פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 948 צפיות
בגלל שהטרד הקודם שלי נהרס בגלל ריב של גורמים כאלה ואחרים אני יפתח בדף חדש וישאל את השאלה שמזמן מסקרנת אותי (ולא, לא הצלחתי למצוא בחיפוש) מה אומרת התצוגה על הקבל, ובשביל מה שמים את התצוגות האלה כמו שיש בתמונה: http://img380.imageshack.us/img380/5825/sq119copy8lm.jpg תודה.
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
במידה ומגבר יורד ל2 אוהם. אם מחברים ליציאה אחת שלו שני רמקולים של 4 אוהם. אז הוא יורד ל2 אוהם בכך בעצם מוציא יותר עוצמה לאותה יציאה? האם אני צודק? ואם לא תתקנו אותי. תודה
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום בעבר שאלתי שאלה בקשר לחיבור שני מגברים אני הולך לעשות את הדבר אבל יש לי עוד כמה שאלות לפני . 1. האם יש מצב שהחוט של ה rmote לא יהיה טוב כדי להפעיל שני מגברים בו זמנית מדבר על 2 מגברים של 2 ערוצים לא מטורפים 2. האם את הארכה (-) אני מחבר באותה נקודה של המגבר הראשון ? או שאני עושה אותו דבר כמו בראשון ארכה לא יותר מחצי מטר ?
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
אני צריך חוות דעת על המגבר Clarion APX1300 מישהו שהתנסה שמע או מכיר .. קישור למגבר: http://www.cardomain.com/item/CLAAPX1300 והאם כדאי להוסיף טיפונת וללכת על המגבר של Power Acoustik A1000DB החברה לא איכותית במיוחד אבל המפרט יפה יותר מאשר הקלאריון. קישור: http://www.cardomain.com/item/POWA1000DB מחפש מגבר איכותי לא אחד שיעשה לי בעיות, אם אפשר עוד המלצות בסביבות ה200 דולר אני יודה לכם מאוד. בתודה רועי. נ.ב במידה ואני בוחר בקלריון אני מתפשר ומחבר את הסאב ב4 אום - 300 רמס
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז קניתי את הרמקול הזה RockfordוP1694Cו עכשיו הרכבתי אותו על האוטו...והרמקול מתחיל לקרטע לי בעוצמה קצת גבוהה.. הרמקול הזה בקושי מוציא באס..משהו יודע מה לעשות? אם אני יחבר מגבר זה ישנה הכל? ואגב הנה זה הרמקול http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=229 ויש לי מגבר לחבר וחיווט והכל פשוט הייתה לי בעיה קטנה אני עובד עלייה... תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ViVo, -
- 1 תגובות
- 873 צפיות
שלום לכולם.. אני החלטתי לשים מערכת באוטו. התקציב שלי הוא 4-5 אלף שקל. המוזיקה שאני אוהב לשמוע זה ראפ, היפ הופ, מוזיקה שחורה קצת טראנסים, וקצת מזרחית(ולא אני לא ערס). אני רוצה מערכת של 4 רמקולים, (2 קדימה, 2 אחורה) סאב, ומגבר (אני מאמין שצריך שתי מגברים אחד לסאב ואחד לרמקולים). וכמובן רדיו דיסק (לא משנה לי דולפינים או לא העיקר האיכות). מאוד חשובה לי האיכות יותר מאשר היופי. אני לא מחפש משהו שיפוצץ לי את האוטו או איזה סאב של 2000W. אני מחפש סאב עד 800W. אם אני לא טועה הרמקולים קדימה שלי הם 4 אינטש. איזה חברה אתם ממליצים לכל דבר? צריך שהכל יהיה אותו חברה בשביל שיהיה איכות טובה? ואם מישהו באמת יכול לתת לי פירוט של המוצרים שאני צריך כולל כל הפרטים ומחיר…
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- 5 תגובות
- 995 צפיות
יש לי מישהו במחיר הזה: אם גם מוכר ככה: כבל RCA 40 ש"ח. חוטים: 100 ש"ח. המחירים האלו סבירים? ובקשר לרדיו דיסק, אין מצב פחות מהמחיר הזה להביא? האחריות של הרדיו דיסק הוא שנה .
