פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
אני מעדיף יותר איכות מאשר עוצמה.... דגם ראשון:פיוניר 8MP דגם שני:DEHP860
הודעה אחרונה מאת RHANAN, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן GUYS שאלה לי.. יש לי מגבר (די ישן), 110*2,שעושה אחלה עבודה. ברכב מאחור מורכבים MAGNAT 6*9 אבל.... אני רוצה להוסיף סט קומפוננט קידמי. שתי עצות אני צריך מכם בבקשה... 1) על איזה קומפוננט קידמיים,כדאי ללכת? (תקציב 600-700 ש"ח בערך) 2) בהתאם לנסיבות והמגבר הקיים,מאחר והוא שני ערוצים,מה כדאי לחבר אליו? את הקומפוננט,או את ה MAGNAT היושב מאחור? המוסיקה שאני שומע היא בעיקר האוס וטראנס. תודה לכם,ואחלה יום.
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 0 תגובות
- 885 צפיות
ההתלבטות היא כזו,אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק חדש לרכב החדש שלנו ההתלבטות היא בין הארבעה- אלפיין 9855 שלא ראיתי מישהו מאוכזב ממנו,פיוניר 8600 שאני בעצמי די מרוצה ממנו (יש לי ברכב שלי),פיוניר 8800 חדש שעוד לא נכנס לשוק,פיוניר 7800 חדש שגם כן עוד לא נכנס אבל נישמע כמו ה8600 לפי המפרט-טיפה עדיף על ה8600 או האחרון חביב הקנווד 9531 החדש. אני לא מבקש השוואת מחירים אלא השוואה ראש בראש,מי עדיף מבין כולם?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו יודע מה הוא הטלפון של הסדנה שלהם,?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רכשתי זוג רמקולים 9*6 של MAGNAT.עד כאן הכל בסדר. העניין הוא שאני נוסע על רכב ליסינג (הונדה אקורד),ואני לא יכול להוסיף מגבר. לאחר שהתקינו לי את הרמקולים,הצליל שאני שומע הוא עמום כזה. בחנות עצמה,הרמקול היה נשמע בסדר גמור. אני יודע ש MAGNAT רמקולים טובים. אבל,אני מאוכזב מאוד מהצליל שלהם. מה כדאי לי לעשות,במיסגרת המיגבלות? יכול להיות גם שהרדיו דיסק המקורי של האקורד,הוא לא משהו.. אוסיף ואומר שיש לי את הרמקולים 24 שעות. תגובתכם...
הודעה אחרונה מאת שילהב, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום אני מעונין להחליף את המצבר שלי באוטו האוטו מסוג מאזדה לאנטיס שנת 2000 מנוע 1600 המצב שלי גמור מת ואני רוצה להחליף עכשיו אמרו לי שיש מצברים מיוחדים בשביל מערכות וזה יהיה טוב עם יש כאילו איפה אני יכול למצוא ומה צריך להיות חשוב במצבר יש לו כמה אמפר וכאילו? אני רוצה מצבר טוב שיעמוד בעומס
הודעה אחרונה מאת lantis, -
-
תגידו אנשים מתי יש מפגש ברמת גן ?
הודעה אחרונה מאת ford 95, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני רוצה לקנות סט קומפוננט 4 אינצ' עד 600 ש"ח השמח לקבל המלצות! מצאתי סט של "חברת" MIK אני יודע שזה זבל סיני אבל אני לא מוצא סט אחר מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש את ספר ההדרכה של המכשיר הזה באינטרנט כבר דיי הרבה זמן ולא מצאתי אשמח אם מישהו יעזור.. ALPINE MRVF400
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
6X9 SonyXplod 1 2
מאת or_18d-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
גיליתי היום משהו מוזר לאחר שפירקתי את המערכת שלי ראיתי שיש ברמקול פלוס ומינוס רגיל למטה ליד המגנט ושמתי לב שיש עוד פלוס ומינוס מתחת לטוויטר יש למישהו מושג בשביל מה זה? יש אפשרות לחבר פלוס מהטויטר לפלוס של המיד וגם למינוס ואז לחבר למגבר? זה יתן לו שינוי בצליל?
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני חודש~ רכשתי מגבר יד-שנייה של רוקפורד מדגם 160A2 ממישהו באינטרנט. בכל היה טוב ויפה, חוץ מבורג קטן שהיה חסר על אחת ה"כנפיים" שלו (כנפי נוי המשמשות להסתרת החיווט). הייתי היום בפ"ת והחלטתי לנסות את מזלי באוטופרט ולראות האם יש בורג כזה בנמצא. נכנסתי לחנות וביקשתי את אודי מהמעבדה. אודי לא היה, אז הפקידה קראה לרונן. רונן הגיע ואמר שהוא ילך לבדוק למרות שלא נראה לו שיש. אחרי 5 דקות הוא חזר ובידו הבורג המיוחל. חינם. דיברתי איתו קצת ושאלתי שאלות, והוא שמח לענות ולעזור. חבר'ה, מה שאני בא להגיד לכם זה שככה נותנים שירות. להגיד "לא" ללקוח זה הדבר הכי קל בעולם, אבל אם רוצים לשמור על לקוחות מרוצים - זאת בדיוק הדרך בה נוהגים. אז יצאתי עם רון בלב ובורג ביד. כל ה…
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
170$ Pioneer DEH-4700MP Clarion DB346MPV 150$ Kenwood KDC-W431GY OR KDC-431MP 170$ עכשיו עליי לציין אני לא מחפש רדיו דיסק סופר משוכלל כפי שאתם רואים ומה שחשוב לי זה איכות הקליטה של הרדיו ושיהיה צליל נקי ואיכותי מתי שאני ארצה לשמוע דיסקים רגילים ואמ פי 3...זהו...בלי דולפינים או פאנלים מתהפכים או שאר ירקות. מה ההמלצה שלכם? אולי יש חברה אחרת בבקשה תכתבו.. ואני יכול להשקיע ברדיו דיסק עד 800 ש"ח מה דעתכם?? רב תודות!!
הודעה אחרונה מאת samg, -
- 1 תגובות
- 736 צפיות
http://imezak.com/cdclde10amcd.html איך המגבר הזה ? אני שוקל לקנות ולחבר לו סאב קומפ ויר אני עדיין לא בטוח(לגבי הסאב) מישהו שיש לו את השילוב הזה יכול לתת לי את דעתו?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מחר בעזרת השם אני מזמין את המגבר והסאב! ועולה אצלי השאלה:המגבר לא "קצת" חזק מידי לסאב? אין סכנה שהוא ישרוף אותו?או יגרום לו נזק ? או שאים כיוון נכון לא צריכה להיות בעיה? סאב-750 אראמס(שתי סלילים של 2 אום) מגבר -1200 אראמס ב-1 אום הפרש של 450 אראמס! כ-40% יותר אים אני לא טועה, כאשר מומלץ 20-25 אחוז יותר מהספק הסאב. תודה!
הודעה אחרונה מאת leva1986, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש בו כל מה שאפשר לבקש והוא זול רק 1000 שקלים רדיודיסקים אחרים עם אותם נתונים יעלו 1500 למישהו יש ניסיון איתו? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=5301&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו יודע על יבואן מקביל של Clarion חוץ מ SG? טלפון או כתובת
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה הן ההשפעות במידה ואני מחבר: מגבר שמוצהר 450WRMS ב-4 OHM לסליל אחד של הסאב (מתוך 2 סלילים של -4 OHM כל אחד) שמוצהר 300 WRMS...? חוץ מזה שהסליל עלול להשרף - מה עוד יכול לקרות? והאם אני מנצל את מלוא הכח של הסאב? ולחילופין: מה יכול לקרות אם אני מחבר את הסאב בגישור (חיבור מקביל) למגבר בהתנגדות של -2 OHM? (כשהסאב מוצהר 450 WRMS ב-4 OHM) אני יודע שהמגבר יתחמם ויכנס לפרוטקשן. ומה עוד יכול לקרות? או שעדיף לחבר בטור(8-OHM ) ולנצל חצי מעוצמתו של המגבר?
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם אני קונה מגבר שעולה 134$ מאתר ושולח אותו לקרוב משפחה בארצות הברית והם שולחים לי בדואר אני משלם עליו משהו?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 24 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי אוטו סובארו אימפרזה. הבעיה שזה אוטו של העבודה (ליסינג) ואני לא יכול להשתולל איתה מבחינת שידרוגים ודברים כאלה. האם סט קומפוננט טובה יכול לתת לי סאונד סביר? אני שומע בעיקר מוזיקה בחורה וחשוב לי הקטע של הבסים. מה אתם אומרים? שווה להשקיע בסט כזה שעולה עד 1000 שקל? לא בזבוז? האם באמת יש אפקט אם מתקינים קומפוננט או שזה סתם עבודהב עיניים וכמו רמקולים רגילים?
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
*** תוכן ההודעה נמחק *** רגע לפני שאתה מפרסם הודעה בפורום קרא את הכללים ותן כותרת ענינית. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום כולם! כותרת מסובכת קצת , אני אפרט : לחבר מהעבודה יש מיצובישי כאריזמה מודל 02' , היא מגיעה עם רדיו טייפ מקורי ששולט גם על מצבי מחשב הדרך (החלפה בין מצבים: צריכת דלק,טמפ' וכו'). הוא רוצה לשדרג לרדיו דיסק ובחברה אמרו לו שאפשר רק מקורי... ממש מפתיע מן הסתם מע' מקורית תהיה יקרה יותר וגם פחות איכותית ממערכת מוכרת אחרת,לא? (לא מחפש משהו בומבסטי, אבל שיהיה טוב). אני די בטוח שאפשר לעשות את ההחלפה הזו מבלי לפגוע באופציה של מחשב הדרך. מישהו עבר מקרה דומה ? תודה! איתי.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, המפרט שלי כולל: רדיו דיסק,קומפ',6\9\מונובלוק וסאב. כשאני משתמש במערכת נגרם לי איזה שהוא בעיה עם ההתנעה של הרכב. לפעמים מתניע לפעמים לא וכאשר הוא לא מתניע זה כאילו אין לי בכלל סטרטר.. ממש מוזר, וכשאני לא משתמש בכלל אין לי שום בעיות.. מה אני יכול לעשות לתקן את המצב? אני שואל כי אני עומד להוסיף כנראה מגבר 4 ערוצים ואז ניראה לי האוטו בכלל ישבות לי לגמרי. ד"א הרכב הוא דייהטסו אפלהאוס שנת 92. שימי.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אבא שלי נוסע לארה"ב בקרוב והוא רוצה HU לאוטו שלו הוא משגע אותי שהוא רוצה פיוניר כי זה מה שיש לו היום ויש לו גם צ'ינג'ייר וזה והוא רוצה להמשיך להשתמש בו, אמרתי לו עזוב אותך תביא רדיו דיסק MP3 הוא מכיל יותר שירים מכל הצ'ינג'ייר שלך, בקיצר התקציב שלו זה בסביבות ה200$ אם יש לכם המלצות לאלפיין / פיוניר שמשתלם להביא מארה"ב אני אשמח, בעיקרון אין לו מערכת מי ישמע משו יש לו סה"כ 6*9 מאחורה ומקדימה רמקולים 4 או משו כזה שבאים עם האוטו. הוא רוצה משוכלל כי ככה זה אצלו אם כבר אז כבר. בקיצר לסיכום: HU - פיוניר / אלפיין מוצא - ארה"ב מחיר - כ200$ ועזבו שטויות של מכס, אחריות וכל זה הוא טוען לא אכפת לו \= שיבושם לו. אני רק שליח. המון תודה (=
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הדגם עם ה2400 ואט
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מערכת של קנווד והוצאתי את הפאנל ומסגרת והיא איננה רוצה להישלף ניסיתי לישלוף אותה מהמסגרת של הברזל ואני לא מצליח היא לא זזה ואין שום גישה אחרת אליה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי פה אני מפורום PSI רציתי לדעת לגבי המגבר שאני רוצה לקנות. אני כנראה מביא מחו"ל מגבר של אוריון HCCA-D1200 יש לציין מונובלוק ברצוני לדעת האם הוא יהיה טוב(ברמה של להעלות את רמת המערכת) לסאב של CADANCE BEAST 12 INCH ? לרמקולים של מורל אקסטנט מקדימה וקאדאנס 9*6 מאחורה המגבר שלהם הוא קאדאנס Q4000 האם הוא טוב לרמקולים או שגם אותו כדאי להחליף? לדעתי הוא מעולה... אבל חשבתי לשים לו מגבר אחר של אוריון גם (הבנתי שהם מגברים מעולים נכון? ) אשמח לתשובות וחוות דעת . שחר
הודעה אחרונה מאת shark1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 754 צפיות
מישהו יכול לכתוב לי באופן מפורט מה תפקידו של כל צבע? תודה!
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
-
טוויטרים נשרפים
מאת guy08- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי קומפוננט של דראגסטר 60 אר אם אס.. מגבר רוקפורד וסאב ג'י בי אל הרדיו דיסק הוא של פאנאסוניק פשוט... וכבר 5 זוגות של טוויטרים נשרפו לי שהם כוללים את הטוויטרים של דראגסטר, די אל אס מורל פולס ועוד כמה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים
מה דעתכם???
מאת SpyREx- 0 תגובות
- 600 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. לדעתנו קרא את כללי הפורום *** http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אבל הרמקולים צריכים להיות שיא האיכות שאפשר לקבל, לא חייב קופוננט, חשוב שיהיה אפשר לכוון איתם כיוונים, ויהיו איכותיים, פחות דגש על עוצמה
הודעה אחרונה מאת liron27,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 203 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- axSupreme
- nechmya
- IsraCar
- tan tan
- carsgo
- Boris002
- discoTD5
- Haim_gds
- om2
- zaf
- Yuval Oren