Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש משו שמטריד אותי כבר כמה זמן ועכשיו שאני בשלב של חיפוש סאב אז החלטתי לשאול..

תמיד שדיברו על סאב ישר עלה לי בראש הרמקול הרגיל הענק הזה שיושב בתוך תיבה ומקפיץ תאוטו. ויום אחד לקחתי פרוספקט של רכיבים של פיוניר מעוזי רדיו והסתכלתי וראיתי פה סאבים משונים כאלה, יש פה סאב TS-WX206A כתוב שזה סאב אקטיבי וזה נראה כמו שני אגזוזים כאלה שיוצאים מקופסה סגורה, והוא סה"כ 150 וואט? אז מה הדבר הזה עושה? (זה 60 RMS ד"א) הוא בכלל מורגש, אני מניח שזה סאב בתיבה סגורה מן הסתם ואלה 2 הפורטים שלו. אז רק אם תסבירו לי את השימושים שלו בבקשה..

ועוד סאב שיש פה זה סאבים לינאריים, מזה זה?? הם יפים למען האמת, זה חמוד חח אבל מזה? יש פה 60RMS, 50RMS הקומפוננט שלי יותר חזק מזה?!!? מה יש לעשות איתם? לשים מתחת למושב ולעשות מסג' במקום כסא אורטופדי ש לד"ר גב?

תודה (= וסורי על הבורות

רותם

פורסם

אה הנה כתוב פה בקטן שהוא מיועד שישימו אותו גם מתחת למושב וזה. אבל עדיין נראה לי מיותר לבזבז על זה כסף.. לא?

רותם

פורסם

יצא לי לשמוע שני דגמים של סאבים מוגברים.

אחד פיוניר (גם 150W בערך)

והשני של חברה לא מוכרת. (לא זוכר את הדגם)

ושניהם. יחסית למחיר. ולרכב. וכמובן לשאר האלמנטים ברכב.

נשמעו לא רע בכלל.

הפיוניר ישב ברכב.

אלפיין 9845/ מורל פולס/מגבר 2 ערוצים לקומפוננט.(50W *2) והסאב של הפיוניר.

הרכב היה באלנו סטיישן.

ושמעו ממש יפה. והוא השתלב טוב. והיה מספיק חזק. והוא אפילו הרעיד טיפה את המראה המרכזית.

סך הכול. למי שמחפש סאב קטן. ושישתלב יפה במערכת בסיסית. עם רמקולים רגילים או קומפוננט. זה פתרון מצויין לדעתי.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה לא סבור שסאב של 50RMS זה מזערי מדי ביחס לסה"כ המערכת ויהיה לא מורגש? אני מסכים איתך אולי במצב ששום דבר אחר לא מוגבר באוטו חוץ מסאב ואז אולי איכשהו סבבה אם באמת תשים אותו מתחת למושב או משו כזה.. אבל אולי אני פשוט לא תופס את המטרה שלו..

רותם

פורסם

תשמע. זה לא רק קשור לRMS. יש עוד מספר גורמים בדרך. כמו סוג התיבה? כמה נצילות יש לסאב?

מה גודל האלמנט.? ועוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אבל בכל זאת.. זה כמו שתגיד שנפח מנוע של אוטו זה לא הכל כי יש גם כוחות סוס, ומומנט וכאלה.. זה בין הדברים הראשונים שבודקים שקונים משו שקשור לאודיו ואפילו הראשון

רותם

• תוכן חדש...