פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, יכול להיות שיש לי אפשרות להביא אחד מהטוויטרים האלה של DYNAUDIO. על הנייר ראיתי כבר נתונים יותר יפים משלהם, אבל בסופו של דבר האוזן קובעת. על אף שקראתי ביקורות, יש כאן מישהו ששמע אותם ויכול לתת עליהם חוות דעת מקצועית? תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. לדוגמה יש לי רמקולים ישנים של AIWA מהמ"ע מיני ביתית, יש שם טויטרים מאוד איכותיים לפי דעתי.. עכשיו מאחורה רשום שההיתנגדות של סרואונד 16 אום ושל וופר 6 אום ולא צויין על הטויטר כלום. 1. איך אפשר לדעת כמה ההיתנגדות של הטויטר? 2. האם ניתן להפריד את הטויטר מהרמקול עצמו - ולחבר אותו לרכב? תודה מראש. בברכה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
שלום. חבר שלי נוסע לאנגליה לאבא שלו בקיץ. אז חשבתי אולי הוא יכול להביא לי משהו משם שאין בארץ, או משהו שנכמר שם במחיר מוזל. יש משהו לרכוש שם? עדיף או משהו שאין בארץ? מדובר על מגבר וסאב,ואולי גם רדיו דיסק. בנתיים אני ילך אם אני יקנה על המגבר שנמכר בדיוטי פרי. וסאב עדיין לא החלטתי, מה שאני יודע, איכותי. אוראל(RS) המליץ על 8' אינטש. תודה רבה. עוז.
הודעה אחרונה מאת ProSoldier, -
עזרה בבחירת קומפוננט 1 2 3
מאת eladbe-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום הציעו לי את הסט הזה MODEL: FC6.2 ב 600 ש"ח של חברת earthquake זה הלינק: http://www.earthquakesound.com/focus_coaxials.htm עכשיו שמעתי את הסט הזה ואת הדוטק של מוראל את שניהם אהבתי נורא. על איזה משניהם הייתם ממליצים שיתאימו ושישתלבו טוב עם המערכת שיש לי בחתימה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
-
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. רציתי לשאול איך המגבר הזה? מה הוא שווה וכמה בערך הייתם שמים עליו.. http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=205
הודעה אחרונה מאת S1406, -
- 2 תגובות
- 781 צפיות
החברה מתמחה בסאבים? איך הסאבים שלהם? כל מידע בנוגע לסאב של החברה יעזור. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי הרבה זמן של חיפוש אני מתלבט בין ALPINE 9845 http://www.islandsoundisrael.co.il/products/details.aspx?prodid=52&cat=3 PIONEER DEHP580 http://www.islandsoundisrael.co.il/products/details.aspx?prodid=101&cat=3 מה הייתם בוחרים? אם יש המלצות לאחרים בערך בתקציב של הרדיו דיסקים הללו? בלי יד שניה. תודה הרכיבים שליבנתיים JBL CS 50.4 JBL gto6506ce JBL CS396E
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 812 צפיות
http://www.alpine-europe.com/content/english/a670.det.MRV-F545_4-3-CHANNEL-POWER-AMPLIFIER.htm בהמשך לשאלתי הקודמת בנוגע להמלצה על מגברים 4 ערוצים. ההתלבטות היא בין הF545 והאופוס 150.4. אני הייתי רוצה לקבל חוו"ד ממישהו שיש או היה לו המגבר F545. הבעיה היא לגביו שאני לא יכול לקבל הצעות מחיר מכיוון שהוא לא נמצא במלאי אלה רק בעוד חודש. אני גם לא יודע מה המחיר הריאלי שלו אבל הצבתי גבול עד ה3700 ש"ח. השאלה אם המגבר הזה יהיה ריאלי בסכום הנ"ל. אני חייב לציין כי אני עדיין לא החלטתי אם אני אקח את האופוס או את האלפיין אבל ההעדפה היא יותר לאלפיין בגלל הנסיון של החברה בתחום. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחבר אייפוד למערכת שיש לי (בחתימה). עכשיו אני יודע על שלוש אפשרויות חיבור של אייפוד: 1. דרך AUX - לא טוב לי (אין אפשרות כזאת) 2. דרך משדר FM - לא טוב גם כי האיכות ממש גרועה 3. חבור ישירות למגבר - זאת אפשרות שאני חושב עליה בקשר לחיבור למגבר, חשבתי על זה אבל לפי מה שהבנתי זה לא ניתן לביצוע כי הרי אם גם הרדיו דיסק מחובר וגם האייפוד מחובר, אז כשאני מפעיל את האייפוד ומכבה את הרדיו דיסק, שומעים את האייפוד ולהיפך. הבעיה שמצאתי בחיבור הזה הוא שהמתחים שכל אחד מהם מוציא שונים - ה-HU מוציא 2 V (אם אני לא טועה), והאייפוד מוציא 200 mv (וגם זה לא בטוח ב-100%). לכן, כל פעם אני צריך בעצם לשנות את ה-GAIN במגבר. יש לי במגבר מן…
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 983 צפיות
שמעתי בזמן האחרון הרבה את המושג בי אמפינג ואני מעונין לדעת מה זה אשמח להסבר קטן
-
אז ככה , לפני שבוע וקצת התיעצתי אתכם לגבי מערכת לרכב שלי. הרכב היו מותקנים סאב של מאגנאט,4 רמקולים רגילים לחלוטין שתיים קדמיים מקוריים 2 אחוריים 6 על 9 פשוטים , מגבר 4 יצאיות 1000 וואט,ורדיו דיסק של קננוד פשוט ישן ועייף. אז ככה אחרי כל ההתיעציות בחרתי בתומקאר, שיושבים במושב רינתיה. הבעלים תומר אני חייב לציין אחלה בחור, רציני מוכשר, מדבר לעניין ותמיד אומר את האמת גם אם היא קשה ונוקבת. החלפתי את הרמקולים הקדמיים בסט קומפוננט6.5" של JBL דגם GTO6506CE 210 וואט. ניתקנו את המגבר שלי מהסאב והמאחוריים וחיברנו אותו לאחוריים ולקומפוננט. את הסאב בחרנו להגביר עם מגבר חמוד מונובלוק ובתקציב לא רע, JENSEN עם הספק נקי של 220 וואט. ואת הפאנל החלפתי לפיוניר DEH-P5800MP דו…
הודעה אחרונה מאת עידו דהן, -
בעיה במגבר
מאת paintjob-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 999 צפיות
יש לי מגבר מאק אודיו שני ערוצים,הייתה בו תקלה תקנתי אותה אבל כשאני מחבר אותו המנורה האדומה נדלקת והירוקה מהבהבת חברתי לו סאב בלי RCA שלא נכנס בו אות מוזיקה הסאב היה עושה קול של פאק פאק ודפוק לאחורה עם הפאק כל 2 שניות, מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם . ראשית עליי לומר שהייתי אתמול בפעם הראשונה במפגש והיה נחמד מאוד. ועכשיו לשאלה: היה מישהו(לא חשוב איזה רכב) עם סאב המוחבר כאשר המגנט שלו מחוץ לתיבה כלומר הפוך. איזה צליל מפיק הסאב במצב כזה ? אשמח לקבל תגובה מבעל הרכב.....
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 947 צפיות
לחבר יש מכשיר פיוניר פרימייר. 750. אין רעשים של אלטרנטור. ! אבל יש רעש שאתה מעביר שירים. רעש של המנוע של העין. וכו. רעשים קטנים ומרגיזים. איך פותרים?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
התחדשתי במשהוא קטן 1 2 3
מאת POHUIST-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מפרסם את התמונות כי ממש היה לי כיף לקבל חבילה כזאת(עוד מעט תראוו), חשבתי אני יקבל שתי טווטרים בשקית ולך הביתה.אבל:
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
עושה לי צרות הקנווד 2020... פתאום החלה להבהב המילה IN על הפאנל ויותר לא שומעים כלום מי מכיר את הודעת השגיאה הזאת ויכול לבאר לי את משמעותה? בתודה אורן
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , היום התקנתי בשעה טובה את המגבר של JBL GTO 75.4 . המגבר מגביר קומפוננט קדמי מורל פולס 6.5 עם HU PIONEER 4800. המתקין שם לי על מצב HI PASS במגבר ושיחק עם הכיוונים - בהתחלה הסאונד נשמע לי מושלם אבל במהלך הנסיעה הבייתה הטויטרים שיגעו אותי ! לפני שהתקנתי את המגבר(על אותו סט קומפוננט) הטווטירים נשמעו לי מצויין ! אבל עכשיו הטויטר ממש נשמע לי גבוה וצורם - לעומת חברים שבדקתי איתם ולהם זה נשמע מעולה (כל אחד והטעם שלו אלא מה ??) ניסתי לכוון דרך ה HU אבל עדיין הטוויטר נשמע לי מאוד חזק!(יש לציין שאני שומע פחות טראנס/האוס ויותר מוסיקה שחורה) למישהו יש כיוון מומלץ לריכוך הטווטירים הן במגבר והן ב HU ? תודה רבה, עידן
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 984 צפיות
היום קיבלתי את הסאב שלי,קיקר L7 ותיבה שניבנתה בשבילו אים שתי תרמינלים שמאפשרים העברה לחיבור מקביל וחיבור בטור ללא צורך בפירוק הסאב. עכשיו השאלה איך בדיוק אני עובד במקביל ואיך בטור? ואיך ת'כלס אני מחבר את הכול כדי שאים אני ירצה לעבוד בהתנגדות זו או אחרת אני לא יצטרך להוציא את הסאב? אים מישהו יודע או עשה זאת הייתי שמח לשמוע איך אני עושה זאת שלב אחר שלב! נ.ב הסאב הוא 2 סלילים של 2 אום! תמונה:
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת מהיא מידת הרמקולים הקדמיים בפורד אסקורט 94.
