פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
מערכת PIONEER
מאת norosh- 0 תגובות
- 744 צפיות
רכשתי לפני כ5 חודשים מערכת פיונייר מורכבת מ- 2 רמקולים 350 WATT (פיוניר) TYPE PIONEER 6800 סאב PIONEER 1000 WATT מגבר STING 4 ערוצים 1200WATT הבעיה שלי היא במגבר שהוא עובד שעתים בערך ואחרי זה הוא פתאום נפסק .. חזרתי למקום הקנייה .. הוא אמר לי שהוא מוכן לזכות אותי על המגבר הישן ואני יכול לכנות אחד חדש עכשיו אני רוצה לשמוע המלצתכם לי .. במידה ורציתי לשנות .. כמה צריך לזקות אותי ?.. ומה הוא המגבר הרצוי למערכת כזו?? האם אני צריך למונופלוק בנוסף למערכת שיפתח לי את הסאב ? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת norosh, -
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לבעלי מגברי הJL היום ניסיתי בפעם הראשונה לראות אך המגבר עובד כדי לא לעבוד הרבה חיברתי פלוס למצבר ומינוס למצבר (המגבר היה על המנוע) לקחתי חוט דק וחיברתי בין הפלוס לבין הרמוט והמגבר נדלק הנורה הירוקה דולקת אבל יחד איתה נדלקת הנורה הצהובה שאומרת התנגדות נמוכה ברמקולים אבל הרמקולים לא מחוברים.... מה עושים? קרה למישהו?
הודעה אחרונה מאת speedman, -
- 1 תגובות
- 967 צפיות
שלום רציתי לדעת אם המונובלוק של JBL סדרת GTO601.1 הוא מגבר טוב וחזק?? ואם הוא מתחמם ומה המחיר שלו??
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני חדש בפורום ויש לי שאלה הזמנתי מונובלוק של קיקר 600rms ושתי סאבים של קיקר comp vr האם המונובלוק הזה מספיק חזק כדי שיפתח את הסאבים??
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
האם הם יותר טובים כשיש הרבה צרכנים(כי קראתי שהם לא אוהבים הרבה צרכנים)? האם יש להם סוגים שונים של זמני פריקה?(לשעה)
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעתך נערכה, אנא חשוב על כותרת יותר הגיונית.
מתוך 100 נקודות מקסימאליות: 1. ירוסלב גולדמן- 79 (קיט דיינמאט תא מטען). 2. שמעון גולד- 73 (קיט דיינמאט דלתות). 3. ארקאדי סידלבסקי- 71 (קיט דיינמאט רמקולים). 4. איתי פרג'ון- 70. 5. יריב ריינזלבר- 69. 5. יונתן גוטמן- 69. 6. רזי הנדל- 68. 6. סימון אלישקוב- 68. 7. ולנטין מובסיק- 66. 8. איתמר ורהפטיג- 62. 9. אבי בישלה- 61. 10. רון בר- 59. 11. צחי עובד- 57. 12. דקל נ.- 56. 13. רותם סרור- 48. 13. ליאור שוורץ- 48. 14. דניאל יחביץ- 46. 15. אדי גכט- 44. 16. אריק בנגייב- 43.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כמו שאמרתי אני צריך לבחור מפסק חצי אוטומט למערכת. המפסק יישב מייד אחרי המצבר על כבל 2 גייג'. הכבל יפעיל מגבר קיקר 1200.1 וסבאב L7 באוהם 1. למגבר השני 4 ערוצים יש חיווט נפרד ולא קשור כלל לנוכחי. לפי דעתי מפסק 120A יספיק, מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה.. הרדיו דיסק נדלק.. אבל המגברים לא.. בדקתי פיוזים של המגברים והם לא שרופים בדקתי פיוזים של הכבלי פלוס מהמצבר וגם הם אינם שרופים.. מה יכולה להיות הבעיה?.. המנורה של המגברים גם היא לא נדלקת ככה שהמגבר לא עובד וגם הוא לא בהפסקה כי אם כן הייתה נדלקת לי מנורה אדומה במגבר והכל מחובר כמו שצריך.. זה קרה לי ביום שישי יש למישהו אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה?.. תודה מראש לכל אלו שיוכלו לעזור.. לילה טוב
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
שלום יש לי תיבה אטומה בנפח של 43-45 ליטר ואני רוצה עכשיו לקנות את הקיקר קומפ 400 רמס אני רוצה לדעת איך הסאב יגיב לתיבה הזאת (מבחינת הגברה אין בעיה )אני מחפש באס חזק אבל לא נמרח (נקודתי) ... הצעות נוספות לתיבות יתקבלו בברכה במיוחד מאנשים עם ניסיון עם הסאב
הודעה אחרונה מאת Bahoon_626, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איזה מגבר יוכל להוציא מהסאב הזה את הכי הרבה תועלת ומה הנתונים שלו בתאכלס..... זה סאב שנחשב spl או sq ורציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
SQ
מאת Bahoon_626- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 878 צפיות
רציתי לדעת איך בדקו את הSQ ברכבים בתחרות??
