פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז כך לפי נתונים של מורל, הסט של אווישן 6' הוא כזה: מיד-160 טוייטר-110 הקרוס עצמו הוא 280W RMS עכשיו על הסט עצמו כתוב כשהו בא 2 way שהוא צריך 150 רמס, למה? אחרי חישוב של ביו אמפינג הסט צריך 260 וואט? אך זה?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
בחיאת מי יכול לענות כמה אינצ' הרמקולים הקדימיים שישובים בפיאט פונטו 96
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מגבר יכול להכנס להגנה בווליום נמוך?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב צ'ינג'ר לרדיו דיסק של פיוניר דגם ישן-3350,רציתי לדעת אם יש לדגם זה יציאה לצ'ינג'ר? ואם כן אז איך היא נראת? חוץ מזה מישהו מכיר אם קיימים צ'ינג'רים של פיוניר שקוראים mp3 ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 934 צפיות
בשעה טובה קניתי לי מגבר ורמקולים אני רוצה להודות לכל החברים בפורום על העצוות שנתנו לי והכיוון ... עזרתם לי הרבה ! פיוניר 6*9 420w מגבר V12 1500W משהו פנים... אני כבר לא יכול לחכות להתקין אותם
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
טוב... אני מניח שהרבה אנשים זוכרים את הכאבי ראש שגרמתי לכם כאן עם כל הבירורים וההשוואות שלי לפני כחודשיים לגבי סאב-וופרים של SQ טהור... בתקופה של החודשיים הנ"ל, הספקתי לשמוע: IDQ 12" IDMAX 12" Xetec Gravity XLS 10" Xetec Xircuit 12" Infinity Kappa 12" Focal K2P 12" כמה קיקרים שונים ועוד כמה פיונרים... בתיבות אטומות, בתיבות פתוחות, בתיבות בנות 17 ליטר ובתיבות בנות 50 ליטר!!.... למרות כל הטענות לגבי כל אחד מהסאבים על ש"הוא הוא הכי טוב מכולם".... בתאכלס, מתוך כל הרשימה הזו, היה רק סאב אחד שהצליח למשוך את תשומת לבי... הרי הוא הGravity XLS.... אבל מכיוון שהוא היה רק 10", אז אני לא הרגשתי שלם איתו, מפני שהוא לא העניק מספיק תחושה של נפח... ואל תטעו,…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש מגבר 2 יציאות שיגביר סאב JENSEN CROSSFIRE 1000 http://www.jensen-audio.ru/catalog.asp?ob_no=385 אין ברשותי ממש כסף כך שהתקציב הוא גג 300 ש"ח, אני לא חייב פירמה, ומוכן גם ללכת על יד שניה. מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדברים פה המון על מערכות יקרות וזולות בדיוק השגתי כמה קטעים מטורפים אז שאלתי את עצמי מאיפה אתם מביאים את המוזיקה שלכם כי במערכות כאלה בנוסף למוזיקה שכולם שומעים חייבים להיות לכם גם שירים שעוד לא שוחררו ושירים חדשים חדשים שלא הרבה מכירים אז סתם חשבתי לעשות סקר קטנטן: מהם המקורות שלכם?
-
- 1 תגובות
- 708 צפיות
dvd ל מולטימדיה + שלט וכל האביזרים הנלווים אליו +מסך של Cview+שלט וכל האביזרים הנלווים. מחיר:1300 ש"ח הכל חדש מהקופסא. לפרטים בפלאפון : 054-7373774 לרציניים בלבד.
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם המיד באס יישרף ראשון או שהטוויטר יישרף ראשון? תודה, צחי.