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
שלום רב השאלה שלי מה ההבדל בין ההדיוניט deh-7750 ל deh-p770 הטווח מחירים שלהם שונה ב200 שקלים ולא מצאתי שום הבדל טכני ביניהם וגם שני הדגמים דומים אחד לשני כאילו זה אותו דגם.תודה מראש
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איך המגבר הזה של רוקפורד בשביל סאב קיקר L7 ROCKFORD 800.2 כמה הוא ב 2 אום?... הוא יעשה עבודה מצוינת ?... וכמה צריך לעלות יד שניה? יש לי כרגע מונובלוק של קיקר 600.1 ואני מרוצה ממנו חבל על הזמןן הוא יושב על קיקר L7 750RMS פשוט אני מעונין לגוון קצת ואולי המגבר השני יעשה עבודה יותר טובה?.. תודה!
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נניח שיש הונדה האצ'בק והונדה סיווק רגילה ב-2 המכוניות יש רכיבים דומים כולל חיווט דומה ב-2 המכוניות יש את אותו סאב איפה ישמעו יותר חזק את הצליל של הרמקולים ואת הבאס בהאצ'בק או בסדן ?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי רכב פיג'ו 206 במגש מאחורה של הרכב יש רמקולים של 6*9 פיוניר 180 וואט כל אחד... מקדימה אני לא יודע איזה רמקולים כי לא פתחתי את הדלתות אבל שומעים בהם באמת טוב.. רציתי לדעת אם אני רוצה לקנות רמקולים של פיוניר נגיד אלו http://www.audionet.co.il/details.asp?id=549&lead_id=&look= רציתי לדעת אם אני חייב אבל חייב מגבר לרמקולים כדי לשמוע טוב ואם כן אז תנו לי הצעות למגברים נגיד עד 1000 שקל.. אני לא ממש מבין בתחום המערכות אז אני ימשמח להצעות תודה..
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8232939&came=4014 ואם ה300 שקל שווה למגבר הזה? עד כמה הוא זבל? והאם הוא מסוגל להחזיק סאב של 200 RMS?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! היות וכרגע יש שם מכשיר עלוב ביותר שעלה 100 שקל שהוא בעצם רדיו + קסטה אחרי שנגנב לי הKENWOOD אני מעוניין לשים מכשיר חדש ברכב שתומך בMP3. יש לנו( אחי ואני ) בערך 1000 שקל להשקיע ובגלל שאני הרבה זמן כבר לא בשוק (צבא..) אני כבר לא מעודכן רציתי לשאול את דעתכם על המכישירם הבאים: * אני לא צריך הרבה יציאות למגבר כי אני לא הולך לשים שם מגבר - יש 4 רמקולים חביבים מאוד של KENWOOD ששמעתי איתם בסבבה שהיה לי את המכשיר הקודם. Alpine - 9843 http://zap.co.il/model.asp?model_id=130830 Premier - 470 http://zap.co.il/model.asp?model_id=40521 אלו הם שני הפאנלים בהם אני מעוניין אני זוכר שהליין הזה של פיוניר היה…
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי קומפ' מורל פולס 6.5 עכשיו יש לי כמה שאלות, בדפי נתונים שלו מופיע שהוא 120RMS, עכשיו השאלה זה כל הסט 120, כלומר הוופר והטוויטר או רק הוופר לבד הוא 120? כי גם שהסתכלתי בדפי נתונים רק של הרמקול הקואקס. אז מופיע 120RMS.. שאלה נוספת היא שהתקנתי את הקומפ' אז שאלתי את המתקין אם הוא מכוון לי את הקרוס כמו שצריך גם, והוא אמר לי שבדגם הזה זה הגדרות בילט אין שאין מה לכוון בקרוס, אבל הוא לא נראה לי כזה בטוח, אז הוא דיבר אמת או לא? תודה רבה, רותם
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 982 צפיות
אשמח להסבר קצר על ההבדלים בין סדרת הרפרנס לסדרת הקאפה של אינפיניטי. מי נחשב יותר? (אני מדבר על קומפוננטים). עוד שאלה קטנה. הדגם 6500CS - מישהו שמע? מכיר ? יכול לתת המלצות ? תודה לכל מי שיכול לעזור שאולי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
שלום לכולם מעוניין לעשות בנייה מזכוכית..
