פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי בתקציב כ 500-650 שח לקומפוננט. הוא ישב על MAGNAT 2X75 ההתלבטות היא בין שני דגמים: פלאנט אודיו : http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=26b438256714f7a4d6d4b8a2c4d82e1e&productid=116 והמורל פולס (שידוע לי כמה בפורום אוהבים אותו).. 1) למישהו יש נסיון עם הפלאנט? 2) והאם ההגברה הזאת תספיק לקומפוננטים?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרמקולים של פיוניר אם זה חשוב...הבנתי שללא מגבר אין הבדל משמעותי..אם יש הבדל שנשמע אין לי בעיה להוסיף את ה100 שקל האלה. ועוד שאלה..איך הפיוניר DEH3800MP
תגידו מתי יש מפגש הבא אני רוצה לדעת מה הולך הרבה זמן לא הייתי במפגשים לא הייתי כאן אני עם הפורד האפורה אם מישהו יכול לענות לי תודה!!
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח. קודם כל רצתי להגיד שאני לא מבין גדול בתחום האודיו, אני די חדש ומחפש ללמוד. אני לא מחפש מ-סאב דפיקות בראש ו"בומים" כל הנסיעה. אני שומע את כל סוגי המוזיקה ולכן אני צריך סאב שישתלב באופן יפה ומתי שצריך, ויידע ל"הופיע" פה ושם. לכן חיפשתי ומצאתי סאב ומגבר מונובלוק בחוזק של 150W RMS, ורציתי לשמוע את דעתכם- איך הוא? והאם זה יספיק לי? צריך לציין שגם התקציב לעניין הוא אינו גדול ועומד על 2000 ש"ח פלוס מינוס ורצוי כמה שפחות. זה מה שמצאתי ברשת: סאב - COMP C12 KICKER http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130349 מגבר - P3001 Rockford http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36754 או BP300.1 JBL http://www.zap.co.il/model.a…
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
האם לקבל משומש יש בלאי? האם יש הבדל בין קבל משומש לחדש?
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
איפה מעבירים את כל הקבלים שם? איך מחברים למצבר כי הוא לא מהרגילים יש עליו מכסה כזה ומחוברים עליו הרבה חוטים הצילו מה עושים מישהו התקין פה פעם בבורה?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאט לאט,אני מתחיל להבין..אתם ממש אנציקלופדיות אחד אחד.. אבל יש משהו שאני לא מבין,איך מכוניות חדשות,מגיעות עם מערכות סאונד,בלי קומופוננטים,ובלי שאר ירקות...4 או 6 רמקולים,ואפשר להרים ווליום,שכל הדבש מהאוזן,עף החוצה. מישהו יכול לתת לי תשובה לכך??
הודעה אחרונה מאת שילהב, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
דיברתי עם בן אדם אמרתי לו שיש לי שני סטים של קומפוננט שמחוברים לרדיודיסק והם מתאימים עליו ואני מרוצה מההגברה, עכשיו סיפרתי לו שאני רוצה לחבר סאב ומגבר 2 ערוצים הוא אמר שאני יהרוג את הרדיודיסק ויצטרך כבל. זה נישמע לי כמו חירטות בשיאו כבל הרי מיצב מתחים בישביל המגבר מהמצבר לא? כבל הרי אין לו שום קשר לרדיודיסק לא?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 32 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מתכוון להוסיף סאב עם הגברה מתאימה בתקציב של כ3K ש"ח למערכת ובנוסף לשמוע חו"ד על המערכת הרכב הוא פיג'ו 206, אני שומע מוזיקה שחורה ודאנס. HU: Blaupunkt Bermuda Amp: Kicker KX350.4 60x4 rms Component: Morel dotech 100w rms 6x9": Rockford punch 75w rms מה אתם מציעים להוסיף? שמעתי סאב סאונדסטרים 300 וואט והוא לא היה חזק כמו שחשבתי שיהיה ככה שאולי כדאי ללכת על סאב בעוצמה גבוהה? האם המגבר הזה מספיק לרמקולים? איך בכלל מתחבר מגבר נוסף אם יש לי 2 יציאות בר"ד. אשמח לשמוע הערות וגם הסבר הגיוני למה בפורום הבלאופונקט נחשב לא טוב??
