Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ציפיתי ממורל שיהיו חנות סופר ולבקש מהם לארוז שני סופרימו + אילייט 9" טרי, אבל אם כבר יש להם חנות מפעל - למה שהיא לא תיתן את כל השירות לחוג הלקוחות המצומצם ממילא שיש למורל בארץ? למה זה עושה רושם שהם ממש לא מתלהבים למכור דרייברים גם לאנשים שמתמצאים ומבינים בתחום?

אני גם לא מבין למה בתחום האודיו לרכב בארץ מורל היא כזאת "מסחרה".

כשהייתי בתאילנד והלכתי ליבואן של סקאן-ספיק וויפא (להלן שתי חברות ברמתה של מורל) התייחסו אלי כמו מלך. אמרתי להם מה אני מחפש, הראו לי מבחר של דגמים, הראו לי דפי נתונים, כיבדו אותי בתה קר (ומר) וכשהם אמרו לי שהם לא מקבלים אשראי - אחד מהעובדים הקפיץ אותי על הקטנוע שלו לכספומט כדי שאוציא כסף.

בארץ? אחי, לך לתחנה מרכזית, לבאסטה של ציון, נו זה ההוא עם הכיפה ותיקח פולס ב 450 שקל. פחחחחחחח.

ההשוואה הצינית הזאת באה להראות שהשיווק של מורל בארץ לא משהו, ולא נראה לי שהיא מתאמצת במיוחד להראות את עצמה כמותג נחשק. יש כאן תדמית של מורל-זה-טוב, אבל כולם מוזמנים להסתכל אחורה בדפי הפורום ולראות השוואות בין מורל לפ(א)יוניר, מורל לקנווד ומורל ל JBL.

מעניין אם בפורומים בחול יש השוואות בין ויפא לפיוניר...

מה שאני בא להגיד בסיכומו של דבר הוא שמורל היא חברה מצויינת, מוערכת ומאוד מכובדת בעולם. הבעייה איתה היא שבמגרש הביתי שלה היא לא משקיעה שום דבר. במקום בו בכל בית יש "מערכת קולנוע ביתי", במקום בו אנשים מחפשים את התמורה הכי גבוהה לשקל, במקום בו יש כזאת קרקע פורייה לכבוש את שוק הסאונד - מורל לא משקיעה לירה. בעיני זהו דבר עלוב ועצוב מאוד.

איתמר.

צודק ב100 אחוז, לא מתווכח איתך בנושא.

אגב, עוד לא פגשתי חברה אחת בישראל שתודעת השירות שלה גובלת בשלמות, ולא רק בתחום הסאונד.

כנראה ששיטת "תסמוך עליי" כל כך מושרשת אצלנו הישראלים שזה פשוט זוועה...

אגב, הבעיה היא גם תודעת השירות מול ההוצאה הכספית המיועדת.

אני יכול להבטיח לך שאם תפנה לכל יבואן סטריאו בארץ ותבקש המלצה לסט סטיליטים של 5.1 ש"ח, אתה תקבל הפנייה למקום אחד בלבד--->חנות.

וזאת מבלי בכלל שתגדיר תקציב ומבלי שתזכיר את העובדה שאתה גם רוצה התקנה,הגברה,נגן DVD וכו' וכו' וכו' כלומר בתור לקוח פוטנציאלי אתה מיד מתוייג כ"זול" וישר תופנה לחנות.

אם תבקש ייעוץ לגבי מערכת היי-אנד שתכלול תכנון,השקעת רמקולים,השחלת כבלים בקירות וכיוון מקצועי יפנו אותך למקום אחד---> יועץ אישי שיבוא אלייך הבייתה לייעוץ חינם.

וזאת עוד לפני שהזכרת לאיש המכירות הנחמד בטלפון שאתה מחזיק בביתך ב2 מגברי אינטגרה של אונקיו משנות ה70 וB&W נאוטילוס ואתה רק מעוניין בהתקנה+ חיווט...כלומר כלקוח פוטנציאלי אתה ישירות מתוייג כ"יקר".

הבעיה שאנשים לפעמים הולכים לרכוש מגבר + סט 5 רמקולים במחיר של נגיד 2500 ש"ח, ובסוף לאחר השמעה+ התאהבות הם חוזרים עם סט של 9500 ש"ח ומגבר של 4500 ש"ח ....לפחות לי זה קרה:wink: בפעם הראשונה.

under construction..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...