מאת Guest amirrr- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 994 צפיות
תשמעו לפני כמה חודשים אני ראיתי פה מישהו לא זוכר מי עשה בנייה כזאת שהוא הכניס איכשהו לכיסא האחורי את המגבר ושם מעליו כזאת זכוכית יצא משהו יפה מאוד ואני מזה בא לי לעשות דבר כזה זאת אומרת למה שהתכוונתי זה שאחרי הבניה המגבר יהיה כאילו חלק מהכיסא ולא ישתמש כלל וכלל אפילו סנטי מהבגאז' זאת אומרת שאפשר לרק לראות אותו ולא לגעת בו ושיהיה אפשר לראות אותו ככה כאילו מאחורי זכוכית.. מישהו יודע לעשות דבר כזה?האם צריך לחתוך בפח או שאפשר לעשות את זה בלי לחתוך?
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום חברים. הפעם החלטתי לא לתרגם מאמר, אלא לכתוב אחד בעצמי. בפורום יש לא מעט ויכוחים על איזה מגבר יותר טוב, איזה מגבר יותר חזק, איזה מגבר יותר איכותי, איזה מגבר יותר יפה ואיזה מגבר יכין קפה עם שתיים סוכר. את תחום האודיו ניתן להשוות די בקלות למכוניות. אחד שלא יבין ישאל: "מה ההבדל בין לאדה לרולס-רוייס?" ואז יגיד: "לשתיהן ארבעה גלגלים, מנוע והגה". לנו ברור שלאדה (עם כל הרצון הטוב) לעולם לא תהיה רולס-רוייס וההבדלים בין לאדה לרולס-רוייס הם כמו ההבדלים בין קליפורניה בום לג'נסיס. במאמר הזה אני אנסה קצת להבהיר מהם ההבדלים בין הטאטא ליגואר של המגברים. המאמר לא יעסוק במונחים טכניים מסובכים ולפי דעתי יהיה מצוין גם לחבר'ה המתחילים בתחום וגם לכל מי שכבר למד, לומד ו…
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
מישהו יודע מה הגודל? דודו.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום. טוב אז אם לא שמתם לב, אני במהלך הקמת מערכת חדשה ברכב החדש שלי. הרכב מגיע עם מצבר 62A ולאטרנטור 90A. את האלטרנטור אני משדרג. את המינוס מהמצבר לשאסי כבר שדרגתי. את המינוס מהמנוע לשאסי - שדרגתי. (אם כן, נשאר רק הטיפול באלטרנטור ובחיווט שלו. השאלה שלי היא מה לדעתכם תצורת החיווט הנכונה ביותר לחוטי המתח ברכב. דעתי: + 2G מהמצבר הראשון ל + של השני (שימוקם בתא המטען). בנוסף כבל 8G מה + של המצבר הראשון (כבל קיים - אז העדפתי לא אנתק אותו ואשתמש בו למגבר הרמקולים). מאחור יהיו 2 קבלים של 1F ומצבר (55A לעומת 62A מקדימה -חסרון כלשהו?) מה התצורה הטובה ביותר לחילוק החיווט החל מהכבל 2G שמגיע למטען, לשאר רכיבי המערכת שנמצאים שם? (מצבר, קבלים ומגבר סאבים - שדורש את רוב…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
