פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 821 צפיות
מי שהיה בתערוכת אוטו מוטור בטח ראה את המוסטנג שהייתה שם של ניופאן רציתי לדעת אם המונובלוק שהיה שם למי שיודע הוא המונו בלוק המדובר של JBL שעולה בסביבות ה-20 ומשו אלף שקל (אני לא זכור בדיוק את הדגם)?
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. ברצוני לשים מאחורה על המגש רמקולים בגודל 6.5", עכשיו יש שם חורים ל 6/9, ! מה עושים? אני אסביר את עצמי... מדובר ברכב פולו 2006. כמו שרשום בחותמת שלי יש לי מאחורה את הרוקפורד שכנראה הולכים לסיים את חייהם - הטויטרים לא מתפקדים כלל, וופר ימני קרוע ומודבק ע"י RTV אדום, בקיצור צריך להחליף. יש כמה אפשרויות: 1. לשים את הפולס שיש לי מקדימה - לאחורה, ואז להביא סט קומפ' יותר איכותי לקדימה (כן כן במה קדמית - הפנמתי את זה כבר ) - הבעיה פה שלסט יותר איכותי אין לי הגברה מתאימה - סה"כ 50 RMS - ואני לא רוצה עכשיו להיכנס לקטע של החלפת מגברים וכאלה. 2. לקנות איזה 6/9 חדש איכותי ולסגור את הסיפור. 3. פתרון יצירתי - לקנות טויטרים בינוניים ומעלה, ולחבר אותם במקום הטויטרים על…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום יש לי רדיו דיסק דגם 760 פרימייר מחוברים אצלי למערכת 2 מגברים 2 סטים של קומפוננט וסאב. תמיד יש לי רעש חזק ומציק מהקומפוננט. לפי דעתי זה מהיציאות של ה RCA כי כשסמתי הארקה הרעש הפסיק . האם יש דרך לתקן את היציאות? איפה מתקנים וכמה זה יכול לעלות לי?? בברכה ראובן
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
9855 3WAY
מאת סאונד בראש- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה היא כזאת אחרי שאני מעביר את ה אלפיין למצב 3 WAY איך יציאות ה RCA יתפקדו ?? הקידמיים ישארו קידמיים והאחוריים יהפכו נגיד להיות מידים ?? תודה מראש איתי
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק והמבחר בשוק הוא עצום אז אני יצטרך את המלצתכם הדרישות שלי: קורא mp3 עיצוב יפה (למרות שטעם וריח..) איכות סאונד טובה שהתפריט לא יהיה מסורבל מדי אני לא מתכוון להרכיב מגבר או משהו בסגנון התקציב שלי הוד 1000 ש"ח תודה מראש לעונים, שמעון
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 0 תגובות
- 885 צפיות
שלום אני מעוניין לקנות מגבר של חברת MBQUART דגם QAA2500 - זה מגבר בעל שני ערוצים שנותן ב- 4 אום או ב - 2 אום 500 RMS בכל יציאה . הבנתי שהמגבר הנ"ל הוא מגבר CLASS AB - מה משמעות הדבר במה הוא שונה ממגבר CLASS D למשל והאם יש עוד CLASS חוץ מ - D או AB . ומה יותר איכותי CLASS D או CLASS AB . ומה אתם אומרים על המגבר הנ"ל מול מגבר של חברת JL- AUDIO מי יותר איכותי ? תודה מראש לעונים .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה ההבדלים? אטום מדויק יותר לא אטום חזק יותר? אם אני רוצה בס שמטפשת לכול האוטו חזק כזה אם בום? האוטו הוא בורה סאב ליטינגהאודיו תיבה 40 ליטר אטומה מוגבר עם מגבר ליטינג האודיו
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 0 תגובות
- 810 צפיות
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=4800&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172# הוא רדיודיסק טוב? יש מצב להחליף את התאורה לכחולה במקום ירוקה? פשוט בבורה התאורה של לוח שעונים כחולה אז רצוי שיהיהי מתאים ***רכז את שאלותייך בת'רד אחד.
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם עשיתם התקנה בפולקסוואגן בורה? למה אומרים שזה אוטו ממש לא טוב לסאב וכאלו.? יש משהו בדברים האלו?
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, קיבלתי מחברה של אחי מכשיר DVD לרכב של CARLINEA. לא משנה לי אם זה זבל סיני או לא, זה בחינם - בזה אני בטוח! עכשיו ככה, הדיוידי נמצא ברכב שלה לאחר שהוא נגנב בפעם הראשונה, כי הוא היה מעוגן לרכב בצורה טובה, הצ'יינג'ר הלך ונמצא אי שם ברחבי השטחים כנראה. אז פורק המכשיר מהאוטו(לפני שגנבו אותו בפעם השניה והאחרונה...). אז ככה, אני אשדר לכם כמה תמונות, והשאלה שלי היא כזאת: לפי החיבורים שצריכים להיכנס ליוניט הראשי, איזה מין צ'יינג'ר אני צריך? ויותר מזה - מה טווחי המחירים? דרך אגב, למי שלא הבין, החיבור לצ'יינג'ר הוא בתמונה האחרונה(בצבע שחור עם כמה פינים). הבנתי גם שצריך להגיע גם 3 כבלים של RCA מהצ'יינג'ר ליוניט.
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 1 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכולם אני רוצה להחליף את המגבר שלי שיש לי למי שלא יודע יש לי rockford t8004 למה אתם ממליצים להחליף אותו?
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מערכת מחברת AudioWave הנה קיושר למוצר עצמו: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=audiowave&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=423&aff=Zap מעוניין לשמוע חוות דעת על המערכת והאם היא שווה את הכסף. תודה קובי.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 1 תגובות
- 832 צפיות
שלום יש לי רדיו דיסק 7400 של פיוניר עכשיו שאני מפעיל את הרדיו דיסק יש בוםםם חזקק מהרמקולים והסאב וגם שהרדיו דיסק על 0 ווליום ואני מעלה יש בום מזה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
קומפוננט של אינפינטי 1 2
מאת יקירק- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קומפוננטו5ואינטשוInfinityוREF5010CSו מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר?. האם זו האיכות של אינפינטי?. כדאי להוסיף את הקומפוננט הזה כבמה אחורית?. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב. הקומפוננט שיש לי פשוט חופר לי באוזניים עד כדי כך שאני יוצא מהאוטו עם אוזניים כואבות. אני רוצה להחליף את הקומפוננט לקומפוננט בתקציב של עד800 שקלים. הקומפוננט צריך ליהיות בעל עוצמה של לפחות 100rms ושיהיו לו טוויטרים נעימים ולא חופרים. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
המלצה לקומפוננט... 1 2
מאת Raz171- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני כבר לא מעט זמן מתלבט בנושא ודי מתקשה להחליט... קודם כל הייתי די נעול על המורל דוטק, אבל אז הבנתי שכנראה הצליל לא יתאים לי (אני שומע בעיקר האוס/טראנס ומוזיקה שחורה, ואוהב טוויטרים חזקים, "צעקניים" קצת). *האם למישהו יש ניסיון עם הסט של סאונדסטרים - XSC.6? אם כן, איך הוא? הייתי רוצה לשמוע המלצות לסט במחיר של עד 1000 ש"ח (בלי חריגות, אין לי אפשרות להוסיף בכלל). הסט יחובר על מגבר JBL GTO 75.4 - שאגב, לכל המעוניינים, נקנה בדיוטי פרי לפני שבועיים, כלומר יש אפשרות שהוא במלאי גם כרגע... תודה מראש, רז.
הודעה אחרונה מאת Raz171, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, אני מתלבט מאד בין שני הדגמים, האם המחיר שהוא כמעט כפול (של הדוטק) מצדיק את התמורה או שאפשר לחסוך איזה 400 שקל להביא את הפולס ולחסוך קצת למגבר 2 ערוצים יותר איכותי? מישהו התנסה עם שניהם?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
מה זה אומר?
מאת eladbe- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי סאב פיוניר tsw306dvc שהוא יושב על מגבר : boss lite ava-670 mosfet high power amplifier 2ohm stable stereo 150w x 4 זה רק מה שידוע לי על המגבר עכשיו אני חיברתי את הסאב על שתי גישורים מהמגבר הזה והוא ממש טוב עכשיו השאלות! 1 .מישהו מכיר תמגבר הזה איך הוא באופן כללי? 2. עכשיו אני הבנתי שהוא יציב ב 2 אום השאלה עם זה יכול להשפיע על הסאב או יש אפשרות חיבור יותר מומלצת של הסאב למגבר? 3 . 2 אום אומר יותר עוצמה? או תדרים יותר נמוכים? מקווה שלא בילבלתי אותכם תודה לעוזרים !!! ***קרא את כללי הפורום (כותרת).
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצטער שאני פותח נושא על שאלה כזו מטומטמת ומצטער שאני כזה טיפש אבל אני חייב לדעת משו.... כל המכוניות פה שרואים תמונה של המערכת בבגאז יש מין בקבוק מתכת כזה כמו מטף כזה יפה מזה לעזעזל????? אין מצב שלכולם יש ניטרו אז מה זה ומה זה עושה?? חחח מצטער שאני טיפש תודה מראששששש
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
מישהו יודע במיקרה מתי המיפגש בירושלים אם בכלל??????