הודעה אחרונה מאת אור שלוש, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם. יש ברשותי מערכת שכוללת HU פשוט של ינסן, מגבר של רדבוקס ,קנווד אחוריים וסאב של C12, בזמן האחרון לא יודע מה קרה שאני מפעיל שיר או אפילו ברדיו, יש מין רעש של חשמל סטטי כזה שמעוות ומשגע תאוזן, ממה זה יכול להיות? חיברתי את ה RCA מחדש , ואני לא יודע מה לעשות , חבר אמר לי שיכול להיות שהמתקין לא שם "מסנן" כלשהו שיסנן תרעש הזה, משיהו יודע מה ניתן לעשות בעניין? נ.ב עוד משהו שאני מדליק תמערכת יש מין בום כזה, זה הגיין גבוה אצלי, זה בריא או לא? שי.
הודעה אחרונה מאת lantis, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בהמשך להודעה שפירסמתי אתמול לגבי התלבטות אם לקנות מורל פולס אז אני כנראה יקנה אותם השבוע ואני צריך לעשות להם הגבהות בגלל שעכשיו יש לי רמקולים של פיוניר ממש דקים והם כמה מילמטרים מהחלון כאשר הוא פתוח לגמרי. אני רוצה לעשות טבעות מעץ והשאלה היא מה צריך להיות העובי של העץ ככה שהרמקול לא יפריע לחלון והפלסטיקה של הדלת תיסגר. ומה צריך להיות הקוטר של החור? 6.5 אינץ = 17 ס"מ??? תודה אביתר
הודעה אחרונה מאת evy_s, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום . הרכב שברשותי הוא דהייטסו שרייד עם מנוע 1000 סמ"'ק - המצבר שלו הוא 46 אמפר , ולגבי האלטרנטור אין לי מושג מה האמפר שלו . שאלתי היא כזו כיום מותקן אצלי ברכב מספר אלמנטים : רדיו דיסק של פיוניר deh-p90hdd סט קומפוננט של חברת : Mb quart דגם qsd 216 רמקולים אחוריים של סוני : Xplod 6*9 מגבר שמחובר לקומפוננט בבי המפינג הוא : Mb quart - raa4200 - מגבר 4 ערוצים מסדרת קלאס A\B - שמספק 100 rms לערוץ . מגבר שני גם של Mb quart - qaa 2500 - מגבר שני ערוצים בעל הספק של 500 rms לערוץ גם קלאס A\B . שאלתי האם אני מפיק כיום את העוצמה מהמגברים ז"א האם מספיקה לי מערכת החשמל - או שעליי לשדרג אותה מבחינת אלטרנטור ומצבר - ואם נדרש שידרוג …
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב את הדעה הרווחות בפורום ש 6X9 זה ביזבוז ועדיף להשקיע בקומפוננט אני מכיר. אבל לאור הכרה עם המציאות שקניית קומפוננט תגרור קניית מגבר (המגבר כרגע עמוס בשביל עוד זוג קומפוננט) וקניית מגבר תגרור החלפת חיווט והכרה עם התקציב החלטתי ללכת על האופציה הפחות מומלצת, כן 6X9 שיחובר לר"ד (8600). אין ברצוני להשיג באסים עם ה 6X9 משאלתי היחידה היא להעניק ליושבים מאחור קצת מוזיקה ולהפך להוציא מהם את תחושת הבאסים מהסאב, ככה שאלה מאחורה יוכלו גם הם לשמוע קצת מוזיקה ולא רק באסים (לכן איני מעונין ב 6X9 הסדנרנטי שבדר"כ באים עם באסים).... קיצר אני לא אתן אפילו אופציות.. ניתן לכם לתת להציע את ההצעות (כן ירבו)... התקציב נאמד בכ 600 פזטות. כרגע יש לי מיד של אינפינטי ריפרנס וטויטרים של …
הודעה אחרונה מאת amit20, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום שלום לכולם, לאחר לא מעט זמן של יובש באיזור הצפון, ושקט במתחם שלנו - אתם מוזמנים בזאת למפגש האודיו הקבוע של הצפון. יום שישי---12.05.06---בשעה 15:00---מיתחם היוניברס קלאב בנשר (מי שצריך הוראות מפורטות איך להגיע - בפרטי בבקשה) אנחנו מצפים לנוכחות מוגברת, לשיתוף פעולה - גם בנוכחות וגם מצד כיבוד ושתייה מכול אחד (ככול שעולה על רוחו) למען לא נתייבשה ונרעבה..... בבקשה, בלי הרבה בילבולי ביצים - מפגש אודיו בשישי: מי מגיע? יאללה תריצו! (מנהלים, אם אפשר בבקשה להדביק - תודה.)
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
בהמשך לשרשור הקודם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113897 הבעיה במגבר נפתרה ע"י כך שהעוזר מתקין הידק כבל מסוים ... אבל הוא סובב כפתור במגבר ומאז האיכות של הצליל ירדה ולא שומעים יפה כמו בעבר. מישהו יודע איזה כפתור הוא סובב ?כי י מחר או מחרתיים אני יהיה עסוק ולא יהיה לי זמן לגשת אליו ואני צריך את האוטו איתי אז בבקשה לא להגיד לי לך אליו הוא יסדר .
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
מילוי תיבה לסאב
מאת GORGE-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך קוראים לחומר ששמים בתוך התיבה?? איך שמים אותו?(סתם זורקים בפנים) היכן אפשר להשיג אותו באיזור תל אביב ? ומחיר מומלץ
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי רמקולים אחוריים jbl cs396 ורמקולים קדמיים פשוטים של פיוניר... מהאחוריים אני מרוצה מאוד , אבל הקדמיים לא משהו בכלל. אני חייל והתקציב שלי מוגבל מאוד וחשבתי לשים מקדימה קומופוננט - morel pulse והשאלה היא אם זה שווה בכלל... בהתחשב בכך שאני לא מתכוון לשים סאב ומגבר בזמן הקרוב האם ההבדל יהיה משמעותי? הבדל ששווה 500 שקל? תודה אביתר
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, אז ככה - אני צריך מגבר לרכב, בנוסף לסאבוופר. הדרישות שלי מהסאב, הן שלא ישמעו אותו מדוייק, אלא נמרח. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. אני חשבתי לקנות את הסאב הזה - Pioneer TS-W106C/DVC מה דעתכם? אני רק רוצה לציין דבר נוסף - אני לא אודיופיל, ומבחינתי סאב שעולה 50 שקל עם מגבר של 100 שקל ישמע לי מצויין. לכן כדאי שתתחשבו בזה לפני שאתם מציעים לי כל מני דברים דבר שני - כמו שרשמתי בכותרת, אני מעוניין בהמלצה למגבר. וכאן אין לי שמץ של מושג מה לבחור בשביל הסאב הנ"ל (אגב � אם יש לכם סאב עם עוצמה יותר חזקה, בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב[כמו של הסאב שהבאתי], אני אשמח להצעות) הממ.. אני מניח שהתקציב הוא באזור ה-1000 ש"ח בשביל המגבר. …
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לחבר את 2 הסלילים למגבר או רק אחד מהם?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 820 צפיות
אז כך. אחרי המפגש ביום שבת. החלטתי להוסיף כבלים למערכת החשמל. הוספתי כבל +, 4G מהאלטרנטור ישירות למצבר. העפתי את ה- הישן. (היה 10G) וחיברתי אחד חדש. קצר יותר ובעובי 4G. ושייפתי את הפח למגע טוב יותר. אני לא סיימתי (יעדכן בעתיד) לחבר מינוס מהבלוק מנוע לשילדה. בעוד יום או יומיים. יהיה עוד זמן. אז כך. יש שינוי. הנפילת חשמל פחתה טיפה! הסאב חזק יותר. לגבי נפילות מתח. אני ימדוד מחר. וירשום את השינוי. הרכב הוא. רנו קליאו 98. האלטרנטור מקורי (80A) (אני כמעט בטוח) המצבר הוא וולטה 72A בן חצי שנה. החיווט של המגברים הוא 4G. אלי.
הודעה אחרונה מאת dr_orlick,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 575 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TZR84
- `Infinity
- gpro
- Shaike.Zam
- orankohn
- amirtoar
- ארז 1
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- מיץ פטל
- שביט