פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.alpine-usa.com/en/products/product.php?model=PLV-7 מדובר על טכנולוגיה חדשה מבית TYMPHANY (סקאן-ספיק, פירלס, ויפה...) המבוססת על מספר רב של ממברנות קטנות במערך (ARRAY) כאשר לכל ממברה יש זוג "מנועים". הטכנולוגיה מאפשרת בניית סאבים צרים יותר ובעלי עומק מצומצם בהרבה מהסאבוופרים הנפוצים היום. התיבה המוצגת של אלפיין הינה סאב אקטיבי המיועד לשימוש ברכבי שטח (SUV). המחיר המומלץ לצרכן הינו יקר למדי ועומד על 750$. ההספק של המערכת הזו הוא 500W והגודל שלה זערורי - 60ממ*270ממ* 250ממ. כל מה שנשאר זה לשמוע כיצד היא נשמעת בעולם האמיתי. נתונים והסברים אודות הטכנולוגיה: http://www.tymphany.com/products_Tymphany_LAT.html
הודעה אחרונה מאת Itay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
סרטון שמסביר על הכנת רמקולים או סאבים איך שתרצו.. שווה צפיה.. תהנו http://www.realmofexcursion.com/videos/Various/loudspeaker.wmv
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
שלום לכולם,השאלה היא כזאת:בהנחה שיש רק קומפוננט קידמיים וסאב מדוע בדרך כלל אנשים מוסיפים מונובלוק לסאב כאשר אפשר להחליף את כל המגבר באחד שיכול גם להחזיק את הסאב וככה אין עוד יחידה שצורכת חשמל
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
השאלה הראשונה בשביל חבר, יש לו יונדאי גטס והוא מעוניין להחליף לקומפוננט את הרמקולים המקוריים... אז השאלה הפשוטה היא מה הגודל? רק מי שיודע באמת ולא השערות על פי הגריל של הדלת... זה יותר מסובך שם. מישהו יודע גם איך בדיוק מגיעים לרמקול לאחר הסרת הפאנל העליון? הסבר מפורט? דבר שני זה בשבילי... הוצעו לי 2 מגברים שאחד מהם יש לי מה לעשות איתו ברכב ואותו אני רוצה, השני אני לא יודע אם בא לי... מצד אחד לקנות אותם בחבילה במחיר נחמד. בכל מקרה המגבר אצלי בבית נשרף והשאלה היא האם ניתן לחבר מגבר לרכב בבית? איך זה מתבצע ועד כמה מסובך? עמית.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קודם כל, כפי שאתם וודאי רואים אני דיי חדש כאן בפורם. אבל בערך בחודש האחרון העברתי את זמני בקריאה ולמידה... ואני שמח להגיד ולהודות לכם שלמדתי המון מכולם, ואני שמחתי לדעת שיש רמה יפה מאוד של מערכות לרכב בארץ. עכשיו לנושא... אני דיי חדש גם על הכביש ואני מאוד אוהב מערכות וסאונד לרכב. ברשותי מערכת שבנויה מרמקולים קדמיים של קאדנס css55 אחוריים JBL cs396 ובאופן דיי זמני מחוברים לHU של AKAI, אבל בקרוב חבר שלי צריך לטוס לארה"ב וב"ה הוא יקנה לי אלפיין 9853. אני לא מתכנן לפתח את המערכת יותר מידי ולכן אני לא ישים מגבר מונו לסאב כבד, כי אני מאוד אוהב איכות ובשביל סאב פאסיבי עם מגבר נכון באיכות טובה צריך לשלם בהתאם. השאלה האם אפשר להשיג מגבר פנימי כמו בסאב אקטיבי ביית…
הודעה אחרונה מאת אור שלוש, -
- 4 תגובות
- 783 צפיות
אני מצטער על ההטרדה אני מחפש תאתר הכי אמין שמוכר את הסאב CVR12 במחיר הכי נמוך תודה רבה לעוזרים לאלה שיגידו תחפש בעצמך ... אני מחפש פשוט לא מוצא :/
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלונת מה ההבדל בין קלריון 946 ל 945 ?
