פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 993 צפיות
מה קורה חברה איך היה יש תמונות? דפקו לי מגן בבית ספר לא יכולתי להגיעה לעזעזל איתם אפשר לדעת מי זכה באיזו תחרות?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
האם מערכת HU על 50 ואט ליציאה תחזיק ת 6X9 של קנוואד
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש את הסאב פיניקס גולד סדרת אוקטן ZR שני סלילים של 4 אום 10 אינצ'. הכי חשוב לי - מחיר טוב ! המלצה לחנות אמינה, בבקשה לא על פומפה. באזור המרכז, תודה !
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
ככה יש לי פיונר 7750 והיו בו דולפינים קשניתי אותו הם שחו להם כזה בחביבות על המסך עכשיו החלפתי לפני איזה שבועיים למשהו אחר כזה מן גלים והיום רציתי ליראות מה קורה עם הדולפין שלי והוא לא שם יותר לאן הוא נעלם? היה דולפין כזה שלא שוחה ובעבר הוא כן זז עכשיו הוא כמו רקע כזה לא סרטון, מישהו יודע לאן הוא נעלם או שאני מדמיין והוא לא שחה שם מהתחלה?
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני יכול לקנות את הרמקולים האלוב 400 שקל, ויש לי רמקולים ישנים מקוריים, חוץ מזה יש לי אחוריים של פיוניר+ מגבר אליהם+סאב וופר. השאלה היא: אם אני יחליף ויתן להם הגברה יפה, של 120 RMS, אז האיכות של השמיעה ברכב תשמע כמו שצריך? שאלה נוספת: MOREL PULSE רמקוליםאיכותייים? ו.. שאלה אחרונה: אפשר המלצה למגבר שיכול להגביר את המורל על מקס' ? ( 120 RMS). תודה רבה לכולם, המשך צהרים טובים שבת שלום לכולם!
הודעה אחרונה מאת shlomi213, -
alpine 9847 חוות דעת מחברי הפורום 1 2
מאת Guest Stas_KIA-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מבקש חוות דעת מאנשים שמבינים. ומה דעתכם על המכשיר הזה מול פיוניר 680?
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
-
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תגידו מי הייבואן של JL ואם יש מצב לטלפון
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים יקרים, לתחרות ה- SQ נרשמו 25 משתתפים, בהחלט מכובד לפעם ראשונה. עקב ריבוי המשתתפים אנו מעוניינים להקדים ואתם מתבקשים להירשם באוהל של אוטופרט, עד השעה 9:00. למשתתפים בתחרות- הנכם מתבקשים: להגיע בזמן ולהישמע להוראות המארגנים. מי שלא יכול להגיע לאירוע, מתבקש לצלצל לתומר מחר בבוקר- לפני האירוע לו הוא רשום- לטלפון 052-6444406. סדר הבדיקה הוא הסדר הרשום בפורום. השם הראשון הוא בעל הרכב הראשון שיבדק וכן הלאה. להשאר ליד הרכבים עד להגעת השופטים. נהג שלא ימצא ליד רכבו, לא ימדד. לא להרעיש בזמן התחרות, לא להפריע לשופטים בעבודתם ולשמור על השקט ככל האפשר. לשמור על הנקיון של המקום. בסיום בדיקת כל הרכבים, יעשה שכלול לניקוד של 2 השופטים, שלושת בעלי הרכב…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
קודם כל רציתי להגיד שלמרות כל הפארנויות שלי, הסט עובד מעולה, אז שי (שי.א) תודה על הכול, אתה באמת אחלה, עדיין מחכה למה הבטחת שתארגן לי .. הסט בהחלט טוב יותר מהפולס אם כי ההבsל הוא לא עצום ! (לא סגור על זה שזה שווה את ההשקעה הנוספת של ה350 ש"ח). בכל מקרה בסוף השבוע אעבוד על בניית הפיבר שאני מתכנן, יתקין את הטוויטרים כמו שצריך, וכשייגדל התקציב נביא מגבר שירים את הקומפ' כמו שצריך. שיהיה לכולם לילה טוב ותהנו מחר באירוע ! שימי.
