Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאלה בהקשר של התחלת התרד,

ברשותי סט של מורל פולס,5.25', יעבדו יפה בתוך תיבה של 5-6-7 ל'?

בהנחה ואני באמת יצליח "לדחוף" את ה6 ל' האלה לדלת...

....? תושיטו יד ...

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
התכוונת לפוקל , לא ?

לא, לא.

התכוונתי למורל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התמחור של מורל לא יקר ולא נעליים, צאו מהסרט הזה.

תגידו תודה שיש לכם הגישה לרכיבים של מורל במחירים הגיוניים.

בחו"ל הרוב מתומחר ונמכר פי2-3-4 מהמחיר לצרכן בארץ.

under construction..

פורסם

ממש ממש לא.

כמה עולים זוג סופרימו לצרכן בארץ?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את הסופרימו ניתן להשיג בארץ באיזור ה1850-2000 ש"ח לזוג.

מורל אילייט 3 חלקים נמכר בארה"ב במחיר של כ800-1200 דולר בחנויות- בארץ? 3000 ש"ח.

מורל אילייט 2 חלקים נמכר בארה"ב במחיר של כ 750-900 דולר- בארץ?--2600 ש"ח.

מורל הייבריד אוביישן נמכר בארה"ב במחיר של כ550-700 דולר- בארץ? 2100 ש"ח.

מורל דוטק MK2 נמכר בארה"ב במחיר של כ350-400 דולר- בארץ? 1200 ש"ח.

מורל פולס נמכר בארה"ב במחיר של כ250-280 דולר- בארץ? 500 ש"ח.

פרט לכך ניתן למצוא דרייברים של מורל שנמכרים במדיסאונד או בסולן במחירים כמעט זהים לסקאן ספיק,SEAS,פוסטקס וכו' וכו' וכו'.

בקיצור...תהנו כל עוד ניתן.

אני כבר קראתי תרד' של חבר פורום אודיו ממלזיה שרכש סופרימו במחיר של 800 דולר לאחד, והוא היה כל כך מבסוט שהוא צילם אותו ב18 תמונות ותרד' רווי ברכות ואיחולים על הרכישה החדשה שלו.

under construction..

פורסם

זוג סופרימו במאדיסאונד עולה 334$. בחישוב פשוט זה באיזור ה 1500 ש"ח.

אתה מוכן להגיד לי למה בארץ זה יותר יקר?

למה בארץ לא ניתן למצוא דרייברים של מורל למכירה?

למה כשאני מתקשר לחנות המפעל בנס ציונה לשאול מחירים מפנים אותי למישהו במפעל שאחראי על ההפצה?

ככה לא מתנהגת חברה רצינית בעל שם עולמי. ככה מתנהגת חברה עלובה.

מורל כאילו בחרה להתעלם מהשוק הישראלי.

איתמר.

פורסם

במדיסאונד מוכרים סופרים 110/130 מדובר בגרסאות הביתיות של הסופרימו ולא בדרייבר לרכב - סופרימו

סופרים:

SUPREME110.jpg

סופרימו:

supremo.jpg

אם המלזי אכן שילם 800$ אז הוא אידיוט.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
זוג סופרימו במאדיסאונד עולה 334$. בחישוב פשוט זה באיזור ה 1500 ש"ח.

אתה מוכן להגיד לי למה בארץ זה יותר יקר?

למה בארץ לא ניתן למצוא דרייברים של מורל למכירה?

למה כשאני מתקשר לחנות המפעל בנס ציונה לשאול מחירים מפנים אותי למישהו במפעל שאחראי על ההפצה?

ככה לא מתנהגת חברה רצינית בעל שם עולמי. ככה מתנהגת חברה עלובה.

מורל כאילו בחרה להתעלם מהשוק הישראלי.

איתמר.

ניתן למצוא דרייברים של מורל למכירה.

לא תמצא אותם בחנויות כי לא נכנסים אנשים ושואלים:"שלום, תארוז לי בבקשהזוג מידים CDM54, זוג סמי-הורן MT37 ועל הדרך גם זוג וופרים ELATE9 , אני הולך לבנות קרוס פסיבי בבית".

מה לעשות זה לא ממש פונה לקהל הלקוחות המצוי בישראל.

בלי שום קשר, אני לא יודע מתי לאחרונה יצא לך לברר\להזמין מחברות בינלאומיות.

אבל אני יכול להגיד לך שאימייג' דינאמיקס לדוגמא התעלמו מאימיילים שלי למשך 3 חודשים...וגם אחרי התכתבות עם המנכ"ל לא יצא מזה פרי.

ותאמין לי שלא "הצקתי" לו בשביל IDMAX בודד...

לא חסרות הדוגמאות הרבות, חבל סתם להשמיץ.

under construction..

פורסם
בלי שום קשר, אני לא יודע מתי לאחרונה יצא לך לברר\להזמין מחברות בינלאומיות.

אבל אני יכול להגיד לך שאימייג' דינאמיקס לדוגמא התעלמו מאימיילים שלי למשך 3 חודשים...וגם אחרי התכתבות עם המנכ"ל לא יצא מזה פרי.

ותאמין לי שלא "הצקתי" לו בשביל IDMAX בודד...

לא חסרות הדוגמאות הרבות, חבל סתם להשמיץ.

מצאת איזו דוגמא לתת...

אולי כי אתה חושב ש ID זו חברת ענק עם מאות עובדים ומהנדסים...

היא לא.

והש"ל שלהם תמיד, אבל תמיד היה גרוע.

פורסם

גל,

לקחתי את הדוגמא הזו בכוונה.

אני יודע שID היא לא חברת ענק, אלא אולי יש להם 10 עובדים.

אבל גם מורל לא בדיוק מחזיקה את נס ציונה מבחינת תעסוקה לתושבים...

under construction..

פורסם

לא ציפיתי ממורל שיהיו חנות סופר ולבקש מהם לארוז שני סופרימו + אילייט 9" טרי, אבל אם כבר יש להם חנות מפעל - למה שהיא לא תיתן את כל השירות לחוג הלקוחות המצומצם ממילא שיש למורל בארץ? למה זה עושה רושם שהם ממש לא מתלהבים למכור דרייברים גם לאנשים שמתמצאים ומבינים בתחום?

אני גם לא מבין למה בתחום האודיו לרכב בארץ מורל היא כזאת "מסחרה".

כשהייתי בתאילנד והלכתי ליבואן של סקאן-ספיק וויפא (להלן שתי חברות ברמתה של מורל) התייחסו אלי כמו מלך. אמרתי להם מה אני מחפש, הראו לי מבחר של דגמים, הראו לי דפי נתונים, כיבדו אותי בתה קר (ומר) וכשהם אמרו לי שהם לא מקבלים אשראי - אחד מהעובדים הקפיץ אותי על הקטנוע שלו לכספומט כדי שאוציא כסף.

בארץ? אחי, לך לתחנה מרכזית, לבאסטה של ציון, נו זה ההוא עם הכיפה ותיקח פולס ב 450 שקל. פחחחחחחח.

ההשוואה הצינית הזאת באה להראות שהשיווק של מורל בארץ לא משהו, ולא נראה לי שהיא מתאמצת במיוחד להראות את עצמה כמותג נחשק. יש כאן תדמית של מורל-זה-טוב, אבל כולם מוזמנים להסתכל אחורה בדפי הפורום ולראות השוואות בין מורל לפ(א)יוניר, מורל לקנווד ומורל ל JBL.

מעניין אם בפורומים בחול יש השוואות בין ויפא לפיוניר...

מה שאני בא להגיד בסיכומו של דבר הוא שמורל היא חברה מצויינת, מוערכת ומאוד מכובדת בעולם. הבעייה איתה היא שבמגרש הביתי שלה היא לא משקיעה שום דבר. במקום בו בכל בית יש "מערכת קולנוע ביתי", במקום בו אנשים מחפשים את התמורה הכי גבוהה לשקל, במקום בו יש כזאת קרקע פורייה לכבוש את שוק הסאונד - מורל לא משקיעה לירה. בעיני זהו דבר עלוב ועצוב מאוד.

איתמר.

פורסם

אבל אם כבר יש להם חנות מפעל - למה שהיא לא תיתן את כל השירות לחוג הלקוחות המצומצם ממילא שיש למורל בארץ? למה זה עושה רושם שהם ממש לא מתלהבים למכור דרייברים גם לאנשים שמתמצאים ומבינים בתחום?

הבעייה איתה היא שבמגרש הביתי שלה היא לא משקיעה שום דבר.

איתמר.

הם יודעים שגם אם יתנו שירות מגעיל , אנשים יקנו וימשיכו לקנות.

כל מי שממליץ אשם , מי שקונה אשם ,

בקיצור משפריצים עלינו, ואנחנו חושבים שזה גשם ,

בחו"ל כבר מזמן היו מסבירים להם איך לתת שירות (דרך הכיס) .

ZZR

• תוכן חדש...