת שמגיעה עם 2 ערוצים.... שאלה שניה: האם יהיה נכון לחבר לרמקולים האלה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CSV6932&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=USC9980&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap מבלי שהרמקולים ישרפו או יהרסו בצור…
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
החלטתי לבנות תיבה אטומה וראיתי באתר של קיקר שגודל מינימלי ל comp c 12 הוא 35.4 ליטר,תעזרו לי בבקשה עם הגדלים של פלטות בשביל נגר וגם קוטר של החור לסאב עצמו. תודההההההההההה.
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום קיבלתי רדיוטייפ של בלאופונקט מהדגם הנ"ל בלי מחברים כלשהם (מתח ורמקולים) ואינני יודע איזה מחברים אני צריך ולאן הולך כל חוט. האם מישהו מכם מכיר את הדגם ויכול לעזור לי בעניין? אשמח גם אם למישהו יש את המדריך של המכשיר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yovi, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יום שלישי ה11 ל4 קניתי את הרדיו דיסק שמופיע בחתימה . אתמול כבר שמתי לב לזה שהוא קופץ יותר מהרגיל. היום בבוקר צרבתי דיסק במהירות 4 ,הכנסתי אותו ונסעתי לעבודה . בערך כול 10 שניות יש קפיצה וזה ממש מעצבן ,הרדיו דיסק נקנה בפומפה ועכשיו התקשרתי אליהם והשארתי הודעה שיחזרו אלי . האם יכול ליהיות שקיבלתי רדיו דיסק מחודש ארוז כחדש?.
הודעה אחרונה מאת ran, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרדיו דיסק שלי לאחרונה התחיל להיות ממש איטי בלקרוא דיסקים MP3, הרדיו זה מה שמופיע לי בחתימה, פיוניר 7650, לוקח לו לפעמים אפילו 5 שניות ואולי יותר לקרוא דיסק. למישהו יש רעיון למה זה? אולי משו בהגדרות, אנערף..
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
- 0 תגובות
- 954 צפיות
אז ככה יש לי 2 רמקולי סראונד ביתיים של ימהה מיד וטויטר וקבל באמצע , אני לא משתמש ברמקולים ,חשבתי מה לעשות איתם ...וחשבתי ואז שמתי לב שהם בהתנגדות של 4 אום , מוזר קצת לרמקולים ביתיים אבל שיהיה פירקתי את האלמנטים , ביחד עם המיד טויטר והקבל וחיברתי דרך מגבר לדלתות שומעים מאוזן ונקי ביחד עם 6*9 מאחורה (שגם מוגברים)
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
שלום לכולם. יש לי קיקר cvr ואני החלטתי לבנות לו תיבה.הבעיה היא שזה שהלכתי להזמין ממנו פלטה של mdf הציעה לי לקחת סיבית. אז השאלה שלי מה לקחת mdf או סיבית??
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש לי rockford punch p4004 (ארבע יציאות) קומפוננט אינפיניטי 6510cs וסאב 1000 פיוניר 126 רציתי לדעת אם המגבר יחזיק רמקולים אחוריים נוספים 6x9 מאחר שיש לו רק 4 יציאות ואם כן אז על איזה אתם ממליצים וסתם מה אתם חושבים על המערכת..?
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
- 4 תגובות
- 912 צפיות
אני מחפש רדיו-דיסק הכי פשוט מבחינת פונקציות, זולת שיקרא דיסקים וגם קבצי MP3. חשובה ביותר האמינות של המוצר (שלא יעשה בעיות אחרי שמחליפים מצבר באוטו) ויקרא דיסקים צרובים ללא כל קושי. מנסיון עבר חיובי עם רדיו-טייפ של פיוניר, חשבתי ללכת על מוצר שלהם. מה אתם אומרים ? אשמח לשמוע גם המלצות למוצרים מתחרים (Kenwood, Clarion...)
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום... ברצוני לקנות די וי די מתקפל,כלומר נשלף מהמערכת... הרכב הוא פיג'ו 205...יש לי אפשרות לקנות את זה כמעט במחיר 0...זה הפיונר החדש שיצא עם הג'י פי אס המובנה.. עכשיו המבנה של הדשבורד שם...איפה שמהערכת..זה נראה כאילו מתי שהמסך ישלף החוצה...זה יתקע עם הדש...יש למישהו כאן ניסיון עם זה? או אם אפשר לשות משהו? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 835 צפיות
אני מעוניין לרכוש מערכת דיוידי לרכב וחשבתי על האופציה הזאת: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6965560 אני מתאר לעצמי שהיא מאד חובבנית אבל זה מה שאני מחפש. רציתי לדעת את דעתכם לגבי רכישה כזו.. שווה בכלל משהו?? או שזו מערכת חד פעמית?? אין לי כל כוונה להשקיע יותר מזה על מערכת, השאלה היא אם כדאי לי לקנות מערכת איכותית (עם MP3 בלבד) באותו מחיר או אולי קצת פחות? שאלה נוספת לגבי המערכת היא האם המסך נשלף מהמקום?? הם מפרסמים שמקבלים את המכשיר עם מתקן "להתקנה והסרה קלה ביותר של המסך", זאת אומרת שהוא נשלף? כמו פאנל? זה חשוב לי כי יש מכת גניבות מטורפת באיזור המגורים שלי.. אשמח לקבל תגובות מכם, איתי http://…
הודעה אחרונה מאת itay9584, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה שיש לי כיום באוטו זה HU של פיוניר 7650, מקדימה קומפוננט של מורל פולס 6, עכשיו ראיתי שיש כמה ת'רדים בנושא הזה כבר אבל אפחד לא מתאים לדרישות שלי גם במחיר וגם במה שאני מחפש. אז החלטתי לפתוח ת'רד בכל זאת. בקיצר אני מחפש מגבר 4 ערוצים לקומפ' וגם לסאב שאני אביא בעתיד כנראה אני אביא סאב לא ברמה כזו גבוה אלא סאב בסביבות ה600 שקל משו כמו פיוניר או משו כזה. המחיר שאותו אני מקציב למגבר הנ"ל הוא בסביבות ה700 שקל ככה אפשר טיפה יותר. יש מצב למשומש אבל אני מעדיף חדש אז אם יש לכם הצעות למשו שיתאים אני אשמח. אם תגידי לי לקחת רק 2 ערוצים לזה ועוד 2 למגבר סבבה, הקטע הוא שאני מעדיף לא לקחת 2 ו2 כי אחכ אם אני אביא 6*9 לאחורה אני אצטרך להחליף מגבר. תודה וחג שמח וכשר לכולם!
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 203 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- axSupreme
- nechmya
- IsraCar
- tan tan
- carsgo
- Boris002
- discoTD5
- Haim_gds
- om2
- zaf
- Yuval Oren