הודעה אחרונה מאת Bahoon_626, -
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
Lanzar Max12 VS Pionner 306C דילמה די קשה, המגבר BOSS C650 ( מקורי של בוס לא כל החיקויים למיניהם) מוציא בגישור 500 וואט נקי וכ 200 וואט RMS. על המגבר יושבים כבר מקדימה קומפ' PULSE 5.25. עכשיו אני בדילמה קשה לגבי בחירת סאב, שאלתי כבר אנשים והדעות די חלוקות. אני מחפש סאב חזק אבל מדוייק שלא ימרח לי יותר מדי ויהרוס שירים. בינתיים אני יותר נוטה לכיוונו של ה LANZAR MAX12. תודה מראש, אשמח לשמוע דעות ותגובות של אנשים!
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר שבניתי את הפודים לטוייטרים החלטתי לנסות ליצור פנל חדש לדלתות זאת אומרת להעיף את הקרטון המצועצע ולעשות "דלת חדשה" אשר תכלול בתוכה מעיין תיבה אטומה עבור המיד שאלתי היא האפ מישהו יכול לשער את כמות חומר הגלם שאני צריך מאחר ואני כל הזמן מבזבז לשווא חומר לא מבקש כמות מדויקת כי אין דבר כזה אבל בכל זאת תודה לעונים נץב חשבתי על 2.5 3 קילו פוליאסטר עבור 3 שכבות של סיבי פיבר לכל דלת דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Uber Scorpion, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים אני מחפש סאב 12" ללא תיבה איכותי ולא מחברות לא מוכרות חדש או משומש כרגע יש לי סאב בזוקה 12" של MAC AUDIO שלדעתי מאוד איכותי ויש לי עוד סאב חדש 12" של PURE ACUSTIC שקוף עם ניאון שלא היה בשימוש ברכב בשל איכותו הירודה! אני חושב להוציא אותו מהתיבה כי היא מאוד איכותית ובנויה טוב רק שחבל שחברה כזאת תייצר תיבה איכותית וסאב שלא ברמה! אם יש לכם הצעות לסאב טוב ואיכותי חדש או משומש בתקציב של עד 500 ש"ח תודה
הודעה אחרונה מאת scr, -
המוסיקה מפסיקה לפעמים לשנייה וחוזרת חשבתי אולי שהמגבר נכנס להגנה אבל לא נראה לי כי זה קורה לי גם בוולייום נמוך ממה זה נובע?
הודעה אחרונה מאת golf v6, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחרי שספגתי ביקורות (אני חייב לציין שביקורות בונות ולא "חותכות") החלטתי שאני צריך ליישם את הלקחים-שזה אומר פודים חדשים לטוויטרים,איטום דלתות מאסיבי וחיבור בין הפוד של הרמקול לנפח של הדלת. הבנתי כבר שאני צריך להוריד את הגובה של הטוויטר ולבנות פוד חדש על מנת להשיג זוית טובה יותר,אבל פה אני נכנס לדילמה,לגבי הגובה אין לי ספק איפה למקם,לגבי הזוית הרבה המליצו OFF AXIS למרות שמדובר בMT22 שלפי דעתי כל הגדולה שלו היא בON AXIS כלומר היכולת שלו לנגן בצורה כזו ולא להיות צורם ומציק. שמעתי אותו אצל ניר על ON ואהבתי,שמעתי אצל רומן על OFF והיה נשמע אנמי (אולי בגלל שהוא השיק אותו כמעט לגמרי). עכשיו עד כמה שהבנתי אם יש אופציה לON והיא נשמעת טוב זה עדיף בהרבה על OFF בגלל שסך הכל כשרמקול ב…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לציין שאני לא מומחה לחמשל או לאלקטרוניקה ואודיו ולכן קח פעלתי. גם התיאורים הבאים שאני אתן הם יהיו לפי מיטב הבנתי ויש מצב שבגלל הבורות שלי הנושא חלקם לא יהיו מדויקים או נכונים - אז אתם מוזמנים לתקן. ביום חמישי (שבוע שעבר) פירתי את הבניה שיש לי בבאגז' (סאב ומגבר מונו) מכייון שלא הייתה לי גישה לבניה ולא היה בכוחי לפרק את כל הפלסטיקה באוטו חתכתי 3 חוטים שהיו מחוברים למגבר. 1. חוט אדום עבה (מעריך שזה חוט החשמל) 2. חוט תכלת דק (שליטה של ה-HU) 3. חוט כחול עבה (חיבור האודיו עצמו) ככה, לגבי החוט האדום והתכלת אני יודע שאין בעיה לחבר אותם כמו שהם - מקסימום הלחמה, והכל כמו חדש. הבעיה שלי היא עם החוט הכחול העבה. בתוכנו היו 4 חוטים צ…
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 936 צפיות
אוקי אז ככה יש לי באוטו סאב אחד 2 רמקולים פיוניר מאחורה קומפוננטים ופאנל. וכאן מתחילה הבעייה הכל פועל לי על מגבר אחד של 1200 וואט של דראגון מי שמכיר חמש יציאות. הכל סבבה פיתאום בזמן האחרון הוא היתחיל להיתחמם וליששרוף תפיוזים שלו ממש כל כמה ימים העיניין, הוא שהיא עבדה מצויין שלוש חודשים וזה הכל קרה לי בשבועיים האחרונים. השאלה שלי היא כזאת: אולי יש קצר או שמה המגבר נהרס כי הכל עובד עליו או שאני צריך לשים מגבר נוסף קטן ואוא קבל ואם כן למה כי היא עבדה מעולה עד ליפני שבועיים. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת zolol, -
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
שלום, אני מחפש מגבר של מק אודיו את הZ4200, שלו רשם באחד הת'רדים שפתחתי שאפשר למצוא אותו בטווח מחירים של בין 1100 ל1500, אני חיפשתי וחיפשתי ואני מוצא אותו ב1500 +, מישהו יודע אולי איפה אני אוכל למצוא אותו ביותר זול? תודה, רותם
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חבר'ה יש לי בעיה שאחרי כל פעם שאני מוציא את הפאנל של המכשיר אחרי שאני מפסיק לישומוע ובפעם הבאה שאני מחזיר אותו הדיסק מתחיל לנגן מההתחלה ולא מהמקום שעצרתי בו בפעם הראשונה. אולי יש איזשהיא אפשרות שאפשר לבטל או משהו כזה ואולי זה תקלה... עברתי על כל הספר של המכשיר ולא מצאתי משהו שיעזור לי. המכשיר הוא 6850 והזכירכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 0 תגובות
- 720 צפיות
1.רדיו דיסק פיוניר דגם:DEH 30MP במחיר 750ש"ח (כן כן חדש אם אחריות מספק פיוניר) 2.מגבר של AUDIO PIPE דגם GM-8400 250*4CH או האם יש לכם המלצה למגבר אחר ? כרגע מורכבים רק רמקולים של בלאוקפונט 80RMS ניראה לי. מצורפת תמונה של המגבר!
הודעה אחרונה מאת BOGO, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
מה עדיף DEHP6750MP Pioneer או DEHP6700 Pioneer מה עדיף ומה ההבדל בינהם ? תודה..
הודעה אחרונה מאת avimaor15, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום הלכתי להביא את הסאב, ראיתי מידות בספר אך לא ממש הבנתי, אבל אני אסתדר עם זה, רק מאיזה חומר כדאי לי לבנות את התיבה? קראתי שהתיבות עשויות מחובר שנקרא MDF, מה הוא החומר הזה ומאיפה ניתן להשיגו? האם אפשר להשתמש בדיקט רגיל ? אם כן באיזה עובי? דבר נוסף, המתקין המחנות ראה את הקומפ' מורכב אצלי באוטו וראה שהוא לא אטום לגמרי, אני ידעתי זאת אבל חשבתי שצריך לעשות בנייה מסויימת על מנת לאטום את זה והוא אומר לי שאפשר לשים סיליקון על מנת לאטום את הרווח? האם זה נכון? אם כן, למה לשים לב כאשר שמים סיליקון? לא לפגוע במגנט או משהו כזה? תודה רבה מראש!!
הודעה אחרונה מאת D.J MOR AVNER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מצורפות כאן כמה וכמה תמונות מהתחרות, אתם מוזמנים להוסיף את התמונות שלכם. איציק.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 913 צפיות
יש לי את המגבר הזה: http://ampguts.realmofexcursion.com/Rockford_Fosgate_4.6x/ חיברתי את הקומפוננט בגישור כמו שצריך(+של ערוץ אחד ל- של הערוץ הצמוד לו ככה פעמיים) והרמקולים עובדים אך אין הבדל בעוצמה.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המחיר באתר הנ"ל הוא ליחיד או לזוג? http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=7846614.20086&pid=1151 אותה שאלה בנוגע לה: http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=7846614.20086&pid=1165 תודה מראש.. מנואל..
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר בחינת כלל ההמלצות שקיבלתי מחברי הפורום היקרים רכשתי סוף סוף את האביזרים והתקנתי אותם ברכב, בסופו של דבר נבחרו הפריטים: ר"ד pioneer 6750 , קומפוננט קדמי - דוטק, מגבר (או ליתר דיוק "מגברון") 4 ערוצים 400W של clarion ורמקולים אחוריים 6X9 460W של Pioneer. כרגע אני במנוחה כלכלית לאחר שהרכב עלה לי יותר מ-20K בשבוע האחרון (לא כולל הקנייה) אך בתכנון בעתיד אולי איזה מונובלוק וסאב קטן. שוב אני רוצה להודות לכל אשר הכווינו אותי ונתנו עיצות מועילות.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בהזדמנות זו שאני ממקם את הטוויטרים מחדש החלטתי לתת למיד שלי שותף ברמתו ואף יותר,מורל סופרימו,בגלל שאצלי הטוויטר לוקח תפקיד הכי מרכזי בצליל (מבחינתי). ראיתי שיש שתי סוגים אם אפשר להסביר לי מה ההבדלים בניהם ואיזה מבניהם עדיף לON AXIS?
הודעה אחרונה מאת Uber Scorpion, -
- 0 תגובות
- 756 צפיות
שלום, יש לי פיוניר 7650, עכשיו יש שם פונק' SFEQ ממה שקראתי במדריך של המכשיר וממשחקים במכשיר אז זה איזשהי קביעה של הבמה? משו כזה.. עכשיו רציתי לשאול 2 שאלות בעיקרון: 1. מזה ה SFEQ הזה? 2. אפשר איכשהו לשלוט על רמקולים אחוריים בנפרד מהקדמיים? לדוגמה לחתוך להם תדרים בנפרד וכאלה או לא? כי אני רוצה להביא אחוריים ושינגנו רק תנמוכים, זה בינתיים עד שיבוא הסאב חח כי פשוט אבא שלי קנה רמקולים אז חשבתי לקחת את הישנים המעפנים שלו וקצת שיתנו באס, וגם בכללי לדעת אם אפשר לעשות כזה דבר למרות שאני חושב שבסוף אני לא ארכיב תרמקולים שלו כי חבל לקלקל תאיכות שלי חח =] תודה רותם
הודעה אחרונה מאת rreiss,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,046 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- fishmanl
- איתי29
- פריג'י
- דניאל1983
- NickName1
- גולדן191
- אריאלחדד
- davemustaine87
- shlomiko
- itaysamurai
- amlh