פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 889 צפיות
שלום לכולם הבאתי סאב של פיוניר אני לא בדיוק יודע תדגם שלו אז העלתי תמונה ויש לי כמה שאלות עליו: 1.איזה דגם הסאב הזה וכמה וואט הוא,האם הוא נחשב סאב טוב? 2.אני רוצה לשים לסאב הזה תיבה פתוחה,לפי מה שהבנתי מחיפושי בפורום אני מעוניין להרגיש את הסאב יותר חזק כי אני חולה על מוזיקה שחורה. אז ככה כדאי לי לשים לסאב הזה תיבה פתוחה האם יהיה הבדל כלשהו? המגבר שמגביר אותו הוא משהו לא מוכר "sting" משהו כזה עם משהו מכיר הוא 800 וואט עם שווה לשים לסאב הזה תיבה פתוחה מאיפה אני יכול לרכוש אחת כזאת שתתאים למידות האלה למה אני לא מתמצא בבניה של דברים כאלה,אני מאזור המרכז בכל אופן. תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
יש לי שאלה... אם אין לי מגבר באוטו, מה עדיף להתקין ? רמקולים קדמיים 6.5 + טויטרים או קומפוננט מה עדיף ? מה יהיו ההבדלים בינהם מבחינת שמיעה במצב הנתון הזה ?
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה הזאת הולכת למומחי ההתקנות שבפורום! אמא שלי מחליפה את הרנו סניק שלנו בטויוטה פריוס (ההיברידית למי שלא מכיר), הבעיה באוטו זה שכל המערכת שם אינטגרלית (כמו מאזדה 6, מאזדה 3 וכו') ומחוברת למחשב שיש באוטו. אני אצלי יש פאנל של פיוניר פרימיר, קומפוננט של KICKER, מגבר, סאב של פיניקס גולד... ואני ממש רוצה להעביר את המערכת לאוטו החדש אבל לפי מה שהבנתי זאת תהיה בעיה מכיוון שאין שם אפשרות פשוט להוציא את הפאנל המקורי ולהכניס את הפיוניר, צריך לפרק חצי אוטו בשביל הנושא! אז אני בהחלט אודה לכל אחד שיוכל לזרוק עצה ו/או המלצה על דרך פעולה! בברכה אלכס.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! הציעו לי את הערכה הבאה בסכום של 1200-1300 ש"ח קישור: http://www.soundstream.com/images/products/main/accessories/wiringkits-2-lg.jpg עכשיו השאלה היא האים יותר כדאי לקחת רכיבים בנפרד ויצא יותר זול או שהמחיר לערכה זו הוא באותו טווח מחירים של הרכיבים בנפרד(2 כבלי ארסיאי,קבל 1.2 ,2בתי פיוז,כבל 4 גיי'ג שמתפצל ל-2 8 גיי'ג) עכשיו המגברים הם כרגע של אינפינטי 6ערוצים (שכנראה יוחלף בעתיד למגבר 2/4 ערוצים)והשני הוא מונובלוק של קיקר 1200.1! ובכלל האים הערכה מתאימה למגברים? או שהערכה הזאת יותר תתאים למגברים: http://www.soundstream.com/images/products/main/accessories/wiringkits-3-lg.jpg תודה!
הודעה אחרונה מאת leva1986, -
-
יעוץ לפני רכישת מגבר היפוניקס דגם 4406
מאת Guest anakonda- 0 תגובות
- 979 צפיות
שלום רב, רציתי לדעת האם מישהו מחזיק את המגבר הנ"ל או יודע האם המגבר טוב או האם החברה בעלת שם בשוק ומייצרת מגברים ברמה?האם המגבר מתחמם מהר?מחזיק קומפוננט JBL וסאב קנווד? מדובר במגבר של חברת היפוניק דגם TXi 4406 סדרת טיטן titan אשמח לקבל חוות דעת תודה יוסי
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
עם איזה דבק אפשר להדביק רמקול שנקרע קצת ?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איכות צליל של האינטגרה אוביישן היא כמו של ההייבריד?דוטק?פולס?למי מהם הוא מקביל?הטוויטר שלו כמו של הייבריד או כמו של דוטק?כנ"ל המיד?ואולי בעצם פולס? אני רוצה לחבר אותם מאחורה בנוסף לK2P עם טוויטר מורל MT22 שיש לי מקדימה,אמור להשתלב טוב לפי דעתי. *פתחתי את התרד הזה לאחר שלא קיבלתי תשובה בתרד אחר שהתעלקתי עליו.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה בכותרת. שלו.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סאב של קיקר ובקרוב אני יקנה מונו בישבילו(קיקר 400 רמס) ואני רוצה לעשות חור ליד הסאב לההביא עוד סאב אפשרי?? יעני הסאב הראשון נמצא בצד השמאלי ובצד הימני יש מקום לעוד סאב והחור של התיבה הפתוחה נמצא מעל התיבה כלפי מעלה........האם זה אפשרי?
המלצות לשירי באס 1 2
מאת sergey_k- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שירים עם באסים מטורפים כמו GET LOW שלפי דעתי הוא הכי הכי
הודעה אחרונה מאת The-Punisher, -
- 1 תגובות
- 752 צפיות
היי ברצוני לקנות לאחי רמקולים קדמיים לטרנטה שלו (קליאו 94) ..מעיון שערכתי בפורום המידה נעה בין 5.25 אינץ ל4... מה המידה המדויקת?
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם!! אני מעוניין לקנות את הרמקולים הבאים: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Speakers&model_id=29604 מה אתם אומרים עליהם?? למישו יש אותם?? שווה לקנות אותם?? כל תגובה נוספת תתקבל בברכה.. אשמח אם תגיבו במהרה, מכיוון שאני אהיה היום בחנות של הרמקולים ואולי אקנה. תלוי מה תגידו... תודה לכולם!!!
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, במידה ויש לי מכשיר רדיו דיסק מובנה ברכב ואני רוצה להוסיף מגבר, איזה שיטת חיבור עדיפה במידה ואין יציאותRCA למכשיר. לקנות מנחתים, להתקין אותם בצמוד לרדיו דיסק והלריץ RCA איכותי למגבר. או להריץ כבלים מהיציאות של הרדיו דיסק ולחברם לכניסות המתאימות במגבר? לגבי הרימוט, כידוע הרדיו דיסקים האלה הם ללא יציאת רימוט, מהיכן עדיף לקחת את הרימוט ברכב?
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למשל הסאב שלי תווח התדרים שלו מ22HZ-180HZ אפשר לחתוך אותו ב HPFב 20HZ ןLPF 80HZ? כך הוא ינגן את תחום 20-80HZ ולא ירד למתחת ל 20HZ ויתן אות מעוות שהוא לא יכול לנגן וכך גם פחות עומס על המגבר והסאב,אם אני טועה תתקנו אותי.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה להשלים את המערכת החדשה שלי בקומפוננט טוב מקדימה עכשיו אני שמתי עין על שתי דגמים. דגם ראשון מוראל DOTECH MKII 4: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=DOTECHMKII4&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap דגם שני Rockford Fosgate FNQ3414 : http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12519 עכשיו אני רוצה שהטוויטרים לא יהיו צורמים אלה עדינים! איזה מהסטים האלה יתאים לרכיבים שיש לי בחתימה שישתלב טוב? ואיזה סט יותר מומלץ ואמין? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 2 תגובות
- 878 צפיות
כאמור,ברשותי מכשיר פיוניר מדגם 740 פרמייר . וכנישאל בכותר, ברצוני לדעת האם המכשיר אשר ברשותי תומך בהצגת שם הרצועה המתנגנת [כאשר מדובר בתיקיות וקצבי MP3] ואם כן,איך אני מגדיר פונקציה זו כפעילה? תודה מראש, אסף.
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהמשך לת'רד הנ"ל: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=288475#post288475 המשתמש COLT77 חזר לפעולה מזה זמן מה ובשל עירנות של אחד מחברי הפורום נתפס מחדש (שוב המליץ על מוצרים שהאתר מוכר ונתן קישורים אליו). בבדיקת IP נמצא שלמשתמש TOMER Y יש את אותה כתובת IP. שניהם הוכנסו למעקב. כל מי שקיבל המלצות מהמשתמש COLT77 שיקח אותן בערבון מאוד מוגבל (ניתן לראות את ההודעות ע"י לחיצה על שם המשתמש ו"מצא את כל ההודעות").
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ני רוצה השבוע לקנות.. השאלה איזה דגם: ישלי דאגם של ALPINE : 9845 : ב 950 שקל. תמונה שלו מפרט תכני: קורא צרובים CD-R/CD-RW. - קורא פורמט Mp3. - קורא פורמט WMA. - תומך ב-CD TEXT, כותב שמות השיר. - עוצמה של 4*WATT 50 - פנל נישלף בגלישה 90 מעלות. - 24 תחנות רדיו (6AM/18FM), קליטה איכותית. - הכנה לרדיו לוויני. - אקולייזר חכם+שמירה למצבים שנבחרו. - לאודנס בעל 3 מצבים. - מנווט תדרים (CROSSOVER) בעל 3 מצבים. - אנטי שוק נגד קפיצות חכם. - תצוגת מסך ברורה ורחבה. יציאות: - שני מגברים חיצוניים, קדמי ואחורי. - פיקוד מלא על הקופקט דיסק. - שולט על מחליף דיסקים (CHANGER). - כפתור שליטה בכיווני הרמקולים. - אפשר…
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 2 תגובות
- 868 צפיות
שהפנל במצב עבודה אז האור עובד חלקית ומספר הטרק,שניות וכל המידע הזה לא עובד אבל האור מסביב כן עובד שאני לוחץ על הכפתור להוריד את הפנל בשביל להוציא את הדיסק הפנל יורד למטה ואז כל התאורה עובדת האם הבעיה היא בFLAT CABLE?או שפשוט צריך לנקות מגעים או משהו כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המיאטה בעייתית מבחינת סאונד וזה ידוע. נוסף לגג רך ונפתח, ההפרדה בין תא המטען לתא הנוסעים טובה מדי - מיכל הדלק ממוקם מאחורי המושבים, והמרווח משני צידיו קטן יחסית ונחסם בהמשך על ידי פח והמושבים הקדמיים. הסאב שיש לי - "JL Audio 8 - לא מורגש מספיק. סאב של "Vibe 6 בתיבה פתוחה דווקא הורגש, אבל לא נשמע טוב. יש שתי אופציות - סאב "8 אחר או "10 (הבעיה היא שהתיבה עשויה להיות גדולה מדי) או סאב free air שימוקם קרוב לצד ימין של מיכל הדלק. האם למישהו יש הצעות לסאבים שעשויים להתאים? להזכיר - המגבר הוא Audison SRx3 שמסוגל להוציא 250W ב-4 אוהם או 340W ב-2 אוהם. הסט הקדמי הוא של Hertz מסדרת Hi-Energy שלושה חלקים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברשותי hu של kenwood מהדגם 2023 רציתי לשאול אם אני יכול לקבל תוצאות טובות ברכישת מערכת או שעליי לשקול קניית hu אחר תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת speedman, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש רדיו דיסק לרכב, יש לי כמה שנדלקתי עליהם אבל אני לא יודע אם הוא מספיק טובים.. אני מחפש משהו באמת טוב אבל גם עם תצוגה יפה והתלת מימד כמו הדולפינים של פיונר וכל זה.. זה אהבתי: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2817095 הבעיה ברדיו דיסק הזה היא שיש לי אייפוד ואם אני ירצה לחבר אותו לרדיו הזה אז אני יצטרך לקנות מתאם לאייפוד שעולה 800 שקל אז כבר לא שווה.. אם אפשר לקבל עוד כמה הצעות אני יודה לכם מאוד.. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
איך אני יכול להוציא יותר באס.. 1 2
מאת Guest maz323- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מהסאב??? תשמעו חבר שלי ביקש ממני לפרסם פה איך פשוט מאוד מוציאים יותר מהסאב כשיש לו את התיבה המתאימה ביותר ואת המגבר המתאים ביותר הסאב הוא של רוקפורד.. עכשיו הסאב נמצא בתיבה אטומה ... אז הקטע פה אם אני אעשה פתח אוורור ואוציא את צמר הסלעים שבפנים הוא ירגיש בבאס יותר חזק?
הודעה אחרונה מאת The-Punisher, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
עם אני מעונין לעשות דבר כזה בדלת כמה יקחו לי ומי יכול לעשות לי? עם מישהו מעונין פה שישלח הודעה פרטית http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=59115 תודה!
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה פשוט יש לי מורל פולס 6.5 אינץ אז אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותם לקדימה מבלי הגבהות או חיתוך?
הודעה אחרונה מאת adi19, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. ברשותי פורד פוקוס שת 2004 ואני רוצה לקנות לה מערכת רמקולים. יש ברשותי פאנל של PIONEER דגם DEH 560MP ואני רומה לקנות זוג קומפוננט קדימה ואולי גם זוג רמקולים 5X7/6X8 אחורה. מקדימה אני אשתמש עם המתאם הבא: http://www.scosche.com/scosche_caraudio.aspx?CategoryID=48&ItemID=SA68 אשר אזמין אותו מ EBAY. אני ישר אומר שאני לא צריך סאב וגם אני לא צריך באסים חזקים אלא צליל טוב ונקי ובאסים בסגנון של 6X9 יספיקו לי. אני רוצה אם אפשר המצלמה לרמקולים קומפוננט מקדימה + מגבר ואם אפשר אז גם איזה רמקולים לאחורה בגודל 5X7/6X8 שיתנו באסים לא חזקים אלא שיתנו תוספת לקומפוננט מקדימה. התקציב לא מרקיע שחקים והוא עומד על 1200 שקל (לא כולל התקנה). תודה מראש…
הודעה אחרונה מאת stas12, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קדימה: קומפוננט קיקר es5.2 רדיו דיסק: פיוניר 3850 אחורה: זוג רמקולים פיוניר 420 וואט ומה המחיר שכדי לי לשלם על הכל ביחד כולל התקנה אם יש לכם שינויים שכדאי לעשות דברו תודה viper
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
מחירי התקנות.
מאת יגאל- 1 תגובות
- 822 צפיות
שלום לכולם. 1. כיוון שאני קונה את הרמקולים ואת הרדיו דיסק בנפרד רציתי לדעת מהם מחירי ההתקנות בשוק, רדיו דיסק, רמקולים אחוריים במגש אחורי + 2 קדמיים. לא הצלחתי להגיע ל2 הרמקולים הקדמיים שלי שמוחבאים מתחת לדשבורד אז נראה שמישהו יצטרך למצוא להם מקום אחר בדלתות הקדמיות. אז כמה כל הסיפור עלול לעלות? 2. האם משנה עבור הדלתות הקדמיות אם אני קונה 4 או 6.5 אינץ'? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
איזה מגבר מבין אלו הכי טוב..?? BOSS 150X2 משומש 300ש"ח. קונקורד 150X2 משומש 250ש"ח. רד סאונד 500W שני ערוצים 250ש"ח. אני צריך שהוא יגביר לי את הסאב 305סי.. או שאם יש למישהו הצעה למגבר 4 יציאות שירים לי תמגבר ועוד 2 אחוריים זה גם מצוין..
הודעה אחרונה מאת מיצובישי לנסר, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממתי, או מאיזה תחום\טווח\זמן וכו' צריך להחליט לקנות ולהתקין קבל במערכת?
הודעה אחרונה מאת oogee,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,082 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- dj_dani
- samg
- stx
- Albetx
- Fazer
- FROGIE
- Boris
- discoTD5
- sperial
- eyalgr
- yahaga
- Supertigre