Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלי, אתה הרי, מכל האנשים - האחרון שצריך לנסוע עד תל אביב כדי לשמוע את הסאב!

נראה לך הגיוני ששני אנשים יסעו מירושלים עד תל אביב רק כדי להיפגש ולשמוע סאב??? :wink:

סתם, סתם!

בכיף, אני אבוא!...

פאק, אני כבר מתחיל לדאוג שלא פיתחתי ציפיות מטורפות מדי אצל אנשים!

שלא יגידו שסתם זיינתי במוח והבאתי זבל...

..בעצם.... למי איכפת!! אני מרוצה! :twisted: ולא חושב שמישהו יצליח לשכנע אותי אחרת!

תאמין לי... מי הטיפש שאמר לך להביא אותו.. :roll:

(אני חושב שבמפגש הקרוב יש לי הזכות להיות הראשון שהסאב הזה ינדוד לרכב שלו)

ת-ת-ח-ד-ש-!!!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תאמין לי... מי הטיפש שאמר לך להביא אותו.. :roll:

(אני חושב שבמפגש הקרוב יש לי הזכות להיות הראשון שהסאב הזה ינדוד לרכב שלו)

ת-ת-ח-ד-ש-!!!

איתמר.

שמע, את הXLS של זטק שמעתי בכוחות עצמי, וגם תכננתי להביא אחד של זטק...

אבל הקרדיט על העצה ללכת על הפירלס והגרסה החדשה (XXLS), בהחלט שייך לך!

ואני באמת מודה לך מקרב לב, ובכלל לכל מי שהיה לו עצבים לייעץ לי ולענות לי על אין ספור השאלות שלי!

לגבי נדידות של הסאב, אין תכנונים לנדידות של שום סאבים... מטעמי לוגיסטיקה ובטיחות...

ומכיוון שזה לא התיבה שלי ועדיין לא שמתי גריל הגנה על הסאב, אז אתם מתבקשים לנהוג כלפיו בעדינות רבה!

כל מי שירצה לשמוע, אני בהחלט אשמח להשמיע לו אותו! (איתמר, אם תגיע בזמן, זכות הראשונים שייכת לך! :wink:)... אולי קיים סיכוי קטן שאני בכל זאת אצליח לבנות לו תיבה עד אז... ואז בכלל יהיה מצויין!... אבל זה רק אם יסתדר... אז לא לתפוס אותי במילה!

בברכה!

יונתן.

פורסם
תודה רבה לכולם!

זה באמת אחד הסאבים היותר איכותיים שיצא לי לשמוע בזמן האחרון... עכשיו רק צריך גם למצוא מוזיקה שתוכל להדגים את מלוא יכולתיו... (אשמח להמלצות, בנוגע לשירים שיש בהם רצפים של באסים כבדים כדי לבחון את המהירות המקסימלית שלו! :) )

הסאב עדיין לא מכוון למיטבו לפי דעתי, ויש עוד הרבה מה לשפר... (כי בינתיים התיבה לא שלי, ועוד לא עשיתי את כל הכיוונים שאני מתכנן...).

התיבה מתוכננת להיות 25מ"מ עובי בכל הצדדים, ואולי עם קיר כפול מקדימה בשביל להעלים לחלוטין כל זכר לרעידות. החומר - MDF כמובן.

רציתי להזמין תיבה ממישהו מקצועי, אבל אז הסתבר שהוא רצה עליה איזה 600 שקל... וזה, איך לאמר טיפ'לה כבד עלי כרגע! בייחוד בשביל 30 ליטר!

מן הסתם אני מגיע! אני חושב שעד המפגש הקרוב אני לא אספיק לסיים את התיבה ואסתפק בתיבה המושאלת, אבל למפגש הגדול היא כבר תהיה מוכנה, ואולי עם עוד כמה בונוסים.... (יש תוכניות "שמנות" מאוד לאוטו) ;)

אתמול גם קניתי קרוס-אובר אקטיבי דנדש של XETEC, אז אולי אני גם אספיק לכוון את הסט המעפן הקיים שלי כך למצב של חיבור ישיר ל4 ערוצים של המגבר - שישמע יותר איכותי!

תוריד את השיר הזה :

control myself

אני יודע שרשמתי באיחור אבל יש בשיר הזה באס עצבני מאוד שכשאתה שם אותו על סאב אתה יכול רק לשמוע אותו ולא להרגיש אותו..

פורסם

אל תדאג,

ליאור ואני כבר נהיה שם כנראה מ 11 עם קצת משחקים מקדימים... אהה... כיוונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...