פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
שלום, יש לי פיוניר 7650, עכשיו יש שם פונק' SFEQ ממה שקראתי במדריך של המכשיר וממשחקים במכשיר אז זה איזשהי קביעה של הבמה? משו כזה.. עכשיו רציתי לשאול 2 שאלות בעיקרון: 1. מזה ה SFEQ הזה? 2. אפשר איכשהו לשלוט על רמקולים אחוריים בנפרד מהקדמיים? לדוגמה לחתוך להם תדרים בנפרד וכאלה או לא? כי אני רוצה להביא אחוריים ושינגנו רק תנמוכים, זה בינתיים עד שיבוא הסאב חח כי פשוט אבא שלי קנה רמקולים אז חשבתי לקחת את הישנים המעפנים שלו וקצת שיתנו באס, וגם בכללי לדעת אם אפשר לעשות כזה דבר למרות שאני חושב שבסוף אני לא ארכיב תרמקולים שלו כי חבל לקלקל תאיכות שלי חח =] תודה רותם
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 37 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי מגבר 75.4 jbl מחוברים אליו 9*6 אינפיניטי 9613i, וסאב פיוניר 1000, 400 אר אם אס דגם 306 dvr (אטום) עם השני סלילים. עכשיו הוא מתחמם לי בצורה מטורפת קשה לשים עליו את היד יותר מ-3 שניות, בלי הגזמה! מה עושים במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
- 2 תגובות
- 927 צפיות
JBLוCS3196ו מותג: JBL מישהו יכול להמליץ לי ולתת לי טווח מחירים בבקשה?
הודעה אחרונה מאת durex, -
תחליף הולם ל9855. 1 2
מאת mormaish-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום אנשים =] אני מעוניין למצא לחבר תחליף הולם ל9855 כמו שלי שכבר לא מיצרים ולא ניתן להשיג בחול. [דרך אגב אלפיין עוד לא המציאה דגם שמחליף אותו מפי איש מכירות מחול]. שיהיו בו 3 יציאות עם שליטה בהם כמו ב9855 אהבתי תקטע של המסך נגיעה הקטן וכל שאר השטויות... ותעשו לי טובה... בשביל דולפינים אלך לים =] 400 דולר ירוק מקסימום! הקניה מתבצעת בחול כמובן שאם לא בארץ זה אופציה אחרונה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
על איזה כניזה מדובר? 2 כניסות RCA?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
נשרף הטויטר 1 2
מאת GORGE-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פעם שניה בחודשיים וחצי שנשרף לי הטויטר בקומפוננט הסט המדובר הוא מורל דוטק מה יכול להיות הבעיה הבנתי שכנראה הבעיה היא בהתקנה אבל מה בהתקנה דרך אגב בשתי הפעמים הטויטר הימני נשרף הגיין לא גבוה והמגבר הוא הJBL 75.4
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כבר זמן מה שפניקס גולד עמוסה בבעיות. http://finance.yahoo.com/q?s=PGLD.PK הבעיות של החברה החמירו באופן משמעותי באפריל כאשר Wynnefield (חברת ההשקעות שבבעלותה בין היתר - פניקס גולד) הגישה תלונה ל-SEC (רשות ניירות הערך האמריקאית) בטענות שפניקס גולד לא מעבירה דיווחים כספיים לרשות. הדיווח השנתי המסודר האחרון היה דוחות 2004 שכבר אז הציגו מצב קשה. בשבוע האחרון החל תהליך פירוק החברה ומכירת נכסיה: http://portland.bizjournals.com/portland/stories/2006/06/05/story6.html?page=1 הערכה שלי? הנכס המשמעותי של החברה, השם המסחרי שלה, ימכר לאיזה יזם שיתחיל לייצר זבל סיני תחת השם פניקס גולד.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
מורל ELATE
מאת avihai_r- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי.. אני מעוניין לקנות קומפוננט של מורל ELATE וראיתי באתר של מורל שיש גם סט 2 חלקים וגם 3 חלקים אני אישית מעדיף את ה2 חלקים ורציתי לדעת מה המחירים והאם יש הבדל גדול בין הELATE לHYBRID ? אני מחפש סט שיתן באס חזק ומיד רק למוזיקה שחורה , כרגע יש לי אינפיניטי קאפה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mr. turbo, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, היום בדרך לעבודה שיחקתי קצת עם הסאבוופר בזמן ששמעתי את the smiths- girlfriend in a coma אני חייב לציין שמאז שהתקנתי את ה9853 של אלפיין הסאב התעורר לחיים ובאמת לא האמנתי שאני אקבל כזה צליל מהשיר הזה - ההקלטות שלהם לא משהו בכלל בד"כ, של הסמיתס אני מתכוון... ואז בטעות הפכתי את הפאזה של הסאב - לפאזה הפוכה - כל הבאס! אבל כל הבאס נע קדימה באיזה מטר לפחות!!! וגם נהיה יותר פאנצ'י - ממש פטישי. אני לא זוכר שכשהפכתי את החוטים בסאב הגעתי לתוצאה כזו - אבל הניסוי הזה היה גם לפני שהחלפתי HU ואז הסאב היה ממש אנמי. בקיצור - שחקו עם הפאזה של הסאב שלכם - שווה את הנסיון. אחרי זה גם האזנתי לtina turner - private dancer tanita tikaram - a twist …
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 10 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, ברצוני לדעת אם אפשר "לקמבן" רמקולים של מחשב שיקבלו מתח ממצת הרכב. מכיוון שמדובר ברכב לא רגיל אלא "golf car", חיבור מערכת רצינית לא יכול להתבצע. לכן רציתי לחבר רמקולים של מחשב למצת ואת הרמקולים לאמפי3. אשמח לתגובות ועזרה.
הודעה אחרונה מאת ozio, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו מכיר את החברה Audiophile?
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
-
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אתמול, המגבר הפסיק לעבוד, פתחתי את הבגאז'(איפה שהמגבר נמצא), ראיתי בדקתי פיוז הפיוז בסדר, ואז ראיתי שחוט שיוצא מה RMT, לא מחובר לכלום כנראה מנותק, ראיתי עוד חוט שדומה לו שהיה מנותק, חיברתי אותו אליו, והופה המגבר חזר לעבוד, אבל, נהיו רעשים של המנוע שלי מהרמקולים האחוריים(איפה שהמגבר מחובר אליהם), אני נותן גז על ניוטרל שומעים מין רעש כזה וויייוו כזה של המנוע, אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר.. כי אתם הטובים ביותר מישהו מוכן להאיר את פניי מה לעשות עם העניין?
הודעה אחרונה מאת Yaakov, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי אח שגר בארה"ב ואני נוסע אליו עוד איזה חודש. חשבתי להזמין דרך איזושהוא אתר מארה"ב אליו הביתה ולקחת כשאני אגיע... אני מעוניין בסט קומפוננט קדמי שיחובר למגבר אוריון 4004. כמה שאלות ברשותכם: האם באמת המחירים בארה"ב הרבה יותר זולים מהארץ? האם הדרך הזאת לקניה כדאית? האם אני אצטרך לשלם מכס כשאני חוזר (אם הסט כמובן לא יעלה על 200$)? ואם כל זה נכון - אז אשמח על המלצות לסט איכותי שיתאים למגבר שלי ועל אתר טוב שממנו אפשר להזמין. (התקציב שלי בארץ הוא בסביבות עד 1500 ש"ח). תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם! זוכרים אותי? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=102014&highlight=%F7%E5%F8%E8%E9%F0%E4 אז זהו,סיימתי את השיפוץ בשעה טובה ומוצלחת,וכעת נשאר רק הדובדבן שבקצפת,לפנק את הבובה במערכת שמע איכותית וטובה עד כמה שאפשר. בתחילת השיפוץ הקצבתי לעצמי לא יותר מ1500 למערכת כולל הכל.הציעו לי למתוח את התקציב אך בגלל שכל השיפוץ עלה לי הרבה יותר ממה ששיערתי,קשה לעשות את זה. בכל מקרה,התחלתי להתעניין השבוע במערכות חדשות ויד שניה כאחד. העניין הוא כזה: הוריי נוסעים עוד כשבועיים לארצות הברית לטיול של כשלושה שבועות ,והבנתי ששם המערכת הרבה יותר זולה לקנייה. אם תוכלו בתקציב הנ''ל להמליץ לי במדוייק מה להביא משם,אשמח מאד. אם יהיה…
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב,הרצתי חיפוש וראיתי שדי טחנו את הנושא אבל השאלה שלי קצת שונה... אחרי התחרות אתמול ,שמתי לב שבגדול אין לי טעם ברמקולים האחוריים שלי כי גם ככה כל הבמה מקדימה והסאב משלים את החסר,ולכן המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש זה לעשות בי אמפינג לטויטרים. הקומפוננט הינו fanatic X בגודל 6.5 של רוקפורד שמסוגל לקבל בגדול 75 רמס. עכשיו הזטק שלי מוציא 50 רמס לערוץ ככה שגם המיד וגם הטויטר יקבלו את הכוח הזה. האם כדאי לי ללכת על הבי אמפינג ולהעיף את האחוריים קיבינימט כי אם אני לא אלך על הבי אמפינג אני פשוט אגשר את הקומפוננט ואתן לו 100 רמס. השאלה בגדול היא מה יותר כדאי?