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
האוטו הוא רנו מגאן 2, 4 דלתות 2006 רציתי לדעת מה עומק הרמקולים של הדוטק ושל ההיבריד, כי אפשר לשים שם עד 10 ס"מ, הגבהה לא באה בחשבון, מדובר על ה5 ורבע, התסתכלתי באתר http://www.morelhifi.com/products/mob_components_woofers_dotech.html ולא הבנתי כל כך ואם זה לא יתאים, אם אפשר המלצות באותו איכות ומחיר +- מתחבר למגבר של רוקפורד 4*400 תודה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
הסבר SQL SPL
מאת shaulyb- 2 תגובות
- 872 צפיות
מה אומרים המונחים האלה ? אשמח לדעת פירושים של עוד מונחים דומים ... אם יש משהו מעניין שאולי
הודעה אחרונה מאת shaulyb, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני בדילמה, איזה קומפוננט שווה לי לשים ברכב... התקציב הוא לא גדול, למשל משהו כמו 900 ש"ח אני לא כל -כך מבין כזה אז תתנו לי עצות משתלמות לכיס וגם לאוזן... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כאמור יש ברשותי את הרדיודיסק הנ"ל http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=07ac7c8398f235f9fdd6c3f53a829b81&productid=260 רציתי לדעת איך בדיוק אני מתקין תצוגות חדשות? על מה צריך ללחוץ, איזה תצוגות להוריד.. המון תודה נ.ב עשיתי חיפוש ומה שמצאתי לא נגע לדגם שלי.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברה אני רוצה לקנות לחברה לרנו מערכת רמקולים קדמייים + אחוריים ב500 600 שקל גג ורדיו דיסק יד שניה לא כלול בסכום הנל חשבתי ללכת על קוונוד קומפלט או פיניר יש לה לנו קליאו בי ורדיו דיסק פילוט מצו'קמק שלא נדבר על הרמקולים טראנזיסטור....... במחיר הזה מה התמורה הכי גבוה שהיא יכולה לקבל ? תודה
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, רמקול בסופו של דבר הוא רכיב נקודתי שמנגן על ציר מרכזי אחד... אם כך למה רובנו שמים את הסאב וופר בתא המטען עם הפנים שלו כלפי הדלת של תא המטען ולא כלפי תא הנוסעים? אני מניח שהתשובה לזה היא שזה פשוט יפה יותר... הרי אנחנו יושבים במצב כזה בתוך הרכב ושומעים את הסאב מהצד ההפוך שלו ומי שנהנה בעיקר מרוב עוצמת הסאב ומהצליל הנכון שלו... זה המנעול של תא המטען??? יש כאלה שטוענים שאין הבדל - אני מאמין שזה לא נכון. אני הולך להפוך היום את הסאב ולהרגיש בהבדל... מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת lantis, -
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
שלום לכם, מחובר אצלי סאב ביחד עם רמקולים 6X9 למגבר 4 ערוצים, רציתי לשאול למה הרבה אנשים ממליצים לחבר את הסאב למגבר נפרד (מונו)? במה זה יותר טוב? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
המלצה לרמקולים
מאת zoe- 5 תגובות
- 855 צפיות
שלום כמעט התבייתתי על רמקולים של מורל דוטק כ-1200 ש"ח, כאשר אח שלי הודיע לי שהוא יכול לשלוח לי רמקולים מארה"ב, בהנחה שאני לא רוצה לשנות את התקציב ולקנות את הרמקולים האכותיים ביותר מה מומלץ לי באותה רמת מחיר של כ1200 ש"ח או 250$ תודה מראש על ההמלצה
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 0 תגובות
- 811 צפיות
מי שראה אורוויזיון ומי שלא... היה שיר שנקרא Hard Rock Halleluja של Lordi. (זכה מקום ראשון אגב) לא שיר הכי מדהים לדעתי... אבל זה פשוט מטורף...השיר הזה לקח את המערכת שלי לרמה שלא ידעתי שהיא יכולה להגיעה..(מבחינת עצמה) כאב ראש מובטח לאחר השמיעה הראשונה - התרגלתי לעוצמה לאחר הפעם השלישית. תהנו.
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
סאבוופר לרכב 1 2
מאת idanw-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חברה, אני מחפש סאבוופר חזק לרכב. יש לי מגבר מונו - Phantom Monoblock. ואוטו גדול - שברולט אלרו. בגלל האוטו הגדול אני רוצה סאב כמה שיותר חזק ושיעמוד בהספק של המגבר .. עם זאת גם הייתי רוצה שהוא יהיה איכותי אבל זה בעדיפות שנייה - קודם כל עוצמה. מה הייתם ממליצים בתקציב של 1200 ש"ח ??
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ראיתי ושמעתי את הסאביים של pyle 12 שזכו בתחרות במקום 1 http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4685 רציתי לדעת עם המגבר מונו הנ"ל http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4672 מתאים לשניהם ביחד? אני צריך עזרה ממבינים בלבד. זבל סיני או..? המחירים שלהם מאוד מפתיעים לטובה(קצת מוזר לי). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת speedman, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב לכם חשבתי לבנות לעצמי מעיין גריל מגן לP2 שלי, אבל לא ממתכת אלא מעיין חלון פלסטיק שקוף שיעמוד על צנוריות מתכת במרחק של 3 סנטימטרים בערך מהסאב, הצורה שלו תהיה עגולה.. יש מצב שזה ישפיע על איכות השמע של הסאב? פשוט לדעתי זה יהיה הרבה יותר יפה מגריל מתכתי.. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש משו שמטריד אותי כבר כמה זמן ועכשיו שאני בשלב של חיפוש סאב אז החלטתי לשאול.. תמיד שדיברו על סאב ישר עלה לי בראש הרמקול הרגיל הענק הזה שיושב בתוך תיבה ומקפיץ תאוטו. ויום אחד לקחתי פרוספקט של רכיבים של פיוניר מעוזי רדיו והסתכלתי וראיתי פה סאבים משונים כאלה, יש פה סאב TS-WX206A כתוב שזה סאב אקטיבי וזה נראה כמו שני אגזוזים כאלה שיוצאים מקופסה סגורה, והוא סה"כ 150 וואט? אז מה הדבר הזה עושה? (זה 60 RMS ד"א) הוא בכלל מורגש, אני מניח שזה סאב בתיבה סגורה מן הסתם ואלה 2 הפורטים שלו. אז רק אם תסבירו לי את השימושים שלו בבקשה.. ועוד סאב שיש פה זה סאבים לינאריים, מזה זה?? הם יפים למען האמת, זה חמוד חח אבל מזה? יש פה 60RMS, 50RMS הקומפוננט שלי יותר חזק מזה?!!? מה יש לעשות אית…
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום.. אני מעוניין לעשות בניה בדלתות הקדמיות של הרכב שלי פיאט טיפו... עכשיו אין לי מושג איך אני עושה את זה אז נשאל שאלה אחרת יש מישהו שעשה בניה כזאת לטיפו ורוצה למכור? או מישהו שבונה את זה בתשלום? או מישהו שיכול לעזור לי לבנות?
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. אני שוקל את הקניה של הסט הבא : http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2798186 אני לא כזה בתחום האודיו ולכן ההצעה הזאת נראית לי מפתה בתור התחלה. אני לא מחפש את הצליל הנקי והמדוייק בנתיים, אני לא אמצע מגבר + סאב במחיר הזה (על חשבון איכות\מחיר). בנוסף קיימת שאלה אם אני מתקין את המגבר והסאב אני צריך להוסיף משהו כי קראתי מאמר על חשמל הרכב ומערכות הגברה אשר צורכות הרבה חשמל מישהו יכול להסביר בנידון תודה.
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מערכת חדשה לאוטו. השאלה שלי קשורה לרדיו דיסק, איזה דגם כדאי לקנות כדאי שיהיה פשוט לחבר אליו את האיפוד? איזה עוד דרכים יש לחבר איפוד למערכת?
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כי יש הבדל של 100 שקל בניהם : http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=179 http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=145 תודה רבה. נ.ב שווים את המחיר שלהם?
הודעה אחרונה מאת Niv A_Renamed, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
ברצוני לקנות סאב לאוטו חדש+מונו אני מתלבא בין 2 סאבים הראשון- CERWIN-VEGA סידרת V-MAX עם המברינה אדומה השניKICKER COMP הכסוף 400 אר אמ אס השאלה שלי איזה סאב יותר עוצמתי ואכותי? ובהיזדמנות עם יש למישו להציע חניות זולות או יד שניה למונו או לאחד הסאבים אני אשמח ותודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת D.J MOR AVNER, -
- 1 תגובות
- 885 צפיות
שלום. שמתי 6/9 לפני כמה שבועות ועכשיו הרשתות שם לא נכנסות בכח לתוך הרמקול אלא בקלילות כזאת.. ואז עם כל באס אני שומע אותם רוקדים ועושים רעש לא נעים בכלל. מה הפתרון? תודה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
מערכת מזייפת
מאת amit20- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 748 צפיות
שלום לכולם. היום נכנסתי לאוטו,והדלקתי את המערכת. לא יודע למה אבל הכול נשמע פתאום שונה למרות שאף אחד לא שיחק בכיוונים . לא משנה איך אני מכוון את המערכת הכול נשמע פתאום גרוע. מישהו גם נתכל בתופעה הזו?
הודעה אחרונה מאת JMG,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.