הודעה אחרונה מאת roy286, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מקבל בעוד כ4 חודשים יונדאי קופה חדשה שנת 2007 ואני רוצה לשים בה מערכת שתפוצץ תעולם.! האמת שאין לי מושג במערכות ולכן אני מבקש את עזרכתם כדי שלא ידפקו אותי בחנות.... אני מעוניין להשקיע בסביבות ה5000 ועדיף פחות מה שבטוח שאני רוצה סאב טוב (עדיף כפול) ואני רוצה 4-6 רמקולים אז איזה מגבר צריך? 5 יציאות או עדיף 2 מגברים? ומה עם טוויטרים? וגם חשוב שהמערכת עצמה תקרא אמפי 3 ותיהיה איכותית ומרשימה בבקשה תעזרו לי ותמליצו ! תודה מראש!!!! נ.ב אם מישהו חושב ש5000 שקל זה לא יספיק ושאני חולם שיגיד בבקשה אני לא נעלב בואו ניהיה מציאותיים...... ומצטער על הבורות
הודעה אחרונה מאת shabi_men, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
יש לי רדיו דיסק אלפיין דגם 9845 יש אפשרות לקנות שלט של אלפיין או שלט אוניברסלי שישלוט על הרדיו דיסק? האם קיימת בכלל אפשרות של הוספת שלט לדגם הזה? תודה
הודעה אחרונה מאת idan707, -
שאלה בקשר למכשיר אוגר מתח שמתחבר למגבר
מאת Guest anakonda-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני רואה מתמונות של מערכות של 2 סאבים ומעלה מעין מכשיר כזה שראיתי בחנויות שעולה בין 600-1000 ש"ח האמור לאגור מתח לא ברור לי כל כך מה הוא עושה ולמה צריך אותו? אשמח לקבל הסבר כי בזמן האחרון אני רואה את זה דיי הרבה ואין לי שמץ מה זה עושה תודה מראש לעונים יוסי
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=6116 למישהו יש ניסיון אישי עם הפריטים האלו? הבחור מוכר את הכל ביחד ב1200 שקל , זול , השאלה אם שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
קניתי מגבר 4 ערוצים ליטינג האודיו סדרה צהובה וסאב שלהם ב1300 שקל חדש
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה הרכיבים שיש לי ברכב הם: רדיו דיסק..פיוניר דולפינים 7750 מגבר: JBL GTO 75.0 (דגם דיוטי פרי) קומפוננט:מוראל פלוס רמקולים מאחורה 6/9 : פיוניר 350W סאב:. JBL 1000W רציתי לשדרג קצת..בעוצמה ובאיכות.. ודרך אגב המגבר מחזיק לי את הרמקולים מאחורה ,קומפוננט וסאב. ועוד דבר..יש לי גם מקום להשים רמקולים/קומפוננט בדלתות מאחורה אם זה יעזור לכם לייעוץ. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Eyal MaZdA 2.0, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נכון לעכשיו יש לי 2 מגברים,אחד לרמקולים ואחד לסאב,אני מתכנן להחליף אותם באחד שהוא 6 ערוצים,השאלה היא איזה חוטים אני צריך להעיף והאם זה מספיק פשוט לעשות את זה לבד או ללכת למתקין בשביל זה?
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
שלום לכולם. לאחרונה 2 הרמקולים הקדמיים שלי פשוט החלו למות אחד אחרי השני. הבעיה היא שהרמקול הוא פנימי (מתחת לדשבורד) ואיך שזה נראה צריך לפרק את כל הדשבורד כדי להגיע לשם. מה עושים בעצם במקרה כזה? נראה פשוט כיותר מדי עבודה בשביל 2 רמקולים או שיש דרך אחרת שפספסתי.. ומדובר אגב בדייהטסו שרייד. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 741 צפיות
שלום לכולם אני מנסה להגיע להחלטה לגבי קומפ' ברמה גבוהה ואני לא מצליח, הרכב שלי מצוייד בנתיים ב: PIONEER P880RFE JL AUDIO 500\5 100X2 25X2 250X1 JL AUDIO 8W7 חיווט של STINGER איטום לכלל האוטו דיינמט אקסטרים איביזה 00' 1.6 יש הרבה סטים ברמות גבוהות שקשה להחליט בינהם JL Audio xr650csi focal 165k2p diamond audio d661a\s morel elite 2way arc audio A\D\S reinbow audio ודומים הצעות אחרות יתקבלו בשמחה עם הדגם המדוייק התקציב שלי הוא עד 300$ כאשר הכל נקנה דרך EBAY תעזרו לי להחליט מה ישתלב בצורה הטובה ביותר למערכת הקיימת גם מבחינת השמעה וגם מבחינת איכות הסט כאשר הסט מקבל 100W RMS תודה לעוזרים דני
הודעה אחרונה מאת speedman,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 529 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuval1111
- malcishua
- yoav911gt2
- Shakëd Nathan
- amosbmw
- שביט
- GTאי
- PASHUT
- andor
- לב טוב
- גולדן191
- D4K