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
-
הרכבת מערכת ברכב..
מאת Guest fiatP- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לפני כמה ימים היה לי יומהולדת 19 וידיד שלי הביא לי סאב של RF PUNCH ה P2 והוא ידע במקרה שיש לי מגבר שיגביר אותו במדויק עכשיו זה לא העניין.. רציתי לדעת איפה תפעל המערכת יותר טוב עם הסאב בFIAT שנת 2001 או במזדה 323? שמעתי שמכוניות כמו FIAT PUNTO הסאונד והבאס נשמע יותר טוב האם זה נכון? ועוד דבר מישהו יכול לעזור לי בהתקנת המערכת שיש לי עכשיו ? פעם כשהתקנתי רמקולים ברכב ביקשתי גם מהמתקין(זה היה מזמן) שיעביר לי את הכבלים של מגבר והכל עכשיו יש לי עכשיו מלא חוטי RCA מאחור וחוטים משוחררים רגילים כאלה עכשיו איך אוכל לדעת איזה הוא ה: GND ואיזה ה: REMOTE ואיזה ה: פלוס ? והבנתי שלא משנה כל כך אם אחבר את הפלוס של הRCA למינוס במגבר ולהפך נכון ? ש…
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 1 תגובות
- 878 צפיות
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המכשיר ... יתרונות חסרונות ... תודה !
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש את הגבר שלי באתר מכירות בארץ. מדובר על היפוניקס ברוטוס 2005D. אני מחפש אתר שמוכר אותו בארץ. בבקשה קישור למי שיש,
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
תראו, אני מנסה לקבוע האם אני הולך לעבור ל 4 CVR או להישאר על הSET UP שהיה בגולף, L7 + 2CVR(לפחות מבחינת הבאס...). אני עושה חישוב ב WINISD ובאתר AUTOSOUND ולא מסתדר לי משהו. איך יכול להיות שה- Fs של ה CVR נמוך יותר מזה של ה L7, ויותר מכך, הנפח העצמי של ה CVR גם הוא גדול יותר משל L7 והגרף היענות, גם הוא מגיע לעוצמות גבוהות יותר משל ה L7 באותם תנאי תיבה. מה קורה פה???
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 710 צפיות
אני רואה שכבר פירסמו את תוצאות הSPL... אבל לא מצאתי בשום מקום את תוצאות תחרות הSQ... מתי יפורסמו תוצאות אלו? וגם - למי צריך לפנות כדי לקבל את דף התוצאות/פירוט המלא בשביל הרכב שלי?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אמרו לי שהטוטרים של הפולס נשרפים ממש מהר וגם הרמקולים לא מחזיקים יותר מידי זמן יש בזה משהו???
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 38 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אהלן, יש לי מגבר של phase opus150.4 שמוציא 170rms לערוץ X 4, בעבר הלא רחוק היו לי מקדימה morel hybrid6, המגבר הרג אותם חודש אחרי ההתקנה (לא הופתעתי) עכשיו אני בחיפוש אחרי סט חדש להחליף את המוראל. יש לי גולף דור 4, עד כמה שאני יודע ניתן להרכיב שם גם רמקולים יותר גדולים מ6.5 אינץ' (?) התקציב די נדיב, אין לי בעיה להוציא 5000ש"ח, כמובן תמורת תמורה הולמת!!! האפשרויות שחשבתי עליהן: 1. mb quart qsd216 2. eton discovery d160sq 3. focal k2 power 4. rainbow cs265p vanadium 5. kicker 65.2ss אני מניח שיש עוד לא מעט אפשרויות בסד"ג הזה אך לפני שאני רץ להוציא כל כך הרבה כסף הייתי מאד שמח שלשמוע חו"ד של אנשים שנתקלו או שמעו את הסטים הנ"ל. תודה מראש על העזרה!
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 646 צפיות
הייתי אצל משווק מורשה לפני כמה ימים בתקווה למצוא מגבר מונו טוב, המוכר הציע לי מגברים של PPI, שמתי לב שעל הקופסא יש מדבקה מדאיגה "תוצרת קוריאה". מהכרותי עם PPI בעבר, אני יודע שהמגברים היו מיוצרים בארה"ב והיו מגיעים עם תעודה וחתימה בכתב יד. (סדרת PCX) שלא תבינו אותי לא נכון, אני יודע שאת 80% מהמוצרים שיש לי בבית ייצרו במזרח, השאלה שלי אם אני צריך לשלם על מגבר כזה 5000 ש"ח ?@#$@#%
הודעה אחרונה מאת focalist, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום הייתי היום עם 2 חברים באיזה חנות אדיו בצומת קרית אתא חברים שלי התעניינו במערכות וכגריל חיפשו תטוב והזול המוכר הציע להם Tonberg שזה מערכת שהוא אומר שיש לה את כל הפונקציות שצריך (הוא התלהב ממנה כאילו הוא יצר אותה) הנה לינק: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402587 הוא אמר שזה טוב וחפר לחבר שלי אני כמובן לא מתלהב מחפירות ושואל אותכם אז מה זה הטומברג הזה הוא שווה משהו מישהו מכיר? לקנות או לא ? זבל סיני או זבל סיני טוב תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yaheli, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לחבר שני מאווררים שיקררו לי את המגבר איך אני עושה את זה? אני רוצה שהם יפעלו יחד עם הדלקת הרדיו דיסק תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מתקין מערכת חדשה במכונית. אני צריך המלצה למקום באיזור חיפה (עדיף) או באיזור ת"א לבצע התקנה של פאנל חדש, מישהו קפדן שעושה עבודה נקיה. בנוסף, אני מתקין סאבוופרים אחרים שיש לי, עכשיו מותקן אחד מהסדרה הזולה של ORION ומגבר זול של פיוניר דוחף אותו. יש לי 2 סאבים כאלה, רק בקוטר 10"אינצ', ORION XTR PRO, סליל כפול. דבר ראשון אני לא יודע אם יש לי מה להתקין את שני הסאבים, הם מאוד חזקים כאשר מחברים אליהם מגבר תואם. המגבר שהולך לדחוף את הסאבים (או את הסאב[1]) הוא Orion XTR 375.2. יש לי עוד מגבר של PRECISION POWER (PPI( שהוא מאוד חזק, והוא עצום (איזה 55ס"מ) הוא 4 ערוצים אבל הוא יכול בכיף לדחוף (חזק) את הסאבים בברידג', מחר אני אבדוק את ההספק שלו. …
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים ! יש לי אפשרות לקנות JL audio 500/1 משומש או phoenix gold xenon 400.1 או phoenix gold pl404 או phoenix gold 600.1 שיעלה 700 ש"ח יותר מה-400.1, הפיניקסים חדשים, הג'יי אל משומש. המטרה להגביר infinity kappa perfect 12.1 שיושב בתיבה אטומה. מה נראה לכם יותר משתלם, אין אחריות על המשומש, אבל לפי מה שנאמר הוא במצב מעולה. אני לא מתכוון לחבר עוד סאב בעתיד וגם כנראה לא להחליף אותו.
הודעה אחרונה מאת עמרי_, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תגידו מישהו מכיר את הרמקולים של בוסטון אקוסטיקס s65?? אם כן מה הביקרות עליהם??
הודעה אחרונה מאת deadeye, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, קניתי שני רמקולים 6" פשוטים בכדי לשים מאחור בסוזוקי בלנו. ברכב הזה יש המון מגבלות מבחינת מערכת סטריאו אז קניתי רמקולים אחוריים שיתאימו בגודל(6"). אני בדקתי וראיתי כבר לפני שיש הכנה לרמקולים מאחור(כרגע אין רמקולים בכלל), ויש כבר את החוטים והכל כבר מוכן ליד החורים. חיברתי את הרמקולים וניסיתי גם להפוך את החיבורים, ואין אפילו רשרוש של חשמל, כאילו החוטים לא מחוברים למערכת בכלל! שיחקתי עם הבאלנס ושמתי אותו על פול אחוריים וזה לא עזר, אין לי מושג מזה! מישהו יכול לעזור? למי שיש את הרכב אולי... יש לי סתם רדיו טייפ של Kenwood בינתיים, אבל זה לא קשור. תודה מראש, רועי.
הודעה אחרונה מאת rg12, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הוצעו לי הרכיבים הבאים לפולו 2001, כרגע יש לי רדיו טייפ ישן וקומפוננט קדמי בסיסי שבה עם הרכב.. רמקולים אחורים INFINITY Reference 9613i 990nis JBL CS3196 590nis Lightning Audio 850nis רמקולים קדמיים jbl GTO607C 1000nis פאנל DEH-P4850MP 1290nis DEH-P5850MPH DEH-P6850MP 2200nis מגבר PuLse AuDio BA-4400 1600W 1490nis בגלל שהתקציב שלי נמוך כרגע אני רוצה לצמצם ולא לקנות הכל בפעם אחת .. חשבתי ללכת על מספר קומבינציות: 1) פאנל DEH-P4850MP 1290nis קומפוננט קדמי jbl GTO607C 1000nis http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO607C&cat=GTS&ser=GTS מגבר (לא סגור עליו, מה אתם אומרים עליו ?) ללכת על…
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob