פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קיבלתי הצעת מחיר על הסאב ורציתי לשאול אים זהו מחיר סביר או מוגזם לגמרי? הסאב+תיבה בבניה אישית מהחברה, מחיר:1800+מע"מ
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מקדימה מורל פולס ויש מהדלטות קצת רעשים של רעידות, והסאונד קצת נבלע בדלת. 1)כמה עולה החומר איטום ואיפה קונים? 2) מה לגבי קצף איטום, גם כן מומלץ?
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 3 תגובות
- 647 צפיות
שלום חבר שלי קנה אוטו והיו לי רמקולים בדלתות עם טוויטרים של אחד החברות האילו סופר סאונד או סופר אודיו ועכשיו לא מצאנו קרוסים באוטו והמיברנה של הרמקול עשויה כזה כמו כוורת של דבורים בצבע צהוב ריבועים כאילו ושומעים בהםםם יפהההה ונקייי יותר מהדוטק רציתי לדעת עם מישהו מכיר ויכול לתת לי קישור לרמקול כזה או משהו אין לי תמונה שלהם בשביל לעלות תודה!!!
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 858 צפיות
קניתי רמקולים 6.5 קומפוננטים ואני רוצה לחבר אותם לדלתות הקידמיות והחור שם הוא מתאים לו רק רמקולים 5.25 מה אלי לעשות אני חייב את עזרתכם חברים!!!!! תודה רבה מראש!!!! חג שמח לכולם!!!!
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים יקרים ,רציתי לדעת איך הדגם הזה? פיונייר דגם DEHP7700MP
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ועוד שאלה..(בטח אחת מיני רבות שיהיו לי..). על מי אתם ממליצים בתל אביב,כעל חנות אמינה ומקצועית? לא אחד שידחוף לי,את מה שהוא רוצה ואינטרסנט לסוכן מכירות שחביב עליו. אלא מישהו שמבין עניין,ויהיה אובייקטיבי (ישתדל לפחות),ויעשה התקנה כמו שצריך.. תודה שי
הודעה אחרונה מאת שילהב, -
- 3 תגובות
- 801 צפיות
אני רוצה לקנות מונובלוק לצורך העניין של הייפוניקס 1005D אני מעוניין להלביש עליו שני קיקר קומפ וי אר השאלה היא כמה אוהם בכול סליל של סאב אני צריך 2 4 (אני לא מעוניין להוריד את המגבר לאוהם 1 כי החשמל באוטו לא יעמוד עם זה) והאם יש אפשרות שגם עם שני סאבים עם שני סלילים של 2 אוהם וגם שני סאבים עם 4 אוהם המגבר יעבוד על שני אוהם תודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם משהו מכיר את הסאב של ETON מסדרת CRAG ? מתלבט לגבי רכישת הסאב הזה , או לקבל המלצה על סאב איכותי (יחסית למחיר) בסביבות ה-1200 ש"ח.
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם!!! בשבוע שעבר קיבלתי את הרכב החדש שלי,הרכב הוא מתוצרת סיאט איביזה שנת 2006. המוכר אמר לי שבאוטו מותקן סט קומפונט של בלאונקפוט(המכיל קומפוננט טוויטר וקרוס). כש הרכב הגיע חיברתי את הרדיו דיסק לרמקולים ונדהמתי מאיכות הסט,לסט הזה יש סאונד שלא שמעתי מעולם (ושמעתי הרבה סטים מהטובים בעולם). מישהו אולי יודע במה מדובר,אולי האטימה שהם עושים או משהו כזה... אשמח לתגובות. תודה מראש,
איך הסאב הזה?
מאת idan.w- 2 תגובות
- 814 צפיות
infinty ref1250 1000w נא להתייחס לסאב ולתחליפיו פחות למחיר כי המחיר הוא נמוך יותר... http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=986&CatCode=84 תודה...
הודעה אחרונה מאת Eat-My-Dust, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
שלום לכולם!!! קניתי רכב מתוצרת סיאט איביזה שנת 2006 כש קיבלתי אותה אז המוכר אמר לי שמותקן באוטו סט קומפוננט של בלאונקפוט(כולל טוויטר מיד וקרוס). כש קיבלתי את הרכב חיברתי את הסט הז למגבר ונדהמתי מאיכות הסאונד שיש לסט הזה.יש להם צליל עמוק ובס כל כך נקי וחזק שזה פשוט מדהים.חשוב לציין ששמעתי הרבה סטים של קומפונט מהטובים בעולם,וסאונד כזה עוד לא שמעתי. מישהו אולי יודע במה מדובר??? אולי האטימה שהם עושים היא ברמה גבוהה??? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת leon2222, -
שאלה בקשר לכיבוי המגבר...
מאת Guest maz323- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 947 צפיות
תשמעו חבר שלי ביקש ממני לפרסם פה את ההודעה הזאת.. כשהוא משתמש במערכת כל כמה דקות 3-4 דקות.. המערכת שלו נכבית פשוט נכבית לא בעיה בפיוז ולא כלום נבדקו 1000 פעם..אז יש במגבר שלו שלוש כניסות של חשמל אחד גדול גדול בצבע אדום אחד בינוני בצבע כחול ואחד קטנציק בצבע לבן /שחור... עכשיו כשהוא מוציא ומכניס את הקטנציק המערכת חוזרת לפעול מישהו יודע במקרה מה הבעיה.. אהה כן המערכת שיש לו היא.. : מגבר LIGHTNING AUDIO S4.300 סאב : פיוניר 306C... רמקולים אחוריים: של פיוניר ה460 וואט...
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ניסיתי למצוא בכל האינטרנט את הקוד לפתיחה לתדרים ארופיים כולל כאן באתר, לא עוזר לי כלום, הדגם שלי הוא ישן מאוד, לחצתי על כל הפשרויות וזה לא עוזר.. למישהו יש פתרון אולי?? הדגם נמצא בנושא.. תודה, שלומי
הודעה אחרונה מאת sound_man, -
מעוניין לעשות בניה בתוך הבית..ץ
מאת Guest maz323-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק ישן מאוד של KENWOOD ... הייתי מעוניין להפעיל אותו בבית מישהו יכול לעזור לי בזה ??? הוא לא כל כך ישן קניתי אותו לפני 3-4 שנים.. ולא השתמשתי בו בכלל.... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? שמעתי שמגבר קשה לחבר כי צריך להעביר מ 12 V ל220 V אז אני רוצה לחבר רק רדיו דיסק בבית כי שמעתי שאותו קל לחבר בבית.. בבקשה עזרה...
הודעה אחרונה מאת mormaish, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מאחורה 6X9 של רוקפורד (מאד יפים) איך אני יכול להסתיר אותם מבלי לפגוע בסאונד? חבר שלי פשוט שם לונג כדי להסתיר אותם, מומלץ? שמעתי לא מעט על בד אקוסטי אבל איפה קונים את זה וכמה הוא עולה?
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה ההבדלים בניהם בניהם מכל הבחינות? ה 9856 $429.99 זול משמעותית מה 9855 $189.99 למה? 9856 קישור http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3986 9855קישור http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2416
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עריכה---->נושא שנפתח לא מוזמן אין צורך בתגובה
הודעה אחרונה מאת yossi-X-R-3-I, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, עוד כחודש ושבוע נגמר לי המלווה ואני מעוניין כבר לקנות פאנל לרכב. אל תגידו לי בבקשה להריץ חיפושים כי הדרישה שלי טיפה שונה. אני מעוניין בפאנל + MP3 התכנון העתידי הוא זוג 6*9 וסאב ככה שהיציאות להגברה צריכות לההיות כמו שצריך. אני אישית מת על פיוניר אבל סיפרו לי שהיציאות שלהם נשרפות בקלות כך שעדיף לי ללכת על אלפין (תאמת אני מכיר תחברה כחברה ליצור מזגנים חח) אז אשמח לקבל חוות דעת בנושא. בנוסף חשוב לי מאוד שהדגם ללא הפנל יראה רגיל ופשוט על מנת שלא יתפוס עין. אני מעוניין בשליטה דרכה על הערוצים וכמובן על המידל טויטר ונמוכים מה שיש ברובם. הקניה יכולה להתבצע פה בארץ או בניו-יורק (דוד שלי שבוע פה שבוע שם) אני צעיר והתקציב דל ככה שאני לא מתכוון להשקיע עליה יות…
הודעה אחרונה מאת mormaish, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מגברים שמוכרים בארץ.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אני מנסה לחפש סאב שיתאים בסגנון הסאונד שלו ל12w7 של JL. הייתי קונה את ה12w7 אבל הוא ממש יקר (עם מונו של 1000/1 זה יוצא איזה 10000 שקל שזה טירוף במיוחד אם גונבים את זה). אני מוכן קצת לרדת ברמה של האיכות אבל להשאר עם סגנון הסאונד העמוק והנמוך. מה גם שכל הסאבים באיזור 750w עובדים ב2 אוהם שמוזיל קצת את העלות של המונו המיועד (הייפוניקס או קיקר). אשמח להצעות לסט אפ זול יותר מ10000 (משהו באיזור 6000-7000). (והאם כדאי לשקול קנייה של 10w7 עם מונו של 500/1 ?)
הודעה אחרונה מאת soundman2, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר רוצה (צריך למען האמת) לרכוש פאנל חדש, מחפש משהו פשוט יחסית (בואו נגיד 1,000 ש"ח זה מה שבא לו להקדיש לעניין). אין ולא יהיו מגברים/סאבים וכו'. רק רדיו דיסק לשמוע מוזיקה, על הרמקולים המקוריים של הרכב. הוא מצא את השלישייה הנ"ל, כאשר ה-9845 עולה 1,000 ש"ח, ה-9847 עולה 200 ש"ח יותר. והנקימיצ'י עולה כ-1,500. קישור לנאקאמיצ'י: http://www.car-audio.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=59 עכשיו אני באמת לא יודע מה להמליץ לו, אני הייתי הולך על -9847 (5W יותר לכל יציאה יותר מה-9845 ותוספת כסף סבירה למי שמחליף פאנלים פעם ב-20 שנה). אני לא יודע אם הנאקאמיצ'י עדיף פה (30W ליציאה ) אבל לשם שינוי סוף סוף הם שמו MP3, וגם ירדו מהקטע של המחסנית דיסקים בפאנ…
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז ככה קיבלתי מחבר 2 רמקולים של חברת pas. 15' כל אחד,הם עובדים. השאלה שלי היא האם ניתן לשים אותם בתיבה שיתפקדו כסאבים?
הודעה אחרונה מאת aa220788, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 35 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
0\1 AWG והוא מאוד עבה....יש פה מישהו שהריץ כבל כזה באוטו?
הודעה אחרונה מאת Sektor, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אפשרי לקנות רדיו דיסק , רמקולים , קומפוננט , מגבר וכו' בחו"ל ולהביא לארץ? יש דרך להתחמק מהמכס , ואם לא מישהו יודע במקרה כמה זה מכ"ס על מוצרים כאלה?
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לשאול מה דעתם על הסט הזה של רוקפורד T162S מסדרת POWER תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
ערב טוב וחג שמח לאחר התלבטות החלטתי לפרסם את התמונות מהבנייה החדשה שעשיתי לקומפוננט שלי. לפני הכל אני רוצה להגיד כי אכן בבניה הקודמת שלי הייתה בעיה של ניגודי צבעים ומיקום הטוויטרים. אך אני מאמין כי עכשיו הגעתי לתוצאות טובות יותר הן באיכות השמיעה והן בגימור. תמונות מהבניה הנוכחית לקומפוננט: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=ABA50FDCC0194403853AD7B031110424&alid=367715&page=1&dspmode=1 תמונות מהבניה הקודמת אשר זרקתי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108090 ותמונות מהבנייה לסאב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104453 אשמח לקבל מכם חוו"ד על העבודה! בתודה מראש גיא
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לשדרג את הדי וי די שלי הסט-אפ שלי זה מה שיש לי בחתימה ניתן לראות בסימלון שלי גם... עכשיו אני הולך להחליף את הסטאפ במסך נשלף מהדש בורד עם טאצ'ים של קלריון עכשיו המכשיר בא עם סידי מובנה אבל לא דיוידי ועם צ'ינג'ר די וי די עכשיו צישאר לי קומה אחת ריקה וברצוני לקנות נגן די וי די לרכב אבל חשוב לי שהוא יהיה גם קורא Divx מישהו יודע? מכיר? ממליץ? מוכר? תודה מראש לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 755 צפיות
יש לי בעיה במערכת ברגע אני מניע את הרכב יש לי מין שיריקה ברמקולים ברגע שהמערכת עובדת למיטב הבנתי מדובר ברעש אלטרנטור הגעתי למתקין הראשון של המגבר שלי והוא ישר החליט שזה לא מההתקנה שלו אלא מהמערכת לאחר שביקשתי ממנו שיבדוק הוא הועיל בטובו לבדוק אמרתי לו שזה אולי מה rca אז הוא בדק אותם ושם אחרים במקום בלי לסלול ככה באמצע האוטו ועדיין היה רעש אח"כ הוא לקח חוט שחור מינוס וחיבר ליציאות של המגבר מהרדיו ועדיין היה רעש אז הוא אמר לי שזה מהמגבר לפי מה שהבנתי זה ברוב המקרים מהחיווט והמגבר הוא מגבר יקר של j.b.l אז זב לא נראה לי מהמגבר...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי פיוניר DEH5500MP, משומש. כשאני מדליק את המערכת לוקח לי 12-15 שניות עד שאני שומע משהו, וכן שאני מכניס דיסק חדש. לפני זה היה לי פיוניר 3400, ולקח בדיוק שנייה אחת. מה הבעיה? ככה זה ....? דיסק ניקוי יעזור? תודה
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
שלום לחברי הפורום אני רוצה לקבל את חוות דעתכם על מגבר של Mbquart דגם Qaa-1000 . האם קיים מגבר יותר טוב מזה ? ואיך נחשבת החברה הזו בתחום המגברים ? תודה וחג שמח לכל חברי הפורום .
הודעה אחרונה מאת erga25,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 665 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Cherniy Bumer
- DareDevil
- benwin21
- AUDIO KING
- RK
- מי
- בנימין מאמציק
- om2
- yoav911gt2
- Loder
- garicho
- Beacon