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מהמייל; http://www.nemalim.co.il/Bloger/Files/otomotor_2006_V2.2.rar נ.ב השרת עצמו מהיר מאוד ומוריד על המקסימום, אולם בלחיצה ישירה לא תמיד זה יוריד, העטיקו את הכתובת לתוכנת הורדה כמו פלאשגט וזה יעשה את העבודה הקובץ שוקל 20 מגה.
הודעה אחרונה מאת IdoKit, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם בדפי FAQ הללו יש כיסוי נרחב מאוד על התחום אותו אנו כל כך אוהבים - יותר מידי בכדי לתרגם... http://www.faqs.org/faqs/car-audio/part1/ יש שם את כל חמשת החלקים - בדף הראשון יש אינדקס של השאלות ולאחר מכן מתחילות התשובות. מצאתי שם דברים רבים מעניינים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 996 צפיות
יש לי מערכת של קנווד ומגבר של לאנזר כולל סאב של פיוניר ורמקולים 6X9 מאחור. במערכת שומעים בסדר עד שלדוגמה מדליקים את המזגן-חימום או פותחים חלון חשמלי או מפעילים וישרים או מתזי מים, אז מופיע רעש מוזר כמו "וווווווווווווווווווווווווווווווווווווו" ומעצבן מאוד. האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה ויכול לעזור אני נורא אשמח, תודה ורק רציתי שתדעו הפורום שלכם מעולה וכעת שהרכבתי מערכת חדשה אני שמח להצטרף אליו.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נלה לדי הזדמנות לקנות את מגבר 6 הערוצים הזה במחיר זנות. הוא בעיקרון מוצי 4 עורצים 50 רמס ועוד 2 ערוצים 75 רמס. האם כדאי להחליף את 2 המגברים הנוכחיים שלי באחד כזה?למישהו יש נסיון איתו?
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 2 תגובות
- 937 צפיות
איך אני מכוון את השעון שבמכשיר ?
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- 6 תגובות
- 769 צפיות
http://www.madisound.com המחירים שם לא כל כך מובנים - 6 וחצי דולר למיד וופר. והם גם שולחים לישראל ? ? מישהו יכול להסביר בבקשה .
הודעה אחרונה מאת oogee, -
מעוניין בקניית מערכת ב-9K ש"ח 1 2 3
מאת Guest maz323-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 31 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום אך יש לי טיפת ידע על SPL וSQL וSQ שרכשתי מכמה אתרים בארץ ומחוץ לארץ.... אני מעוניין במערכת SQ בתקציב של עד 9000 ש"ח ..... אני מעוניין ב- 1.דאבל קומפוננט (שני סטים מקדימה ... זאת אומרת שני סטים של MOREL PULSE למשל ... מעדיף משהו יותר טוב...הכוונה היא שני רמקולים בכל דלת...)- 3000 ש"ח+- 2.מגבר-או מונובלוק... - 2000 ש"ח +- 3.סאב כפול .(שכל סאב יהיה 600 וואט רמס) - 3000 ש"ח +- 4.כולל קבלים - 300 ש"ח מקסימום 5. רדיו דיסק-ב 400 ש"ח מקסימום מעוניין בהרבה בום ברכב....
