פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
יש לי העדפה לJL AUDIO אני רוצה שהמגבר יהיה 2 ערוצים ויוכל להגביר את הקומפונט בצורה טובה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 2 תגובות
- 904 צפיות
אני רוצה פשוט לראות מה המחירים שם. ואם משתלם לי להגיד לדוד שלי לשלוח לי ? נ.ב. אם הוא שולח לי והוא ירשום על זה שזה מתנה יש סיכוי שאני לא יצרך לשלם על זה מכס?
הודעה אחרונה מאת down2u, -
PLA2270 PYLE
מאת lunarx-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם המגבר הזה: PLA2270 PYLE http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402597 שווה משהו ?? כמו שהבנתי מהפורום שפייל חברה לא כל כך גרועה ... אבל המחיר שלו בזאפ מצחיק אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים עליו...
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי ברכב dvd של boss שמחובר לרדיו דיסק של jvc עכשיו אני מעוניין להחליף את המערכת לפיוניר 740 , אבל יש בעיה קטנה. ברדיו דיסק של ה-JVC יש לי מתאם מיוחד ל-dvd רק המתאם עלה לי 600 . והשאלה שלי היא האם בפיוניר 740 אני גם צריך מתאם או שלא, כי לפי מה שהבנתי אני לא צריך. (ביגלל שיש לו כמה חיבורים) צריך לציין שמחובר למערכת גם מגבר והמתקין שלי אמר לי בזמנו שבגלל של-jvc יש רק יציאה לחיבור 1 אז אני צריך לבחור בין ה-dvd למגבר וביגלל שבחרתי במגבר אז הבאנו מתאם מיוחד ל-dvd. תודה רבה ומקווה שלא סיבכתי אותכם.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי Polo 2001 והאוטו בא עם שני רמקולים קדמיים ( אני חושב שהם של Boss ) ושני טוויטרים שהם יחסית דיי סבבה יש לי רדיו טייפ מסכן וישן מאוד שאני מחבר אליו את הנגן Mp3 שלי דרך קלטת .. מה שחסר לי בכל הקטע פה זה באסים שכן הבאסים קצת צורמים באוזן.. חשובה לי האיכות אבל גם חשובה לי העוצמה.. אני לא ממש מבין בכל העניין הזה לכן אשמח אם תעזרו לי לבחור מה שיתאים לי חשבתי על מס' אפשריות שאני יוכל להשתמש בהם ברכב שלי .. 1) להשאיר רמקולים קדמיים+טוויטרים ולקנות רמקולים אחורים 6x9 ( יש לי כבר הכנה ) + מגבר ולחבר אליו את הנגן Mp3. 2) להשאיר רמקולים קדמיים+טוויטרים ולקנות רמקולים אחורים 6x9 ( יש לי כבר הכנה ) + מערכת חדשה ולחבר אליה את הנגן. 3) להחליף רמקולים קד…
הודעה אחרונה מאת באטרף, -
- 4 תגובות
- 869 צפיות
שלום חברים! אני מעוניין להרכיב ברכב שלי וואפרים מקדימה במידה 6.5" שיגברו ע"י 75W RMS . אני הולך לבנות להם קיק פאנל -כלומר למקם אותם ליד הרגליים מקדימה. אשמח אם תאירו את עניי בדגמים המצויים בשוק ובתווח המחירים ,כיוון שאין כל אינדקציה בנושא. תקציב משוער הוא עד 1000ש"ח.
מגברים איכותיים 1 2 3
מאת Soundman-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מחפש זוג מגברים איכותיים. שניהם 4 יציאות. אחד שיהיה 4*50 RMS. יחובר עליו טויטרים. קדמיים. וקומפוננט אחורי. השני . שיהיה 150*4 לחוברו עליו. מידים סט קידמי. ומיד באסים סט קידמי. חובה של חברות טובות. תקציב למגברים. הוא עד 4K ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שמוכרים נגדים STINGER ANL לא משנה החברה העיקר שינועו בתווכים של 100~150 AMP יש תמונה.