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! מחר כנראה אני מגיע עם הרכב שלי(הקורטינה הכחולה) שביקשתי המלצות למערכת בשבילה. הבנתי שגם אתם(אודיו)מגיעים לשם. אם תוכלו,מי מביניכם שמבינים ברמה טובה לגשת אליי ,לראות את האוטו ולהמליץ לי מה כדאי. העניין הוא שיש שם בעיה במגש האחורי,וצריך לחשוב על ''קומבינה '' מסויימת . תודה מראש, לירון
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- 1 תגובות
- 828 צפיות
שלי היא מדוע לדקם הקודם 4750 יש אחריות ל 3 שנים בעוד ל 4850 החדש יש אחריות ל שנה בZAP קראתי שרוב האנשים מוצאים חסרון בשיטת הפנל הנופל האם כדאי ללכת על דגם שבו הפנל הוא רגיל ולא "נופל"
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם מוצרי החברה (מסכים, DVD, מגברים) נחשבים לטובים/אמינים? בנוסף, מישהו יכול לתת איזה פידבק על החנות "הניצוץ" בנתניה?
הודעה אחרונה מאת mr. turbo, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום רב. האם זה נכון שיש דיסקים למערכות SQ שנקראים Audiophill Gold ? היכן ניתן לראות באינטרנט את הדיסקים הנ"ל ? האם זה דיסקים עם מוסיקה "רגילה" כמו לדוגמא מוסיקה של פינק פלוייד רק שהם מוקלטים ונצרבים באיכות טובה יותר מזו של דיסק רגיל ? כמו כן, מהיכן ניתן לקנות כאלה דיסקים ? אשמח לקבל פרטים בעיניין ..
הודעה אחרונה מאת -alf-, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P4004&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 המגבר הזה הוא 50 כפול 4 אוקיי המחיר שלו מופרז ביותר אוקיי מולו יש את האינפיניטי של הדיוטי שנותן 111 כפול 4 במחיר זול יותר השאלה במה הרוקפורד טוב יותר מהאינפיניטי למשל כי כמה אנשים טוענים שהוא טוב יותר אפשר הסבר? אולי הרוקפורד נותן צליל איכותי יותר מהאינפיניטי?
הודעה אחרונה מאת mr. turbo, -
-
ביום שישי, ה-9.6, יקיימו אוטופרט ו-CARSFORUM, אירוע ענק שייערך במתחם בית הספר לנהיגה מתקדמת באשדוד. מאורע חגיגי זה הוא סיבה נפלאה להזמנת כל חובבי הרכב והנהיגה, כל המתעניינים במערכות שמע ומולטימדיה, לאירוע שכולו חוויה גדולה ועשירה - מציאות חלומית מבית ווירטואלי של מכורים. באירוע תתקיים תחרות אודיו הגדולה ביותר שנערכה אי- פעם בארץ, שתחולק ל- 2 קטגוריות משנה: 1. תחרות Sound Quality- בין השעות 12:30- 10:00 2. תחרות SPL - בין השעות 15:00- 12:30 במהלך כל היום, יתקיימו אירועים רבים נוספים: * ג'ימקאנה- תחרות בנהיגה טכנית, שתיערך במהלך כל היום וגם כאן תהיינה קטגוריות משנה: הנעה קדמית- הנעה אחורית- הנעה כפולה- ורכבי אספנות נדירים * תחרות King of the Drift - שלי…
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היכן ניתן לרכוש דינמייט אקסטרים באיזור הקריות? אני זקוק ליריעה אחת 80*40 , או 2 חתיכות יותר קטנות. תודה.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 6 תגובות
- 884 צפיות
טוב זה לא סוד כבר הרבה זמן ניסיתי למכור את הP8 שלי אחרי שיבוא האקליפס נשלל בעיקר בגלל GREENMONSTER שטרח להגיד לי שהפנל לא נשלף במפגש בתל אביב ואודיופיל שדאג להזכיר לי שאני צריך מגבר טוב ולא ממוצע בשביל לעבוד בהתנגדות ואחרי עשרות טלפונים של ילדים ששואלים אם אני יכול להסתדר איתם נמאס לי אף פעם לא הסתדרתי עם ילדים שרוצים שאני אסע חצי עולם בשביל שהם יראו לאמא דולפינים ואחרי שהייתי צריך ללכת להקרנות באיכלוב בגלל האור הכחול והמסרטן נמאס לי! באמת אהבתי את המכשיר חוץ מהאור המזעזע שלו הלכתי לחנות נתתי את המכשיר קיבלתי זיכוי וקניתי 9853R ברגע של אומץ חדש יבואן רשמי 3 שנות אחריות לא קומבינות לא חברים ולא כלום חשבתי שידעתי משהו על HU אבל ברגע שהא…
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
מגברים של HI FONICS 1 2
מאת Matan g- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
שמתי לב שהם לא ממש נפוצים פה בפורום ובכלל. האם הם שווים את המחיר או שהם מתומחרים בהגזמה יחסית לתמורה? הדגם הזה נראה לי אטרקטיבי: http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=90 הוא מספיק חזק בשביל דוטק 6.5 וסאב חזק? יש לי אפשרות גם להביא מהדיוטי פרי את הJBL המפורסם, אבל אולי עדיף להוסיף קצת כסף ולקנות משהו איכותי יותר עם THD נמוך יותר?