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שלי כאן. איזה בן עוולה שבר לי את האנטנה ותלש אותה מהרכב (פורד פיאסטה 85) מאז שאין אנטנה ברכב -הרדיו-דיסק שלי לא עובד. האם זה צריך להיות ככה? בדקתי את כל החיבורים, פלוס וגם מינוס ואין שום בעיה איתם. האם אפשר לרכוש אנטנה אוניברסלית ביחד עם הכבל? (אצלי זה חוט שחור עבה) אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי ג'ימי
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 3 תגובות
- 953 צפיות
1.מה בערך המחיר של הסט הזה? ראיתי אותו בחנות ברחובות ב500 שקל. 2. ראיתי שאין הבדל בין המחיר של ה5.25 לבין ה6.5 , החורים אצלי ברכב הם בעיקרון 5.25 אבל אין שום בעיה לסדר גם שיכנסו שם 6.5 השאלה היא אם יש הבדל כלשהוא ביניהם? (נראה לי הגיוני פשוט שרמקול גדול יותר יוציא סאונד טוב יותר)
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם, הבנתי שכדי לחבר את האיריבר שלי לאלפיין , יש צורך במתאם עבור יציאת הצ'יג'ר של המכשיר (כדי לקבל כניסת RCA). יש למישהו מושג היכן בארץ אפשר לרכוש את המתאם הנ"ל (או יש למישהו אחד מיותר... ). תודה מראש לכל העוזרים.
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בתערוכת אוטומוטור 2006 שהייתי אתמול, בביתן פיוניר, הוצגה מערכת מדגם חדש DEH-P7800MP בעלת מסך צבעוני! כמובן ששם, כמו דביל, שכחתי לקחת פרטים מרוב ההתפעלות מהמכוניות. תמונה: קישור לדגם: http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_291147601,00.html עכשיו רציתי לדעת אם מישה יודע עליה עוד פרטים? כמה היא עולה בארץ? ואיפה אפשר לרכוש אותה? (חוץ מ"עוזי רדיו" - היבואן) טל
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לילה טוב חברים. נפלה לידי הזדמנות לעשות שדרוג נוסף למערכת, והבאת רכיבים חדשים מתאילנד. השדרוג הזה מתבקש מבחינתי בגלל הסיבה הפשוטה שאני מרגיש שהסאב שלי לא יורד מספיק נמוך. כנראה שעדיין לפיזיקה יש חוקים משלה ו 23 ס"מ (9") לא מצליחים לדחוף את מסת האוויר שאני אוהב. אני עדיין בהתלבטות האם להביא זוג מידבאסים חדשים או סאב חדש, אך אם אחליט בסוף על הבאת מידבאסים חדשים - הפור כבר נפל. עם זאת רציתי להתייעץ אתכם בנושא הסאב. יש לי שתי אפשרויות כרגע שמוגבלות בעיקר בגלל המחיר. 1. קניית "רדיאטור פאסיבי" (passive radiator) של סקאן-ספיק מסדרת הרוולייטור המקביל לדגם הסאב שלי (נמצא בחתימה) והמיועד לפעול איתו ביחד בתיבה אטומה של 28 ל'. 2. קניית סאב חדש של חברת Peerl…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים! אני מעוניין לקנות סט קומפוננט 4'' בלבד ( רק 4'' נכנס בלי חורים וכו') כאשר התקציב עומד על 1K+ ויכול לעלות אך לא בהרבה. אני מכיר את הסט של מורל http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Speakers&model_id=150299 . רציתי המלצות לסטים אחרים אם יש (קיקר,פוקל ושות') רצוי מתוך היכרות. אני שומע בעיקר האוס ושחורה והרבה עברית.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=JBL1200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap מה דעתכם עם הסאב הזה??? אני כבר מבולבל ולא יודע מה לבחור אני צריך סאב טוב משהו איכותי שלא ישרף לי אחרי חודשיים (כמו שקרה לי עם הסאב הקודם אם משהו זוכר כתבתי על זה הודעה) התקציב שלי הוא 600 ש"ח אשמח לקבל תגובות ועצות....