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום כרגע יש לי סאב של JBL, אבל אני לא בטוח כמה זמן הוא יחיה כי יש לו חיכוך בסליל (אל שאלו מה קרה לו כי קיבלתי אותו מתנה) הוא עושה רעשים מפחידים כשהבגאג' פתוח. התמונה הפוכה כשיושבים באוטו, הוא דופק כמו שצריך! ונשמע איכותי מאוד. האם אני ירגיש בהבדל אם אני יקנה את הCVR? למה כולם מחזיקים ממנו? כי הוא עוצמתי? (כל חובבי הSPL) או שהוא נותן צליל שסאבים אחרים (קנווד ופיוניר) לא נותנים? אני יותר בכיוון של SQ ואני לא אוהב לשמוע חזק מידי.. האם שווה לי להחליף? האם אני ירגיש בהבדל משמעותי? סה"כ אני לא ממש מבין הבדלים בין סאב שעולה 350 וסאב שעולה 1700 (בום בום בום מרטיט תביצים אותו דבר) ועוד פעם, אני לא מחפש עוצמה ואני לא מתכוון להשתתף בתחרויות SPL
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אין לי ממש תקציב מוגדר הרכב הינו סובארו DL מודל 88 כרגע יש לי רמקולים 6 וחצי אינטש של פיוניר (אין לי מושג איזה דגם) ורדיוטייפ שבא עם האוטו בראשי עלו כמה רעיונות א. רדיו דיסק של אלפיין (לא זוכר שם של דגם)+רמקולים 6*9 של JBL ששמעתי שחברה דיי טובה ב. אותו רדיו דיסק + טוויטרים (שבזה אני פחות מבין) + סאב ומגבר גם אין לי מושג של איזו חברה כעיקרון אמרו לי שעדיף טוויטרים אם אני מתכוון לקנות סאב ומגבר תודה על עזרה
הודעה אחרונה מאת uriel, -
בוקר טוב במפגש האחרון המליצו לי מס' אנשים לבנות תיבות פנימיות בדלתות בנפח של 7-10 ליטר ולמקם בהם את המידים של הסט, מורל הייבריד 6.5. אני לא מתכוון לנסות בצע זאת בזמן הקרוב גם בגלל שאין לי זמן וגם בגלל שאני קרוב לוודאי בקרוב אתקין ברכב סט של פוקל K3P. והסט הנוכחי יעבור לרכב השני. בכל אופן רציתי לקבל חוו"ד על מהלך של תיבה סגורה למיד של הייבריד בנפח של 7-10 ליטר בדלתות הרכב, האם מישהו עשה, ניסה? תודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 5 תגובות
- 931 צפיות
איך אני מברר אם יש אחריות בארץ על מכשיר שנקנה בארה"ב ?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 1 תגובות
- 904 צפיות
Phoenix Gold Xenon X400.1 Vs. Hifonics TXi 7506 דיעות? תודה. בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
בסך הכל רציתי לקנות מערכת ב1500 -2000 שקל עכשיו שאני בתוך זה יש כל כך הרבה אפשרויות אני כבר לא יודע מה לעשות כל חנות מציע לי משהו אחר ואומרת לי שהדברים שאני מכיר זה זבל (מה שאני מביא מחנות לחנות) אני כבר לא יודע מה לעשות
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
מיקום שלט
מאת pipinoadar- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 731 צפיות
שלום לכולם,אני לא נוטה לכתוב הרבה בפורום זה אך אני בבעיה שמציקה לי וחשבתי שאולי אתם תציעו פתרון טוב. יש לי רדיו דיסק MP3של סוני ואני מרוצה מהעבודה שהוא עושה(לפעמים קצת סורר,אבל לא נורא) הצרה מתחילה בכך שיש לי את השלט של סוני והוא מזוויע,לא ניתן למקם אותו בשום מקום סביר בשל גודלו,האם מישהו מכם מצא פתרון לבעיה זו? אני חייב לציין ששקלתי ברצינות להקטין אותו מעט(יש לי גישה לחומרי אקריל)ואולי להזיז את העינית מהמקום ע"י פירוקה והלחמתה בצד השלט ע"י חוטים מאריכים ובכך למקם אותו במרווחים שעל ההגה. קצת הזוי אבל ניתן לביצוע לדעתי.. יש למישהו רעיונות? בתודה לעונים, תומר.
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחר דילמות רבות החלטתי לא לרכוש 6/9 חדשים. אלה להשקיע בבמה הקדמית. נכון לעכשיו יש לי פולס מקדימה. המהלך שאני רוצה לבצע הוא - להעביר את הפולס לאחור, ולרכוש לקדימה סט קומפוננט יותר איכותי. יש כמה שאלות בנושא: 1. המלצה על סט קומפוננט עד 800 ש"ח גג. ( בבקשה לא מורל - סופי). 2. האם המהלך הזה יניב פירות בכלל עם אני לא משנה את ההגברה (נשאר 50 RMS - ראה חותמת). כלומר האם עם אותה הגברה אני אשמע יותר טוב עם סט יותר איכותי מפולס? בבקשה לא להמליץ על דותק. אני לא רוצה מורל - סופי ביותר. שומע בעיקר טראנס פול און כבד והאוס, אני אוהב את הטויטרים צורמים ולא עדינים כמו של דותק. תודה מראש לכל העונים. בוריס.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אדם שאני מאוד מעריך בנושא הסאונד לרכב, ציין בפני עובדה שנראתה לי קצת מוזרה: הוא אמר שקרוס אקטיבי, לא משנה מאיזה חברה, פוגם ולו קצת באיכות הצליל הכללית: הוא טען זאת על בסיס זה שזה עוד אלמנט בשרשרת הארוכה לקראת הדרייבר הסופי... והוא מכניס עיוותים משלו. ולכן רצוי להשתמש בקרוסים שעל המגבר... העניין הוא שבמגבר שלי, הקרוסים הם לא משהו, או לפחות נראים דיי מוזר (גם בHP וגם בLP התווך הוא בין 20-200HZ ללא הכפלה!) (המגבר הוא XETEC GRAVITY G5-900), ואני שוקל לקנות קרוס אקטיבי. האם מישהו יכול להגיד לי אם עניין הקרוסים האקטיביים הוא נכון?? ואני לא מדבר על זבל סיני, אלא על קרוס אקטיבי של XETEC/ALPINE למשל... אשמח לשמוע דעות של אנשים שבאמת מבינים בזה, ולא סתם מנחשי…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
מה ההבדל בין: alpine cda-9852r לבין cde-9852 ? זה קשור לזה שאחד מארה"ב ואחד מאירופה?
הודעה אחרונה מאת era05, -
זה הגיוני ?
מאת eladbe-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 692 צפיות
זה הגיוני או עוד אחד מהתעלולים של pyle? http://hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5354
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.crutchfield.com/S-HhJ1VPohPzT/cgi-bin/ProdView.asp?I=130DEHP920 אני יודע שהוא ישן אבל אך הוא נחשב איכותי? וכמה מגברים אני יכול לחבר אליו Pioneer DEH-P9200R תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם MOREL HYBRID OVATION 6 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=OVATION6&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap יתאים למגבר JBL GTO-75.4 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=358&CategoryID=161&Page=1 רק הערה אני לא רוצה לגשר מכוון שאני רוצה להוסיף גם רמקולים אחוריים שיהיהו מחוברים לאותו מגבר תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת down2u, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני בהתלבטות אין סופית בין שני מכשירים deh-p860 deh-P880PRS הם כמעט שווים בתכונות, ה 860 דגם לפני שנתיים אבל עדיין עולה כמו 880, אני לא צריך סרדינים שעפים לי בתוך המסך אני צריך מערכת איכותית, שמתחברת לשני מגברים של JL וקומפ' של דיאמונד אודיו. חברה תעזרו, אני משתגע הם אותו הדבר פחות או יותר חוץ מהעיצוב!!!!!!
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי 2400 שקל +- אני רוצה לקנות 4 רמקולים מגבר וסאב מקדימה 5 ורבע מאחורה 6*9 וסאב בתיבה קטנה אני חשבתי על מורל מקדימה http://zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=141049&DB25692=58879[/url] מאחורה http://zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=141049&DB25692=58879 וסאב http://zap.co.il/model.asp?model_id=130349 ומגבר אני לא יודע איזה תמליצו בבקשה מה לשנות או איזה מגבר לקחת תודה
-
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני יודע שדנו רבות במגברים של לאנזר אבל לגבי השאלה איזה סדרה עדיפה HTG או VIBE לא קיבלתי תשובה ברורה והדעות חצויות.. אז אני שואל אותכם את מי שיש לו נסיון עם לאנזר איזה סדרה יותר איכותית? כי המחירים די זהים..
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחרי הקנייה האחרונה שלי(עוד מעט תראוו) אני מחליט לעשות הפסקה קטנה בלהחליף חלקים מהמערכת(אולי לשבוע שבועיים ). אכשיו הגעתי למצב שאני באמת מרוצה. השלב הבא כניראה מתחילים לעשות בניות... ואכשיו לתמונות של כול החלקים של המערכת:
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
שלום לכולם מעוניין לחבר רמקולים אחוריים..
מאת Guest amirrr- 3 תגובות
- 928 צפיות
תשמעו לחבר שלי הייתה מערכת(נגנבה(מגבר+סאב)) אז הוא ביקש ממני לשאול בפורום פה איך אפשר לחבר את הרמקולים האחוריים לרדיו דיסק.. הוא אמר לי שלפני שהייתה לו מערכת היו לו זוג רמקולים אחוריים שהוחלפו כי נקרעו... והיו מחוברים לרדיו דיסק משהו יכול לומר לי איך לחבר את האחוריים לרדיו דיסק? בברכה, אמיר
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם אי חיבור היציאות של הסאב דווקא ליציאת סאב, יכול לגרום לזה? האם זה מזיק? תודה שגיב.
הודעה אחרונה מאת Sago, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה אינץ אפשר להכניס ברמקולים מקדימה? ומאחורה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 1 תגובות
- 883 צפיות
אם אפשר לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל... אשמח מאוד תודה מראש ...
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים ! יש לי מגבר 450S ROCKFORD המחובר בגישור לסאב של planet audio p12c4 בתיבה אטומה. רצתי לדעת באיזה תדר מומלץ לחתוך את הסאב ? מצורף קישור של נתוני המגבר. http://www.epinions.com/pr-Rockford_Fosgate_Power_450S_Car_Audio_Amplifier/display_~full_specs
הודעה אחרונה מאת arik1, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 2,062 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נולד לליסינג
- SurfHigh
- nimo
- itaysamurai
- oyway
- Ghost93
- blackpolo
- discoTD5
- שביט
- אריה שאג
- yahaga
- o.r