הודעה אחרונה מאת Matan g, -
חברה שאלה מישהו התנסה אם DVD של AUDIOTEC וגם מסך של אותו חברה ? וגם אם אפשר המלצות למסכים איכותיים תקציב עד 1000 ש"ח למסך תודה מראש דודו.
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, (מקווה שהכותרת בסדר לא ידעתי כל כך מה לכתוב). בעתיד אני רוצה לרכוש סאב למערכת החדשה וחשבתי על ה-cvr או פוקאל אני עדיין בדילמות אבל השאלה שלי היא שיש סאבים בגרסאות של שתי סלילים של 4 אום ויש כאלה של 2 אום.. מה ההבדל בניהם? יש הבדל בשמיעה? אני אף פעם לא הבנתי את זה ומקווה שתוכלו להסביר לי.. מכיוון שאני בחיפושים אחרי מונו לסאב שנותן 400rms ומעלה ב2 אום והם הרבה יותר יקרים מ400 ב-4 אום.. אשמח אם תוכלו להסביר לי על ההבדלים.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם המגברים האלה של לנזר באמת עומדים בהצהרות? למישהו יש ניסיון איתם איך הם?
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
טוב אז אני לא ממש יודע איך להתחיל את הת'רד הזה - חיכיתי לו כ -3 חודשים. יותר נכון חיכיתי לכלה 3 חודשים... מדובר ביונדאי קופה צהובה, שנת 98. מיום 1.6.06 אני עובד על התקנת המערכת ברכב. הפעם הזאת, לעומת ה GTI שהושבתה - אני המתכנן וה"מעצב" של מראה הרכב ורכיבי ההתקנה (תיבות על הדלתות, תיבה לסאב, ושאר ירקות.), ועושה גם את רוב עבודת השטח (חיווטים, התקנה פיזית של הרכיבים והתיבות). ראוי לציין לשבח את המקצועיות, הידע, ההשקעה והשירות של שיקו ורפי מ -SR מערכות שעוזרים ומבצעים את בנית התיבות לרמקולים ועוד קטנות שאני לא מסתדר בהם. אין ספק מדובר בפרויקט רציני שכמות התכנון והמחשבה הנדרשת בו רק הולכת וגודלת עם התקדמותו וסיומו של כל שלב ושלב. ההתקדמות ברכב מאוד איטית, אבל איך אומרים…
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
חדש ? קרא את הכללים.
הודעה אחרונה מאת la-v22, -
- 8 תגובות
- 961 צפיות
מתלבט בין מורל פולס : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 לא שמעתי אותם... לבין lighting audio : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40626 שמעתי אותו ואהבתי מאוד... על מה הייתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 0 תגובות
- 637 צפיות
יש לי חבר שרוצה למכור את המגבר שלו. (הוא רוצה דעות נוספות) מדובר על קיקר 800.4 (דגם מדוייק יהיה בהמשך השבוע.) הרכב אצל אח שלו. אבל אין את החזית של המגבר... המגבר היה בשימוש כ 8 חודשים.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לתחרות SPL בשתי הקטגוריות נרשמו 24 מתחרים, התחרות תתחיל בשעה 12:30. המשתתפים צריכים להגיע לאזור התחרות ולהרשם באוהל של אוטופרט במקום התחרות, עד השעה 11:30. 3 המתחרים עם התוצאות הגבוהות ביותר (בשתי הקטגוריות) יקבלו קיטים של דינמאט. לתחרות SQ נרשמו 25 מתחרים, התחרות תתחיל בשעה 10:00. המשתתפים צריכים להגיע לאזור התחרות ולהרשם באוהל של אוטופרט במקום התחרות, עד השעה 9:00. 3 המתחרים עם הניקוד הגבוה ביותר יקבלו קיטים של דינמאט. מי שמתחרה ב- SPL לא חייב להגיע בשעה 9:00. מי שלא יגיע ביום התחרות, מתבקש להודיע על ביטול השתתפות בנייד 052-6444406 רשימת משתתפי קטוגריית SPL: שחר ר סאב יחיד עידו כ. סאב יחיד שרון א יותר מסאב יחיד אלו…
-
ככל שההתנגדות יותר נמוכה המגבר יותר חזק?עוד נראה-נושא לדיון.
