Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מוצרי החברה (מסכים, DVD, מגברים) נחשבים לטובים/אמינים?

בנוסף, מישהו יכול לתת איזה פידבק על החנות "הניצוץ" בנתניה?

Mazda3 1.6 Hatchback

HU- Mazda3 Original HU

Amp- Mac Audio Red Attack 4800

Comp.Front - Morel Dotech 6 MK2 "6.5

Comp.Rear - Magnat BP-2160 "6.5

פורסם

החנות הניצוץ בוא נגיד לא משהו...

המוכרים שם והכל אני לא יכול לרשום כאן את מה שאני חושב עליה אז זאת בעיה..

:)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אתה אולי לא מסוגל לרשום אבל אני כן , פשוט חרא חרא חרא של שירות חרא של מוצרים , עדיף לקחת את הכסף ולזרוק ישר לפח ולא לקנות מהם .

פורסם

הנגן הכי מתקדם של פייל גם בעוד 10 שנים , ימשיך להיות הנגן הכי זבל בשוק .

מניסיון אישי אני אומר לך לא לגעת במוצרים שלהם , יותר מזה . אחד הסוכנים שלהם שעזב שם כבר

אמר לי אין יותר זבל מהמוצרים שלהם .

אם אתה רוצה נגן די וי די יש לך מלא חברות אחרות כמו dalco ו boss וגם לרב בריח יש מוצרי מולטמידיה ממש טובים ואני עדיין לא מדבר על המוצרי מולטימדיה של אלפיין החדשים ושל קלריון ושל פיוניר .

פורסם

חברייה תודה, ויתרתי על PYLE.

Mazda3 1.6 Hatchback

HU- Mazda3 Original HU

Amp- Mac Audio Red Attack 4800

Comp.Front - Morel Dotech 6 MK2 "6.5

Comp.Rear - Magnat BP-2160 "6.5

פורסם

בבקשה , העיקר שלא תעשה טעויות של זריקת כסף לפח , עד היום יושב לי באוטו נגן די וי די מחברת הניצוץ שלא עובד ולא מביא תועלת ואני רק מחכה לתפוס את הכריזה של החיים שלי ולהעיף אותו לאלף עזאזל .

• תוכן חדש...