פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום!,מאז שהתקנתי את המגבר הנ"ל ,6 ערוצים, קורים מצבים שהרמקולים מתחיל להשמיע מין בומים כאלה מאד מוזרים,אבל אחרי נסיעה של 20 דקות נגיד ,זה נפסק. התופעה היא לא קבועה אלא אקראית לחלוטין ,כלומר לפעמים זה עובד על ההתחלה בלי בעיות ולפעמים זה כל הזמן מרעיש. החיבור של המגבר הוא של קבל 10 גייג' של +, יכול להיות שזאת הסיבה שלא מגיע מספיק כוח למגבר..
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפי הנתונים שלו הוא נותן 400 ארמס. מישהו בדק באמת כמה הוא מוציא בגישור או ליציאה אחת? כי אני בדרך לקנייה של סאב ואני רוצה להתאים לו משהו שינוצל עד הסוף. הוא יפתח cvr כמו שצריך? תודה רז.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי מחבר כבל עבה שקוף שבתוכו 2 כבלים + ו - איזה כבל זה? כתוב עליו SPEAKER CABEL אבל אני די בטוח שהוא לא לרמקולים..
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם עקב סגירה של הטופיק הקודם שלי אני מניח שגם את זה יסגרו. (וחבל) ברכב שלי היום מותקנים רמקולים של XTANT (מורל) קומפוננטים הם בני עוד מעט שנה. רציתי לעלות ברמה של סאונד מקדימה ובאיכות שלו . חשבתי לעבור ל מורל HIGBRID אך נאמר לי כי כול מה שאני צריך לעשות זה להחליף את הקרוסים לקרוסים החדשים. מה שלא נראה לי הגיוני. לדעתי אני צריך להחליף את כול הסט כדי שזה ישמע טוב. מישהוא יכול להעיר את עיניי לגבי העצה הזו שקיבלתי. אני מבין שיש פה מומחים יותר בהסברים ממה שקראתי. בנוסף אם יש פה כאלו שחושבים שבתמורה ל2200 שקל אני יכול למצוא רמקולים פי1000 יותר טובים מהמורל מוזמנים לתת תגובות... בתקווה שאת הטופיק הזה לא יסגרו. שחר
הודעה אחרונה מאת shark1, -
עזרה עם חשמל..
מאת ITVT- 4 תגובות
- 946 צפיות
יש לי חבר עם דייהטסו שרייד שנת 91, שמעוניין לשים מערכת. אחרי שיחה קלה איתו, הוא טוען שאלטרנטור שלו פורק 30 Watt ושהוא שרף לו כבר מצבר... השאלה שלי, האם זה אפשרי להרכיב מערכת בעלת שני מגברים על הרכב הנ"ל, עם האלטרנטור הנ"ל. למקרה שזה נחוץ, יש לו Pioneer 5700 נדמה לי, ו Pioneer 6X9 460Watt תודה רבה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
רמקולים באיביזה
מאת d.k- 1 תגובות
- 854 צפיות
קניתי סיאט איביזה 3 דלתות שנת 98 רציתי לדעת איזה רמקולים (גודל) יש בדלתות ???? וניראה לי שיש גם בדשבורד משהו, איזה גודל המשהו הזה(הרמקולים) ???? אני מחפש איפה ניתן לקנות או להחליף אנטנה לגג באוטו תודה מראש דרור
הודעה אחרונה מאת lantis, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרבה שירים תזרימווו תודה . עדי
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום ניסתי לחפש בחיפוש אבל הדברים שם קצת מבולגנים אם תוספות חיצוניות וכל מיני ולא עונים לי על השאלה במדויק!!! מה שאני שואל זה מה בידיוק מגיע באזעקת ביפרMVP-625 של רב בריח איזה חישנים(אם אפשר גם מה תפקידו של כל אחד) ואיז אופציות יש לי כאשר הכל בלי תוספות ומקורי? איזה תוספות אני יכול להוסיף להזעקה? מה אמינותה והאם 950 שקל+התקנה זה מחיר טוב? האם אחרי ההתקנה אם אני מנתק את המצבר צריך להגדיר אותה מחדש? וכמה עולה שלט ביפר נוסף? תודה.
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 2 תגובות
- 911 צפיות
תכננתי במקור ללכת על ה9847, אבל לא נשאר את הדגם בשום חנות ששאלתי :\ אז האופציות שלי השתנו לדגמים הבאים: CDE9845 Alpine [/url]DEHP580 Pioneer בעקורנו של דבר חשוב לי יותר האיכות והאמינות. איזה מהדגמים עדיף?
