פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
שלום רב! רציתי לדעם עם מישהו יתנסה ב גברי CRUNCH האם הוא באמת נותן 100 רמס ליציאה? והאם שווה לקחת משומש ב650 שח? זה הקישור למגבר הספציפי http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=BMX4100&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap והקישור לאתר היצרן http://www.maxxsonics.com/
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רוקפורד פי 1 ב 450 שקל או פיוניר 305סי ב300 שקל??
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 924 צפיות
קודם כל מי מכיר את החברה הזאת ? קראתי בהרבה מקומות שהחברה זהה לרמות של חברות כמו : ALPINE, CLARION וכו' ... ואיך המכשיר הזה אם למישהו יש אותו יכול לתת חוות דעת .. eclipse CD8445
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רפרפתי בחוברת המוצר ושמתי לב שאמורה להיות אפשרות לתצוגה של המגבר. (מה החום שהוא פולט וכמה V). אצלי אין תצוגה כזאת. כשאני מפעיל את האופציה POWER IC שאמורה להיות חיבור המגבר, שום דבר לא משתנה (הסאונד נשאר אותו הדבר) גם בON וגם בOFF. מישהו יוכל להאיר את עיניי? יום טוב!
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
שלום יש ברשותי סאב של אודיובאהן 400 אר אם אס 12 אינץ'. איך הוא משתווה לקיקר הזה? http://www.stereo-tip.co.il/Product.asp?productid=140 האם שווה להתחלף?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
מזה HI END
מאת dj sg- 1 תגובות
- 816 צפיות
אני רואה את המילה HI END הרבה במגברים ורמקולים מזה בדיוק ? תודה מראש... שלום
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום,יש לי כבר כמה חלקים ואני צריך להחליט על מה ללכת בהמשך הבנייה של המערכת: חלקים קיימים-מונובלק מגנט פאנטום,מגבר סוני 75X4. חלקים לרכוש:קומפוננט 5 ורבע,חיווט,סאב לגבי HU אחי צריך להביא לי מארה"ב-על מה כדי ללכת?הHU נכנס כחלק מהתקציב. אני שומע את כל סוגי המוזיקה ורציתי המלצות לסאב מדוייק שיעבוד כמה שיותר טוב בתדרים נמוכים ככל האפשר ולקומפוננט שלא יהיה צורם,שיהיה חזק כמה שאפשר ושיהיה לו מיד כמה שיותר ברור והצלול. יש לי עוד התלבטות-אם לחבר בכלל את המגנט כי אם אני מחבר לסוני קומפוננט עד 100RMS אין טעם לחבר אותו בגישור ואז אני יוכל להתפשר קצת לגבי הסאב ולהביא משהו עד 300RMS סליל אחד כי הסוני נותן 200 בברידג'. ולחסוך 1000 שקל בערך של המכירה של המגנט. לגבי HU,אםם א…
מידות לתיבה
מאת POHUIST- 0 תגובות
- 864 צפיות
אני מחפש מידות לתיבה של pioneer 306c תיבה אטומה תודה. ליאור
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני רוצה להשיג מדבקה לחלון האחורי שלי של מותג כל שהוא נגיד PIONEER ALPINE או סתם מדבקה יפה.. איכן אפשר להשיג דבר כזה?זה עולה כסף?! תודה מראש לעוזרים שי.
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 992 צפיות
קרא את כללי הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נשרף לי טוויטר של מורל MT22 לאחר עבודה של שנה וחצי-שנתיים,כנראה שהוא עומד לסיים את חייו כי בווליום גבוהה יחסית יש פתאום מן רעש ממנו... מאיפה אני משיג טוויטרים כאלו במחיר טוב?אם יש למישהו גם להציע חדשים שיציע בפרטי אין לי בעיה מה אמור להיות המחיר שלהם הרגיל בשוק?
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם זה יתן אפקט יותר טוב לסאב?? ואיפה אני יכול לקנות את הפלאג הזה ששמים בצד כדי לחבר חוטים??? תודה.. ועשיתי חיפוש אחים שלי..ולא מצאתי..
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
1100 RMS? נתקלתי באיזה ת'רד שהיה רשום שם בשהו בעניין זה. מישהו מכיר בן-אדם שמצייר על פרספקס?
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן, אולי חלקכם פה זוכרים אותי, לפני כמה חודשים תיכננתי לקנות מערכת שכללה: מגבר JBL המפורסם רדיו דיסק פיוניר סדרה 7, או רדיו דיסק JVC KDSHX700 סט קומפוננט מורל הייברד אוביישן 6.5" וסאב פינקס גולד 10" R\ZR או Focal 33A הנושאים הקודמים : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97337 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98355 רגע לפני הקנייה העיניינים השתבשו והקניה נדחתה. (בעיקר מחוסר זמן, צבא) הרכב המדובר הוא מיני קופר, כבר חשבתי להישאר עם המערכת המקורית שכוללת רדיו טיפ + צ'נג'ר, רמקולים קדמיים 6.5" + טוויטרים ורמקולים אחורים 6X9 בצדדים. המערכת די פשוטה. הבעיה העיקרית שלי היא תא המטען, הוא קטן אבל עדין יש מצב…
הודעה אחרונה מאת Godfather, -
-
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי תקציב של 350 שח לקניית קומפוננט בגודל 6.5" מכוון שה6*9 לא מתאימים לאוטו שלי ואבא שלי לא מוכן לעשות חיתוך אז אני צריך להביא רמקולים רגילים בגודל 6.5" בטח ישמעו חלש כאשר יש לי סאב ומגבר אז אני מעדיף קומפוננט משומש אבל שתיהיה לו עוצמה טובה שמתאימה למערכת לא אכפת לי לקנות משומש אבל על איזה אתם ממליצים בתקציב כזה נמוך???
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
בתערוכת אוטומטר מכרו מערכת של פנסוניק דגם 7401...אני חושב שהיא הייתה צבעונית, מערכת ממש מרשימה לפחות לפי המראה שלה, ב1200 שקל כולל סאב 12 אינץ'. אני יודע שהסאב בטח זבל סיני, אבל עדיין, המחיר זול מאוד יחסית למערכת לא?
הודעה אחרונה מאת OFIR_N, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מגבר ואני לא יודע איזה לבחור מה טוב יותר מה טוב פחות לכן אני זקוק לעזרתכם.. אז ככה שהמגבר יהייה 4 יציאות שיוכל להגביר זוג רמקולים וסאב (שיקנה בעתיד) ושלא יעבור את ה1200 שקל... בזאפ ראיתי כל מיני דברים מעניינים אבל תגידו לי אתם מה הכי איכותי וכדאיי http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Amplifier&DB67058=130017&DB27579=141836
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- 2 תגובות
- 626 צפיות
חבר שלי רוצה לקנות סאב הציעו לו סאב של חברת oz audio הדגם של הסאב הוא : Oz Me 12.2 רק רציתי לדעת איך החברה הזאת ? איך המוצרים שלה אמינים ? ואם שווה לקנות את הסאב הזה ב 1200 ש"ח? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך הוא שווה לקנות משומש ב 700? והאם הנתונים שמוצהרים הם רק על הנייר או באמת המגבר מוציא אותם? RMS power output into 4 Ohms, 14,4 V 4 x 110 W / 2 x 260 W והאם מישהו יכול להביא לי תמונה שלו מהצד איפה הקרוס אובר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 942 צפיות
אוקיי, עברתי על הFAQ וגם על הכתבות בנושא בautosound אבל לא הצלחתי לדלות פרט אחד חשוב להמשך התכנון של המערכת שלי: העניין הוא כזה: יש לי מגבר 5 ערוצים, עם ערוץ מונו מוגבר דיגיטלית, כאשר ההספק שלו הוא: 350 וואט ב4 אוהם 560 וואט ב2 אוהם עכשיו... אני בוחן את האפשרות להביא סאב של פירלס (XXLS), שההספק שלו (אם אני לא טועה) 500 וואט RMS. הבעיה היחידה איתו, שהוא בעל סליל אחד, ולכן אין לי אפשרות להוריד את המגבר שלי ל2 אוהם. לכן, חשבתי על אופציה אחרת: אני בוחן אפשרות לקנות שני סאבים זהים, ולחבר אותם בטור, ובכך בעצם להוריד את ההתנגדות ל2 אוהם. הבעיה היא, שאני לא מצליח להבין איך יתחלק ההספק בין שני הסאבים?? האם כל אחד מהם יקבל 560 וואט??? או שבעצם כל …
הודעה אחרונה מאת JMG, -
לאחרונה ראיתי כאן בפורום דיבור על התקנות אחרי שראיתי שהיה בחור שכתב שהתקנה עולה בין 1000-1500 החלטתי לעשות סדר אז ככה היום הייתי בראשון ב 3 מקומות שמתקינים שם גריז מערכות המתקין רצה על התקנת סאב ומגבר 350 שקלים שאלתי אותו זה כולל הכל חוטים חיווט הוא אמר לי כן אפילו עם אתה רוצה גם טיסה לחלל תקבל הבחור לא יכל להתקין לי משום מהמקום היה מפוצץ כבר ב 9 בבוקר היו שם גולף הונדה מיצובישי ויש רושם שהם ממש מיקצועים. אחרי זה הייתי במקום בשם פל טוב מערכות שם היה גם מפוצץ ולמתקין לא היה זמן לינשום ושם אמרו לי התקנה כולל הכל 300 שקלים יש לומר אלה מחירים מבלי שקניתי מוצרים במקומות אלה לכן זה בלי שום הנחות אז לאותם אנשים שדיברו על 1000 או 1500 או אפילו על 500 אנשים אתם חיים …
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קדמיים קומפוננט 5.25 מורל פולס אחוריים kfc6989ie kenwood רדיו דיסק dehp2750 pioneer או kdcw434gy kenwood האם ההרכב הזה סביר או כדי לשנות משהו (באותו רמת מחיר)?
הודעה אחרונה מאת viper_k, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בפיג'ו 406 שלי ישנה יחידה משולבת של טייפ וטיונר. אני מעוניין להחליף ליחידה עם דיסק וטיונר - גם היא אורגינלית (תמונה מצורפת). האם החיבורים הם "Plug & Play", או שיש צורך לבצע חיווט חדש ? תודה.
הודעה אחרונה מאת צ'קלקה, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שלי קנה את כל המערכת שלו, שתי מגברים, רמקולים אחוריים, קומפנוננטים מקדימה, סאב. ואף פעם לא היה לו בעיה ואפילו לא קטנה ביותר. ואתמול הוא קנה משמה גם את המערכת עצמה, (6850פיוניר), מהתחנה מרכזית בתל אביב, אני יודע שהרבה אומרים שאסור לקנות משמה, אבל הוא קנה במחיר ממש ממש טוב, ב1400 שקל עם תעודת אחריות של עוזי רדיו לשלוש שנים, הוא קיבל את המכשיר בקופסא, חדש, ונתן לטכנאי לבדוק אם יש סימנים שהמכשיר נפתח או משהו וקיבל תשובה שהמכשיר חדש לגמרי ולא נתפתח מעולם,(לפחות לפי המדבקות שלא נקרעו,והברגים שנראים חדשים כאילו לא נפתחו אף פעם). ואח שלי קנה יום שישי את ה פיוניר 7700 ב1600 שקל עם רק שנה אחריות, פה בגריז מערכות בראשל"צ. בקיצור, השאלה שלי,מה אתם אומרים? האחריות שחבר שלי קיבל …
הודעה אחרונה מאת or_lougasi, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קנינו מאזדה 3 2006 (דגם ספיריט אם זה משנה...ה'מהודר' יותר) ושומעים טוב...מערכת איכותית רק אני רוצה לדעת אם היא קוראת MP3? תודה
הודעה אחרונה מאת berlingo2004, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שאלה תאורטית. מגבר שמגביר קומפוננט קדמי ו 6*9 אחורי ללא סאב ברכב נותן באס אבל לא מספיק. ישנה איזשהיא הרגשה מרחבית של הסאונד אבל מרגישים את החוסר של הסאב. לכן השאלה היא אם אני אוסיף עוד 2 דריברים בדלתות האחוריות בגודל 6.5" שאני אחתוך לתדרים מסויימים אני אקבל את מבוקשי? האם אפשר לחתוך אותם לתדרים של סאב? האם הם יצתרכו בידוד בדלתות?(מאזדה לנטיס 323 2002) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ומה זו הקופסא הקטנה שנראת כמו קסטה שנקראת קומפוננט?? תודהה
הודעה אחרונה מאת מיצובישי לנסר, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
קודם כל המערכת שיש לי היא- HU- SONY MP40 AMP - LIGHTNING AUDIO B2.400.4 75X4 WRMS COMPONENT - MOREL DOTECH MKII 150WRMS 6X9 - PIONEER 40 WRMS הבעיה שלי היא שכשאני מגביר בערך 75% מהווליום במערכת מתחילים לשמוע מין תקתוק אבל רק מהקומפוננט השמאלי (וופר+טוויטר). אם אני מנמיך טיפה את הווליום אז התקתוק מפסיק. התקתוק הוא לא של טורים, אין בעיה כזאת. זה מין רעש כל 2-3 שניות וזה לא משנה אם המנוע פועל או לא. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה, דור לוי
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם מגבר אז 4 יציאות 1000 וואט ואם סאב אז 800 וואט 10 או 12 אינץ'.. תודהה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום,מישו יודע מה לעשות במצב בו יש מערכת DVD +מסך שלא ניתן להוציא מהם סאונד?במידה ומותקנת ברכב כבר מערכת מקורית? בחנות אודיו,אמרו לנו שצריך לקנות משדר FM ? מה זה? תמונה אם יש למישו תעזור. עלות בקרבת 200 שקל?! האם זה מיותר? או האם למישו יש עצות אחרות. תודה, שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת shalevho,