Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את הסט של לייטינג ,המיד נשמע מצוין הוא חיי מאוד .

הטוויטר ממש קורע את האוזניים לפעמיים ,אבל בטרנס הקומפוננט דווקא נשמע מצוין.

על הפולס אני יכול להגיד שהטוויטר נשמע דיי מת ,מייד חזק יחסית לליטינג .

לא הייתי הולך עלאף אחד מהם ,שתי הקומפוננטים האלו לא מקצועיים הייתי חוסך למשהו טוב יותר.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

אני אישית לא סובל את הלייטנינג אודיו...

סט קורע אוזניים...

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

מבחינת עוצמההה...

הלייטינג אודיו חזק לפי מה ששמעתיי...

איך המורל פולס מבחינת העוצמה???

(~SoLiT~)

^Dragster - :evil: - Cerwin Vega^

פורסם

לי אישית היה את הליטנינג..לפי דעתי נתן תמורה מצויינת בעד המחיר שלו,מה גם שהמערכת לא הייתה מכוונת,מבחינה ויזואלית הוא גם יפה יותר מהפולס אבל זה לא שיקול.

בכל אופן בשביל סטים של 500 שקל הם שווים ההחלטה כאן היא שלך או שאתה אוהב טוויטר חזק או מיד חזק..

תבקש לשמוע אצל חברים את הסטים הנ"ל מותקנים ותחליט,לכל אחד אוזן משלו,אני יכול להביא לך 50 חברי פורום שאוהבים את הפולס יותר ו50 אחרים שמעדיפים את הלייטנינג

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
יש לי הגברה לתת להם אני אם שתי מגברים חזקים...

אני לא יודע לבי סט של לייטנינג, אבל עם בסוף תחליט לקנות את הפולס - אל תיתן להם יותר מ 80 RMS למרות שהם מוצהרים כ 120. ב120 רמס אמיתיים אתה מתגן אותם תוך שעתיים.

בברכה ובהצלחה לי מחר :).

• תוכן חדש...