פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אוקיי אני ברצוני להרכיב על האוטו שלי מקדימה קומפוננט אחורה 6X9 מכיוון שיהיה לי באס..(לא שם סאב) מגבר שיגביר אותם.. אם אפשר המלצות תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת bub, -
תיבה L5
מאת maayan mx-3- 1 תגובות
- 759 צפיות
עשיתי חיפוש ולא מצאתי מידע על תיבה פתוחה ל-L5. יש מישהו שיש לו את הסאב הנ"ל, יש למישהו סירטוט של תיבה ומה המידות של הפורטד??? באתר של קיקר לא מצאתי את המידות של הפורטד. אודה לכל מי שיתן לי מעט נתונים כי לא קיבלתי חוברת מידע עם הסאב.
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי חודשים של שאלות בפורום, חיפושים, חפירות לחברים, מפגשים, התלבטויות והוצאות כספיות מכובדות מאוד החלטתי מהם הרכיבים שישבו לי באוטו והיום כבר הורכבו הקומפוננט והמגבר. מחר אני מקווה שיגיע הסאב ואני ירכיב אותו ואת המונובלוק. הרכיבים הם: הד יוניט פיוניר 840mp מגבר GTO75.4 שעובד בגישור על (קאבל 8גייג') זוג הייבריד אוביישן עם טוויטרים MT23. מונו פניקס גולד 600.1 (קאבל 4 גייג') ומחר אני מקווה קיקר L5! וואלה לבסוף אני מאוד מבסוט מהצליל של ההייבריד ממש איכותי ועוצמתי ממש הופתעתי לטובה הוא נשמע מעולה עם מוסיקה שחורה אחחח אני כבר מחכה לסאב שיתחבר למונו כזה שילוב חריף. אז אני ידווח בהקדם על השילוב עם המונו והסאב …
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחרונה רישתי סאב של רוקפורד פי 1 תיבה אטומה 300 וואט יש לי מגבר של רו-טק , מגבר די חלש , עכשיו הסאב יש לו ויברציות חזקות כאילו הוא עומד לקפוץ מהגומי או שאולי יש קשר לטיבה האטומה בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
קניית מערכת
מאת BABY-HB- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי הונדה האצ'בק 93. הייתי רוצה לשים ברכב מערכת הכוללת מגבר,סאב,ורמקולים כי רדיו דיסק יש לי כבר. אני מעוניין לשמוע טוב אבל לא כמו כל המושפעים שיהיה צליל נקי ויפה ושלסאב יהיה גם עוצמה.. המערכת שאני מחפש זה בערך 600 שקל לסאב,600-700 שקל למגבר,ולגביי רמקולים אני מתלבט אם לשים קומפוננטים כי מקדימה כבר יש לי רמקולים... אני אשמח אם תמליצו לי על סאב זול וטוב כנ''ל לגביי המגבר והרמקולים.. תודה רבה,פז
הודעה אחרונה מאת lantis, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, השתדרגתי בHU ועברתי לאלפיין CDA9853 כל המערכת כרגע מפורקת כיוון שהרכב נכנס לפחחות וצבע כללי ואני משפר את ההתקנה של הפודים והתושבות של הטוויטרים. שמתי לב שבHU שיש שני כפתורים מלמטה שקשורים לאופן העבודה של הקרוס לאקולייזר על כפתור אחד יש אפשרות של 3way או סאבוופר וערוץ קדמי ואחורי אני יודע שהמכשיר מכוון על 3way ואז שלושת הערוצים מתחלקים לנמוך בינוני וגבוה והתצורה השני היא שליטה על סאב וקדמי ואחורי - אבל הבורר שם נראה לי מבוטל - בכל מקרה אני מאמין שאני אסתדר עם שתי התצורות בצורה טובה אבל האם יש איזשהוא הבדל בין הערוץ השלישי כאשר הוא מכוון על נמוך לבין כשהוא מכוון לסאב? והשאלה לגבי הכפתור השני רשום עליו או norm או eq/div והוא …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחבר שלי יש מערכת JVC עם יציאת RCA אחת והוא חיבר אליה כבל מאריך באורך חמש מטר כאשר בסוף כל בננה הוא חיבר מפצל כך שמיציאה אחת הוא בעצם הפך את זה ל4 יציאות. מפצל אחד נכנס לתוך שמאל של פרונט במגבר ושמאל של "רייר" במגבר, ומפצל שני נכנס לתוך פרונט של של ימין ו"רייר" של ימין. הרמקולים האחוריים מחוברים ליציאת אחת והסאב ליציאתה השנייה עכשיו הססאב מחובר בבריז' והא כרגע לא עובד... עד היום בצהריים הכל עבד חוץ מרמקול שמאל אחורי... בעקבות זאת החלפנו כבל RCA שיוצא מן המערכת ובנוסף החלפנו את המפצל שהולך לצד שמאל קדימי ואחורי מה יכולה להיות הבעיה?? יכול להיות שחבר שלי נגע באחד הכפתורים במגבר?? אם כן מה זה יכול להיות?? מדובר במגבר Boss BA-2900 בדקנו אם יוצא מתח מיצי…
הודעה אחרונה מאת Raz323F, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה מידע לגבי דירוג של דגמים של חברות שונות, אחת מול השניה. לדוגמא: זאטק פרסטיג' מקביל ל DLS סדרה A (נכון או לא. מה נחשב ליותר טוב) וכו. מדובר על מגברים בסגנון הזה. אודיסון. VRX LRX וכו. זאטק פרסטיג' DLS סדרה A ומה התמחור שלהם בארץ.?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך המחירים של מערכות לרכב באיטליה מישהו יודע? חברתי טסה עוד שבוע אז יש לי הזדמנות.... המטבע שם יורו מי שלא יודע
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם.. אז במזל טוב קניתי רכב מגאן קופה 02 1.6 עכשיו אני מחפש מערכת מולטימדיה טובה לרכב חשבתי על קנווד 627 איך הוא??? יש הצעות אחרות? אני מעוניין גם בקומפוננט של מורל או משהו בסגנון מהגירסה הטובה אני רוצה גם מקדימה קומפננט, יש צורך? או מספיק 6.5? סאב יש של נקמיצי ומגבר של לנזר תודה על העזרה...
הודעה אחרונה מאת 2sexy4u, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ראיתי באתר מסוים שרשום שאפשר להוריד לו תצוגות? רציתי לדעת עם זה אפשרי 580 פריימיר פיוניר ועם כן איך אני יכול לעשות את זה? עם יש למישהו קבצים שיוכל לשלוח לי ואני יצרוב זה יעזור תודה!
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכמה מהמומחים כאן בקניית סאבים, ומגברים לרכב שלי, היום הבעייה שלי קצת שונה: היום מורכב לי בטויוטה קורולה 96: קדימה - שני Fullrange 60W rockford 2 way + 2 JBL Twiters אחורה - שני 6x9 Kicker 90W 2 way (מדהימים!!) סאבים - שני 12" Kicker CompVR Dual 2Ohm Coils + תיבה כפולה מגברים - 1 Rockford 301x מחובר לרוקפורד מקדימה וה6X9 קיקר מאחורה 1 Kicker 600.1 מונובלוק - מחובר לשני הסאבים קבל - 1 פארד של Rockford יש לי שתי שאלות: 1. הסאונד שהמערכת הזו מוציאה לא יאמן גם בתחום האיכות וגם בכוח אני מרוצה מאוד אבל אני לא מנצל אותה בכלל וזה בגלל שהאוטו מתפרק, הדש מאחור נשבר, הבגז' עושה רעשים של הצילו והרעשי לואי שהסאבים גורמים להם פשוט מבאס…
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם הוא יספיק לי כדי לפתוח CVR בצורה טובה? ואם אפשר כמה המלצות למונובלוקים זולים יחסית שיעשו את העבודה עם CVR..
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר ב- Kenwood KDC-MP7018. רדיו דיסק MP3 עם פנל מתהפך. הבעייה היא כזאת: הרדיו דיסק עצמו עובד ומנגן אבל הפנל לא דולק במצב הרגיל אלא רק אם שמים אותו במצב של הכנסת דיסק כלומר, חצי הפוך. מה שמוזר הוא שניתן לשלוט על הכל, פשוט התאורה לא דולקת במצב הרגיל אלא רק חצי הפוך וגם אז עם קצת "משחק". הבעייה כבר הייתה בעבר ותוקנה במסגרת האחריות. הרדיו דיסק מ-2002, לכן האחריות כבר נגמרה. אשמח לשמוע רעיונות והצעות לבדיקה עצמית לפני החלפה או תיקון במעבדה. יש לי ידע טכני ואוכל לפרק ולנסות לתקן. אשמח להמלצות מפורטות. *עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובות. תודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז אני יתחיל בפירוט המערכת מגבר: גיביאל 75.4 קדמיים: דוטק אחוריים: קנווד 80 ר.מ.ס רדיו דיסק: pioneer 1750 סתם אחד פשוט טוב אז ככה עד לפני יומיים היו מותקנים אצלי מקדימה רמקולים של קנווד הכל עבד יפה תמיד, לא עשה בעיות - והכל היה מחובר למגבר. לפני כמה ימים קניתי את הקומפ' מורל דוטק לפני יומיים החלטתי להתקין אותו התקנתי אותו הכל עבד יפה, מושלם אם אפשר לומר ! היום אני מגיע משמיע לחבר את המערכת, מקבל ביקורת טובה. בחזרה הביתה שומע מוזיקה בווליום טיפה חזק פתאום אני שומע מהרמקולים רעש מוזר טווו חזק בווליום מפחיד ! לא הבנתי מה הבעיה, ישר כיביתי החלפתי דיסק. שומע שתי שניות מוזיקה ושוב טווווו וזה נשמע כאילו זה הווליום הכי מקסימלי שהרמקולים מס…
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 4 תגובות
- 942 צפיות
שבת שלום לכולם. יש לי כבר בערך חצי שנה את הקומפוננט של לייטינג באוטו ,הכול טוב ויפה (קצת צורם) אבל הבעיה שהוא ממש חלש ולא מספיק כבר . הסאב החדש שקניתי לא מזמן (HIFONIC ZEAUS ?) פשוט בולע את המוזיקה . אז לכן חשבתי לקנות קומפוננט חדש (שישב מקדימה) ואת הלייטינג להעביר לאחורה . אני רוצה קומפוננט שיהיה איכותי אבל גם חזק. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה תוכלו להמליץ לי לשים מאחורה בגודל הזה? והאם אני יצתרך להגביר אותם על מנת שאני ישמע אותם? מה שמותקן לי עד עכשיו באוטו מופיע אצלי בחתימה.
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם זה ההספק הנומינלי שהרמקול יכול לספק? האם זה הRMS הנקי? או שבכלל ההספק שהרמקול צריך לקבל מהמגבר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רמקולים קדמיים פשוטים שקיבלתי ואני רוצה להתקין אותם מקדימה יש להם מקום והכול טוב רק שאני חושב שהספק של הרדיו לא מספיק ממש, השאלה שלי האם ניתם לחבר זוג רמקולים קדמיים של 140 וואט בגישור על הרדיודיסק כדי לפתוח תרמקול טוב יותר? כאילו לקחת פלוס קדימה ימני ומינוס אחורה ימני? או שיש גישור אחר? או שזה לא אפשרי בכלל?
הודעה אחרונה מאת lantis, -
- 3 תגובות
- 794 צפיות
ראיתי כמה דגמים בסביבות המחיר של 900 שקל.. לא שמעתי על החברה הזאתי בעקרון שום דבר רע.. אבל גם שום דבר טוב מה אתם אומרים?.. ואם אפשר לקבל דגמים של רדיו דיסקים עד 900 שקל ורצוי שיהיה 2 יצאות למגבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת chevy-man, -
מה זה SQL?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 4 תגובות
- 773 צפיות
בזמנו משהוא כתב הסבר על שימוש בתוכנה. אני אשמח לקישור להסבר. אלי
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ככה שעולה ז'וז'ים?
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
בואו נתחיל מזה שהם היו מחוברים לרדיו דיסק המון המון זמן ופתאום לפני שבוע התחילו לעשות רעשים שהיו באים והולכים ואז הם לבסוף נשרפו... איך אני יודע שהם נשרפו? חוץ מהרעש המבחיל של ה "חחחבחחח..בבבחחח.." כאשר אני בא לרמקולים ודוחף אותם עם היד כלפי מטה, יש רעש של חיכוך מאוד חזק, וכן אני מנחש שהסליל נשרף.. אלה הם פיונר 240W\40WRMS שמאוד אהבתי .. בעסה. למישהו יש השערה..? או נק' שחייב להזכיר לפני שבועיים צרבתי דיסק חדש (אני מנחש שזה קשור לזה ...) וכאשר שמתי אותו במערכת שמעתי דרך הטוויטרים רעשים של מן פיקים כאלה... ובהתחלה חשבתי שהם הולכים להשרף ... אבל לבסוף האחוריים הלכו לעולמם ... יש אפשרות שבשירים מסויימים היו עיוותים מספיק "רציניים" בשביל לגרום לרמקול להשרף אחרי עבודה …
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
- 0 תגובות
- 725 צפיות
שלום קיבלתי שתי הצעות להרבה של סאב+מגבר וקשה לי להבדיל ביניהם. אשמח לדבל פיידבאק מאנשים שיודעים יותר ממני עליהם 1: KICKER: סאב CVR8 או CVR10 ומגבר KX350.4 2: ROCKFORD: סאנ P110S4 ומגבר P4004 לפי מה שקראתי באתרים הם דומים גם מבחינת מחיר. מה כדאי ? תודה.
הודעה אחרונה מאת MusicFREAK, -
- 3 תגובות
- 787 צפיות
יש לי 2 מגברים באוטו וקרוס של לאנזר . האם אני יכול להגביר מהמגבר (את ה gain ) עד הסוף ואז מהקרוס לשחק עם הווליום? בקרוס יש אופציה לכיוון העוצמה .
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 888 צפיות
מזה אומר?! תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש איזה משהו שונה מהמזוייפים למקוריים שניתן להבחין בו? מישהו נתקל כבר בזיוף?
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 2 תגובות
- 692 צפיות
כל סאב והמידות שלו או שכל אחד יכול לבנות מה שבא לו בגודל שבא לו
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 תגובות
- 890 צפיות
מה יותר איכותי? יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת omrisu,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 2,062 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נולד לליסינג
- SurfHigh
- nimo
- itaysamurai
- oyway
- Ghost93
- blackpolo
- discoTD5
- שביט
- אריה שאג
- yahaga
- o.r