Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!,מאז שהתקנתי את המגבר הנ"ל ,6 ערוצים, קורים מצבים שהרמקולים מתחיל להשמיע מין בומים כאלה מאד מוזרים,אבל אחרי נסיעה של 20 דקות נגיד ,זה נפסק. התופעה היא לא קבועה אלא אקראית לחלוטין ,כלומר לפעמים זה עובד על ההתחלה בלי בעיות ולפעמים זה כל הזמן מרעיש.

החיבור של המגבר הוא של קבל 10 גייג' של +, יכול להיות שזאת הסיבה שלא מגיע מספיק כוח למגבר..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

תחליף מיד את כבל ה+ שלך!

תדאג לשים שם לפחות 4 גייג' (מגבר שישה ערוצים - אני מאמין שהוא יתן לפחות את ה 350 RMS)

ותדאג שהכבל כוח שלך (מינוס) קצר ככל הניתן, בחיבור ישיר לגוף של הרכב במקום עם צבע מגורד או מתכת חשופה מראש (נקודת הארכה מקצועית) ושיהיה לפחות 8 גייג' בעובי שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תחליף מיד את כבל ה+ שלך!

תדאג לשים שם לפחות 4 גייג' (מגבר שישה ערוצים - אני מאמין שהוא יתן לפחות את ה 350 RMS)

ותדאג שהכבל כוח שלך (מינוס) קצר ככל הניתן, בחיבור ישיר לגוף של הרכב במקום עם צבע מגורד או מתכת חשופה מראש (נקודת הארכה מקצועית) ושיהיה לפחות 8 גייג' בעובי שלו.

המגבר נותן 380 רמס, ה- הוא באמת 8 גייג' ומחובר לבורג מתכת בגוף הרכב(בורג ללא צבע)

והיום אני אסע להקנות כבל 4 גייג' ,ידעתי שזה כנראה הבעיה אבל רציתי להתייעץ

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

עד 500RMS אין לכבל בסגולה של 8G ובאורך 3.5 M בעיה להזין.

*הארקה צריכה להיות שוה בסגולתה לזו של כבל המתח[4 מול 4 ,8מול 8 וכו'..]ולא עולה על אורך של חצי מטר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הייתי אצל המתקין שלי היום והוא בדק ואמר לי שכן צריך לשים 4 גייג'...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

טוב,היום לקחתי את הפרוייקט הקטן הזה על עצמי....השגתי כבל 4 גייג' או 10 ממ אם תרצו באורך 4.5 מטר והעברתי אותו במקום הישן,הבייתה הייתה הנועלי כבל ולכן פשוט לקחתי את הישנים והלחמתי לחדש כי הוא כל כך עבה שהם לא התאימו....הכל מחזיק יופי.

היום הפעלתי את המערכת וטפו טפו בנתיים אין שום רעשים שהיו בעבר,ואפילו נראה לי שהיא עובדת חזק יותר,יש מצב שאני מדמיין,בכל אפון מאחור יותר אני אכוון אותה מחדש ונראה אם הרעשים יחזרו...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אתה בכלל לא מדמיין הגיוני שאתה שומע עכשיו יותר חזק ויותר טוב

ההבדל בין שני הכבלים שלך הם שמיים וארץ!

:roll: החיים זה חפלה ואנחנו זה וופלה....:roll:

פורסם

בעיה אחרת ששמתי לב אליה,ברמקולים האחוריים מתקשים לספק באסים,כאילו אני שמעתי כבר את הבאס שהם מפיקים אבל עם המגבר החדש הם פשוטט לא זזים ואם אני מפעיל את הקרוס של המגבר אז הם מתעוותים בצורה מטורפת של סתם קולות (vuuuuuu) וזהו...יענו בטווח תדרים מסויים הם מסרבים לעבוד...

במגברים הקודמים זה לא היה לי...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

שתי אפשרויות:

1. תנסה להפוך את אחד החיבורים של הרמקולים (פלוס ומינוס).

2. הסאב מקשה עליהם. אני בכלל לא מבין למה אתה משאיר את הרמקולים האחוריים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שתי אפשרויות:

1. תנסה להפוך את אחד החיבורים של הרמקולים (פלוס ומינוס).

2. הסאב מקשה עליהם. אני בכלל לא מבין למה אתה משאיר את הרמקולים האחוריים.

איתמר.

למה שהסאב יקשה עליהם? אני אפילו לא נותן להם גיין עד הסוף, לגבי ההיפוך + ו - איך בדיוק זה יכול לעזור?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
לגבי ההיפוך + ו - איך בדיוק זה יכול לעזור?

אם הפזות של הרמקולים לא אותו הדבר, אז נוצר מצב שהם מבטלים אחד את השני .

זה נכון

פורסם

התופעה המוזרה חזרה....אני באמת לא יודע כבר מה הבעיה...אני יכול לנסוע כמה פעמים עם מוזיקה נקיה,ויפה ואז לבוא להתניע ושמוע את הרמקול מעוות כולול ללא שום סיבה מוצדקת...אני באמת שכבר לא מבין,מה גם שהתופעה באה והולכת ככה שאני גם לא מצליח להראות שלום מתקין אותה....

אני כבר לא יודע אם זה חשמל או לא

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...