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
אהלן ליפני איזה 5 שנים בארך אחותי התקנינה רדיו טייף של JVC עם צינגר 12 דיסקים ורמקולים פיונר 220 וואט עכשיו אני יודע שזה נישמע מערכת לא מי יודע מה אבל אני יכול להגיד בהחלט שאני עדין זוכר איך הרמקולים היו מפציצים ומאז לא שמעתי מערכת כך טובה ובאיכות של רדיו דיסק של פיונר סידרה 3 עכשיו לעינינינו פירקנו את המערכת כי מכרנו את האוטו נישער לי רק הרמקולים והצינגר אז חבל לי ליזרוק אותם כי הם היו מותקנים אולי כמה חודשים ועבדו מעולה אז חשבתי להתקין זה הצינגר ברנו שלי כי גם כך אני לא הולך להביא רדיו דיסק ב 2000 שקל אז אני ירכיב רדיו דיסק JVC זול עם MP3 עכשיו השאלה שלי אם הצינגר הוא לא קולט MP3 והרדיו דיסק כן אז הצינגר יעבוד? (אני יודע שגם עם הוא יעבוד הוא לא יקלט MP3…
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברה, יש לי רדיו דיסק 7750MP של פיוניר, אחרי סקר שוק שערכתי היום בכמה מקומות חשבתי על להרכיב איתו קומפוננטים INFINITY 6510CS ומגבר JBL 75.4 וסאב השארתי לבחירה לסוף לאחר שאני ארכיב ואעשה בדיקה לפני השמע, בקיצור אני מתלבט לגבי הקומפוננטים חשבתי על הדוטק של מורל שאמורים להיות ברמה (אחרי הכל מורל וזה עוד לא מהסדרה הנמוכה שלהם) מה אתם אומרים? ויש איזו חוות דעת על המגבר?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 3 תגובות
- 892 צפיות
מערכת : -פיוניר 6850 , רמקוליים: דוטק , טויטרים של היבריד (m12 ) קיקר cvr שמוגברים ע"י jbl 75.4 . אחרי שאיזה חודש ההיתי בלי מערכת התקנתי מערכת חדשה ורק בימים האחרונים הרגשתי שהטויטרים מוציאים קול אבל לא את הציציציציצי וגם הקול חלוש ומלווה ברעשים כמו רדיו לא מכוון. עכשיו כדי לודות אם נשרפו חיברתי טיוטר אחר m11 של דוטק וגם יצא אותו דבר וגם טויטר פשוט אחר שחיברתי נתן את אותו אפקט. מישהו יודע מה מי מו
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אולי זה ההסבר לכך שיש להם את אחוז ההתאבדויות הגבוה בעולם? לא חסר דברים הזוים בגלריה של ה- dbdrag : http://galleri.dbdrag.dk
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה המשמעות של הכיוונים טרבל ומיד ברדיו דיסק ? מה עושה כל אחד ?
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש לי מספר שאלות אודה לכם אם תוכלו מניסונכם להכווין אותי כי אינני מבין כמעט כלום בסטריאו. ברכבי לפני כמה חודשים גיליתי שרמקול אחורי שרוף, איכשהו התעכבתי עם ההחלפה וכעת מצאתי מספר רמקולים שעל הכוונת שלי, ככל הנראה סדרת הפיוניר החדשה. אני אפרט בקצרה את המערכת שברשותי. Radio Disk (HU) - DEH-3100R MOSFET 45Wx4 לא משהו חדש במיוחד מקדימה: Pioneer TS-G1048 110W 2WAY. Nominal input power 20 Watt (את זה הוצאתי מהאינטרנט בחיפושים אחרי תמונה דומה, מכיוון שלא מצאתי זמן היום לפרק אותו כדי להוציא מספר) בנוסף 2 טוויטרים קטנים פשוטים של פיוניר לא ידוע עליהם פרטי הס…
הודעה אחרונה מאת יובל, -
שלום לכולם מעוניין לדעת איך יורדים ל1OHM...
מאת Guest maz323-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבנתי שכשיורדים ל1OHM עם מגבר הוא נותן יותר עוצמה(רמס..) אבל אני לא יודע לעשות את הדבר הזה מישהו יכול לעזור לי ? ובוא נגיד יש לי סאב שרשום עליו 4OHM (עדיין אין לי זה לעד שאני אקנה..) האם הוא יכול לרדת ל1OHM ???אם כן האם הדבר הזה יכול להזיק לסאב .??? בבקשה עזרה פשוט לחבר שלי שציינתי שיש לו מגבר LIGHTNING AUDIO S4.300 יש סאב שהוא 400 וואט RMS... אז המגבר מוציא לו בגישור רק 180 וואט RMS ב4OHM... וכשהמגבר יורד ל 1OHM הוא מוציא 270 וואט רמס שזה יותר טוב אה ודרך אגב אם המגבר יורד ל1OHM הסאב צריך להיות בגישור?