חשבתי לאחר שאני יביא מגבר רוקפורד להשתמש ברדבוקס לסאב.. ניתן לגשר 4 ערוצים ל1? ואם כן האם מומלץ או שזה מסוכן?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברי הפורום! מה ההבדל בין שלושת הדגמים? Clarion DB346 / DB356mp / DB355mp שלושתם תומכים ב- mp3 והמחירים דומים (בין 675 עד 799) במה עדיף להשקיע ? או שמישהו מכיר משהו אחר עד 800 ¤ ? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Jenek, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מותקן אצלי המגבר של גיביאל וקומפננט דוטק מקדימה עכשיו רציתי להוסיף סאב חשבתי על הסאב של פיניקס גולד Octane ZR 10' � 10d2: 10 inch 4/1 ohm subwoofer � 10d4: 10 inch 8/2 ohm subwoofer העתקתי את זה מהאתר לא הבנתי בדיוק כמה אוהם כל סליל עכשיו אני מתכוון לחבר אותו לגיביאל המפורסם איך בדיוק אני עושה את זה הכוונה לצורת חיבור והאם זה מתאים ? קישור לסאב באתר החברה: http://www.phoenixgold.com/2004/octane-zrspeakers.html בתודה שי.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חיברתי אותו ככה תגידו לי אם חיברתי נכון בגישור למגבר ארבע יציאות http://img415.imageshack.us/my.php?image=12ce.png
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! בחודשיים האחרונים התחלתי ברכישת ציוד אודיו חדש לרכב שלי שכולל: סאב קיקר l7 ומונו של קיקר 1200.1 , כרגע יש לי מגבר של אינפינטי 6 יציאות שמגביר קומפוננט של מוראל(הייבריד),בזמן הקרוב אני מתכנן להחליף את האינפינטי במגבר 4 ערוצים (כנראה קיקר 650.4) לצורך ההתקנה אני גם רוכש ערכת התקנה של סאונדסטרים . עכשיו אני לא יודע איך אני מכניס הכול לתא מטען כך שישאר לי הרבה מקום(מאוד חשוב לי) וכאן אני מבקש את דעתכם. חשבתי בכיוון של פלטה שאליה יורכבו המגברים,קבל,מפצלים ומעליה עוד פלטה אים חלונות פרספקט אולי, כך אני יאבד רק קצת גובה של תא המטען שזה לא ממש משמעותי ורק הסאב יתפוס את נפח התא מטען שזה גם לא משמעותי כי התיבה שלי קטנה! הינה דוגמא, משהו בסגנון הזה: http://www.carsfo…
שאלה בקשר לנמגבר 1 2
מאת bmx- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לדעת כמה דברים לגבי מגבר של חברת prosound 900W.. 4 ערוצים.. שתי מגברים כאלה יכולים להחזיק מערכת של 4 רמקולים וסאב?. הוא מוציא יותר מרדיו דיסק של jvc? בכמה שווה לקנות את המגבר הזה יד שניה?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום! ברכב שלי מותקנת מערכת הכוללת: 1. HU מקורי של הרכב (סיאט) 2. מגבר סוני קטן המאפשר חיבור של יציאת הרמקולים - כל זה מחובר אצלי. לפני כמה ימים בנסיעה פתאום הרדיוק התחיל להיות קטוע, כיביתי לכמה דקות וזה עבר.. אתמול הוא גם השמיע פתאום הקיטועים- ומת! פירקתי עכשיו את המגבר מהרכב, וגיליתי כי הפיוז שעל המגבר (30A) אומנם לא נשרף- אבל הותך! גם חלק מבית הפיוז ניתוך ובקושי הצלחתי להוציא אותו החוצה. בקרוב אגש לפרק את המגבר ולנסות להתקין בית פיוז אחר- בתקווה שבכלל המגבר לא נשרף כולו....... מה אני אמור להבין מהעניין? האם יש עומס רב מידי על המגבר? אשמח לשמוע מכם- מה עלי לעשות בכדי שהדבר לא יקרה שוב... תודה!
-
לאחר כמה חודשים בפורום .. קניתי מערכת קלה... 1 2
מאת Guest amirrr-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז ככה לאחר כמה חודשים פה בפורום והתעניינות וקריאת הרבה מאמרים ושמיעת כמה רמקולים אצל חברים קניתי לי מערכת כדי ליהנות בה.. מערכת קלה כזאת שאשמע פחות או יותר בומים קלים.. וזה לאחר שנגנבה המערכת שהייתה לאחי..(אני ואחי קנינו ביחד את המערכת הזאת.. וגם אם תגידו שלא קניתי ושאני סתם רושם.. אבל אני באמת קניתי אז ככה.. היה בהישג ידי רמקולים 350 וואט של פיוניר ב150 שקל אז קניתי אותם למה לא .. והנה: HU-פיוניר DEMP או DEHP 480...לא זוכר משהו כזה שהרכב יהיה פה אני ארשום שוב..-300 שקל. רמקולים אחוריים - פיוניר 350 וואט-ב150 שקל.! רמקולים קדמיים-את האורגינלים של מזדה.. ומשום מה אני חושב שיש לי איטום ברכב יש לי כזה ניילון על כל הדלת מודבק(הרכב עם אבא שלי יד שנייה.. זאת אומ…
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
אני כנראה הולך לקנות 6*9 של planet audio zr69 ומגבר של platinum audio 4ch... v12 אני רוצה רק לקבל חוות דעת על שתי המוצרים האילה כדי לדעת שאני לא עושה טעות ענקית, תודה לכל מי שמגיב, ומי שסגר לי את השירשור הקודם, שאלה לי אליך. ככה זה בסדר?
הודעה אחרונה מאת Arcanide, -
האם המערכת ברכב תגרום לקצר ברכב?
מאת Guest amirrr- 0 תגובות
- 915 צפיות
למנהלים בבקשה אל תנעלו אם זה לא מספיק טוב תגידו לי בבקשה מה לכתוב.. אז ככה אבא שלי עבר לפני שבועיים למזדה..וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת התקנתי מערכת והיא נגנבה אז כמו שאמרתי קניתי מערכת חדשה אבל לפני קניית המערכת התקנתי רמקולים אחוריים על הרדיו דיסק אז לאחר יומיים התחילה בעיה ברכב החלונות הם אוטומטיים עולים לבד עם נעילת הרכב מאז הם לא עולים וגם הטלפון של הרכב לא מתכבה..עכשיו האם הבעיה קרתה ממני?? אני רוצה לדעת בבקשה.. ובכלל האם הקצר שקרה (לפי מה שנאמר במוסך לאבא שלי..) נובע מין המערכת? אם כן מה עושים ואיך אני מתקן את "כל מה שעשיתי"? הרכב הוא מזדה 323.. שנת 2003 אהה ושכחתי לומר במזדה 323 הכל מאחור הוא פלסטיק(המגש) אז כשהוצאתי אותו יכולתי להתקין רמקולים אחוריים האם …
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
חבר הביא לי סאב 1000W LANZAR הוא לא עובד לי לא יודע למה... האם הוא זקוק ל מגבר מונובלוק או שזה לא קשור? הסאב נראה ללא מכות וללא שריטות כך שאני לא מבין מה הבעיה... יש לי מגבר אחד של WITEC V12 WPA-1275 אבל הסאב לא עבד.... יש לי עוד מגבר של CRUNCH USA DS-1502 300W DRIVE SERIES האם הוא מונובלוק? תעזרו בבקשה.....
הודעה אחרונה מאת gengen,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob