Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Blaupunkt איך החברה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי רדיו דיסק שלהם והייתי ממש מרוצה

הוא שירת אותי למעלה משנה והיה עם 0 תקלות

היה נוח לשימוש וכל הדברים האלה

לא יפה במיוחד אבל לא כולם מחפשים את זה

דעה אישית

ממליץ על החברה

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

חברה ממש טובה ואיכותית אני גם ממליץ בעיקר בתחום הרדיו דיסק וגם מגברים שלהם טובים מאד כמו הGTA450

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

כן באמת הרדיו דיסקים שלהם לא יפים..

לאבא שלי יש פאנל שלהם ונראה לי גם מגבר..

מעניין אותי האיכות של המוצרים שיש לאבא שלי במערכת ברכב..

פורסם

יש לי מערכת של החברה הזאת..

דגם ברמודה..

נראית על הפנים ..כמו השם..

אבל לא עושה בעיות, לא קופצת ועובדת אחלה..

פורסם

כמו כל חברה אחרת יש לה דגמים ברמה גבוה , ורמה נמוכה . במחירים של המכשירים המתקדמים שלהם אפשר כבר

להביא מכשירים מתקדמים של קלריון \ אלפייין \ פיוניר וכו ולכן הם לא נפוצים כל כך , מולם המכשירים הבסיסיים שלהם

אחלה של מכשירים , אם אתה מחפש מכשיר פשוט , שווה לך להסתכל על המכשירים שלהם (יחד עם JVC ופנסוניק).

פורסם
כמו כל חברה אחרת יש לה דגמים ברמה גבוה , ורמה נמוכה . במחירים של המכשירים המתקדמים שלהם אפשר כבר

להביא מכשירים מתקדמים של קלריון \ אלפייין \ פיוניר וכו ולכן הם לא נפוצים כל כך , מולם המכשירים הבסיסיים שלהם

אחלה של מכשירים , אם אתה מחפש מכשיר פשוט , שווה לך להסתכל על המכשירים שלהם (יחד עם JVC ופנסוניק).

תודה עכשיו הבנתי למה לא ממליצים עליהם..
פורסם
אני אוהב את העיצוב

המחיר שלו לא יהיה פחות מ 3000 אלף ובכסף הזה קשה לקנות בלאופונקט ולא אלפיין או פיונר

שתבינו שברמות הגבוהות של המכשירים

בלאופונקט לא נופל מפיוניר או אלפיין

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לי יש בעד ונגד.

לשני חברים יש מכשירים פשוטים שלהם. עובדים טוב. ואחד בן יותר משנה. והשני בן יותר מ 3.

אבל. היה לחבר מכשיר (שעלה בערך 1200 שקל) בן שנה וחצי. והמסך נהיה שחור. ולא רואים כלום.

אחרי כמה חודשים הוא גם הפסיק לקרוא דיסקים. מכשיר בן פחות משנתיים.

והוא השתמש בו 3 פעמים בשבוע. (חמישי, שישי שבת) כל שאר השבוע. האוטו היה בבית בחניה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חברה מצויינת!!

יש לי את הדגם המתקדם שלהם "מונוטורי MP35", מרוצה עד הגג.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...