Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במהלך החודש הקרוב אני מתכוון לעשות שיפור בהגברה ברכב שלי...

לאחרונה החלפתי את שתי השמיניות שלי בסאב אינפיניטי קאפה 12 בתיבה אטומה (כן... 28 ליטר...) של היצרן עצמו.

המגברים שלי הם:

לערוץ הקדמי - מגבר אינפיניטי קאפה 52.A - שהוא 50 RMS כפול 2. מגביר סט של אינפיניטי רפרנס ועושה את העבודה היטב.

לסאב - המגבר הוא B52 שני ערוצים כל אחד 125 RMS (עעעעאאאאאלללללללקקקקק) ולצערי - הוא עושה את העבודה רק כשהגיין שלו כמעט כמעט במקסימום וזה מאוד לא מוצא חן בעיניי.

השאלה שלי היא כזו:

האם להחליף את הB52 למונובלוק פנטרה של מגנט

או האם להחליף את שני המגברים לאחד המגברים מהדיוטי - אני מדבר על הORION כהעדפה ראשונה ואחרי זה האינפיניטי או הJBL.

כמובן גם יש אפשרות למונובלוק פשוט יותר של מגנט או של לייטנינג אודיו אבל הפנטרה נראה לי עדיף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל, בקשר לפנטרה. תראה את מה שכתוב פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=912758#post912758

מתוך חשיבה קצת יותר ארוכת טווח אני הייתי קונה את אחד ממגברי הדיוטי פרי לצורך הגברת הסאב (מדובר 12.1 או בשני סלילים 12.1D?) בגישור לכל סליל. בעתיד תוכל להשתמש במגבר ה 4 ערוצים שרכשת לצורך הגברה אקטיבית או ביאמפינג של סט הקומפוננט במידה ותרכוש מונו יעודי.

* אם הסאב הוא סליל אחד אז על גישור אחד מהמגברים הללו לא תקבל תוצאה טובה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

הסאב הוא סליל אחד ואני מתכוון או לחבר אותו על מונו ב4 אוהם

אם בגישור על מגבר רגיל ב4 אוהם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במקרה הזה אתה צריך הרבה כוח (יחסית למגברי 4 ערוצים) בגישור.

האופציה הטובה ביותר שלך מבין מגברי הדיוטי הפרי זה הJBL. אבל, מאחר ואתה צריך הספק בסביבה של ה350-450 וואט ב 4 אום האפשרויות שלך הם מגבר 4 ערוצים חזק מאוד (אך יקר...) או מונו קטן יחסית. בהספק כזה את לא חייב מגבר CLASS D.

המונו של לייטניג אודיו מסדרת בולט קיים ב 150 וואט ל-4 אום -> 250.1 ו250 ווט ל 4 אום -> 350.1 בשני המקרים זה חלש מדי.

אם התקציב שלך מאפשר לך לרכוש פנטרה חדש אז מן הסתם תוכל באותו תקציב לקנות מגבר 2 ערוצים חזק מאוד כמו ה מאק אודיו Z2200 או EARTHQUAKE 1000.2 ששניהם עולים פחות מהפנטרה. המגברים הללו יכולים להגביר באופן מעולה סט קידמי עתידי. תעבור על מה שמוצע ביד שניה יש שם הרבה מגברים שיכולים לשמש אותך.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

יד שניה = לא בא בחשבון

אני רוצה חדש עם אחריות.

יש לי את האפשרות להביא בקלות מגבר של פלאנט אודיו מונובלוק מאוד חזק - לא זוכר בדיוק כמה - אבל משהו רציני. ב750 שקל - אבל אני רוצה חדש, מהשקית עם אחריות.

- אופציה שמעניינת אותי - תגיד לי מה אתה חושב...

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=947&CatCode=99

אבל הם לא רושמים איזה קלאס הוא ומה הTHD שלו...

Pioneer TS-X150

פורסם

כאשר אני רוכש מוצר חדש ומוכן לשלם פרמיה על כך שהוא "חדש מהשקית עם אחריות" אני רוצה להיות בטוח שיהיה לי במוצר שימוש ארוך טווח ואני לא קונה משהו זמני. זאת הסיבה שאני לא ממליץ לאנשים לקנות מגברים "זמניים" חדשים אלא רק יד שניה.

