Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה דחוף!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה במערכת ברגע אני מניע את הרכב יש לי מין שיריקה ברמקולים ברגע שהמערכת עובדת למיטב הבנתי מדובר ברעש אלטרנטור הגעתי למתקין הראשון של המגבר שלי והוא ישר החליט שזה לא מההתקנה שלו אלא מהמערכת לאחר שביקשתי ממנו שיבדוק הוא הועיל בטובו לבדוק אמרתי לו שזה אולי מה rca אז הוא בדק אותם ושם אחרים במקום בלי לסלול ככה באמצע האוטו ועדיין היה רעש אח"כ הוא לקח חוט שחור מינוס וחיבר ליציאות של המגבר מהרדיו ועדיין היה רעש אז הוא אמר לי שזה מהמגבר לפי מה שהבנתי זה ברוב המקרים מהחיווט והמגבר הוא מגבר יקר של j.b.l אז זב לא נראה לי מהמגבר...:roll:

פורסם

המלצה שניה:

קרא בבקשה את כללי הפורום, כתוב הודעה עם כותרת עניינית ועם סימני פיסוק כדי שיהיה אפשר להבין מה אתה מבקש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...