מאת Guest amirrr- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה לפני כשבוע אני דיברתי פה באחד ההודעות על כך שההתנגדות במגבר שלי ב4OHM מספקת יותר ב2OHM והסברתם לי שזה לא נכון והבנתי את זה וקראתי את הנתונים יותר טוב וגיליתי שכן טעיתי.. אז היום הבאתי לכם את אחד הרוקפורדים החביבים עליי: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P4004&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 מישהו יכול לומר לי למה בכל ערוץ ב40HM המגבר מוציא מ2OHM?? הנושא לדיון אז מנהלים בבקשה אל תנעלו אני רוצה להוציא מהדבר הזה משהו.. ואני מבקש שהמשתמשים האלה במיוחד יענו לי בבקשה: ooge-blackmazdaf-תמיר .א-ASAFAY1(ככה הכינוי לא?)ואנשים שיש להם וותק של מעל לשנה כן כן ובמיוחד המנהלים.. בברכה, אמיר
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם, אני חדש... אז תסלחו לי על השגיאות, טוב? בעקרון הכל התחיל מכך שהנגן הזבלוני שלי הפסיק לתפקד, ולכן אני מחפש משהו איכותי יותר. הצרכים שלי הם בעיקר שאוכל לשים דיסק DVD שעליו MP3 ושהשירים יזוהו היטב וינוגנו כמו שצריך, כאשר יהיה אפשר לדפדף בין השירים ולעבור לשיר מסויים (קצת קשה להעביר 1000 שירים אחד אחד). הסתכלתי סביב, מה שראיתי הוא שכעיקרון רק ל- JVC יש טכנולוגיה שנקראת GIGA MP3 וגירסה קצת יותר מתקדמת שלה GIGA MP3 MULTI, כאשר ב"רגילה" יש תמיכה ב- עד 1100 שירים בדיסק אחד, וב"מולטי" יש עד 2500 שירים. בנוסף, חשוב לי תכונת ה- RDS מאחר ואני לא חובב רדיו מושבע, וזה חוסך לי לדעת בע"פ תדרים של תחנות... ממה שראיתי בארץ, האופציה הכי הגיונית היא KD-DV5101, שמוצע החל מ…
הודעה אחרונה מאת gilshmil, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
חברים יקרים, קארס פורום חוגגים 4 שנים וזו הזדמנות מצויינת להפגש לתחרות SPL נוספת. התחרות תתקיים בתאריך 9.6.06, יום שישי, בשעות 15:30-12:30, במתחם בית הספר לנהיגה מתקדמת באשדוד. בתחרות יהיו 2 קטגוריות: * קטגוריה של סאבוופר 1 * קטגוריה של מעל לסאבוופר 1 פרס ראשון- קיט דיינמאט תא מטען פרס שני- קיט דיינמאט 2 דלתות פרס שלישי- קיט דיינמאט רמקולים ההרשמה לתחרות מתבצעת בשליחת מסר אישי לאוטופרט תוך ציון הפרטים: שם ומשפחה (רצוי גם שם בפורום), מספר טלפון נייד, פרוט חברה ודגם רכב, פרוט דגם סאבוופר/ים ופרוט מגבר לסאבוופר (אין צורך לציין את שאר הציוד). בניגוד לפעמים קודמות, מי שלא ירשם עד יום לפני…
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם! היום יצא לי להחליף את הזטק המקרטעים שלי בזוג MT11 (הטוויטרים של הדוטק MKII) בני כמה חודשים שקיבלתי מליאור (POHIST או איך שהוא קורא לעצמו...) אחרי שהוא שידרג ל MT-22 של ההייבריד (ושוב תודה ליאור!). ה X-25 הם בעצם הטוויטרים מהסט קומפוננט של זטק Xircuit X-5.2. ההחלפה התבצעה היום משתי סיבות: 1. אחד הזטקים מקרטע, יש איזה נתק פנימי בטוויטר והוא עובד לפי קריזות. 2. יש תחרות בסוף השבוע, וכידוע אין מה ללכת לתחרות כאשר סעיף 1 חי ובועט. אתמול קפצתי לליאור לקחת את הטוויטרים והיום הרכבתי אותם. בחיים לא רשמתי כתבה השוואתית, אבל אני אנסה לעשות אותה כמה שיותר נוחה לקריאה ולא פלצנית יותר מדי. מאפיינים טכניים חשובים: Morel MT-11 4 אוהם, 80 RMS, רגיש…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -