Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Blaupunkt איך החברה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה מצויינת!!

יש לי את הדגם המתקדם שלהם "מונוטורי MP35", מרוצה עד הגג.

אם אני לא טועה לאבא שלי יש גם את הפאנל הזה..

וגם מגבר שלהם..

פורסם

מתקין שאני מכיר אמר לי שבאיזה מפגש שהוא היה בו הציגו להם דגמים חדשים של מגברים והשם שהיה הכי מדובר היה Blaupunkt. וששווה לחכות לדגמים החדשים כי יש להם מגברים מאד חזקים ובמחירים מאד נמוכים יחסית..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אתם יודעים מה פירוש השם?

נקודה כחולה בגרמנית. (בלאו - כחול, פונקט - נקודה). כמו הסמל שלהם.

חברה מצויינת, אבל בארץ ההצלחה שלה היא בגלים... תלוי עד כמה דוחפים אותה.

זה לא פיוניר עם דולפינים שתמיד יחפשו, ואם היבואן דוחף (פעם נמכרו בכמויות ונמסרו כמעט עם כל VW חדשה) אז זה הולך טוב ואם לא אז לא כ"כ...

עכשיו אחרי שגילית שלאבא שלך יש מגבר ורדיו טוב תבדוק איזה רמקולים יש לו.... (קליפורניה בום?)

פורסם
אתם יודעים מה פירוש השם?

נקודה כחולה בגרמנית. (בלאו - כחול, פונקט - נקודה). כמו הסמל שלהם.

חברה מצויינת, אבל בארץ ההצלחה שלה היא בגלים... תלוי עד כמה דוחפים אותה.

זה לא פיוניר עם דולפינים שתמיד יחפשו, ואם היבואן דוחף (פעם נמכרו בכמויות ונמסרו כמעט עם כל VW חדשה) אז זה הולך טוב ואם לא אז לא כ"כ...

עכשיו אחרי שגילית שלאבא שלך יש מגבר ורדיו טוב תבדוק איזה רמקולים יש לו.... (קליפורניה בום?)

אבא שלי השקיע במערכת בסביבות ה4 אלף שקל..

אני בטוח שיש לו גם רמקולים טובים כי לפי מה ששמעתי..שומעים יפה..

אני יבדוק ת'חברה של הרמקולים מחר..יותר נכון את כל המפרט..

פורסם

אני מנוע מלתת את דעתי על בלאונפונקט היום (מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע מה עבר עליה בשנים האחרונות) אך בעברה היא היתה חברה גרמנית מצויינת. היה לי רסיבר בייתי ישן שלהם ועד היום הוא עובד בבית של מישהו.

לפני שנתיים חבר שלי רכש מסאונד-FX בפ"ת (ז"ל) מכשיר בלאופונקט פשוט ועד היום הוא עובד מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...