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה קטנה,ונראה לי שכאן יש מביני עניין. רכשתי הונדה אקורד 2006,ברמת גימור comfort. רמת הגימור הנ"ל,מגיעה עם שני רמקולים קדמיים,שהם לא רעים בכלל. אני מעוניין להוסיף עוד שני רמקולים אחוריים,מבלי להוסיף מגבר,ושאוכל לשמוע צליל נקי עם באסים טובים. הסתכלתי מאחור,וראיתי שהרמקולים צריכים להיות אובלים. נדמה לי 9*6. אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב,איכותי ושלא נבהל מהרמת ווליום. ודברו אלי בשפת העם בבקשה...יש פה מידע שכדי לפענח אותו,צריך את תות ענח אמון. אגב..האירו את עיני פה,והתקציב עומד על 800 ש"ח. תודה,חג שמח ונעים. שי
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
הגברה לקיקר L5
מאת yoniko- 2 תגובות
- 762 צפיות
שלום יש לי מונובלוק של jbl gts 600. http://ampguts.realmofexcursion.com/JBL_GTS600/ האם הוא יספיק לסאב קיקר L5 שהוא גם 600 אר אמ אס?? או שצריך הגברה יותר חזקה?? תודה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם יש ברשותי מגבר שני ערוצים שמגביר כרגע זוג של 6X9 האם אני יכול לשרשר באיזושהיא צורה את כבל המתח לסאב האקטיבי או שיש צורך בקיט נוסף? ידוע לי שיש צורך גם בכבל הרימוט והרי זה נותן בד"כ 200mA ז זה לא יספיק ל"הפעיל" גם מגבר וגם סאב אקטיבי... כמו כן בלאו הכי יש להוציא עוד RCA מהHU לסאב... השאלה שנשאלת במקרה שאין אפשרות לשרשר כבל מתח, האם אני יכול להוסיף כבל מתח מהמצבר ללא קבל?
הודעה אחרונה מאת dj_brudo, -
מגלה ראדאר
מאת DOCTOR- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים האם מגלה ראדאר מדבר ,10 ערוצים של קוברה דגם חדש יעבוד בארץ? כלומר הדיבור?
הודעה אחרונה מאת msds, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המוכר בחנות הציע לי רמקולים של חברת fli 375 ואט, מה דעתכם עליהם? הוא הציע לי אותם ב500 שקל...מה יותר טובים אלה או פיוניר 360 ואט?
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי כרגע 2 מגברים ברכב אחד שמחובר לאחוריים של פיוניר וסאב של אינפיניטי ומגבר נוסף של פיוניר שמחובר לקומפוננט של מורל,כאשר אני מגביר את הווליום במערכת הפיוניר נכנס להגנה ופשוט מנתק לי את הקומפוננט ולאחר כמה שניות מסתדר,האם קבל יפתור את הבעיה והאם יש עוד הצעות לפתרון
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
ביררתי היום בכמה חנויות לגבי קומפוננטים ובכל חנות אמרו לי דברים שונים לגבי אותם סטים אז יצאתי קצת מבולבל מהיום הזה. בסוף התמקדתי על חנות אחת (סאונדר ברחובות למי שמכיר) שהייתה הכי זולה ונראתה לי הכי אמינה. הוא המליץ לי מאוד על הקומפוננטים של kiker ושל hertz. התקציב שלי די מוגבל והאמת היא שהם מעל התקציב שלי , הם עולים שם 790 ש"ח. לעומת זאת יש את הmorel pulse ב490 שהוא לא המליץ עליו בכלל והוא קרא לו "אנמי" הוא אמר שאין לו לא מיד באס מורגש במיוחד ולא צלילים גבוהים מורגשים במיוחד... הוא המליץ גם על קומפוננט של jbl שהמחיר שלו הוא 690 והוא אמר שעדיף לי כבר להוסיף עוד 100 שקל ולקנות kiker או hertz ושההבדל ביניהם לבין כל שאר הקומפוננטים בטווח המחירים שלהם הוא שמיים וארץ. …
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם במהלך החודש הקרוב אני מתכוון לעשות שיפור בהגברה ברכב שלי... לאחרונה החלפתי את שתי השמיניות שלי בסאב אינפיניטי קאפה 12 בתיבה אטומה (כן... 28 ליטר...) של היצרן עצמו. המגברים שלי הם: לערוץ הקדמי - מגבר אינפיניטי קאפה 52.A - שהוא 50 RMS כפול 2. מגביר סט של אינפיניטי רפרנס ועושה את העבודה היטב. לסאב - המגבר הוא B52 שני ערוצים כל אחד 125 RMS (עעעעאאאאאלללללללקקקקק) ולצערי - הוא עושה את העבודה רק כשהגיין שלו כמעט כמעט במקסימום וזה מאוד לא מוצא חן בעיניי. השאלה שלי היא כזו: האם להחליף את הB52 למונובלוק פנטרה של מגנט או האם להחליף את שני המגברים לאחד המגברים מהדיוטי - אני מדבר על הORION כהעדפה ראשונה ואחרי זה האינפיניטי או הJBL. …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם כדי לקנות מסך 7 אינץ משומש ב 500 ש"ח? הבעיה שלי אין איפוא לשים אותו,על ה ד"ש בורד ,חוקי??? מי יודע,הרי אני לא נוהג וצופה בסרט... אבל מי שיושב לידי ומאחורי... לאחר כל נסיעה יש להוריד אותו מהמתקן על הד"ש בורד גנבים...
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איך המגבר הזה? http://www.citysound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=30&catId=5 הוא טוב או עוד חיקוי וזבל סיני? או יש המלצות יותר טובות למונובלוק עד 2000 ש"ח שיחזיקו תסאב הבא: http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=MAGMA-12&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10&aff=Zap# ומישהו שמע איך הסאב הזה? הוא שווה 900 ש"ח חדש? ואיך החברה שלו? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 1 תגובות
- 828 צפיות
הרדיו דיסק שלי מחובר עם הסוו'ץ וכל פעם שאני מתניע את האוטו כשהרדיודיסק דלוק הוא נכבה ונדלק מחדש, אם אני מחבר את הACC ישר למצבר שהרדיודיסק ידלק בלי סוו'ץ כשאני מתניע את האוטו הרדיודיסק יכבה?אם לא, האם זה יפגע בו אם המתח הנכנס משתנה שהרכב יתניע מ 12V ל 14.4V לא יודע בדיוק כמה. תודה מראש
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בנתיים מה שראיתי זה הפיוניר p4750 שנראה לי הכי מומלץ רק קצת יקר הציעו לי אותו ב1200..שווה?
הודעה אחרונה מאת Shazzz, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, תקציב 1700 יש לי כרגע ברכב רדיו דיסק פיונר 2750 אם יצאת מגבר אחת והגברה של 4*50 . רמקולים קדמיים פשוטים ואחוריים 6*9 גם של פיונר חלשים מיועדים לעבוד על הרדיו. כל המערכת חדשה. סאב אני לא יכול לקנות כי זה רכב של אבא שלי(ניסתי לשכנע). אז חשבתי כך את הרדיו להשאיר והאחוריים. ולהוסיף מגבר 2 ערוצים חזק שיפתח לגמרי את הקומפננט וקומפננט.
הודעה אחרונה מאת עמיYH, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם אני חייב החלטה די מהירה,פשוט אמא שלי קנתה טויוטה קורולה חדשה והמוכר אמר לה שהיא יכולה לבחור בין שני רדיו דיסקים, את הראשון הכרתי , פנסוניק http://www.gil-car.co.il/html/214_details.html אבל השני לא שמעתי עליו בחיים,למרות חיפוש בפורום לא מוזכרים מחירים שלו ולא חו"ד רדיו דיסק vdo: http://www.gil-car.co.il/html/192_details.html אם מישהו מכיר /נתקל/שמע ויודע מחיר יוכל בבקשה לכתוב לי ואם אפשר מהר כי מחר עד הצהרים אני צריך להגיד לו מה בחרתי...תודה
הודעה אחרונה מאת Chooch,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 665 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Cherniy Bumer
- DareDevil
- benwin21
- AUDIO KING
- RK
- מי
- בנימין מאמציק
- om2
- yoav911gt2
- Loder
- garicho
- Beacon