Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שדנו רבות במגברים של לאנזר אבל לגבי השאלה איזה סדרה עדיפה HTG או VIBE לא קיבלתי תשובה ברורה והדעות חצויות..

אז אני שואל אותכם את מי שיש לו נסיון עם לאנזר איזה סדרה יותר איכותית? כי המחירים די זהים..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

VIBE VIBE VIBE

גם דעתי האישית וגם דעתם של מתקינים.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

על איזה דגם מומלץ שירים יפה את הרמקולים שלי?

PowerBass Xtreme 6X9 125 rms +Morel pulse6

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

במחיר הזה ישנן אופציות יותר ראויות מהגברות של חברת LANZAR..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צא מנקודת הנחה שהמגבר של לאנזר VIBE הזה אינו באמת 150 ליציאה ובכלל ההצהרות של לאנזר הן הצהרות לא מבוססות בעליל[אין שום התייחסות לתקן מדידת הספק מקובל,תנאי מדידה כמו מתחים,תדרים] ככה שאת ההצהרות של החברה הזו יש לקחת בעירבון מוגבל עם יד על הדופק.נוסף על כך לי יש ניסיון רע עם מגברים של לאנזר [כדוגמת הVIBE 411]

אני בכל אופן הייתי שם את ידי על מגבר של MAC AUDIO Z4100 מגבר שאני אישית מאד אהבתי ושמעתי אותו אחרי שהתקנתי אותו לחבר טוב והמגבר מחובר ב2 ערוצים לדוטק ובגישור לP2 והוא באמת עושה עבודה מעולה על האלמנטים הנ"ל,לדעתי שווה את המחיר ,מגבר טוב מחברה טובה ואמינה זוכה לתישבוחות במגזיני אודיו סיגנון "קאר היפי".

פורסם

אני דווקא חשבתי בכיוון של VIBE 421...

כי אני גם לא רוצה לחרוג מ1000 שקל..

איזה עוד מגברים טובים יש בטווח מחיר הזה?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

sergey_k,

ומי אמר שהמגבר מספק 150Wrms לכל ערוץ? הרי ידוע שלנזר לא אמינים בנתונים שהם מפרסמים. במחיר של למעלה מ - 1200 ש"ח אפשר למצוא אופציות יותר טובות. לדוגמא: JBL GTO75.4 או MAC AUDIO Z - 4200.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
..

כי אני גם לא רוצה לחרוג מ1000 שקל..

איזה עוד מגברים טובים יש בטווח מחיר הזה?

12345..

אני בכל אופן הייתי שם את ידי על מגבר של MAC AUDIO Z4100 מגבר שאני אישית מאד אהבתי ושמעתי אותו אחרי שהתקנתי אותו לחבר טוב והמגבר מחובר ב2 ערוצים לדוטק ובגישור לP2 והוא באמת עושה עבודה מעולה על האלמנטים הנ"ל,לדעתי שווה את המחיר ,מגבר טוב מחברה טובה ואמינה זוכה לתישבוחות במגזיני אודיו סיגנון "קאר היפי".

פורסם

מה אתם אומרים על הVIB421? המון אנשים המליצו עליו..

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

רק תיקון. מרבית המגבר ובמיוחד סדרת ה הריטג' וסדרות החדשות.

אבל הסדרות ישנות השחורות. הנתונים לא מדוייקים אבל מגברים מעולים.

והסדרת האפטי ראיתי במבחן שפורסם באינטרנט. שכן עומד בהצהרות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...