המגבר שהבאת אליו קישור הוא CLASS A/B "סטנדרטי" וההספק שלו ב - 4 אום לא יעשה חסד עם הסאב שלך.

מהם גבולות התקציב שלך?

אני הייתי שוקל שוב את ההתעקשות על מוצר חדש. שוב, אם אתה קונה מוצר חדש תחשוב טוב אם המגבר שאתה קונה הולך להיות "מגבר זמני". אני הייתי הולך לכיוון של מגבר 2 ערוצים חזק במקום מונו חלש. ההספק הוא כזה שהוא לא יהיה עומס קיצוני מדי על מערכת החשמל ומגבר 2 ערוצים כזה יכול לשמש למטרות טובות אחרות בעתיד כאשר תבצע שדרוגים לבמה הקדמית (אתה יודע שהם יבואו, זה רק ענין של זמן).

פורסם

לאנוס בכמה קנית את הקאפה והיכן ?

אם אתה רוצה אולי תבדוק את השרשור של מיצובישי רולס על הקטינג אדג' זהו קלאס a/b אבל עם 1000W ולSQ קלאס a/b עדיף על class d

בנוסף לכך תבדוק את הפייל הוא מוצהר 800W ב2 אוהם ו1200 ב1.3

בברכת מועדים לשמחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה על ההמלצה - הקאפה הוא מגבר ישן - קניתי אותו ב99 דולר בדיוטי פרי לפני 3 שנים או אפילו שלוש וחצי שנים - ממש מגבר מוצלח ומציאה של מחיר זה היה.

גם אם אני לא אשתמש בו אני לא בטוח שארצה למכור אותו - אני ממש נקשרתי אליו :mm_blush:

Pioneer TS-X150

פורסם

לאנוס לא דיברתי על המגבר דיברתי על הסאב מהיכן קנית וכמה הוא עלה לך ? אתה מדבר על אינפיניטי קאפא פרפקט נכון?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לא, אני מדבר על אינפיניטי קאפה - לא הפרפקט 120.3 אם אני לא טועה

קניתי מפומפה והוא עלה לי 1500 - הוא בא בתיבה מיוחדת בנויה ע"י היצרן עצמו בנפח של 28 ליטר אטומה עם גריל מקורי של אינפיניטי. כבד מאוד - כמעט נתפס לי הגב מלהרים אותו.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה התקציב שלך?

אם בא לך בשביל להגביר סאב עם מונו שלא משנה מה שכולם יגידו על זבל סיני אני אומר שהוא ספציפית מאוד איכותי ואמין

אז אם בא לך על מגבר כמו שלי של marriola

350 אר אמ אס ב-4 אוהם

500 אר אמ אס ב-2 אוהם

750 אר אמ אס ב-1 אוהם

אם אתה רוצה פרטים עליו(חדש באריזה עם אחריות) בוא אלי לפרטי או לאי סי קיו

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

דרך אגב אם לא אכפת לך שם ואתה רוצה משהו זול , יש את הפייל שתמיר המליץ עליו זה כמו הלנזר כלומר

400 RMS ב 4 אוהם

800 RMS ב 2 אוהם

1200 RMS ב1.3 אוהם , גם אם נוריד 15% של הגזמה עדיין מדובר ב680 ב 2 אוהם ו1020 ב 1.3 שזה די יפה ומחירו חדש הוא 1000 ש"ח . שבמחיר הזה פשוט אין שום דבר עם נתונים כאלו .

בברכת מועדים לשמחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה על כל ההצעות עד עכשיו - אני שוקל כרגע מונו של מגנט ב990 ש"ח חדש - אני הולך לברר על הנתונים שלו...

לגבי הסאב - שמעתי את הסאב הזה בכמה וכמה רכבים והוא פשוט נתן בכל אחד מהם תוצאות מדהימות - הוא מוזיקלי להפליא, מדוייק מאוד בייחוד בהתחשב בעובדה שהוא 12 אינטש ויש לו פאנצ' מאוד חזק. בניגוד לסאבים שהם פאנצ'יים הם גם בדרך כלל נוטים להיות קצת "יבשים" או יותר נכון חסרי עומק - במקרה של הסאב הזה זה לא הסיפור.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...