הודעה אחרונה מאת Bogy, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מגבר של פיוניר, קבלתי אותו מאח שלי הגדול אבל הקטע שאני לא יודע כמה RMS הוא, וכמה כל יציאה וכו', כי אני רוצה לחבר לו מגבר. אני יודע שהוא פיוניר, עם 4 יציאות: זה השם של הרכיב: pioneer gm-h44 תודה רבה רבה לכל העונים. אני רוצה לדעת ככה: כמה וואט המגבר עצמו, כמה RMS כל יציאה.. תודה רבה שוב!
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם על מיקום שני פורטים של תיבה לסאב בחורים של ה 6x9 ? מה נקבל מזה או מה נפסיד מזה ?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
יש באפשרותי לרכוש hu בארה"ב וברצוני להביא דגם זה, האם שווה? או שמה כדאי דגם אחר? בנוסף, האם שיטת השידור בארה"ב שונה מבארץ ועליי לדרוש סוג מסויים? בדקתי באינטרנט באתר הרשמי של alpine באירופה ובארה"ב ומופיעים בכל אתר דגמים שונים לגמרי מה הסיבה? אני יודע ששאלתי הרבה שאלות ואני מתנצל אבל זה ממש חשוב! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת era05, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
בין הסאבים האלה... http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=COMPC12&Ca t2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TSW306C&Ca t2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P112S4&Cat 2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap אני רוצה לקנות סאב גג עד 500 ש"ח בלי שום קשר לתיבה...אם יש משהו יותר מומלץ מזה אז תמליצו כרגע מורכב באוטו: מגבר: jbl -gto 75.4 רמקולים: infinity 6913i רדיו דיסק: pioneer DEHP6750MP
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
או קיי אז ככה אחרי שקניתי 2 מגברים קבל וקרוס חיברתי את כולם על פלטה וחיברתי את החוטים (4 גייג') לא מצאתי בסביבה שלי חנות שמוכרת פיוז גבוהה יש לי בכל אחד מהמגברים שני פיוזים של 20 A שזה אומר 80 בשניהם ואמרו לי שאני צריך בבית פיוז גם 80A ולא מצאתי חנות שמוכרת פיוז בגודל הזה השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לחבר 2 בתי פיוז של 40 ? או אחד 40 ואחד 50 ? ועוד דבר יש לי מיצובישי לנסר חדשה איפה נמצא קיר האש אצלה בשביל להעביר את הכבל + מהמצבר לבאגז'? חיפשתי ולא מצאתי כלום
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
או קיי אז ככה יש לי את המונו הנ"ל ואני רוצה לקנות לו 2 סאבים CVR עכשיו איך אני יכול לחבר את שניהם? המגבר יודע לרדת ל2 אום אני צריך 2 סאבים שיהיו בעלי 2 סלילים של 4 אום?
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אנשים... כבר פירסמתי פה בפורום שהיה לי סאב ג'י בי אל בזוקה שנישרף לי.. ורציתי לדעת מה אתם אומרים על סאב פיוניר סדרת יהלום 1000 וואט 400 אר אמ אס... אני חושב לקנות כזה יד שניה ב350 שקל ככה שיספק אותי עד הצבא במקום הג'י בי אל... הסאב יתפקד לי על המגבר שלי (ג'י בי אל 75.4gto) מה אתם חושבים על הפיוניר סדרת יהלום הזה?? ואם יהיה הבדל נורא בין הג'י בי אל לפיוניר? וגם חשבתי לשים את הסאב פיוניר בתיבת הבזוקה של הג'י בי אל הקודם שלי... מה אתם חושבים? תודה מראש.. שחר
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בלי יותר מידי סיפורם של כמה שעות נסיע זה לקח לי ועוד הרבה סיפורים אחרים, ניגש ישר לתמונות.... כמובן תודות לאסף.
- 0 תגובות
- 829 צפיות
רציתי לדעת מה החוק אומר לגבי די וי די מותקן מקדימה . אם אני מתקין די וי די באוטו ועוצר אותי שוטר שהדי וי די אינו עובד ואפילו המסך הושלף מתקיימת עבירה ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Fiat_Uno_1100, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 840 צפיות
שלום! לחברי יש את הרדיו טייפ צינג'ר כמו בתמונה. ברצונו לצבוע את הפאנל לצבע כסף. האם יהיה בעיה בפירוק? הפאנל מחובר עם עוד כמה חלקים שמודבקים או מה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Niv A_Renamed, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול עם מישהו מכיר סאאב של חברת explotion (אקספלוז'ן- פיצוץ בעברית)? האם הסאאב נחשב איכותי, ולמה לא מוכרים אותו בארץ? תודה ניב
הודעה אחרונה מאת Niv A_Renamed, -
- 6 תגובות
- 897 צפיות
אני בזמן האחרון מתלבט בקשר למערכת שלי וברצוני להוסיף סט טוויטרים חדש וברמה טובה כמו של ה MT22. השאלה שלי היא האם אני יכול בכלל לחבר אותם כתחליף לטוויטרים של הפלאנט אודיו שלי, שגם הם לא רעים בכלל. האם אני אנצל את הטווטרים החדשים או גרוע יותר בכלל אגרום להם לנזק? אודה מראש לעוזרים, אייל.