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני חדש בפורום, הגעתי אליו לאחר שעלה בי הרצון לשדרג קצת את המערכת הרכב. ראשית אציג את הפריטים שברשותי ואח"כ אבקש ממכם לעזור לי לגבי קנית הרכיבים לשדרוג. רדיו דיסק : CD - Pioneer DEH-7450MP. מגבר (עבור סאב ורמקולים אחוריים) : Amp - BOSS Audio BA-2900 החיקוי עד כמה שידוע לי. רמקולים אחורים 6/9 : Rear - Pioneer TS-A6910 רמקולים קדמיים בדלת 5ורבע : Front - Pioneer TS-G1316 סאב : SUB - Pioneer TS-W303F + תיבת עץ ויש גם טויטרים מיצרן לא מוכר. לגבי השדרוג אני רוצה להחליף את כל הרמקולים לסדרת PULSE6 של - MOREL סט קומפוננט לקדימה וסט 6X9 לאחורה - מה דעתכם? כמו כן אני רוצה שרק הסאב ישב על המגבר הקיים ולקנות מגבר 4 ערוצים נפרד רק עבור ה-MOREL. א…
הודעה אחרונה מאת nirdrory, -
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם . אתמול חבר שלי התקין לי את המערכת באוטו . שומעים ממש יפה ,הסאב ממש מפוצץ אבל לצערי יש נפילות מתח של כול המערכת לכמה שניות וגם האורות מהבהבים . מישהו יכול להמליץ לי על קבל עד 600 שקלים ?. תודה לעוזרים
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי,מה דה פאק ההבדל? במה זה בא לידי ביטוי? ומה הכי כדאי ולמה? רב תודות שי
הודעה אחרונה מאת שילהב, -
-
- 1 תגובות
- 777 צפיות
ידידי היקרים אני צריך בבקשה אם מישהו יודע נתונים מדויקים של המגבר הבא: poweracoustik דגם sp2x 520
הודעה אחרונה מאת naord, -
- 0 תגובות
- 688 צפיות
אני רוצה לרכוש מכשיר של פיוניר ומתלבט בין המכשירים הנ"ל: dehp-770 dehp-5850 dehp-7700 מה לדעתכם עדיף?? הנ"ל יחובר למגבר של JBL וסאב גם JBL 1000 WATT . ומקדימה סט קומפוננט של מורל.... בתודה מראש. דורון..
הודעה אחרונה מאת rally5, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בהמשך לתרד הקודם שלי שדיברתי בו על הרמקולים . http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=111934 אני צריך עזרה לתכנן לרמקולים שלי תיבה מתאימה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
- 0 תגובות
- 799 צפיות
האם קיים רדיו דיסק שמזהה אי פוד ללא כבל או מתאם וכמה זה צריך לעלות תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת audi rs6, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה. אני רוצה לבנות מערכת שלא תפזר לי את החלונות לכל הכיוונים אלה תשמיע לי תזמורת כאילו אני עומד לידה! רכיבים עם איכות לא בהכרך עם שם (לא חייב חברה אלה נתונים שגם יוצאים לפועל). זה חייב להיות DVD. המסך לא חייב להיות IN DASH. ואני שונא את אפקט הרטט שמשאיר אחריו סאב וופר אחרי כל צליל שהוא עושה. ובלי קומפוננט. אני מעדיף קרוס אוברים משלי! אני אלקטרונאי ואני מרכיב הכל לבד.
- 0 תגובות
- 803 צפיות
שלום מישהו מכיר את הקומפוננט של רוקפורד דגם fnq1405? הסט הנ"ל הוא משנת 99 כ-100rms בגודל 5 ורבע. מישהו שמע או מכיר את הסט שיכול להביע חוות דעת עליו? תודה
הודעה אחרונה מאת yoniko,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)