פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה להביא לו מערכת חמודה לרכב (FOCUS). הוא מעוניין בסאב (ללא תיבה, נבנה אותה בארץ) איכותי בעיקרון לא צריך הרבה עוצמה. סט קומפוננט חביב, מגבר לסאב ומגבר לסט. את הר"ד הוא יקנה בארץ. הוא רוצה לצאת בכללי בהשקעה של גג 600-800$ על כל העניין הזה. יש לכם המלצות מיוחדות לחלקים? הוא נמצא בניו יורק. תודה.
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תגידו לי בבקשה מה דעתכם על המגבר הזה , הוא 6 ערוצים .
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חבר'ס. נכנסתי היום לזאפ ובמקרה נתקלתי במגברים של חברת מקרום. מקרום היא אחת מאותן חברות אודיו טובות-אך-לא-מוכרות (ע"ע זטק) שקיימת בעולם כבר למעלה מ 20 שנים. בעבר מורל הייתה מייצרת להם רמקולים - דבר המעיד על הסטנדרטים של החברה. גם בפורומים בחו"ל נתקלתי בחוות דעת חיוביות על המגברים שלהם. נראה שהמגברים הנמצאים בזאפ מתומחרים במחירים סבירים - אני מציע שכל המתלבט ברכישת מגבר בעתיד ישקול את החברה הזאת. למען הסר ספק - אין לי שום קשר לחברה \ יבואן \ וואטאבר. אני כותב את זה רק כדי ליידע את חברי הפורום. איתמר.
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה דגם יותר טוב??? Hifonics ZX4400 או Hifonics TXI-4406 הודעתך נערכה, אנא הקפד על גופן אחיד ונקה את מקלדתך, נראה שהמקשים נתקעים לך.
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 0 תגובות
- 905 צפיות
**תוכן ההודעה נמחק, קרא את כללי הפורום**
הודעה אחרונה מאת Jenny bushinsky, -
- 0 תגובות
- 816 צפיות
מצאתי מישו מוכר יד שניה סאב פיוניר 400 וואט RMS C305 (דגם).. מהפורום אגב עכשיו אני רוצה להבין, נגיד אני קונה מגבר 4 ערוצים.. כל ערוץ 100 וואט RMS אז אם אני מחבר 2 ערוצים לסאב, יוצא שהסאב מקבל כולה 200 וואט מה400 שיכול להפיק. ז"א שאני צריך מגבר שיוציא יותר כוח מכל ערוץ, או שלחבר 4 ערוצים לסאב.. הבנתי נכון?.. עריכה: אנא הקפד על כותרת עניינית והשתדל לשמור על שרשור אחד פעיל ולא שלושה.
הודעה אחרונה מאת vic89, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 965 צפיות
שלום אני לא מבין גדול באודיו אבל יש לי יש מינימלי. ויש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לאתר.! כפי שרשמתי כשהמנוע מותע איכות הקול נפגעת בוויליום גבוהה. ושהמנוע לא מותנע כלומר שאני על סוויץ אני מגביר ואין רעשים (אני קורא לרעשים פליצות ככה זה נשמע לי). המערכת היא פילוט אפילו לא MP3 משו פשוט ביותר רמקוים של פיונר 100 W 4 אום 4 אינצ'. מערכת פשוטה לשמיעה ליום ליום לא מפוצצת. אז רציתי לדעת אם תוכלו לאתר לי את הבעיה למרות שזה קשה מול המחשב כי אני ממש לא רוצה ללכת למתקין שיקח לי כסף על חיבור חוט רופף. תודה טהר
הודעה אחרונה מאת green monster, -
מיפגש צפון 16.6 1 2
מאת Eddy- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לכול חברי הפורום שלום אחרי מיספר טלפונים ותיאום עם וותיקי מיפגשי הצפון הוחלט לעשות מיפגש בתאריך ה16.6.06 יום שישי בשעה 15:30,המיפגש יתקיים במיתחם שופרסל(יוניברס קלאב לשעבר) תל חנן/נשר. אתם מוזמנים להגיעה בהמוניכם ולהתכבד בנרגילות וכיבוד קל. מי שמעוניין להגיעה מהמרכז נא להיתקשר לטלפון שלי 0545319126 ולקבל הדרכה למקום. אל תישכחו להתפקד בתרד!!! למנהלי הפורום היקרים נא בבקשה להדביק את ההודעה שכולם יראו. תודה לכולם ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מערכת שכוללת HU- של JVC שעולה בסביבות ה1000 שקל חדשה. רמקולים של פיוניר קדמיים 80 RMS 6X9 של בושמאן 220 RMS לרמקול עכשיו 2 שאלות דבר ראשון יש לי 2 מגברים יושבים מאחורה עדיין לא מורכבים שניהם של RED SOUND אחד מהם 2 ערוצים 800 W והשני 2 ערוצים 450 W ואני רוצה לקנות סאב, השאלה היא האם לקנות גם סאב של בושמאן 270 RMS או עדיף פיוניר משומש? וכמה צריך לעלות הערכה של חיבור המערכת למגברים? (הכבלים,ערכה פשוטה אני מחפש) נ.ב אני דיי מרוצה מהמערכת, אפילו כשהיא לא מחוברת למגבר. יש לי אוטו סופר קטן אז לא צריך משהו מפלצתי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת aviii, -
- 3 תגובות
- 892 צפיות
אני מעוניין לקנות את המגבר שבמבצע של אוטופרט האם הוא יהיה יותר טוב מאשר שני המגברים שלי של בוס סדרת כאוס סי 350 כל אחד 2 יציאות 600 וואט? תודה
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצאתי סאב + תיבה של EXPLOSION כתוב 1000 וואט ב500 ש"ח +-..... נשמע טוב, לא?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
שלום מכיוון שאת הסט של מורל הייבריד אני מעביר לרכב השני, אני אזדקק להמלצה שלכם לסטים איכותיים SQ. התווח כמו שרשמתי נע בין ארבע לחמש אלף ש"ח אם אפשרות להתגמש קצת. החברות שאני בוחן: 1. FOCAL K3P 2. JL AUDIO (אין לי דגם) 3. ETON Discovery D 160 SQ 4. APLINE סדרת R 4. לא מעוניין במורל אלייט הסט יישב על ALPINE F545 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי קבל ברכב 2F ועדיין שאני מגביר את הווליום אז האורות הראשיים מהבהבים, מה הפתרון לזה?? ויש לי שתי מגברים ברכב
הודעה אחרונה מאת Bahoon_626, -
מעבדת תיקון
מאת golf v6-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו מכיר מעבדת תיקון טובה באזור תל אביב? לתיקון מגברים.
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מישהו מכיר תיקן היה אצלו ?.... וגם אם אפשר המלצה על מעבדות באזור פ"ת...
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
קניתי מערכת של MXI ואם רק ידעתי על קיום הפורום האדיר הזה הייתי שואל לפני הקנייה. אני ממש בספקות לגבי המכשיר מפני שיש בו את כל האפשרויות (קריאת MP3, כרטיס זיכרון ו USB) אבל המחיר מאוד נמוך - 480 שקל. הנתונים שלו מאוד טובים: 55 על 4 ערוצים, 3 שנים אחריות וכל האופציות שציינתי למעלה. הנה הקישור למערכת: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=6314152 הסיבה היחידה שקניתי את המערכת היא שיש אותה לחבר שלי כבר חצי שנה והוא מרוצה עד הגג! שאלתי אליכם היא האם למישהו יש נסיון איתה? איך היא? (המערכת כמובן )
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איזה חברה נחשבת לחברה הכי טובה לייצור HU ? זאת שאלה שאני שואל את עצמי מלא זמן כבר מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר'ה יש לי בעיה ברכב .. כשהאוטו כבוי ואני מפעיל את הרמקולים ומגביר קצת, ישר מתנתקת המערכת והיא נדלקת אחרי כמה שניות שוב.. כשהאוטו מונע, אפשר להגביר יותר את הסאונד, אבל כש4 הרמקולים עובדים ביחד ומגבירים יותר מדי זה מתנתק. כשאני מדליק רק 2 רמקולים (או אחוריים או קדמיים) אפשר להפציץ בלי שהמערכת תתנתק.. עכשיו אני לא יודע במה נמצאת הבעיה, ולא יודע אם שווה לקנות סאב אם תהיה לי את הבעיה הזאת תמיד..
הודעה אחרונה מאת אוריוןH2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, תהיתי אם מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא... http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=sps171a&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290# הצליל האהוב עליי זה בסופו של דבר צליל שמופק מהרמקולים של מוראל... הבעיה עם הסטים שלהם היא ההגברה המסיבית שהם צורכים -אני מעוניין להשאר במגבלות ההגברה המינימלית... מישהו מכיר את אופי הצליל של הסט הזה, האם הוא מפורט, האם המיד-באס שלו שווה משהו, דיוק טונאלי? מבחינת מחיר הוא לא הכי זול אבל הוא גם ממש לא יקר ומבחינת המותג זה אלפיין - אני מצפה שהוא יהיה לפחות מכובד - לא?!?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
אלפין 9853 בן ח3 חודשים כמו חדש הכל תקין פרטים : http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CDA9853&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172 מחיר 1600 סופי להתקשרות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת r0ny01, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 817 צפיות
שלום לכולם. עלתה לי שאלה בראש והייתי חייב לשאול אותה. נגיד יש לי זוג קומפונטט שהוא מוצהר 150 RMS ,וההגברה שלי לסט היא JBL שנותן 100 RMS . ויש אפשרות לעשות גישור לסט ואז הוא יקבל 300 RMS כול רמקול , לפי מה שהבנתי שאני יגביר במצב הרגיל את הסט אז מכוון שהמגבר חלש מהסט יהיה עיוותים . ואם אני מגביר את הסט עם שתי גישורים ואני מכוון בצורה נכונה אז לא יהיו עיוותים בגלל שהרמקולים יקבלו הגברה בריאה יותר? תודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
Blaupunkt איך החברה? 1 2
מאת H.C.B-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
Blaupunkt איך החברה מבחינת מוצרים? נחשבת לחברה טובה?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
איך אפשר לדעת לאיזה תדר תיבה מסויימת בנויה? מה משפיע על זה? יצא לי לשמוע לא מעט דיבורים בנושא בעיקר מאנשים שבונים תיבות לתחרויות SPL תודה
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
- 1 תגובות
- 890 צפיות
Rockford Punch 1000 watt , הוא סאב וופרחזק? וכמה RMS הוא, מישהו יודע? מוציא מדוייק? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מגבר 4 יציאות איכותי BLAUPUNKT BGA 450 במחיר מדהים של 775 ש"ח! צליל מוזיקאלי, טבעי ומפורט אפשרות הפעלה וגישור: 4/3/2 ערוצים הספק RMS ב- 4 אום: 4X50W או 2X160W קרוסאובר משתנה: Low-pass 40-450 Hz/High-pass 65-450 Hz הדגשת בס משתנה: 0/18 dB רגישות כניסה: 8V מתאים למכשירים עם יציאת קדם מגבר עד 8V. שנתיים אחריות מלאות מידות קומפקטיות: W x H x D): 322 x 49,5 x 232 mm) המחיר כולל מע"מ ואינו כולל התקנה. http://www.blaupunkt.co.uk/7607792101_main.asp לקבלת פרטים על מתקינים באזור מגוריך צלצל 052-6444406, 052-2952410 אוטופרט בע"מ, היצירה 5 קריית אריה, פתח תקווה, טל': 03-9232390
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני שמישהו שיחק לי בכיוון במגבר הבאס היה יותר קצר והתאים לי בול לטראנסים וכאלה.. עם איזה כיוון אני יכול לשלוט על זה? ומה הכיוונים האידיאלים?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן.. המכשיר הגיע עם תדרים של ארצות הברית וחבר שלי הטמבל זרק את כל החוברות... מישהו יכול להדריך אותי או לתת לי לינק או משהו איך אני משנה לרדיו אירופאי?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בנאדם מציע לי את הרדיו דיסק ב1400 שקל מצב טוב...שווה?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך המגבר של ROCKFORD מדגם P4004??? ואם שווה לקנות אותו חדש ב 1300???
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חוות דעת מקצועית בבקשה אני מעוניין לקנות רמקולים קדמיים לרכב פיג'ו 306 סט רמקולים קומפוננט לרכב - גודל: 5.25 אינטש - דגם חדש ויוקרתי! - הסט כולל 2 וופרים מידים - זוג טוויטרים (כולל זויות) - זוג קרוס אוברים - 110 וואט RMS - התנגדות: 4OHAM vcb,h - טווח תדרים: 45-22000 ואני לא בטוח אם המקום של הרמקולים שיש באוטו זה 4 אינטז אולי מישהו יודע שיגיד לי אם אני צודק צריך לברר אם זה נכון בבקשה תגידו לי מה אתם אומרים על הרמקולים האלה אם שווה לבזבז תכסף עליהם כי אני טיפה לחוץ בכסף ואני לא יכול להרשות לעצמי משהו יקר תודה רבה מקס
הודעה אחרונה מאת atmosphere,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,046 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- fishmanl
- איתי29
- פריג'י
- דניאל1983
- NickName1
- גולדן191
- אריאלחדד
- davemustaine87
- shlomiko
- itaysamurai
- amlh