הודעה אחרונה מאת Arcanide, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום האם אלטרנטור שמספק 50A ומצבר חדש יכולים להזין מונובלוק ועוד מגבר שני ערוצים?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת איך מחברים את הכבל של ה rca שיוצא מהמגבר לרדיו דיסק, הרדיו דיסק הוא של פנסוניק ויש לו יציאה לסאב ,יציאה לaux ןשתי יציאות ל front ן rear כ"א , יכול להיות שצריך מפצל לשניהם ואז לחבר את המגבר ליציאה או שפשוט לא משנה לאיזה מהיציאות לחבר? תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת gilad1, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
קניתי את הרמקולים JBL CS396 אובליים, חתכתי בפח מאחור הושבתי אותם שם, ומאז לא חיברתי אותם עם ברגים- הם יושבים להם שם בכיף שלהם. עכשיו השאלה - האם יהיה הבדל אם אני אחבר אותם לפח עם ברגים? כי הבעיה זה המיקום - מאוד קשה לעשות שם חורים לברגים. נ.ב - הרמקולים מחוברים ופועלים מצויין וחשבתי אם אפשר להוציא מהם עד קצת מיץ.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי צפיה לא קטנה בפורום , החלטתי ככול הנראה להתחיל לבנות מע' ברכב ...... והחלטתי להתחיל דווקא מה HU ולבחור אותו ........ אנשים זורקים כאן 9855/3 ובדקתי את השניים בקטלוג של אלפיין ועדיין לא הבנתי מה ההבדל בין הזוג ( חוץ מהיצאיות !!) התקציב לזה אני עדיין לא ידוע מה הסדר גודל של הדברים האלו ואני אל יודע למה די ננעלתי על ה9853 ..... HHHHEEEEEELLLLPPP אני טובע .... וכמובן לא פסלתי את הפיונירים אבל אין לי מושג מה הולך שם סדרה 8 סדרה 7 .... ( מה זה BMW ??!!) HU אין לי מושג אם יש כדאיות לקחת יד שניה או חדש ..... ושוב HEEEELLLPP!!
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PA400&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 זבל סיני? הנתוהים שלו ממש מרשימים והמחיר ממש מצחיק לגמרי מישהו יכול להסביר מה קורה פה?
הודעה אחרונה מאת Arcanide, -
-
מחפש מונובלוק
מאת idan.w- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין בהמלצות למונובלוק שיפתח את האינפינטי קאפה (שבתהליכי רכישה).. ואם אפשר על הדרך גם ערכת חיווט שתתאים..
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הרדיו דיסק הנ"ל ברדיו דיסק של חברה אחרת באותה "קבוצה" ככל האפשר(סביב ה-1000 ש"ח). על איזה דגמים הייתם ממליצים, לא של פיוניר כי הבנתי שישנם דגמים מצויינים של PANASONIC,JVC,ALPINE באותה סדרה בערך כמו הפיוניר שברשותי. תודה
הודעה אחרונה מאת dormor, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הייתי שמח לקבל חוות דעת ממישהו שמכיר מקרוב מדובר על דגם SRx3 אגב הרמקולים אותם אני מתכוין לחבר הם 70W והמגבר 75W - זה מספיק ? תודה רבה מראש לעונים....
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, ביום רביעי, ה- 17.5.06, בין 19:30- 17:30, תתקיים באוטופרט הדרכה בנושאים: + מניעת רעידות ורעשים לא רצויים ברכב + השגת צליל טוב יותר ושיפור איכות הבס + מניעת כניסה של חום מהמנוע לתא הנוסעים ובריחה של קור מהמיזוג. + התקנה נכונה ואביזרי התקנה למוצרי Dynamat. בין המשתתפים יוגרל קיט Dynamat תא מטען משולב Xtreme ו-Original תזכורת למבצעים המיוחדים בקישור המקורי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113080 פרטים נוספים - 052-2952410, 052-4838883, 052-6444406 אוטופרט רח' היצירה 5, קרית אריה, פתח תקוה, טל': 03-9232390 *ההדרכה נדחת עקב משחק גמר גביע המדינה בכדורגל, עמכם הסליחה.
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן,