Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי Polo 2001 והאוטו בא עם שני רמקולים קדמיים ( אני חושב שהם של Boss ) ושני טוויטרים שהם יחסית דיי סבבה

יש לי רדיו טייפ מסכן וישן מאוד שאני מחבר אליו את הנגן Mp3 שלי דרך קלטת .. מה שחסר לי בכל הקטע פה זה באסים שכן הבאסים קצת צורמים באוזן.. חשובה לי האיכות אבל גם חשובה לי העוצמה..

אני לא ממש מבין בכל העניין הזה לכן אשמח אם תעזרו לי לבחור מה שיתאים לי

חשבתי על מס' אפשריות שאני יוכל להשתמש בהם ברכב שלי ..

1) להשאיר רמקולים קדמיים+טוויטרים ולקנות רמקולים אחורים 6x9 ( יש לי כבר הכנה ) + מגבר ולחבר אליו את הנגן Mp3.

2) להשאיר רמקולים קדמיים+טוויטרים ולקנות רמקולים אחורים 6x9 ( יש לי כבר הכנה ) + מערכת חדשה ולחבר אליה את הנגן.

3) להחליף רמקולים קדמיים ולקנות מערכת \ מגבר..

מה לדעתכם הכי מומלץ ומה כדאי לי לקנות לכל קומבינציה ?

אם יש לכם קומינציה נוספת שאתם חושבים שהיא טובה תוסיפו ..

טווח המחירים להכל הוא בערך 2500 שקל ( גמיש ).

נ.ב

אני רוצה לציין שהעובדה שלשמוע בנגן Mp3 לא מפריע לי יש לי נגן איכותי ( Iriver H120 ) ככה שאפילו יותר נוח לי לשמוע דרכו מאשר דיסקים רגילים ..

פורסם

האופציה הכי מועדפת....

היא 3

להחליף את כול מה שיש לך,

אתה מתכנן לשים סאב?

אפוציה ראשונה אם סאב:

רדיו דיסק,קומפוננט מקדימה,מגבר,סאב(אחרי שנחליט איזה אופציה נעבור לחלקים)

אופציה שניה בלי סאב:

רדיו דיסק,קומפוננט מקדימה,9*6מאחורה,מגבר(לא חזק במיחד)

ליאור

פורסם

אתה בטוח שכדאי לי להחליף את הכל ? כי הרמקולים שיש לי מקדימה לא כל כך גרועים

ואם יהיה לי רמקולים אחורים טובים אז הם יכולים לפצות על הקדמיים?

וגם התקציב שלי לא כל כך גבוה לכן אם נחליף הכל .. אני יצטרך ממש לרדת ברמה של החלקים או לעלות את התקציב..

בקשר לאופציה הראשונה או השנייה באמת שאין לי מושג כי כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה ואני לא יודע מה יתן לי מה שאני רוצה..

פורסם

אז אני יביא לך המלצה..

יש עוד מעט מפגש של הפורום תגיע ותשמע מערכות ואז תוכל להחליט מה אתה אוהב..

ולפני כול זה תשב בפורום ופשוט תקרא ותלמד... תתחיל ממה זה sq ו spl....

בהצלחה

ליאור

פורסם

הבנתי שאתה יותר בקטע של SQ ואני בעצם באמצע בגלל זה אתה חושב שכדאי להשקיע בבמה הקדמית של האוטו..

אולי באמת אני צריך לבוא לאיזה מפגש ולראות דברים.. כי ההתלבטות שיש לי עכשיו בראש היא בין SQ SPL ולפי מה שהבנתי האופציה הראשונה תפנה יותר לכיון של SQ דווקא, והאופציה השנייה יותר לכיוון של SPL נכון ?

אתה חושב שבתקציב של 2500 +- אני יגיע למשהו נורמלי? בגלל זה גם חשבתי להשאיר את הקדמי שיש לי, כדי לחסוך..

פורסם

תראה אני גם לא ממש sq נטו אני אוהב שיש לי מאחורה סאב שנותן לי בראש...

ביגלל זה אני מציא לך לבוא למיפגש ולשמוע ולהחליט מה אתה מעדיף.

תאמת ב 2500 זה תקציב מאוד דל אבל איפשר להיסתדר...

ליאור

פורסם

הייתי חושב לכיוון.

של רדיו (פיוניר סדרה 2 ) (כ 750 ש"ח) MP3

קומפוננט קדמי כ 550 ש"ח

מגבר משומש. 4 יציאות כ 700 ש"ח

סאב סביר או משומש. כ 500 ש"ח.

להעלות את התקציב רק בשביל התקנה וחוטים.

כ 300 ש"ח.

ויש לך מערכת בסיסית סבירה. ושתיתן לך יכולה שמיעה גבוה יותר ונקיה יותר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

טוב תודה על העזרה..

לפחות הצלחתי לסדר לי בראש קצת את הדברים ואני יחשוב על זה יותר לעומק ויחזור לפורום עם תשובה לגבי מה שאני רוצה ואיזה תקציב אני מוכן להשקיע ..

• תוכן חדש...